Κυριακή, 9 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εκλογές: Οι άνθρωποι της επικοινωνίας
Newsroom Newsroom
MEDIA
09/01/2015 · 02:00

Εκλογές: Οι άνθρωποι της επικοινωνίας

Ποιοι έχουν αναλάβει την στρατηγική των κομμάτων στον δρόμο προς την κάλπη
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με φουλ τις μηχανές εργάζονται τα επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων μιας εκλογικής αναμέτρησης για την οποία ελάχιστα θα δαπανηθούν στα ΜΜΕ και πολύ περισσότερα – γίνεται λόγος για 50 εκατ. Ευρώ – για μετακινήσεις ψηφοφόρων, στήσιμο κάλπης, δικαστικούς αντιπροσώπους και ενεργοποίηση μηχανισμών. Βέβαια από τον κρατικό προϋπολογισμό θα πληρωθεί και ο τηλεοπτικός χρόνος των κομμάτων, αλλά και η έκτακτη εκλογική χρηματοδότηση προς τα δικαιούχα κόμματα, ύψους περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Στα όργανα των κομμάτων επικρατεί πανικός ενώ ήδη οι διαφημιστικές εταιρείες και τα στελέχη τους σηκώνουν τα μανίκια για να εξυπηρετήσουν τη Ν.Δ. (The Newtons Laboratory) και τον ΣΥΡΙΖΑ (έχει κάνει μίνι spec με τρεις διαφημιστικές).

Ωστόσο το πρώτο σπότ που κυκλοφορεί στα social media ως απάντηση στην Νέα Δημοκρατία και τιτλοφορείται "Θράσος ή Αλήθεια" δεν υιοθετείται επισήμως από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελεί πρωτοβουλία φίλιων μέσων στο διαδίκτυο. Στο πλαίσιο αυτό, τόσο το Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΔΗΜΑΡ και φυσικά το ΠΟΤΑΜΙ ποντάρουν πολύ στην επικοινωνία με τον λιγοστό χρόνο που απομένει να θεωρείται πολύτιμος για τους πολύπλοκους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν.

Στο επίκεντρο ο Αντώνης Σαμαράς

Με σηκωμένα τα μανίκια τα στελέχη της Ν.Δ. δεν περίμεναν την προκήρυξη των εκλογών για να μοιράσουν ρόλους στον επικοινωνιακό μαραθώνιο. Ηδη εδώ και 10 ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Βασικές λέξεις – «κλειδιά» στο πλάνο επικοινωνίας είναι ο φόβος από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το συγκριτικό πλεονέκτημα του Αντώνη Σαμαρά έναντι του Αλέξη Τσίπρα, η προβολή ενός ισχυρού διακυβεύματος μεταξύ σταθερότητας και ευρωπαϊκής πορείας και το δίλημμα της σταθερότητας έναντι της εξόδου της χώρας από το ευρώ. Την καμπάνια θα «τρέξουν» από το Μαξίμου οι Χρ. Λαζαρίδης, Δημ. Σταμάτης και Γ. Μουρούτης, με τον Κ. Μπούρα να επικεντρώνεται στα οργανωτικά. Από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού συμμετέχει ο Γραμματέας Ανδ. Παπαμιμίκος. Μίνι ομάδα των εξ απορρήτων του Ανδ. Παπαμιμίκου θα αναλάβει τη διαδικτυακή καμπάνια και τα social media στα οποία η Ν.Δ. αν και υστερούσε στο παρελθόν έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να βγάλει πρώτη το σχετικό viral σποτ. Στους βασικούς πυλώνες επίσης, ο δημοσκόπος Δημήτρης Μαύρος, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου. Καθοριστικό ρόλο έχει αναλάβει στο επικοινωνιακό και ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Ηδη στο στρατηγείο πραγματοποιούνται δύο επικοινωνιακά ραντεβού: Ένα για την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και την κατάρτιση του βασικού επικοινωνιακού πλάνου. Στη δεύτερη σύσκεψη, πέραν της κυβερνητικής εκπροσώπου συμμετέχουν και οι πιο στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. Ο βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, που έχει επιφορτιστεί με την ανάλυση των δημοσκοπικών ευρημάτων και την αξιοποίησή τους σε επίπεδο κυβερνητικής στρατηγικής, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης και ο Δημήτρης Σταμάτης που μεταφέρει τις πρωθυπουργικές εντολές στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη ενώ συντονίζει και το media training και τις εμφανίσεις των υπουργών στα κανάλια.

Η ΝΔ και προσωπικά ο πρόεδρός της και Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε ήδη κεντρικό ρόλο σε αυτή την σύντομη προεκλογική περίοδο και ως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, προπαραμονή της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, θα είναι στο επίκεντρο της «γαλάζιας» καμπάνιας.

Συνοπτικά, στον πυρήνα της εκστρατείας της Ν.Δ. θα βρίσκεται το επιχείρημα ότι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το δρόμο για πτώχευση της χώρας και αυτό θα αναδεικνύεται και στα τηλεοπτικά μηνύματα που θα αρχίσουν εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων να προβάλλονται. Εν πολλοίς, αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα έχει χαρακτήρα μονομαχίας μεταξύ των Α. Σαμαρά και Α. Τσίπρα, καθώς η καμπάνια και των δύο κομμάτων, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θα φέρει την υπογραφή και τη... σφραγίδα των αρχηγών τους.

Στη Συγγρού έχει αποφασισθεί ότι ο Πρωθυπουργός θα είναι στο κέντρο της πολιτικής πρότασης της ΝΔ, καθώς τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων τους παρέχουν αυτή την ασφάλεια. Επίσης, ψηλά στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ ήδη βρίσκονται τα διλήμματα των εκλογών με βασικό αυτό που αφορά τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους για την επόμενη μέρα. Στην πραγματικότητα αυτό το δίλημμα θα λέει ότι «με τον Σαμαρά κερδίζει η χώρα και ότι με τον Τσίπρα οδηγείται σε περιπέτειες».

Το δεύτερο δίλημμα που θα θέσει ο κ. Σαμαράς θα αφορά επίσης την οικονομία στην καθημερινή ζωή των πολιτών, καθώς θα επικαλεστεί βελτίωση των οικονομικών δεικτών, όπως το έπραξε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ.

Ολοι οι άνθρωποι του Α.Τσίπρα

Στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν μήνα επενδύεται χρόνος και αναπτύσσεται πολιτικός λόγος στο briefing προς τους δημοσιογράφους από τον Πάνο Σκουρλέτη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενέταξε εσχάτως στην ομάδα που διαχειρίζεται την εξωτερική εικόνα του Αλέξη Τσίπρα και καθορίζει τη συνολική ρητορική της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιάννη Ρουμπάτη ενώ δεν αποκλείεται και η συμβολή του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Τον γνωστό θεσμό του «πρωινού καφέ» έχουν πλέον καθιερώσει και στον ΣΥΡΙΖΑ. Καθημερινά, λίγο μετά τις 10 π.μ. το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνεται στον τρίτο όροφο των γραφείων στην Πλατεία Κουμουνδούρου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για τα θέματα της επικαιρότητας.

Στη σύσκεψη αυτή παίρνουν μέρος ο Πάνος Σκουρλέτης και η Ράνια Σβίγγου από το γραφείο Τύπου, καθώς και ο σύμβουλος έκδοσης και ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Βασίλης Μουλόπουλος και Νίκος Φίλης, ο δημοσιογράφος και μέλος της Κ.Ε. Γ. Κυρίτσης, ο δημοσιογράφος Θ. Μιχόπουλος και ο Γ. Αλμπάνης από την ιστοσελίδα Left.gr, που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. New entry πολλά υποσχόμενο συνιστά και ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης. Πολλές φορές στη σύσκεψη αυτή παρευρίσκεται και ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο οποίος φροντίζει στη συνέχεια να ενημερώνει τον κ. Τσίπρα για κάποια θέματα. Στις συναντήσεις αυτές, ανάλογα με τα θέματα της επικαιρότητας, συμμετέχουν και οι τομεάρχες, αφού αυτοί θα ενημερώσουν για την πολιτική θέση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Πυκνότερη παρουσία στο «Καφέ» αναμένεται να έχουν τις επόμενες ημέρες τα μέλη της Γραμματείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο Θ. Δρίτσας, ο Π. Κουρουμπλής, ο Π. Λαφαζάνης, ο Ν. Βούτσης, ο Κ. Αθανασίου αλλά και ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Δημ. Βίτσας. Τα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ, επικεντρώνονται στο σχεδιασμό κάποιων κινήσεων στο επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής και στο πως ο κομματικός μηχανισμός θα ετοιμαστεί για την εκλογική μάχη. Το βασικό πολιτικό εργαλείο χάραξης αυτών των πολιτικών είναι η ανάλυση των στοιχείων των δημοσκοπήσεων. Στον ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας είναι ο Τάσος Κορωνάκης.

Το διχασμένο ΠΑΣΟΚ

Την επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει ήδη τα στελέχη που κλήθηκαν ματαίως να μεταπείσουν τον ΓΑΠ να μην ιδρύσει κόμμα (Κίνημα Αλλαγής). (Φ. Γεννηματά, Γ. Μανιάτης και Α. Λοβέρδος).

Το Ποτάμι

Στο Ποτάμι η επικοινωνία πραγματοποιείται άριστα από τον αρχηγό του, Σταύρο Θεοδωράκη. Εξαιρετικά κρίσιμη θα είναι τυχόν εμπλοκή του καθηγητή Πολιτικής Φιλοσοφίας Περικλή Βαλλιάνου, (ο οποίος απαίτησε και αφαιρέθηκαν τα προεκλογικά και με σεξουαλικά υπονοούμενα, σποτάκια του Ποταμιού, με τίτλο «η πρώτη μου φορά», χαρακτηρίζοντάς τα «αισχρά και προσβλητικά για κάθε γυναίκα»), ο τέως γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ, Θεοχάρης Θεοχάρης ενώ ειδικό ρόλο ενδεχομένως να έχουν ο έμπειρος Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ.

  • ΕΚΛΟΓΕΣ
  • ·
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιαννακόπουλος για το μέλλον στον Παναθηναϊκό, τη EuroLeague και την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό (vid)

All Content

Εθνική Παίδων: Ξέσπασε 86-63 στη Γεωργία, αλλά αποχώρησε τραυματίας ο Σπανός

All Content - BusinessNews.gr

Στα 15 δισ. ευρώ ο στόχος για νέα δάνεια το 2026 - Η «ακτινογραφία» της κερδοφορίας των τραπεζών το α΄ εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Νέα συμφωνία για χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ άνω των 2 GW σε Πολωνία και Ουγγαρία

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Συμφωνία για την πώληση συμμετοχής στο Sofia South Ring Mall έναντι 49,35 εκατ. ευρώ

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Toyota φέρνει νέα γενιά μπαταριών για τα υβριδικά της

FleetNews

Σε κινεζική… πολιορκία η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

FleetNews

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

All Content

Εθνική Νεανίδων: Ηττήθηκε 77-78 από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο Ευρωμπάσκετ

All Content

Άρης: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,76%, κέρδη 23,31% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Με «προίκα» 2 δισ. ευρώ ανοίγει δρόμο για δάνεια έως 5 δισ. σε μικρομεσαίες

All Content - BusinessNews.gr

Υπ. Μεταφορών: Οριστική λύση στο ζήτημα των πινακίδων κυκλοφορίας - Τέλος στις χρονοβόρες διαδικασίες

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Νέα καμπάνια για τα adidas originals
Νέα καμπάνια για τα adidas originals 09/01/2015 - 02:00
6,25 εκατ. ευρώ για την προβολή των κομμάτων 12/01/2015 - 02:00
6,25 εκατ. ευρώ για την προβολή των κομμάτων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Π. Μαρινάκης: «Το δημογραφικό δεν μπορεί να περιμένει»
    09/08/2026 - 14:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ε. Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε δέκα ημέρες - Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός
    09/08/2026 - 14:17 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εξαγωγές: Η Ελλάδα κερδίζει τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές – Άνοδος μεριδίων σε 9 από 11 κλάδους (Εθνική Τράπεζα)
    09/08/2026 - 13:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προς εκτύπωση το πολλαπλό βιβλίο - «Σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή»
    09/08/2026 - 13:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γερμανία: Το Βερολίνο θα επεκτείνει την έρευνα για την ασφάλεια από τα drones μετά το περιστατικό σε αεροδρόμιο
    09/08/2026 - 12:57 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αυξημένη η επιβατική κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά – Περίπου 60.000 ταξίδεψαν Παρασκευή και Σάββατο
    09/08/2026 - 12:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Από τη Δυτική Αττική στη Νότια Γαλλία : Οι εμπειρίες Ελλήνων και Γάλλων πυροσβεστών από τα πύρινα μέτωπα
    09/08/2026 - 12:08 ΚΟΣΜΟΣ
  • Δεύτερη πηγή εισοδήματος για τους επαγγελματίες ψαράδες ο αλιευτικός τουρισμός
    09/08/2026 - 12:08 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Η ενίσχυση της βιομηχανίας διασφαλίζει την ανάπτυξη, την ασφάλεια και καλύτερους μισθούς
    09/08/2026 - 11:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υπ. Μεταφορών: Οριστική λύση στο ζήτημα των πινακίδων κυκλοφορίας - Τέλος στις χρονοβόρες διαδικασίες
    09/08/2026 - 11:18 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στα 15 δισ. ευρώ ο στόχος για νέα δάνεια το 2026 - Η «ακτινογραφία» της κερδοφορίας των τραπεζών το α΄ εξάμηνο
    09/08/2026 - 10:52 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Αλ. Τσίπρας: Στις 2 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛ.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη
    09/08/2026 - 10:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ισπανία – Ιταλία: Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό με αμοιβαίους συνοριακούς ελέγχους
    09/08/2026 - 10:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αυξημένη η επιβατική κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά – Περίπου 60.000 ταξίδεψαν Παρασκευή και Σάββατο
    09/08/2026 - 12:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Υπ. Μεταφορών: Οριστική λύση στο ζήτημα των πινακίδων κυκλοφορίας - Τέλος στις χρονοβόρες διαδικασίες
    09/08/2026 - 11:18 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιαννακόπουλος για το μέλλον στον Παναθηναϊκό, τη EuroLeague και την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό (vid)

09/08/2026 - 15:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Νεανίδων: Ηττήθηκε 77-78 από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο Ευρωμπάσκετ

09/08/2026 - 15:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota φέρνει νέα γενιά μπαταριών για τα υβριδικά της

07/08/2026 - 05:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
FleetNews
fleetnews.gr

Σε κινεζική… πολιορκία η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

06/08/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo