Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ολοκλήρωση διαβουλεύσεων για επενδύσεις σε logistics και τουρισμό, σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Κρανίδι
Newsroom Newsroom
LOGISTICS
11/04/2026 · 10:30

Ολοκλήρωση διαβουλεύσεων για επενδύσεις σε logistics και τουρισμό, σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Κρανίδι

Τα τρία επενδυτικά σχέδια έχουν κατατεθεί στην Enterprise Greece με στόχο την ένταξή τους στο καθεστώς των Στρατηγικών Επενδύσεων του ν. 4864/2021, διεκδικώντας κίνητρα όπως φορολογικές απαλλαγές και ταχεία αδειοδότηση
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ολοκληρώνεται η διαβούλευση για τρία σημαντικά επενδυτικά σχέδια που αφορούν την ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών logistics και τουρισμού σε περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 290 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τη δημιουργία νέας μονάδας αποθήκευσης και ψυκτικών θαλάμων στον Ασπρόπυργο από την εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.», την ανάπτυξη υπερσύγχρονου κέντρου διανομής στην Ελευσίνα από τη «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» και την υλοποίηση του τουριστικού έργου «Porto Heli Hospitality» στην Ερμιονίδα από την «Porto Heli Development Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.».

Τα τρία επενδυτικά σχέδια έχουν κατατεθεί στην Enterprise Greece με στόχο την ένταξή τους στο καθεστώς των Στρατηγικών Επενδύσεων του ν. 4864/2021, διεκδικώντας κίνητρα όπως φορολογικές απαλλαγές και ταχεία αδειοδότηση, ενώ αναμένεται να συμβάλουν στην ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και τη δημιουργία εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας.

Διαβούλευση για νέα μονάδα αποθήκευσης-Logistics στον Ασπρόπυργο

Πιο αναλυτικά, λήγει αύριο η διαδικασία της διαβούλευσης για τη δημιουργία νέας μονάδας αποθήκευσης-Logistics Ψυκτικών Θαλάμων της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., στον Ασπρόπυργο.

Ο επενδυτικός φάκελος της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.» υπεβλήθη στην εταιρεία ENTERPRISE GREECE με την υπ' αριθμ. 16400 αίτηση για υπαγωγή στον Ν.4864/2021.

Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο, υπό την ονομασία «Δημιουργία Νέας Μονάδας Αποθήκευσης - Logistics Ψυκτικών Θαλάμων της Εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., στην Οδό Μίκη Θεοδωράκη και Αλησμόνητων Πατρίδων, Θέση «Βαρυμάτσι - 'Ανω Φούσα», Δημοτική Ενότητα Ασπροπύργου, Δήμος Ασπροπύργου», αφορά τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης, κεντρικής μονάδας εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics) για προϊόντα ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρησης και κατάψυξης). Η επένδυση πρόκειται να υλοποιηθεί σε ιδιόκτητο γήπεδο συνολικής επιφανείας 109.440,72 τ.μ., κείμενο στη θέση «Βαρυμάτσι - 'Ανω Φούσα» της Δημοτικής Ενότητας Ασπροπύργου, του Δήμου Ασπροπύργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης ανέρχεται σε 88.042.412,02 ευρώ. Με την πλήρη ανάπτυξη του έργου, αναμένεται η δημιουργία 90 νέων θέσεων εργασίας.

Το φυσικό αντικείμενο της επένδυσης διαρθρώνεται στις κάτωθι ενότητες:

* Κατασκευή ισόγειας αποθήκης επιφανείας 39.283,05 τ.μ., η οποία περιλαμβάνει χώρους διοίκησης, ψυκτικούς θαλάμους υψηλών προδιαγραφών και αποθηκευτικούς χώρους.

* Εγκατάσταση προηγμένων ψυκτικών συστημάτων, αυτοματοποιημένων συστημάτων διαχείρισης, κατάψυξης και ολοκληρωμένου δικτύου μηχανογράφησης.

* Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1.894,05 kWp για την κάλυψη των ιδιοκαταναλωτικών αναγκών της μονάδας.

* Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με εκτεταμένη φύτευση και άρδευση 55.000 τ.μ. και δημιουργία συστημάτων διαχείρισης όμβριων υδάτων και απορριμμάτων.

Η υλοποίηση του εν λόγω έργου αναμένεται να επιφέρει πολυδιάστατα οφέλη σε εθνικό επίπεδο. Ειδικότερα, η ενίσχυση της οικονομικής βιωσιμότητας επιτυγχάνεται μέσω της βελτιστοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας και της συνακόλουθης εξοικονόμησης πόρων, γεγονός που θωρακίζει την ανταγωνιστικότητα του φορέα και επιτρέπει τη διαμόρφωση μιας ευνοϊκότερης τιμολογιακής πολιτικής προς όφελος του καταναλωτικού κοινού. Ταυτόχρονα, η επένδυση προωθεί τις αρχές της πράσινης ανάπτυξης, καθώς ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, διασφαλίζοντας την πλήρη εναρμόνιση με τις εθνικές στρατηγικές για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο φορέας επένδυσης αιτείται την ένταξη του έργου στις διατάξεις του Ν.4864/2021 στην κατηγορία «Στρατηγική Επένδυση 1» και τη χορήγηση των κινήτρων των 'Αρθρων 8 (Φορολογική Απαλλαγή) και 9 (Ταχεία Αδειοδότηση).

Διαβούλευση για την ανάπτυξη υπερσύγχρονου κέντρου διανομής στην Ελευσίνα

Επίσης, λήγει αύριο η διαβούλευση για την ανάπτυξη υπερσύγχρονου κέντρου διανομής στην Ελευσίνα της εταιρείας ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ο επενδυτικός φάκελος με τίτλο «Ανάπτυξη Υπερσύγχρονου Κέντρου Διανομής στην Ελευσίνα» της εταιρείας «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», κατατέθηκε στην εταιρεία ENTERPRISE GREECE με την υπ' αριθ. 15100/15-10-2024 αίτηση για υπαγωγή στον Ν.4864/2021.

Το υπό μελέτη έργο αφορά την κατασκευή και λειτουργία ενός νέου υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής (Κ.Α.Δ.), το οποίο θα περιλαμβάνει αποθήκη συνολικού εμβαδού 58.000 τ.μ., δυναμικότητας άνω των 39.000 παλετοθέσεων (εκ των οποίων 28.060 παλετοθέσεις για ξηρό φορτίο και 10.955 για ψυχόμενο φορτίο), καθώς και κτήριο ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, αντλιοστάσιο πυρόσβεσης, δεξαμενές πυρόσβεσης, χώρους υποδοχής και γραφεία διοίκησης. Τμήμα της νέας αποθήκης, εμβαδού περί τα 21.500,00 τ.μ., θα περιλαμβάνει ψυχόμενους χώρους (ψυκτικούς θαλάμους) για την κάλυψη των αναγκών αποθήκευσης ψυχόμενου φορτίου.

Το νέο κέντρο θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας, μέσω βελτιστοποιημένων διαδικασιών αποθήκευσης και διαχείρισης αποθεμάτων στο δίκτυο καταστημάτων της. Ο σχεδιασμός του επενδυτικού έργου βασίζεται σε αρχές μέγιστης ενεργειακής απόδοσης, αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πρόβλεψης για πιστοποιήσεις βιωσιμότητας, με στόχο τη συμμόρφωση προς τις αρχές της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και της πράσινης ανάπτυξης.

Η επένδυση προτείνεται να υλοποιηθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 151.333,39 τ.μ., στην περιοχή-θέση «Χαβώσι» της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας, του Δήμου Ελευσίνας, η οποία υπάγεται διοικητικά στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Δυτικής Αττικής.

Ο φορέας επένδυσης «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» αιτείται την ένταξη του επενδυτικού σχεδίου, προϋπολογισμού ύψους 110,4 εκ. ευρώ, στις διατάξεις του ν.4864/2021 ως Στρατηγική Επένδυση στην κατηγορία «Στρατηγικές Επενδύσεις 2» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1, περ. β(ββ). Με το χαρακτηρισμό της επένδυσης ως Στρατηγικής, ο φορέας επένδυσης αιτείται να λάβει (i) το κίνητρο της φορολογικής απαλλαγής του άρθρου 8 (παρ. 2 περ. α) και (ii) το κίνητρο της ταχείας αδειοδότησης του άρθρου 9 του ν.4864/2021. Επιπλέον, ο φορέας επένδυσης επιθυμεί να ωφεληθεί των ευεργετικών διατάξεων του άρθρου 6 του ίδιου νόμου, περί βοηθητικών και συνοδών έργων.

Διαβούλευση επενδυτικού σχεδίου «Porto Heli Hospitality»

Τέλος, λήγει σήμερα η διαβούλευση για τη «Ίδρυση αειφορικού μικτού τουριστικού καταλύματος υψηλών προδιαγραφών» στην Ερμιονίδα της εταιρείας «Porto Heli Development Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.».

Ο επενδυτικός φάκελος «Ίδρυση αειφορικού μικτού τουριστικού καταλύματος υψηλών προδιαγραφών» στη θέση Λάκκες, Δήμου Ερμιονίδας της Π.Ε. Αργολίδας, της περιφέρειας Πελοποννήσου της εταιρείας «Porto Heli Development Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.» κατατέθηκε στην εταιρεία ENTERPRISE GREECE με την υπ' αριθ. 17300/23-12-2025 αίτηση για υπαγωγή στον Ν.4864/2021.

Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο «Porto Heli Hospitality» αφορά την υλοποίηση ενός αειφορικού μικτού τουριστικού καταλύματος υψηλών προδιαγραφών έκτασης 60.006,08 τ.μ., το οποίο χωροθετείται στη θέση «Λάκκες» της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου, στο νοατιοανατολικό τμήμα του Δήμου Ερμιονίδας, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η εν λόγω επένδυση αφορά την ανάπτυξη παραθαλάσσιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος μικτής μορφής (Μικτό Τουριστικό Κατάλυμα μικρής κλίμακας), το οποίο θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες ξενοδοχειακού τύπου, καθώς και ανεξάρτητες ιδιωτικές βίλες.

Η συνολική δυναμικότητα του καταλύματος θα ανέρχεται σε 202 κλίνες. Παράλληλα, προβλέπεται η δημιουργία ολοκληρωμένων υποδομών ψυχαγωγίας, αναψυχής και ευεξίας, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας και την αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας των επισκεπτών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 96.519.620 ευρώ ενώ αναμένεται να δημιουργηθούν, κατά βιώσιμο τρόπο, 225 θέσεις εργασίας.

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • LOGISTICS
  • ·
  • ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
  • ·
  • ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με ρεκόρ καριέρας του Νούνιεθ η Μπαρτσελόνα, 99-81 τη Σαραγόσα

All Content

Η Μπαχτσέσεχιρ 100-96 την Μπεσίκτας πριν υποδεχθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικός τουρισμός: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας πέρα από τα ρεκόρ - Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ

All Content - BusinessNews.gr

Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Τελικοί WNBA: Ισοφάρισαν 2-2 οι Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις, 67-62 την Ατλάντα Ντριμ (vid)

All Content

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Λίλαντ Γουόκερ

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

S&P: Επιβεβαίωσε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ILME: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ELA Reunion για τη Διεθνή Supply Chain Day 2026
ILME: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ELA Reunion για τη Διεθνή Supply Chain Day 2026 07/04/2026 - 17:27
Δημιουργία Ελληνικής Συστάδας Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Ο Κ. Κυρανάκης επίτιμος μέλος του ΕΒΕΠ 12/05/2026 - 11:06
Δημιουργία Ελληνικής Συστάδας Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Ο Κ. Κυρανάκης επίτιμος μέλος του ΕΒΕΠ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    24/10/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θεοχάρης: Άνοιγμα νέων αγορών και λιγότερα εμπόδια για τις ελληνικές εξαγωγές
    24/10/2026 - 15:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fintech Athens 5.0: Το μέλλον των τραπεζών, της Τεχνητής Νοημοσύνης και των ψηφιακών πληρωμών στο επίκεντρο
    24/10/2026 - 15:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • S&P: Επιβεβαίωσε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές
    24/10/2026 - 14:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ΠΟΞ ζητά αναλυτικά στοιχεία για τους ελέγχους στα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης
    24/10/2026 - 14:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Στα 60 δισ. ευρώ οι συναλλαγές με κάρτες το πρώτο εξάμηνο του 2026
    24/10/2026 - 13:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: «Το καλύτερο επενδυτικό κίνητρο είναι ένα κράτος που λειτουργεί αποτελεσματικά»
    24/10/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Sardelas Petsa Law Firm: Νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ στη νέα τιτλοποίηση απαιτήσεων 675 εκατ. ευρώ
    24/10/2026 - 12:35 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η Ελλάδα αποκτά τον πρώτο ενιαίο ψηφιακό γεωλογικό χάρτη
    24/10/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελληνικός τουρισμός: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας πέρα από τα ρεκόρ - Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ
    24/10/2026 - 11:35 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA
    24/10/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρεύμα: Ισχυρή άνοδος στις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας το οκτάμηνο του 2026
    24/10/2026 - 11:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
    24/10/2026 - 10:35 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027
    24/10/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Ελλάδα αποκτά τον πρώτο ενιαίο ψηφιακό γεωλογικό χάρτη
    24/10/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με ρεκόρ καριέρας του Νούνιεθ η Μπαρτσελόνα, 99-81 τη Σαραγόσα

24/10/2026 - 21:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ξανθόπουλος: «Δεν θα απαντήσω για τις 48 βολές του Προμηθέα»

24/10/2026 - 20:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo