Παρασκευή, 22 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Samsung : Όλο και πιο σημαντική η τεχνολογία για την καθημερινή ζωή
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
22/07/2015 · 03:00

Samsung : Όλο και πιο σημαντική η τεχνολογία για την καθημερινή ζωή

Τα αποτελέσματα της έρευνας της εταιρείας σε 18.000 Ευρωπαίους για τη χρήση της τεχνολογίας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο ετήσιος Τεχνο-οικονομικός Δείκτης (Techonomic Index) της Samsung ανακοινώθηκε, αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη μελέτη για τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι Ευρωπαίοι με την τεχνολογία. Στην μελέτη συμμετείχαν 18 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, αποκαλύπτοντας τις συνήθειες χρήσης και δαπάνης σε πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών.

Η νέα πανευρωπαϊκή μελέτη αποκαλύπτει ότι το σπίτι εν έτει 2015 είναι πλέον κάτι παραπάνω από ένα μέρος στο οποίο τρώμε, κοιμόμαστε και χαλαρώνουμε. Αποτελεί κόμβο εργασίας, μελέτης και ψυχαγωγίας, όπου συνδεόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αντλούμε έμπνευση από τον κόσμο γύρω μας. Η τεχνολογία εμπλουτίζει αυτήν την εμπειρία, καθώς ο μέσος όρος συσκευών ενός ελληνικού νοικοκυριού αντιστοιχεί σε 19, αναδεικνύοντας ότι ο δρόμος προς τα πιο έξυπνα σπίτια φαίνεται μονόδρομος.

Η επένδυση στην ψηφιακή εκπαίδευση μεγαλώνει, καθώς ο χρόνος που δαπανάται σε mobile gaming μειώνεται

Πανευρωπαϊκά, 17% των νοικοκυριών πληρώνουν σε τακτές περιόδους για πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, 5 φορές περισσότερο από ότι το 2014 (3%). To 22% των Ελλήνων πληρώνουν για πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε μηνιαία βάση. Ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους (25%) καταναλώνουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε εβδομαδιαία βάση – μία αύξηση της τάξης του 3% σε σχέση με το 2014. Στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό είναι 37%.

Η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στους Ευρωπαίους να ανοίξουν τους ορίζοντές τους σε θέματα εκπαίδευσης. Τα νοικοκυριά ξοδεύουν περισσότερο σε εκπαιδευτικά υλικά (€12/ μήνα) από ότι σε mobile games (€10) και ψυχαγωγικά υλικά, όπως βιβλία και περιοδικά (€11), ταινίες (€10) και μουσική (€9). Σε μία τυπική ημέρα, το 85% των Ευρωπαίων ενηλίκων αφιερώνουν τουλάχιστον μία ώρα στην κατανάλωση εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Και ενώ το κομμάτι της εκπαίδευσης βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, η προσήλωση στα mobile παιχνίδια, σε αντίθεση, έχει αρχίσει να περιορίζεται. Μόλις το 1/3 (33%) των Ευρωπαίων παραδέχονται ότι παίζουν κάποιο mobile παιχνίδι σε τουλάχιστον εβδομαδιαία βάση – μία σημαντική μείωση σε σχέση με το 42% το 2014. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι που ήταν πρώτο σε αριθμό downloads ήταν το ‘Candy Crush Saga’.

Στην Ελλάδα το 41% χρησιμοποιεί το smartphone ή tablet του για gaming ή εφαρμογές για ψυχαγωγία σε εβδομαδιαία βάση, παρ’ όλα αυτά δεν ξοδεύει ιδιαίτερα μεγάλα ποσά για αυτό το λόγο (€9/ μήνα). Αντίστοιχα και στις δαπάνες που αφορούν σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο ο Μ.Ο. ενηλίκων στην Ελλάδα ξοδεύει €10/ μήνα, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει την πρωτιά ξοδεύει €18,5/ μήνα.

Τέχνη και Τεχνολογία

24% των νοικοκυριών στην Ευρώπη πλήρωσαν για stream περιεχόμενο (ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές) τον περασμένο μήνα, τέσσερις φορές περισσότερο από το μόλις 5% το 2014. Το ποσοστό των Ελλήνων που πληρώνουν για stream περιεχόμενο ανέρχεται σε 20% σε μηνιαία βάση.

Ένας στους πέντε Ευρωπαίους (21%) πλέον πληρώνουν για τις ψηφιακές εκδόσεις – διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με το 2014 (9%). Το αντίστοιχο ποσοστό που πληρώνουν στην Ελλάδα για ψηφιακές εκδόσεις (ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά) ανέρχεται σε 23%.

75% των Ευρωπαίων συμμετέχουν πλέον σε δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης – αύξηση σε σχέση με το 70% το 2014. Στην Ελλάδα το ποσοστό που συμμετέχει σε δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης φτάνει το 87%.

Τους τελευταίους 12 μήνες έχει υπάρξει μία σημαντική αύξηση στη χρήση της 4G mobile τεχνολογίας και μία αύξηση στη χρήση hardware, που συνδέεται με το internet, όπως Smart τηλεοράσεις και tablets. Η αύξηση της χρήσης γρηγορότερου internet διευκολύνει τη διεύρυνση της γνώσης, την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, τη διερεύνηση σε θέματα τέχνης και διαφορετικών κουλτούρων – και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού μας.

Από πληροφορίες μέχρι online εκμάθηση ξένων γλωσσών και εκπαιδευτικά/ πληροφοριακά YouTube βίντεο, τα νοικοκυριά σε όλη την Ευρώπη ψάχνουν online για να καλύψουν την επιθυμία τους για μάθηση και την ανακάλυψη νέων πραγμάτων. Περισσότεροι από τους μισούς Ευρωπαίους (54%) κάνουν stream βίντεο τακτικά, μία αύξηση 50% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Τα ψηφιακά βιβλία και άλλες εκδόσεις παραμένουν δημοφιλή με μόλις λίγο πιο κάτω από το ένα τρίτο (29%) να επιλέγει να διαβάσει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Στην Ελλάδα, αντίστοιχα, stream τηλεοπτικών προγραμμάτων, ταινιών και βίντεο κάνει το 73% τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

Πλέον υπάρχουν άπειρες δυνατότητες που βρίσκονται στα χέρια μας. Η διαρκής κυριαρχία των κοινωνικών δικτύων επισημαίνει ότι η ζωή μέσα στο νοικοκυριό είναι πιο κοινωνικά δικτυωμένη από ότι στο παρελθόν. Οι δυνατότητες του Internet of Things θα αυξηθούν, όσο η χρήση των συσκευών hardware, που συνδέονται με το internet, συνεχίζει να εξελίσσεται.

Η επιστροφή της τηλεόρασης – ο ημερήσιος χρόνος θέασης αυξήθηκε κατά μισή ώρα

Πανευρωπαϊκά 30 λεπτά επιπλέον δαπανώνται στην παρακολούθηση τηλεόρασης το 2015 σε σχέση με πέρσι.

Περισσότερος χρόνος δαπανάται στην παρακολούθηση τηλεόρασης (3 ώρες και 7 λεπτά) παρά στη χρήση laptops (2 ώρες και 47 λεπτά). Συγκεκριμένα στην Ελλάδα σε μία τυπική ημέρα, ο μέσος χρόνος παρακολούθησης τηλεόρασης είναι λίγο πιο κάτω από τρεις ώρες.

39% των Ευρωπαίων κατεβάζουν τακτικά τηλεοπτικά προγράμματα (αύξηση από το 29% το 2014). Στην Ελλάδα το 64% κατεβάζει τακτικά τηλεοπτικά προγράμματα και video. Ένας στους πέντε πλέον χρησιμοποιούν το κινητό/ tablet/ ΗΥ ή το laptop τους για να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά προγράμματα που δεν πρόλαβαν να δουν. Στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται σε 23%.

Παρά τη διαδεδομένη χρήση των smartphones, tablets και άλλων συσκευών που προσφέρουν ψυχαγωγία, η τηλεόραση είναι και πάλι η προτιμώμενη επιλογή για τους χρήστες, που θέλουν να καταναλώσουν περιεχόμενο από το σπίτι. Για τις οικογένειες στην Ευρώπη, η παρακολούθηση τηλεόρασης, ενώ κάνουν tweets και κατεβάζουν περιεχόμενο, έχει γίνει η νέα συνήθεια.

Η ψυχαγωγία στο σπίτι σε ρυθμό ανάπτυξης

Υπάρχει αύξηση 26% στην εβδομαδιαία χρήση οικιακών συσκευών για μαγειρική ή καθαριότητα. Ο χρόνος χρήσης των συσκευών για μαγειρική στην Ευρώπη είναι συνήθως 1 ώρα και 6 λεπτά την ημέρα, 14 λεπτά περισσότερο από ότι το 2014.

Η μεγαλύτερη αύξηση σε ημερήσια χρήση συσκευών είναι στις οικιακές συσκευές με 84% των ανθρώπων να χρησιμοποιούν τις συσκευές μαγειρικής καθημερινά (αύξηση 12% σε σχέση με το 2014). Στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό είναι 81%. 46% των καταναλωτών (47% για την Ελλάδα) χρησιμοποιούν πλέον συσκευές καθαριότητας καθημερινά (πανευρωπαϊκή αύξηση 13% συγκριτικά με το 2014).

Τα πολλά διαθέσιμα προγράμματα μαγειρικής, η αύξηση των ‘celebrity’ σεφ και ο αυξανόμενος αριθμός των food bloggers και ‘YouTube stars’ έδωσαν άλλη πνοή στην μαγειρική. Το πλούσιο διαθέσιμο περιεχόμενο, που παρουσιάζει πώς να μαγειρεύεις εντυπωσιακά, υποδεικνύει μία αύξηση στο ενδιαφέρον των ανθρώπων να πειραματιστούν με νέα υλικά και τεχνικές. Και όχι μόνο για ειδικές περιστάσεις – 84% των Ευρωπαίων πλέον χρησιμοποιούν τις συσκευές μαγειρικής καθημερινά. Επίσης, η ζήτηση για οικιακές συσκευές κουζίνας και καθαριότητας αυξήθηκε κατά ένα τρίτο.

Ενδιαφέροντα πορίσματα της έρευνας για την Ελλάδα

Το μέσο νοικοκυριό στην Ελλάδα διαθέτει 19 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μεταξύ αυτών δύο τηλεοράσεις και τουλάχιστον ένα tablet. Παράλληλα, τo 99% των νοικοκυριών έχει στην κατοχή του ένα τουλάχιστον κινητό τηλέφωνο, με το 97% να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση με βασικότερους λόγους χρήσης την πρόσβαση στο email (96%), τις μηχανές αναζήτησης (87%) και τα sites κοινωνικής δικτύωσης (87%). Το ποσοστό χρήσης σε καθημερινή βάση για την τηλεόραση φτάνει το 90%, ίδιο ποσοστό με αυτό του Η/Υ ή laptop.

Ενώ μόλις το 48% των νοικοκυριών στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το tablet καθημερινά, ο χρόνος χρήσης ξεπερνάει και αυτό τον κινητών τηλεφώνων (που είναι 1 ώρα και 15 λεπτά), φτάνοντας στη μία ώρα και 20 λεπτά. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες την περισσότερη ώρα/ ημέρα δαπανούν στην παρακολούθηση τηλεόρασης - κάτι λιγότερο από τρεις ώρες καθημερινά.

Αναφορικά τώρα με τη χρήση οικιακών συσκευών, το 81% χρησιμοποιεί συσκευές μαγειρικής καθημερινά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις συσκευές καθαριότητας αγγίζει το 47%. Σε εβδομαδιαία βάση, πάντως, σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες χρησιμοποιούν τις οικιακές τους συσκευές (95% μαγειρικής και 99% καθαριότητας).

Από πλευράς δαπανών για περιεχόμενο, το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων (56%) πλήρωσε για να κατεβάσει μουσικό περιεχόμενο συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο.

  • SAMSUNG
  • ·
  • YOUTUBE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η ώρα της κρίσης: Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final-4

All Content

Τα μέτρα ασφαλείας και οι οδηγίες της EuroLeague για τους φιλάθλους του Final-4

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Η Tetra Pak αλλάζει στρατηγική: Ποντάρει στα functional foods και στη χάρτινη «κονσέρβα» νέας γενιάς

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Τα 650 εκατ. ανεκτέλεστο στην πληροφορική και η δυναμική των ταχυμεταφορών

All Content

Τα ΜΜΕ στην εποχή των επιδοτήσεων: Τι ισχύει στην Ευρώπη

All Content

ΥΠΕΝ: 8,7 εκατ. για την προβολή του RepowerEU

FleetNews

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

FleetNews

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

FleetNews

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

All Content

Τα 14 Final-4 του Ολυμπιακού (pics)

All Content

Πού θα δείτε τους ημιτελικούς του Final-4 της EuroLeague

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις

All Content - BusinessNews.gr

Kaizen Foundation: Νέες δράσεις 2 εκατ. ευρώ το 2026 - Δωρεά άνω των 4,1 εκατ. ευρώ στο Παίδων Πεντέλης

FleetNews

Mercedes-Benz Vans ERGON Edition: Νέες εκδόσεις, νέες τιμές

FleetNews

Vision BMW Alpina: Η πιο εκλεπτυσμένη μορφή της ταχύτητας

CSRΝews.gr

OPEN: «O πιο αδύναμος κρίκος» Celebrity Edition με τη Μαρία Μπακοδήμου για καλό σκοπό

CSRΝews.gr

Boehringer Ingelheim Hellas: Χρυσός Χορηγός της 11ης Εκστρατείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη»

CSRΝews.gr

ROSETTA Project: Η Χαλκιαδάκης Α.Ε. φέρνει κοντά φορείς και επιχειρήσεις για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

INTRASOFT International: Ανάθεση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
INTRASOFT International: Ανάθεση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 22/07/2015 - 03:00
Cosmote: Ταχύτητες έως και 375 Mbps 23/07/2015 - 03:00
Cosmote: Ταχύτητες έως και 375 Mbps

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Β. Κορκίδης - ΕΒΕΠ: Το «τελευταίο μίλι» του Ταμείου Ανάκαμψης και η αλήθεια για τους μικρομεσαίους
    22/05/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στη Λεμεσό ο Μαργαρίτης Σχοινάς για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας
    22/05/2026 - 11:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • ANT1: O Βασίλης Παπαδρόσος αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων & Ενημέρωσης του Ομίλου
    22/05/2026 - 11:40 MEDIA
  • N. Κεραμέως: Καμιά περικοπή σε σύνταξη χηρείας – Περιμένω την απόφαση του ΣτΕ και θα νομοθετήσουμε
    22/05/2026 - 11:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η eSafe Cyber Security Hellas και η Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE σε ένα exclusive roundtable event
    22/05/2026 - 11:24 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Σύγκρουση στη Βουλή για τις υποκλοπές - Ανδρουλάκης: «Ο Νίξον της Ελλάδας είναι ο Μητσοτάκης»
    22/05/2026 - 11:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γερμανία: Απρόσμενη άνοδος της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης τον Μάιο
    22/05/2026 - 11:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.267,78 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή άνοδο 0,07%
    22/05/2026 - 11:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Πειραιώς εντάσσεται στην κοινοπραξία Qivalis
    22/05/2026 - 10:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,1610 δολάρια
    22/05/2026 - 10:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ένταξη παλαιών νοσηλευτών ΕΚΑΒ στα βαρέα και ανθυγιεινά – Τι αναφέρουν πηγές για τη συνταξιοδότηση στα 62
    21/05/2026 - 13:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Trade Estates: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση 618.821 νέων μετοχών - Από 25 Μαίου σε διαπραγμάτευση
    21/05/2026 - 18:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bank of America - AI και παγκόσμια οικονομία: Η μεγάλη έκρηξη παραγωγικότητας έρχεται, αλλά όχι ακόμη
    21/05/2026 - 12:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καταδίκη των Air France και Airbus για την συντριβή της πτήσης Ρίο-Παρίσι με 228 νεκρούς το 2009
    21/05/2026 - 16:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ
    21/05/2026 - 22:13 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Καθυστέρηση αποστολής των εισιτηρίων λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο Final-4

22/05/2026 - 08:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φουρνιέ: "Να το θέλεις περισσότερο" (video)

22/05/2026 - 08:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Το Τούνελ»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ξένιας Κούρτογλου

22/05/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

22/05/2026 - 06:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

OPEN: «O πιο αδύναμος κρίκος» Celebrity Edition με τη Μαρία Μπακοδήμου για καλό σκοπό

21/05/2026 - 14:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

OPEN: «O πιο αδύναμος κρίκος» Celebrity Edition με τη Μαρία Μπακοδήμου για καλό σκοπό

21/05/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Boehringer Ingelheim Hellas: Χρυσός Χορηγός της 11ης Εκστρατείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη»

21/05/2026 - 14:15
FleetNews
fleetnews.gr

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

21/05/2026 - 05:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo