Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020
Και επίσημα η Ναυτεμπορική στην οικογένεια Μελισσανίδη
Newsroom Newsroom
MEDIA
02/09/2021 · 09:19

Και επίσημα η Ναυτεμπορική στην οικογένεια Μελισσανίδη

Η εφημερίδα φιλοξενεί σημείωμα του εκδότη Γιώργου Μελισσανίδη, στους αναγνώστες.

Η «Ναυτεμπορική» θα συνεχίσει να εκδίδεται ως εφημερίδα, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και τον ειδησεογραφικό της ιστότοπο, που ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς στην επιχειρηματική κοινότητα του τόπου.
Η μία δραστηριότητα δεν αναιρεί την άλλη, αρκεί η ενημέρωση να υπάγεται στους ίδιους απαράβατους κανόνες δεοντολογίας, αναφέρει ο νέος εκδότης Γιώργος Μελισσανίδης, υιός του Δημήτρη Μελισσανίδη σε σημείωμα που έγραψε στην εφημερίδα ως καλωσόρισμα προς τους αναγνώστες που δημοσιεύεται σήμερα Πέμπτη 2/9/2021 στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας υπό τη νέα της ιδιοκτησία.

Στο σημείωμά του ο Γ. Μελισσανίδης αναφέρει ότι προσβλέπει στην αναβάθμιση όλων των ειδησεογραφικών μέσων του συγκροτήματος της «Ναυτεμπορικής», με σεβασμό στη διαδρομή τους και αταλάντευτη προσήλωση στις παραδοσιακές αρχές της έγκυρης ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τον εκδότη της «Ναυτεμπορικής», επιθυμία της νέας διοίκησης είναι τα μέσα του Ομίλου να μετεξελιχθούν σε μία τράπεζα πληροφόρησης διεθνών προδιαγραφών και να αποτελέσουν, εκτός από σημείο αναφοράς, «εργαλείο» για εκείνους που τα χρησιμοποιούν.
«Πληρότητα, ακρίβεια, εγκυρότητα, αξιοπιστία, εξειδίκευση, έγκαιρη πρόγνωση και πάνω απ’ όλα αντικειμενικότητα» είναι, σύμφωνα με τον κ. Μελισσανίδη, οι αξίες στις οποίες θα βασιστεί η νέα προσπάθεια.

Ακολουθεί το σημείωμα του εκδότη της «Ναυτεμπορικής»:

Υπηρετώντας την αποστολή της Ενημέρωσης

Αγαπητοί αναγνώστες,

Η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας, όπως καλά γνωρίζετε, δεν αποτελεί προϊόν «τελευταίας κοπής».
Δεν διεκδικεί εύσημα μοντερνισμού ή νεωτερικότητας.
Για την ακρίβεια αποτελεί την επιτομή του κλασικού στην υπεύθυνη και νηφάλια ενημέρωση, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται όσοι εξακολουθούν να θεωρούν τη δημοσιογραφία λειτούργημα και όχι μέσον επιρροής.
Από το 1924, που εκδόθηκε το πρώτο «Ναυτικόν και Εμπορικόν Δελτίον Πειραιώς», μέχρι τις μέρες μας, το εκδοτικό συγκρότημα της «Ναυτεμπορικής» υπηρετεί πιστά αυτές τις παραδοσιακές αρχές της έγκυρης ενημέρωσης.
Και θα εξακολουθήσει να το κάνει, υπό τη νέα του διοίκηση, που με τη σειρά της εγγυήθηκε την επιβίωση όχι μόνο μίας από τις ελάχιστες ιστορικές εφημερίδες του τόπου, αλλά και της σχολής δημοσιογραφίας που αυτή πρεσβεύει και τείνει στις μέρες μας να εκλείψει.
Με επίγνωση λοιπόν της σημαίνουσας διαδρομής της και αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην αναζήτηση μιας αξιόπιστης καταγραφής της οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας, η «Ναυτεμπορική» θα συνεχίσει να έχει ως αποστολή της να υπηρετεί την ενημέρωση.
Οι δημοσιογράφοι της το γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό και είναι σήμερα όλοι εδώ, παρόντες στις επάλξεις της νέας προσπάθειας.
Η «Ναυτεμπορική» θα εξακολουθήσει επίσης να αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.
Γιατί «η προαγωγή της υγιούς επιχειρηματικότητας», όπως έλεγε ο αείμνηστος Τζώρτζης Αθανασιάδης, «είναι ο θεμέλιος λίθος της οικονομικής ανάπτυξης και της ευημερίας της ελληνικής κοινωνίας».
Οι καιροί θέλησαν δυστυχώς, για μία τουλάχιστον δεκαετία, η πατρίδα μας να ταλαιπωρείται από μια ισχυρή οικονομική κρίση που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στην κοινωνική, αλλά και την πολιτική ζωή.
Την κρίση αυτή διαδέχθηκε στις μέρες μας μία άλλη, αυτή της πανδημίας, που μας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Αν συνυπολογίσει κανείς και τις γεωστρατηγικές παραμέτρους, που διαρκώς μεταβάλλονται, επηρεάζοντας τις διεθνείς ισορροπίες, αντιλαμβάνεται ότι βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη ιστορική καμπή.
Μέσα λοιπόν σε αυτό το ταραγμένο τοπίο ξεκινάει η δική μας καινούργια προσπάθεια, φιλοδοξώντας να υπηρετήσει τις αρχές της υπεύθυνης ενημέρωσης.
Γιατί αυτό επιβάλλει και το εθνικό συμφέρον.
Στο μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα οι εφημερίδες σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο αντιμετώπιζαν την τεχνολογική εξέλιξη στον χώρο της ενημέρωσης, και ειδικότερα τα «νέα Μέσα», όπως το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ως δυνητική απειλή.
Όμως, την πολιτική και οικονομική «ατζέντα» της επικαιρότητας εξακολουθούσαν να τη «χτίζουν» οι εφημερίδες - ας μην το ξεχνάμε αυτό.
Τώρα πια βρισκόμαστε στη σαρωτική εποχή του διαδικτύου και τα έντυπα πρέπει εκ νέου να επαναπροσδιορίσουν τον χώρο τους, τον ρόλο τους και το αναγνωστικό τους κοινό.
Για εμάς το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αρκεί η ενημέρωση να υπάγεται στους ίδιους απαράβατους κανόνες δεοντολογίας.
Ο όμιλός μας διαθέτει μία από τις εγκυρότερες ιστοσελίδες του οικονομικού ρεπορτάζ με τεράστια απήχηση και ταυτόχρονα μία ιστορική εφημερίδα, διαχρονικά καταξιωμένη στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού.
Στοχεύουμε στην αναβάθμιση και των δύο, προσβλέποντας στη διαρκή αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες μας. Παλαιούς και νέους.
Επιθυμία μας είναι τα Μέσα αυτά να μετεξελιχθούν σε μία τράπεζα πληροφόρησης διεθνών προδιαγραφών και να αποτελούν -εκτός από σημείο αναφοράς- και «εργαλείο» για εκείνους που τα χρησιμοποιούν.
Πληρότητα, ακρίβεια, εγκυρότητα, αξιοπιστία, εξειδίκευση, έγκαιρη πρόγνωση και πάνω απ’ όλα αντικειμενικότητα είναι αυτά για τα οποία θα εργαστούμε, με στόχο να προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση στους αναγνώστες μας.
Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας, ιστορικά συνυφασμένη με την ύπαρξη της «Ναυτεμπορικής», επιχειρούμε μια νέα αρχή.
Σε αυτό το ωραίο ταξίδι της ενημέρωσης σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

Γιώργος Μελισσανίδης.


HNautemporikiI

  • ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
  • ·
  • ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

MEGA Γεγονότα: Ο Γιάννης Πρετεντέρης στη θέση του βασικού σχολιαστή
MEGA Γεγονότα: Ο Γιάννης Πρετεντέρης στη θέση του βασικού σχολιαστή 01/09/2021 - 17:27
«Gordon Ramsay: Εκτός Χάρτη»: Επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων στο National Geographic 02/09/2021 - 11:37
«Gordon Ramsay: Εκτός Χάρτη»: Επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων στο National Geographic
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ν. Ανδρουλάκης: Η ΝΔ βλάπτει σοβαρά το Σύστημα Υγείας
    01/06/2023 - 14:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΤΕΡ: Υπέγραψε δύο νέες συμβάσεις έργων
    01/06/2023 - 14:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Ανοιχτό το πρόγραμμα κατάρτισης για 2.000 άνεργους πτυχιούχους οικονομολόγους
    01/06/2023 - 14:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Wolt: Προσθέτει 8 ακόμη πόλεις στο δίκτυο της στην Ελλάδα
    01/06/2023 - 14:23 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Νέα Γενική Διευθύντρια της knowl η Μαριάννα Τερζιδάκη
    01/06/2023 - 14:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τσαπανίδου: Χιλιάδες επαγγελματίες μένουν χωρίς ενημερότητα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
    01/06/2023 - 14:17 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • PwC: Γιατί οι ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις παρουσίασαν αυξημένη ανάπτυξη
    01/06/2023 - 14:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ψηφιακό Ευρώ: Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα δημοσιεύει τα αποτελέσματα της δοκιμής ανάπτυξης πρωτοτύπων
    01/06/2023 - 14:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Allianz Ελλάδος - Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενώνονται νομικά, για τη δημιουργία μίας εταιρίας στην Ελλάδα
    01/06/2023 - 13:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurobank: Εξαγόρασε τη BNP Paribas Personal Finance Bulgaria από την Postbank
    01/06/2023 - 13:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Εφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Πάγκαλος
    31/05/2023 - 14:58 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Lamda: Ζημιές 21,4 εκατ. ευρώ, λόγω έργων στο Ελληνικό - Στα 20,9 εκατ. ευρώ τα EBITDA εμπορικών κέντρων
    31/05/2023 - 18:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
    31/05/2023 - 19:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα εποχή για τον ΣΕΤΕ - Ο Γιάννης Παράσχης παίρνει τη σκυτάλη από τον Γιάννη Ρέτσο
    31/05/2023 - 20:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • WiBUS: Πιλοτικό πρόγραμμα για δωρεάν WiFi σε λεωφορεία της Αθήνας
    31/05/2023 - 15:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

Advertising.gr
Advertising.gr

«Χωρίς Χάρτη»: Έρχεται το νέο travel show του ACTION 24 με τον Δημήτρη Καρβέλη

01/06/2023 - 16:50
Advertising.gr
Advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην πρώτη θέση «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» στο γενικό σύνολο και τον Μάιο

01/06/2023 - 16:40
AllStar Basket
AllStar Basket

Μπαρτσελόνα: Κι ο Σφαιρόπουλος υποψήφιος, εάν αλλάξει προπονητή

01/06/2023 - 14:19
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

ΥΠΕΝ: Στο επίκεντρο η ασφάλεια του ενεργειακού ανεφοδιασμού της χώρας ενόψει καλοκαιριού

01/06/2023 - 14:18
AllStar Basket
AllStar Basket

Προμηθέας Πάτρας: Ο έλεγχος του ΕΣΑΚΕ για την περίοδο 2022/23

01/06/2023 - 14:08
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

ΣΔΕ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης & Εξοικείωσης με την Αναπηρία και την Προσβασιμότητα

01/06/2023 - 14:03
FleetNews
FleetNews

Το νέο δυναμικό Range Rover Sport SV

01/06/2023 - 07:37
FleetNews
FleetNews

Τα Audi A6 και A7 με νέες εκδόσεις εξοπλισμού

01/06/2023 - 00:49
Estetica Hellas
Estetica Hellas

Estetica: Πιο ανανεωμένο από ποτέ

17/05/2023 - 14:49
Estetica Hellas
Estetica Hellas

Light Blue Summer Vibes: The 2023 Summer Collection

16/05/2023 - 10:56

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2023 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo