Τετάρτη, 1 Απριλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Κακοκαιρία «ERMINIO»: Σε κόκκινο συναγερμό Αττική και άλλες έξι περιφέρειες
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Sales Promotion Center: Πρόκληση να φέρουμε τα brands κοντά στον καταναλωτή, εξ αποστάσεως
Newsroom Newsroom
MEDIA
27/11/2020 · 17:18

Sales Promotion Center: Πρόκληση να φέρουμε τα brands κοντά στον καταναλωτή, εξ αποστάσεως

Η Μυρτώ Ιμιρζιάδη, Head of Operations/Partner, και ο Πέτρος Ιμιρζιάδης, Business Development Head/Partner, αποτελούν τη νέα γενιά του Sales Promotion Center, που δραστηριοποιείται στο χώρο της below the line επικοινωνίας από το 1978.

Στο Business News Magazine μίλησαν για τη νέα κανονικότητα που διαμορφώνεται και στο below the line λόγω της πανδημίας, την αξία και τη δυναμική της face to face επικοινωνίας καθώς και το όραμά τους για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του κλάδου.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Τσουκαλά

Το Sales Promotion Center έχει να επιδείξει μια διαδρομή που ξεπερνά τα 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, αποτελώντας σημείο αναφοράς για το χώρο της προώθησης πωλήσεων και marketing ή, όπως συνηθίζουμε να λέμε, της Below the line επικοινωνίας. Από αυτήν τη θέση και με βάση την εμπειρία σας, ποια θεωρείτε πως θα είναι η επόμενη ημέρα για την BTL επικοινωνία μετά την εμφάνιση του Covid-19 στη ζωή μας; Ποιες προκλήσεις εμφανίζονται για τον κλάδο;

Μυρτώ Ιμιρζιάδη: Σαφώς είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Όλοι πάνω σε αυτό δουλεύουμε, αυτό ψάχνουμε. Δεν υπάρχουν ακόμα best practices. Είμαστε σε φάση πειραματισμών και δοκιμών με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο. Ο κορονοϊός χτύπησε την καρδιά της below the line επικοινωνίας, τη face to face επικοινωνία, την άμεση επαφή και τη μαζικότητα που είναι ζητούμενα.

Όσο για προκλήσεις, προκλήσεις για τον κλάδο πάντα υπάρχουν, καθώς μεταβάλλονται οι λειτουργίες και διαφοροποιούνται οι καταναλωτικές τάσεις. Ο κόσμος αναζητά την επαφή, θέλει την αμεσότητα της ενημέρωσης και το engagement. Η πρόκληση λοιπόν με τον κορονοϊό είναι να φέρουμε τα brands κοντά στον καταναλωτή χωρίς να έρθει κοντά... Να βρούμε νέους τρόπους στην άμεση επικοινωνία με τον καταναλωτή, να του δώσουμε τη δυνατότητα επέμβασης (interaction) και συμμετοχής (engagement). Να επικοινωνήσουμε και να θεσπίσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, νέες μεθόδους να «συναντήσουμε» τους καταναλωτές.

Πώς μπορούν κατά τη γνώμη σας να αντιμετωπισθούν αυτές οι προκλήσεις; Πού θα πρέπει να εστιάσουν οι δραστηριοποιημένοι στον κλάδο;

Πέτρος Ιμιρζιάδης: Οι προκλήσεις που έφερε η πανδημία μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με δοκιμές και πειραματισμούς. Αυτήν τη στιγμή χρειάζεται να δοκιμαστούν νέες μέθοδοι, νέες λύσεις, νέες προτάσεις και να καταγραφεί η αποτελεσματικότητά τους. Τα leading brands μπορούν να τολμήσουν και μαζί με τους συνεργάτες τους να εξετάσουν και να αξιολογήσουν διαφορετικές και καινοτόμες εναλλακτικές. Δεν αναφέρομαι μόνο στην τεχνολογία, η οποία παίζει σίγουρα καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό. Η καινοτομία χρειάζεται ακόμα και στον τρόπο προσέγγισης, τελικής επαφής και επικοινωνίας με τον καταναλωτή σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. Νομίζω ότι εδώ έγκειται και η εστίαση όσων δραστηριοποιούνται στον κλάδο, δηλαδή στην αναζήτηση λύσεων ώστε να εμπνεύσουν τα brands να δοκιμαστούν σε αχαρτογράφητα νερά.

SalesPromotionCenter DSC 0907

Ποια είναι η σχετική δική σας στρατηγική; Ποιες κινήσεις έχετε ήδη δρομολογήσει και τι σχεδιάζετε;

Πέτρος Ιμιρζιάδης: Το Sales Promotion Center, με χρόνια εμπειρίας και με στελέχη που έχουν δoμήσει το χώρο του below the line, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με τμήμα RnD, το οποίο όπως ήταν φυσιολογικό, αυτήν την περίοδο εντατικοποίησε τη λειτουργία του και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Η δική μας στρατηγική, βασισμένη στην αποστολή της εταιρείας που είναι να κάνουμε τα brands πιο relative, πιο αληθινά και να δημιουργούμε τις γέφυρες που θα τα φέρνουν πιο κοντά στο target group τους, λειτουργεί σε τρεις βασικούς άξονες. Πρώτον, εξελίσσουμε τους τρόπους άμεσης επικοινωνίας με τον τελικό καταναλωτή, χωρίς φυσική επαφή. Έχουμε ήδη ενημερώσει τους πελάτες μας για νέες μεθόδους και πρακτικές που μπορούν να λειτουργήσουν στη νέα κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, αλλά και μετά την πανδημία και μέσα στον επόμενο μήνα θα δοκιμάσουμε πιλοτικά νέες τεχνολογικές μεθόδους προσέγγισης των shoppers μέσα στα καταστήματα, για καινοτόμα brands με τα οποία έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε. Δεύτερον, ενδυναμώσαμε το business unit του digital marketing, με στόχο να εντατικοποιούμε το phygitality και το virality των ενεργειών, ώστε να αντικαταστήσουμε αλλά και να διευρύνουμε τη μαζικότητα που είχαν παλιότερα αντίστοιχες ενέργειες. Μάλιστα αμέσως μετά την καραντίνα δημιουργήσαμε τέτοιες below the line καμπάνιες ενδυναμώνοντας το digital integration. Tέλος, λανσάρουμε νέες υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμοσμένα στην περίοδο που ζούμε, αλλά και στη μετά Covid εποχή, με πρώτο παράδειγμα το online merchandising, άμεσα συνυφασμένο με την αυξανόμενη σημασία του e-commerce, το οποίο φέραμε στην Ελλάδα με ένα δοκιμασμένο εργαλείο, μέσα από την αποκλειστική συνεργασία μας με την CPM International, εταιρεία του ομίλου Omnicom.

Ποια θα λέγατε πως είναι τα οφέλη της BTL επικοινωνίας; Τι μοναδικό προσφέρει σε brands και διαφημιζόμενους;

Μυρτώ Ιμιρζιάδη: Το below the line χρησιμοποιεί τη face to face επικοινωνία και όχι μόνο για να πετύχει άμεση και προσωπική επαφή με τον καταναλωτή, διατηρώντας μάλιστα όλα τα οφέλη της επαφής: συναίσθημα, δύναμη και αλήθεια. Τα brands φτάνουν έτσι άμεσα και «κοντά» στο κοινό τους. Η below the line επικοινωνία έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις συγχρόνως, ενώ πετυχαίνει τον καταναλωτή στο σωστό timing, προσφέροντας ψυχολογημένη προσέγγιση και άμεσο αποτέλεσμα. Είτε αυτό είναι μια ανταπόκριση, ένα ευχαριστώ ή ένα χαμόγελο, μια πώληση ή data. Αυτό το άμεσο αποτέλεσμα είναι το «άγιο δισκοπότηρο» της below the line επικοινωνίας για τα brands και τους διαφημιζόμενους.

Ανεξάρτητα από την εμφάνιση του Covid-19, θεωρείτε πως η ψηφιακή εποχή και οι νέες τεχνολογίες είχαν ήδη επηρεάσει το χώρο της BTL επικοινωνίας; Με ποιον τρόπο;

Μυρτώ Ιμιρζιάδη: Όπως και στο παρελθόν, όλες οι νέες τεχνολογίες ακολουθούν τις κοινωνικές εξελίξεις και ανοίγουν νέους δρόμους. Άρα και νέους τρόπους επαφής με τον καταναλωτή. Έτσι οδηγηθήκαμε και στη phygital επικοινωνία, που είναι πια από τα κυρίαρχα ζητούμενα στις below the line ενέργειες σήμερα (viral). Τα μέσα αλλάζουν, αλλά όχι οι λογικές, η φιλοσοφία ή οι στόχοι της below the line επικοινωνίας. Η below the line επικοινωνία οφείλει και μπορεί να χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες και τα νέα μέσα, να παρακολουθεί τα trends και τις εξελίξεις για να πετυχαίνει τους στόχους της. Αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία της που δεν μας αφήνει να βαρεθούμε ποτέ!

Αν και στο παρελθόν έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες, εντούτοις δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή κάποιος συλλογικός φορέας που να εκφράζει τη φωνή του χώρου των επαγγελματιών της BTL επικοινωνίας. Θεωρείτε πως πρέπει να υπάρξει μια νέα προσέγγιση στο ζήτημα;

Πέτρος Ιμιρζιάδης: Είχαν γίνει πράγματι προσπάθειες παλιότερα από τους ιδρυτές του Sales Promotion Center και γονείς μας, Νίκο και Τζίμα Ιμιρζιάδη, αλλά οι συνθήκες τότε, σε μια περίοδο ανάπτυξης του κλάδου, δεν ήταν οι καλύτερες. Σήμερα που ο κλάδος είναι πλέον ώριμος και καθιερωμένος, πιστεύω ότι οι σοβαρές εταιρείες έχουν και τη δυνατότητα και τη νοοτροπία να κατανοήσουν τη σημασία και την αξία της επαγγελματικής δεοντολογίας από την οποία πρέπει να διέπεται ο κλάδος, για να δημιουργηθεί ένας φορέας που θα μπορεί να τον περιφρουρεί και να τον προστατεύει. Η ανάγκη αυτή φάνηκε περισσότερο και μέσα στην πανδημία, όπου οι ιδιαίτερες συνθήκες που βίωσε όλη η αγορά, ειδικά στην περίοδο της καραντίνας, θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί συλλογικά από ένα τέτοιο όργανο.

SalesPromotionCenter Athinais 141

Κατά τη γνώμη σας ποιος είναι ο ρόλος που καλείται το Sales Promotion Center να διαδραματίσει σε αυτήν τη νέα εποχή που διαμορφώνεται για το χώρο; Ποιο είναι το δικό σας όραμα για τον κλάδο;

Πέτρος Ιμιρζιάδης: Ο ρόλος του Sales Promotion Center είναι πάντα ο ρόλος που αρμόζει σε κάθε πρωτοπόρο. Να ανοίγει, δηλαδή, νέους δρόμους, να εξελίσσει και να αναπτύσσει συνολικά το χώρο. Το Sales Promotion Center από την ίδρυσή του, το 1978, αποτελεί το σημείο αναφοράς του χώρου, όχι μόνο λόγω του know-how που ανέπτυξε με την πολύχρονη εμπειρία του, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την οργανωμένη λειτουργία του. Οι αξίες που διέπουν την εταιρεία είναι αυτές που συνεχώς την κάνουν να κινείται προς τα εμπρός και να μην εφησυχάζει. Η ευρύτητα του πελατολογίου μας, αλλά και ο multidiscipline χαρακτήρας της εταιρείας, μας δίνουν τη δυνατότητα να εξελίσσουμε μονίμως το χώρο της below the line επικοινωνίας με νέες μεθόδους και μέσα. Αυτό έχει σαν απώτερο σκοπό να μεγεθύνουμε και να διευρύνουμε το χώρο, βάσει και της αποτελεσματικότητας και, πάνω απ’ όλα, να αυξάνουμε την αξία της below the line επικοινωνίας και για τα brands αλλά και για τους ίδιους τους καταναλωτές, ώστε να μη φτάσουμε σε σημεία απαξίωσής της, όπως συμβαίνει σε άλλους κλάδους της επικοινωνίας. Σε όλη μας τη διαδρομή, εδώ και 43 χρόνια, η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα και οι επιλογές μας στηρίζουν το μέλλον της αγοράς σε όλα τα επίπεδα.

Ολοκληρώνοντας, μπορείτε να μας δώσετε κάποια παραπάνω στοιχεία για τη συνεργασία σας με το «Διάζωμα»; Τι σας οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσετε σε αυτή;

Μυρτώ Ιμιρζιάδη: Το προσωπικό μας ενδιαφέρον για την πολιτιστική μας κληρονομιά και όντας μέλη της «Ελληνικής Εταιρείας» και του σωματείου «Διάζωμα» πολλά χρόνια, εξελίχθηκε και σε επαγγελματικό επίπεδο, εντάσσοντας και το Sales Promotion Center στα εταιρικά μέλη του «Διαζώματος». Η κίνηση αυτή λειτουργεί ως πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αφού το «Διάζωμα» με πολλές δράσεις και μορφές αναδεικνύει και προστατεύει την πολιτιστική μας κληρονομιά, προτείνοντας ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της χώρας. Παράλληλα, προβάλλουμε έτσι ότι η συνεισφορά σε υψηλούς σκοπούς είναι κάτι που μπορεί να αφορά όλους, ακόμα και τις εταιρείες που βρίσκονται στο χώρο του B2B.

Αφορμή της επιλογής αυτής της μορφής υποστήριξης αποτέλεσε η ζωντανή δύναμη των νέων ανθρώπων που συνεργάζονται με την εταιρεία μας. Το πλήθος των συνεργατών αυτών ήταν η αφορμή, καθώς νιώσαμε ότι έχουμε τον τρόπο και τα μέσα να ενεργοποιήσουμε και άλλους προς αυτή την κατεύθυνση. Η εργασία τους στο Sales Promotion Center προσφέρει στο «Διάζωμα» 1 ευρώ για κάθε ημερομίσθιο που υλοποιείται. Φυσικά, αυτό δεν επηρεάζει την αμοιβή τους, απλά καταβάλλεται από την εταιρεία. Συγχρόνως και οι εταιρείες που εμπιστεύονται το Sales Promotion Center συνδράμουν έμμεσα με αυτήν τους την επιλογή στους σκοπούς του «Διαζώματος». Έτσι όλοι μαζί, το Sales Promotion Center, οι συνεργάτες του και οι πελάτες του, συνδράμουν στην προστασία και στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

  • SALES PROMOTION CENTER
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την 1η Απριλίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

EuroLeague: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Γιαννακόπουλο

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis Group: Η στρατηγική πίσω από την νέα εποχή της Holland & Barrett

All Content - BusinessNews.gr

Cenergy: Οι πωλήσεις ξεπέρασαν το όριο των 2 δισ. ευρώ τo 2025 - : Το καθαρό κέρδος κατέγραψε άνοδο 39%

All Content - BusinessNews.gr

ΟΛΠ: Νέα αύξηση εσόδων στα 250,8 εκατ. ευρώ και EBITDA στα 132,3 εκατ. το 2025

All Content

Cleon.tv: Η υποδοµή που µετατρέπει το content σε έσοδο

All Content

Ακόμη 2,4 εκατ. ευρώ για κρατική διαφήμιση

FleetNews

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

FleetNews

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

All Content

Φενέρμπαχτσε: Σοκ με Ντε Κολό

All Content

Β. Λιόλιος: «Έχετε μπερδευτεί, κύριε Υπουργέ»

All Content - BusinessNews.gr

Profile: Ανοδος σε κύκλο εργασιών και EBITDA το 2025 - αυξημένο κατά 25% το μέρισμα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Αυξάνεται η παραγωγή μπίρας στη Ελλάδα μετά την κρίση - Στα 626 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών των ζυθοποιείων

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Καθαρά κέρδη 30,3 εκατ.ευρώ, αυξημένα κατά 52% το 2025 - Σημαντικά στρατηγικά ορόσημα

FleetNews

Νέες εκδόσεις της Mercedes GLC για τα 140 χρόνια καινοτομίας της μάρκας

FleetNews

Skoda: Νέα αναβάθμιση για Elroq και Enyaq

CSRΝews.gr

Radisson Hotel Group: Επεκτείνει το πρόγραμμα Net Zero με στόχο 100 ξενοδοχεία έως το 2030

CSRΝews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου & BCA College: Ενημερωτική δράση για τη σπατάλη τροφίμων

CSRΝews.gr

Δήμος Αθηναίων:Τη Διεθνή Ημέρα Μηδενικών Αποβλήτων ενημέρωσε 170 μαθητές δημοτικού για τη σωστή διαχείριση επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

To brainy.gr καινοτομεί και πρωτοπορεί
To brainy.gr καινοτομεί και πρωτοπορεί 26/11/2020 - 17:44
Ο Κωνσταντίνος Κολόμβος στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ 30/11/2020 - 11:37
Ο Κωνσταντίνος Κολόμβος στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο της Τρίτης - Χειρότερη μηνιαία απόδοση εδώ και έξι χρόνια
    31/03/2026 - 22:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Cenergy: Οι πωλήσεις ξεπέρασαν το όριο των 2 δισ. ευρώ τo 2025 - : Το καθαρό κέρδος κατέγραψε άνοδο 39%
    31/03/2026 - 21:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βουλή: Με τις ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυρώθηκε η ΠΝΠ για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους
    31/03/2026 - 20:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ALPHA TRUST: Ισχυρή ανάπτυξη και αύξηση κερδοφορίας το 2025 – Τροποποίηση οικονομικού ημερολογίου
    31/03/2026 - 20:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Orilina Properties: Αύξηση 57,6% στα καθαρά κέρδη το 2025 - σταθερή απόδοση του χαρτοφυλακίου ακινήτων
    31/03/2026 - 19:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fourlis: Καθαρά κέρδη 30,3 εκατ.ευρώ, αυξημένα κατά 52% το 2025 - Σημαντικά στρατηγικά ορόσημα
    31/03/2026 - 19:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Dotsoft: Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 74,3% το 2025 και ανήλθε σε €24,81 εκατ.
    31/03/2026 - 19:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • CPI: Πτώση 16,7% στα έσοδα εξαμήνου - συρρικνώθηκαν οι ζημιές προ φόρων
    31/03/2026 - 18:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πετρόπουλος: Στα €231,1 εκατ. οι πωλήσεις το 2025, παρουσιάζοντας μείωση 3,5%
    31/03/2026 - 18:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Δυναμική ανάκαμψη 2,90%, εν μέσω προσδοκιών για αναβάθμιση της αγοράς από τον οίκο MSCI
    31/03/2026 - 18:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δώρο Πάσχα 2026: Πώς υπολογίζεται και ποιοι το δικαιούνται - Τι ισχύει με την αύξηση του κατώτατου
    31/03/2026 - 11:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Estée Lauder Hellas: Πάνω από 75 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Αύξηση 275% στα κέρδη και επέκταση σε Ρουμανία και Βουλγαρία
    31/03/2026 - 07:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DRS Hellas: Ομολογιακό δάνειο 2 εκατ. ευρώ από τους μετόχους
    31/03/2026 - 07:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διάφανο: Τα προβλήματα συνεχίζονται παρά την επιστροφή στην κερδοφορία
    31/03/2026 - 07:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tinos Beach: Η πεντάστερη επιστροφή ενός συμβόλου για την Τήνο
    31/03/2026 - 07:26 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

31/03/2026 - 20:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άνετα η Παρί στην Μπολόνια, 103-82 τη Βίρτους

31/03/2026 - 20:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΟΤ: Νέα digital καμπάνια για την Ελλάδα στο TikTok και το YouTube

31/03/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Radisson Hotel Group: Επεκτείνει το πρόγραμμα Net Zero με στόχο 100 ξενοδοχεία έως το 2030

31/03/2026 - 14:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου & BCA College: Ενημερωτική δράση για τη σπατάλη τροφίμων

31/03/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl: Διεθνής καμπάνια για το brand SILVERCREST και νέα εταιρική ταυτότητα

31/03/2026 - 12:46
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

31/03/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

30/03/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo