Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το μήνυμα που έστειλε η «Disrupt, Startup, ScaleUP»
Newsroom Newsroom
STARTUPS
27/11/2013 · 02:00

Το μήνυμα που έστειλε η «Disrupt, Startup, ScaleUP»

Ξεκάθαρο μήνυμα προοπτικής ανάπτυξης και θετικής ενέργειας έστειλε η διήμερη εκδήλωση της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Με μήνυμα «Αναστατώνουμε την Ελλάδα» και με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία - πάνω από 2.000 επισκέπτες – έκλεισε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου η εκδήλωση για την νέα επιχειρηματικότητα «Disrupt, Startup, ScaleUP» που διοργάνωσαν οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC). Οι 5 ζωντανοί διαγωνισμοί ανάδειξαν συνολικά 14 νικητές ανάμεσα στις 50 νεοφυείς επιχειρήσεις που πήραν μέρος, οι οποίοι κέρδισαν συνολικά 465.000€, ενώ οι διεθνείς ομιλητές έθεσαν καίρια ζητήματα για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Στα 20 θεματικά – πρακτικά εργαστήρια που έτρεξαν παράλληλα η συμμετοχή ήταν τεράστια πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες τις Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα εργαστήρια διεξάχθηκε και ένα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και το δικαίωμα αλλά και τις ευκαιρίες που έχουν για να επιχειρούν. Το εργαστήρι παρακολούθησε και ο Στέλιος Κιμπουρόπουλος αναδεικνύοντας ακόμη μια φορά την δύναμη και το όραμα του αλλά και τις πολυσχιδής δραστηριότητες του.

Οι διεθνείς ομιλητές μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για την διοργάνωση και κυρίως για το πραγματικό ταλέντο που βρίσκεται στην χώρα. Ειδικότερα ο Thom Rhue, Αντιπρόεδρος του Kauffman Foundation κατάταξε την εκδήλωση ανάμεσα στις 5 καλύτερες από τις 140 χώρες που πραγματοποιείται η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηριχθεί διεθνώς η προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα και τα νέα παιδιά. Στον ίδια λογική ήταν και ο Αντρέας Αντωνόπουλος, που λείπει πάνω από 15 χρόνια από την χώρα και δεν πίστευε ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε να υπάρχει τέτοια δυναμική και καινοτομία. «Η χθεσινή εκδήλωση ήταν πιο δυνατή από πάρα πολλές που έχω υπάρξει ομιλητής στο Σαν Φραντσίσκο και το Σαν Χοσέ. Το πιο σημαντικό αν θέλετε που πέτυχαν οι industry disruptors και δεν το περίμενα ποτέ ήταν ακόμη και για μένα η σημαντική ευκαιρία συνεργασιών που προέκυψε στο πλαίσιο του συνεδρίου».

Ο Μιχάλης Στάγκος (φωτό), διοργανωτής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και της διήμερης εκδήλωσης δήλωσε «Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη από ταλέντο, γνώση, έμπνευση και κόσμο. Κάποια από καλύτερα μυαλά της Ελλάδας, επενδυτές, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί βρέθηκαν για πρώτη φορά κάτω από μια κοινή στέγη και συνομίλησαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έκλεισαν συμφωνίες, έγιναν ραντεβού, έγιναν επαφές, έγινε εκείνη η μαγική χημική ένωση που παράγει την καινοτομία. Η άλλη Ελλάδα είναι εδώ και διψάει να κάνει πράγματα, να μάθει και να προχωρήσει μπροστά. Αποδείξαμε μέσα σε 10 μήνες ως industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και από κάτω προς τα πάνω και δεν χρειάζεται να περιμένουμε κανέναν να μας δείξει το δρόμο. Τώρα όμως πλέον χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο την στήριξη του ιδιωτικού τομέα και βεβαίως κάποια βήματα στήριξης και από την πολιτεία – που ειρήσθω εν παρόδω ήταν επί της ουσίας απούσα – για να μεγαλώσει και να ολοκληρωθεί η θετική ανατροπή που επιδιώκουμε για την χώρα».

Οι διαγωνισμοί και οι νικητές

Συγκεκριμένα το Reinspiring Greece from the Youth UP, ο διαγωνισμός που δημιουργήθηκε από την εταιρία τροφίμων GAEA συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, την RSM International την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και τους ID-GC βράβευσε 8 νικητές με 200.000€ συν 200.000€ χαμηλότοκο δάνειο, καθώς και υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης.Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν η Family Farm στοχεύει στην εξαγωγή στη Μ. Βρετανία προϊόντων εκλεκτής ποιότητας, όπως όσπρια και ρύζι με τον χαρακτηρισμό ΠΟΠ και η Radiki έχει ως αντικείμενο την πώληση χόρτων, ελαιολάδου, τραχανά και αποξηραμένων φρούτων εντός Ελλάδας, με στόχο την εξάπλωση της δραστηριότητάς τους στις διεθνείς αγορές. Στην Τρίτη θέση η Chipples- πατατάκια με βάση το ξινόμηλο & φρούτα σε ατομική συσκευασία. Στην τέταρτη ισοβάθμησαν οι Creative Bees που εστιάζει στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων μελισσοκομικών προϊόντων και η Golden Black- μιας μικρής εξωστρεφούς παραγωγικής μονάδας, η οποία θα καλλιεργεί, μεταποιεί και θα τροφοδοτεί με συσκευασμένη και επώνυμη βιολογική Κορινθιακή σταφίδα “Σκιάς”, τα καλύτερα σημεία πώλησης του πλανήτη. Στην έκτη θέση η daphnis & cloe που εξειδικεύεται στην πώληση αρωματικών βοτάνων διεθνώς. Στην έβδομη θέση η demetra pies- με παραδοσιακές χωριάτικες πίτες στις ΗΠΑ και τέλος στην όγδοη θέση η Of Dreams and Knowledge που εστιάζει στην παραγωγή της πρώτης Αφρόκρεμας Βιολογικού Αγουρελαίου, του σπανιότερου και ωφελιμότερου χυμού της ελιάς.

Το Innovation Project, o διαγωνισμός του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιριών Ελλάδος και των ID-GC που εστιάζει στην υγεία ανάδειξε 3 νικητές που κέρδισαν 25.000 ο πρώτος, 15.000 ο δεύτερος και 10.000 ο τρίτος. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η ΜΙR.I.AM- διαγνωστικό τεστ για 48 διαφορετικούς τύπους καρκίνου. Το δεύτερο βραβείο κέρδισε η PNEUMO PROJECT, ένα πρακτικό σπιρόμετρο το οποίο συνδέεται με smartphone το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη πραγματοποίησης πλήρους σπιρομέτρησης και αποστολή των δεδομένων μέσω διαδικτύου στον θεράποντα ιατρό. Ενώ το τρίτο βραβείο κέρδισε η PNEUMOGENESIS με αντικείμενο τη χρήση βλαστικών κυττάρων για τη θεραπεία ανίατων πνευμονικών παθήσεων.

Σκοπός είναι η μελέτη, η προώθηση και η χρήση των πολυδύναμων βλαστικών κυττάρων (stem cells), τα οποία απομονώνονται με την διαδικασία της λιποαναρρόφησης από τον ίδιο τον ασθενή, για τη θεραπεία ανίατων παθήσεων με έμφαση στα νοσήματα του αναπνευστικού.

Στον διεθνή διαγωνισμό των ID-GC “Get in the Ring” νίκησε η Truckbird για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας, μία ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των αποστολέων αγαθών και των μεταφορέων δημιουργώντας μια ηλεκτρονική αγορά φορτίου σε πραγματικό χρόνο. Στο εθνικό σκέλος του διαγωνισμού κέρδισε το Offerial χρηματικό έπαθλο 5.000€, καθώς και υπηρεσίες αξίας 3.200€ από την Vodafone και υπηρεσίες συμβουλευτικής από την ICAP. Το Offerial - Αυξάνει τις απευθείας κρατήσεις στις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων, μέσω εξατομικευμένων προσφορών.

Αντίστοιχα στον διαγωνισμό για τις δημιουργικές βιομηχανίες “Creative Business Cup” νικητής για να μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό αναδείχτηκε η Geographical, μία ταξιδιωτική πλατφόρμα που συνδυάζει την ταξιδιωτική με την γευστική εμπειρία για τον χρήστη στην Ελλάδα. Στο εθνικό σκέλος νίκησε το ClioMuse όπου επίσης κέρδισε χρηματικό έπαθλο 5.000€, καθώς και πακέτων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών αξίας 3.200€ από την Vodafone και υπηρεσίες συμβουλευτικής από την ICAP. Η Clio Muse είναι ένα εργαλείο αφήγησης “ιστοριών” με δυνατότητες συλλογής στατιστικών στοιχείων για Πολιτιστικά Ιδρύματα (μουσεία, εκθεσιακούς χώρους, κλπ), με σκοπό να ξεναγήσει, να διασκεδάσει και να επιμορφώσει τους επισκέπτες τους μέσω λειτουργιών gamification, βαθμολόγησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, στον διαγωνισμό για την ενέργεια και τις καθαρές μορφές ενέργειας “CleanTech Open” νικητής για να μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό αναδείχτηκε η Glonatech, μία εταιρεία που παράγει οικολογική μπογιά από νανοτεχνολογία που μπορεί να εφαρμοστεί σε πλαστικά, δομικά υλικά, ηλεκτρονικά, αθλητικούς εξοπλισμούς, αεροπορική και διαστημική βιομηχανία κ.ά. Στο εθνικό σκέλος νίκησε η Metis όπου επίσης κέρδισε χρηματικό έπαθλο 5.000€, καθώς και πακέτων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών αξίας 3.200€ από την Vodafone και υπηρεσίες συμβουλευτικής από την ICAP. Η Μetis αναπτύσσει καινοτόμες ανακυκλώσιμες επιφάνειες (κατάθεση για
δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) με πρώτη ύλη τα νεκρά φύλλα των φύκιων Poseidonia Oceanica κατασκευασμένες με 100% φυσικά υλικά. Οι επιφάνειες αυτές έχουν δυνατότητα εφαρμογής σε πολλούς κλάδους (μόδα, ταπετσαρία, έπιπλο, φωτισμός) και στόχο να μειώσουν την χρήση συμβατικών πρώτων υλών.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΦΕΕ), GAEA, CONSOLIDATED CONSTRACTORS COMPANY (CCC), VODAFONE, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΣΕΤΕ),I- BANK- NBG Group, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΣΥΝΕ), ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ (EEKT), I-SQUARE, NESPRESSO, CORRECT, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΗΘΟΠΟΙΙΑ, BOUTARI, CHIQUITA, INNEWS, BLANK!URBAN SPACE, GLOVO, POOF-O-MANIA, IQBILITY, ΛΟΥΞ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ATHENS CONVETION & VISITORS BUREAU, KLM, EGG, MILITOS, ΑΕΛΙΑ, ACADEMY OF ENTREPRENEURSHIP, KNOWL, CIRCUS DAYZ, E-FOOD.GR, EDWARDS, ICAP, S.PELLEFRINO, PERRIER, ΚΟΡΠΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΚΑΪ, ΜΑD, MAD RADIO, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΕΝΕΤ.GR, INTERNATIONAL NEW YORK TIMES-KATHIMERINI ENGLISH EDITION, FREE SUNDAY, FORTUNE GREECE.COM PROTAGON.GR, ΑΘΗΝΑ 9.84, EPIXEIRO.GR, EURO2DAY, EMEA.GR, EMEASTARTUPS, REPORTER.GR, IATRONET, MARKETING WEEK, AGRONEWS, HEALTH DAILY, MY CAMPUS.GR, STARTUP.GR, DEASY.GR, ART.MAG, GET BUSY.GR, E-GO.GR, ELCULTURE.GR, IQ MAGAZINE, ETHOS MEDIA, PH.B, XPAT ATHENS.COM, ENERGYPRESS, PALO.GR, 7IMERES, SINRADIO, ATHENS VOICE, METROPOLIS, SKYWALKER, NAYTEΜΠΟΡΙΚΗ

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για τη «διαβολοβδομάδα» ο Κέντρικ Ναν

All Content

Μάτζικ-Γκρίζλις 118-111: Νικητές οι... Γερμανοί στο Βερολίνο με ανατροπή από το -20 - Το κάρφωμα της σεζόν ο Μπλακ! (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ubitech: Τα νέα επιχειρηματικά «στοιχήματα» - Χρονιά «εκτίναξης» το 2026 με ανάπτυξη έως 30%

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Ιστορικά υψηλές επιδόσεις το 2025 με 50.710 ρυθμίσεις, ύψους 15,7 δισ. ευρώ.

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 90εκ. από την ΕΤΕπ για την πρώτη επένδυση παραγωγής γαλλίου στην Ευρώπη

All Content

Ελληνική TV: Η (σκληρή) πραγµατική εικόνα

All Content

Aλλάζει χέρια η MRB Hellas

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Αταμάν: «Τα χάσαμε όλα στο τέταρτο δεκάλεπτο» - Γκραντ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

All Content

Πρώτο βήμα για τους «8» ο Αθηναϊκός, 81-72 τη Σοπρόν (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Funky Buddha: Διεθνής επέκταση σε τρεις ηπείρους και στρατηγική διεθνοποίησης το 2025

All Content - BusinessNews.gr

The Olive Legend Group: To turn around story της αγοράς ελαιόλαδου, με την υπογραφή Καραμούζη - Αντωνόπουλου

All Content - BusinessNews.gr

Aλλάζει χέρια η MRB Hellas

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σημαντική απόκλιση απόψεων μεταξύ νέων και εργοδοτών
Σημαντική απόκλιση απόψεων μεταξύ νέων και εργοδοτών 27/11/2013 - 02:00
Εκπαιδευτικά προγράμματα από την ΕΕΔΕ 28/11/2013 - 02:00
Εκπαιδευτικά προγράμματα από την ΕΕΔΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Greek Sunday στο εστιατόριο Papagalos: Η πιο όμορφη εκδοχή της Κυριακής
    15/01/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έντι Ράμα: «Οι Έλληνες νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
    15/01/2026 - 21:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μελίνα Τραυλού: Η εμπορική ναυτιλία δεν είναι πεδίο συγκρούσεων - Έκκληση για ευρωπαϊκή παρέμβαση
    15/01/2026 - 21:11 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Γεύμα Μητσοτάκη με τον Μιράν της Fed και την Γκίλφοϊλ - Η ελληνική οικονομία στο επίκεντρο
    15/01/2026 - 20:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κυρώθηκε από τη Βουλή η νέα συμφωνία με τη Hellenic Train - τι προβλέπει
    15/01/2026 - 20:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές της Πέμπτης
    15/01/2026 - 19:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επιστροφή ενοικίου: Νέες πληρωμές σε επιπλέον 6,7 χιλιάδες δικαιούχους - 27.000 δεν έχουν δηλώσει ακόμα ΙΒΑΝ
    15/01/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ολλανδία: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στο κέντρο της Ουτρέχτης
    15/01/2026 - 19:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σύλληψη δύο Κινέζων για απάτες - Πώς έστηναν ψεύτικες κεραίες κινητής και άδειαζαν τραπεζικούς λογαριασμούς
    15/01/2026 - 18:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Dimand: Πώληση και επαναγορά μετοχών από τον CEO Δημήτρη Ανδριόπουλο
    15/01/2026 - 18:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • The Olive Legend Group: To turn around story της αγοράς ελαιόλαδου, με την υπογραφή Καραμούζη - Αντωνόπουλου
    15/01/2026 - 07:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επίδομα ενοικίου: Ολοκληρώνεται η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων του 2025
    15/01/2026 - 10:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ubitech: Τα νέα επιχειρηματικά «στοιχήματα» - Χρονιά «εκτίναξης» το 2026 με ανάπτυξη έως 30%
    15/01/2026 - 09:51 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Glooms: Και στον χώρο της υπόδησης η οικογένεια Γεωργιάδη της Premia Properties
    15/01/2026 - 08:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Funky Buddha: Διεθνής επέκταση σε τρεις ηπείρους και στρατηγική διεθνοποίησης το 2025
    15/01/2026 - 12:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για τη «διαβολοβδομάδα» ο Κέντρικ Ναν

15/01/2026 - 22:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάτζικ-Γκρίζλις 118-111: Νικητές οι... Γερμανοί στο Βερολίνο με ανατροπή από το -20 - Το κάρφωμα της σεζόν ο Μπλακ! (vids)

15/01/2026 - 21:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ναυπηγεία Χαλκίδας: Το πρώτο ελληνικό Ναυπηγείο που έλαβε Δήλωση Επαλήθευσης της Έκθεσης Ανθρακικού Αποτυπώματος

15/01/2026 - 15:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Correct Creative Productions - BookLover.gr: Σημείο αναφοράς για AI-driven παραγωγές

15/01/2026 - 15:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Πρώτο με μέσο όρο 22,1% στο γενικό σύνολο του κοινού το Survivor

15/01/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DRUCKFARBEN Group: CSR απολογισμός 2025 – Προοπτικές για το 2026

15/01/2026 - 14:23
FleetNews
fleetnews.gr

Filante: Η νέα ναυαρχίδα της Renault

15/01/2026 - 08:35
FleetNews
fleetnews.gr

Χρονιά ρεκόρ για την CUPRA το 2025 – Αρνητικό το πρόσημο για τη SEAT

15/01/2026 - 06:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Hollywood Clinic SKG”

14/01/2026 - 09:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo