Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
H Canon παρουσιάζει δύο νέους φακούς RF
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
29/08/2019 · 13:19

H Canon παρουσιάζει δύο νέους φακούς RF

Η Canon επεκτείνει τη δέσμευση της στη σειρά φακών RF

Η Canon, παγκόσμια πρωτοπόρος στην κατασκευή φακών, επεκτείνει τη δέσμευση της στη σειρά φακών RF, με την κυκλοφορία των RF 15-35mm F2.8L IS USM και RF 24-70mm F2.8L IS USM. Έχοντας την προσυπογραφή της Canon Ambassador Ulla Lohmann, βραβευμένης φωτογράφου ντοκιμαντέρ, αποστολών κα περιπετειών, αυτοί οι φακοί, μαζί με τον RF 70-200mm F2.8L IS USM, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, αποτελούν την «τριάδα» φακών Canon F2.8L για το σύστημα RF. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επαγγελματιών, ο RF 24-70mm F2.8L IS USM είναι η ιδανική επιλογή για φακό στάνταρ zoom υψηλής απόδοσης, ο RF 15-35mm F2.8L IS USM είναι ο πιο ανοικτός φακός της Canon για το EOS R System, ενώ ο RF 70-200mm F2.8L IS USM είναι ένας super compact τηλεφακός με zoom, με γρήγορο διάφραγμα. Αυτοί οι τρεις φακοί συνολικά αποτελούν το βασικό απαραίτητο σύνολο για κάθε επαγγελματία και ενθουσιώδη φωτογράφο. Συνδυάζοντας οπτική απόδοση, γρήγορο διάφραγμα και σταθεροποίηση εικόνας, αυτοί οι φακοί δίνουν τη δυνατότητα στους φωτογράφους και κινηματογραφιστές να καταγράφουν υψηλής ποιότητας στατικές και κινούμενες εικόνες, για κάθε είδους θέμα, από τοπία και αρχιτεκτονική, μέχρι πορτρέτα και φύση, σπορ και ρεπορτάζ.

Ακολουθώντας την ανακοίνωση για την ανάπτυξη έξι φακών RF lenses το Φεβρουάριο και την πρόσφατη ανακοίνωση των RF 24-240mm F4-6.3 IS USM και RF 85mm F1.2L USM, οι RF 15-35mm F2.8L IS USM και RF 24-70mm F2.8L IS USM αποτελούν τον τρίτο και τέταρτο φακό RF που παρουσιάζεται από την Canon μέσα στο 2019. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσουν οι RF 70-200mm F2.8L IS USM και RF 85mm F1.2L USM DS, οι δύο τελευταίοι από τους φακούς RF, για τους οποίους η Canon έχει δεσμευτεί ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στο 2019. Η πλήρης γκάμα φακών RF παρέχει εκπληκτική ποιότητα και ευελιξία για επαγγελματίες και ενθουσιώδεις φωτογράφους που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να καταγράψουν εντυπωσιακές εικόνες με το EOS R System.

Οπτική υπεροχή σε όλο το φάσμα της σειράς φακών RF

Αποδεικνύοντας στην πράξη την μακρόχρονη δέσμευση της Canon στην οπτική υπεροχή, τόσο ο RF 15-35mm F2.8 L IS USM, όσο και ο RF 24-70mm F2.8 L IS USM είναι φτιαγμένοι για το σύστημα πρόσδεσης RF Mount που προσφέρει νέες δυνατότητες οπτικής σχεδίασης και απόδοσης φακών. Ο RF 24-70mm F2.8 L IS USM αποτελείται από 3 στοιχεία εξαιρετικά χαμηλής διασποράς “Ultra Low dispersion” και 3 ασφαιρικά στοιχεία μορφοποιημένου γυαλιού, ενώ ο RF 15-35mm F2.8 L IS USM διαθέτει 2 στοιχεία Ultra low dispersion και 3 ασφαιρικά μορφοποιημένου γυαλιού. Η σύνθεση και των δύο φακών διορθώνει την χρωματική εκτροπή, την παραμόρφωση, και τον αστιγματισμό, επιτρέποντας τη λήψη εικόνων υψηλής αντίθεσης, με οξύτητα σε όλο το πλάνο και σε όλο το εύρος του zoom.

Και οι δύο φακοί διαθέτουν γρήγορο διάφραγμα f/2.8, παρέχοντας στους επαγγελματίες δυνατότητες λήψης σε χαμηλό φωτισμό, όπως στο σούρουπο, ή σε εσωτερικούς χώρους, καθώς και έλεγχο ακριβείας του βάθους πεδίου. Αυτοί οι φακοί ανοικτού διαφράγματος επιτρέπουν τη λήψη εντυπωσιακά ευκρινών εικόνων χρησιμοποιώντας υψηλότερες ταχύτητες κλείστρου σε χαμηλό φωτισμό, δίνοντας στους φωτογράφους τη δημιουργική ελευθερία σε διάφορες περιπτώσεις λήψης.

Αποτελώντας την ιδανική λύση για τοπία και πορτρέτα, ο RF 24-70mm F2.8L IS USM είναι ένας ευέλικτος στάνταρ zoom φακός πολλαπλών χρήσεων, για επαγγελματίες φωτογράφους που χρειάζονται έναν φακό για λήψεις σε αποστολές εκτός στούντιο. Το zoom παρέχει την όμορφη θόλωση ενός φακού με μεγάλο διάφραγμα, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για πορτρέτα. Σε αυτό το εστιακό εύρος, τα θέματα ξεχωρίζουν μπροστά από το απαλό υπόβαθρο, προσδίδοντας ποιότητα και ένταση στις εικόνες. Με ανάλογο τρόπο, ο RF 15-35mm F2.8L IS USM είναι ένας υψηλής απόδοσης, υπερ-ευρυγώνιος φακός zoom, που παρέχει την ευελιξία επιλογής δημοφιλών ευρυγώνιων εστιακών αποστάσεων, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για τους φωτογράφους που καταγράφουν τοπία και θέματα αρχιτεκτονικής. Είναι ο πιο ανοικτός φακός zoom που έχει παρουσιάσει η Canon μέχρι σήμερα με διάφραγμα f/2.8 aperture, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να συλλαμβάνουν με το φακό θέματα από συναρπαστικές προοπτικές. Το μεγάλο διάφραγμα f/2.8 καθιστά επίσης τον συγκεκριμένο φακό μια εξαιρετική επιλογή για τον επαγγελματία που ειδικεύεται στα σπορ, το ρεπορτάζ και την αστροφωτογραφία.

Η πρώτη επιλογή του επαγγελματία για άνετες φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις

Οι φακοί είναι οι πρώτοι ευρυγώνιοι στη σειρά L που διαθέτουν το σύστημα σταθεροποίησης - Image Stabilizer 5 στοπ της Canon, που βασίζεται στην καινοτομική τεχνολογία της εταιρείας, η οποία πρωτοεφαρμόστηκε στη σειρά φακών EF. Οι φωτογράφοι και οι κινηματογραφιστές μπορούν να πραγματοποιούν λήψεις χωρίς να ανησυχούν μήπως οι εικόνες τους αλλοιωθούν από θόλωση που προκαλείται από την απότομη κίνηση, επηρεάζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Τα συστήματα σταθεροποίησης Dual sensing IS και Combination IS βελτιώνουν τα δυνατότητες ανίχνευσης απότομης κίνησης του φακού και επίσης εντοπίζουν αυτομάτως πότε χρησιμοποιείται τρίποδο, για να απενεργοποιήσουν το σύστημα IS, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στον επαγγελματία την απαραίτητα αξιοπιστία και σιγουριά ότι θα πραγματοποιεί κάθε φορά λήψεις εκπληκτικής ευκρίνειας ανεξάρτητα από τις εκάστοτε συνθήκες.

Ο RF 15-35mm F2.8L IS USM και ο RF 24-70mm F2.8L IS USM είναι οι πρώτοι φακοί zoom της Canon με γρήγορο διάφραγμα που περιλαμβάνουν την τεχνολογία Nano USM, που παρουσιάστηκε αρχικά με τον φακό EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, και η οποία χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό, που προσφέρει εστίαση υψηλής ταχύτητας στη φωτογραφία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει πρακτικά αθόρυβη εστίαση κατά τη βιντεοσκόπηση, προσόν που καθιστά αυτούς τους φακούς το απαραίτητο εργαλείο για τους κινηματογραφιστές που εμπιστεύονται το EOS R System, καθώς οι ανεπιθύμητοι ήχοι από την εστίαση δεν καταγράφονται κατά τη λήψη. Ο RF 24-70mm F2.8L IS USM, όπως ο RF 24-105mm F4L IS USM, διαθέτει ένα σύστημα καταστολής της «αναπνοής» του φακού, ο οποίος εμποδίζει την αλλαγή της γωνίας προβολής κατά την εστίαση, αποδίνοντας έτσι μια φυσική χροιά στην εικόνα, όταν πραγματοποιείται εστίαση κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης.

Επαγγελματικός χειρισμός επιπέδου σειράς L για όλα τα μοντέλα

Όπως σε κάθε φακό της σειράς RF, τόσο ο RF 15-35mm F2.8L IS USM, όσο και ο RF 24-70mm F2.8L IS USM διαθέτουν δακτύλιο ελέγχου, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί για να ρυθμίζει το διάφραγμα, την ταχύτητα κλείστρου, την ταχύτητα ISO και την αντιστάθμιση της έκθεσης, επιτρέποντας έτσι την πλήρη εξατομίκευση, παράλληλα με τον δακτύλιο που είναι αφοσιωμένος στη χειροκίνητη εστίαση. Διαθέτοντας την ανώτερη αντοχή και λειτουργικότητα που είναι συνώνυμα της σειράς L, αμφότεροι οι φακοί διαθέτουν στεγανοποίηση για προστασία από τη σκόνη και επίστρωση φθορίου στα εμπρός κα πίσω στοιχεία, για την απομάκρυνση λίπους και νερού, χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τον επαγγελματία, όταν αυτός πραγματοποιεί λήψεις σε αντίξοες και απαιτητικές συνθήκες.

Σχετικά με την εμπειρία από τη χρήση των φακών RF 15-35mm F2.8L IS USM και RF 24-70mm F2.8L IS USM, η Ulla Lohmann, επαγγελματίας φωτογράφος και Canon Ambassador δήλωσε: «Για πάνω από 20 χρόνια έχω ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της Γης, φωτογραφίζοντας τα πάντα, από φυλές ιθαγενών μέχρι ηφαίστεια που εκρήγνυνται. Στο επίκεντρο όσων κάνω και αυτό που αγαπώ περισσότερο στη δουλειά μου, είναι η δημιουργικότητα. Ταξιδεύω σε μακρινούς τόπους για να πραγματοποιήσω τις καλύτερες δυνατές λήψεις, κι έτσι χρειάζομαι εξοπλισμό αξιόπιστο και ευέλικτο, καθώς μερικές φορές δεν έχω την πολυτέλεια να επιστέφω στον τόπο της φωτογράφησης ή να αλλάζω εξοπλισμό. Γι’ αυτό το λόγο, οι φακοί RF 15-35mm F2.8L IS USM και RF 24-70mm F2.8L IS USM είναι οι ιδανικοί ταξιδιωτικοί μου συνεργάτες και βρίσκονται πλέον μόνιμα στο σακίδιό μου. Δουλεύουν με το EOS R System και είναι γρήγοροι και σταθεροί, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να καταγράφω στιγμιότυπα που τα συναντάς μόνο μια φορά στη ζωή σου, με απίστευτη ακρίβεια στην εστίαση, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, διευρύνοντάς έτσι τις εικονοληπτικές μου δυνατότητες».

Ανανέωση firmware

Πλαισιώνοντας την παρουσίαση των νέων φακών, η Canon διαθέτει επιπλέον και ανανεώσεις για το firmware στις φωτογραφικές μηχανές EOS R και EOS RP, που αναβαθμίζουν περαιτέρω την απόδοση του συστήματος εντοπισμού ματιού (eye detection AF) και για τα δυο μοντέλα mirrorless. Το νέο firmware επιτρέπει στις μηχανές να εντοπίζουν και να εστιάζουν πάνω στα μάτια σε μεγαλύτερη απόσταση σε σύγκριση με το παλιότερο firmware, ενώ επίσης επιτρέπουν ταχύτερη παρακολούθηση (tracking) και ακρίβεια εντοπισμού. Επιπλέον, η Canon άκουσε προσεκτικά τις απόψεις των πελατών της και βάσει αυτών, οι μηχανικοί της απλοποίησαν τους δείκτες του συστήματος AF Eye Tracking i και βελτίωσαν την ανανέωσή τους, τόσο την EOS R, όσο και στην EOS RP, διευκολύνοντας πολύ τους επαγγελματίες αλλά και τους ενθουσιώδεις ερασιτέχνες στην παρακολούθηση των θεμάτων τους και στην πραγματοποίηση λήψεων με σιγουριά. Το ανανεωμένο firmware θα είναι διαθέσιμο στο κοινό στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι φακοί RF 15-35mm F2.8L IS USM και RF 24-70mm F2.8L IS USM θα είναι διαθέσιμοι στα τέλη Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους φακούς, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

  • Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
  • Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Βασικά χαρακτηριστικά RF 15-35mm F2.8L IS USM:

  • Υψηλής ποιότητας φακού υπερ-ευρυγώνιας εστιακής απόστασης
  • Εστιακή απόσταση 15-35mm που παρέχει διάφορες ευρείες γωνίες κατάλληλες για τοπία και αρχιτεκτονική.
  • Γρήγορο σταθερό διάφραγμα f/2.8 για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • 3 ασφαιρικά και 2 στοιχεία UD εξασφαλίζουν τη μέγιστη ανάλυση σε όλο το κάδρο της εικόνας κα το σύστημα σταθεροποίησης 5 στοπ βοηθά ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες κλείστρου
  • Ο μηχανισμός Nano USM παρέχει γρήγορη, ομαλή, αθόρυβη λειτουργία, ιδανική για βίντεο
  • Ο δακτύλιος ελέγχου προσφέρει άμεσο έλεγχο στις ρυθμίσεις Tv/Av/ISO
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,28 m με μεγέθυνση 0,22x
  • Επίστρωση SWC (Sub wavelength structure Coating) και ASC (Air Sphere Coating) που εμποδίζει το λαμπύρισμα και τα είδωλα που μειώνουν την ποιότητα της εικόνας

Βασικά χαρακτηριστικά RF 24-70mm F2.8L IS USM:

  • Εστιακό εύρος 24-70mm που είναι το πλέον σύνηθες για τοπία, πορτρέτα και ταξίδια
  • Σταθερό διάφραγμα f/2.8 που είναι ιδανικό για φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό ή για τον έλεγχο του βάθους πεδίου
  • Μηχανισμός Nano USM για γρήγορη, ομαλή, αθόρυβη λειτουργία, ιδανική για βίντεο
  • Σύστημα σταθεροποίησης 5 στοπ (σύμφωνα με τα τεστ CIPA), ιδανικό για λήψεις με το χέρι
  • 3 ασφαιρικά και 3 στοιχεία UD που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ανάλυση σε όλο το κάδρο της εικόνας
  • Ο δακτύλιος ελέγχου δίνει άμεσο έλεγχο στις ρυθμίσεις Tv/Av/ISO
  • Η επίστρωση ASC (Air Sphere Coating) εμποδίζει το λαμπύρισμα και τα είδωλα, που μειώνουν την ποιότητα της εικόνας
  • CANON
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον τίμησαν οι Μπακς για τη δέκατη επιλογή του σε All-Star Game (video)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

ANGT: Με Βιλερμπάν στις 10:00 και Μανρέσα το βράδι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού (live streams)

All Content

Tα live streams του Σαββάτου στα Εθνικά Πρωταθλήματα

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

WIND: Ενισχυμένη αύξηση εσόδων & EBITDA το β' τρίμηνο
WIND: Ενισχυμένη αύξηση εσόδων & EBITDA το β' τρίμηνο 29/08/2019 - 12:54
Ο όμιλος Vodafone υποστηρίζει την ομάδα Porsche της Formula E 29/08/2019 - 13:48
Ο όμιλος Vodafone υποστηρίζει την ομάδα Porsche της Formula E

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ουκρανία: Το ενεργειακό δίκτυο έγινε στόχος μεγάλης ρωσικής επίθεσης
    07/02/2026 - 11:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο
    07/02/2026 - 10:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία για παράνομο εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
    06/02/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραπ κατέβασε το απαράδεκτο βίντεο με τους Ομπάμα – Aναρτήθηκε «κατά λάθος» από... συνεργάτη
    06/02/2026 - 19:52 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Euroins Ελλάδος: Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδος ο κ. Γιώργος Κυριακίδης
    06/02/2026 - 13:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως
    06/02/2026 - 15:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή
    06/02/2026 - 15:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές
    06/02/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς
    06/02/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην Κομοτηνή το ντέρμπι της ημέρας στη National League 1

07/02/2026 - 09:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

07/02/2026 - 08:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo