Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Cenergy: Στα 335 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εξάμηνο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
29/09/2017 · 03:00

Cenergy: Στα 335 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εξάμηνο

Ζημιές 2,2 εκ. ευρώ έναντι κερδών 5,2 εκ ευρώ προηγουμένως κατέγραψε για το πρώτο 6μηνο η Cenergy με τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών να εμφανίζονται επίσης μειωμένος και συγκεκριμένα στα 335 εκ. έναντι 358 εκ. ευρώ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ζημιές 2,2 εκ. ευρώ έναντι κερδών 5,2 εκ ευρώ προηγουμένως κατέγραψε για το πρώτο 6μηνο η Cenergy με τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών να εμφανίζονται επίσης μειωμένος και συγκεκριμένα στα 335 εκ. έναντι 358 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά τα βασικά σημεία:

Χρηματοοικονομικά

- Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών κατέγραψε πτώση 6,5% στα 335 εκ. ευρώ (πρώτο εξάμηνο 2016: 358 εκ. ευρώ). Η υστέρηση των πωλήσεων έναντι του πρώτου εξαμήνου 2016 οφείλεται στην καθυστέρηση έναρξης υπογεγραμμένων έργων, καθώς και στον διαφορετικό χρονισμό της τιμολόγησης έργων που έχουν ήδη αναληφθεί και είναι σε στάδιο εκτέλεσης.

- Συνέπεια των ανωτέρω, καθώς και λόγω διαφορετικού μείγματος έργων, τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT)* ανήλθαν σε 13 εκ. ευρώ έναντι 24 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

- Τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (α-EBITDA)* ανήλθαν σε 23 εκ. ευρώ έναντι 35 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

- Οι ζημιές προ φόρου εισοδήματος ανήλθαν σε 3 εκ. ευρώ έναντι κερδών προ φόρου εισοδήματος ύψους 8,8 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

- Οι ζημιές της περιόδου διαμορφώθηκαν σε 2,2 εκ. ευρώ έναντι κερδών 5,2 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

- Ο καθαρός δανεισμός* αυξήθηκε κατά 5,1 % και ανήλθε σε 395 εκ. ευρώ στις 30 Ιουνίου 2017.

Επιχειρησιακά

Κλάδος σωλήνων χάλυβα

- Ανάθεση στη Σωληνουργεία Κορίνθου δύο έργων για την παράδοση σωλήνων χάλυβα για την κατασκευή υποθαλάσσιων αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, για τα οποία έχει ήδη ξεκινήσει η εκτέλεση.

Κλάδος καλωδίων

- Η Enel Green Power Hellas ανέθεσε στη Fulgor, θυγατρική της Ελληνικά Καλώδια, έργο «με το κλειδί στο χέρι» (turnkey) για την παροχή υποβρύχιας καλωδιακής διασύνδεσης της συστοιχίας αιολικών πάρκων του Καφηρέα στην Κάρυστο Ευβοίας με το εθνικό δίκτυο. Επίσης, η Ελληνικά Καλώδια ανέλαβε την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων καλωδίων υψηλής και μέσης τάσης για το χερσαίο τμήμα του έργου.

Το στρατηγικό πλάνο διείσδυσης σε νέες αγορές υποθαλάσσιων έργων εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αξιοποιώντας τις νέες επενδύσεις.

Οικονομική ανασκόπηση Ομίλου

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2017, οι ακόλουθες εξελίξεις επηρέασαν τις βασικές αγορές της Cenergy Holdings:

- Έργα καλωδίων: Η καθυστέρηση στην εκτέλεση διαφόρων χερσαίων και υποθαλάσσιων έργων «με το κλειδί στο χέρι» που είχαν ήδη υπογραφεί, σε συνδυασμό με την αναστολή ορισμένων σημαντικών υποθαλάσσιων ευρωπαϊκών έργων, οδήγησε σε μειωμένη αξιοποίηση της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου της Fulgor.

- Προϊόντα καλωδίων: Παρατηρήθηκε επιβράδυνση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές. Ενδεικτικά, η γερμανική αγορά μέσης τάσης, η οποία είχε καταγράψει καλές επιδόσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, επιβραδύνθηκε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου υπάρχει αβεβαιότητα λόγω του Brexit.

- Σωλήνες χάλυβα: Καταγράφηκαν περαιτέρω καθυστερήσεις στα έργα των σωλήνων χάλυβα σε παγκόσμια κλίμακα, λόγω των χαμηλών τιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η εκτέλεση σημαντικών συμβάσεων συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2017. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται το έργο του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP), καθώς και συμβάσεις καλωδιακής διασύνδεσης για λογαριασμό της TenneT, Γερμανικής εταιρίας διαχείρισης συστημάτων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, και της Energinet.dk, εταιρίας διαχείρισης συστημάτων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της Δανίας

Ο κύκλος εργασιών για το πρώτο εξάμηνο του 2017 ανήλθε σε 335 εκ. ευρώ, καταγράφοντας πτώση 6,5% έναντι 358 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Το μικτό κέρδος μειώθηκε κατά 27,3% σε 27 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 από 38 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (α-EBITDA) μειώθηκαν σε 23 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 έναντι 35 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Η καθυστέρηση έναρξης υπογεγραμμένων έργων, ο διαφορετικός χρονισμός στην τιμολόγηση έργων που έχουν ήδη αναληφθεί και είναι σε στάδιο εκτέλεσης, καθώς και η εκτέλεση διαφορετικού μείγματος έργων στον κλάδο καλωδίων, οδήγησε σε χαμηλότερα επίπεδα κύκλου εργασιών και κερδοφορίας έναντι του πρώτου εξαμήνου 2016.

Τα καθαρά χρηματοοικονομικά έξοδα αυξήθηκαν κατά 5,3% και διαμορφώθηκαν σε 16 εκ. ευρώ, ως επακόλουθο του αυξημένου καθαρού δανεισμού για τη χρηματοδότηση των αναγκών για κεφάλαιο κίνησης.

Οι ζημιές προ φόρου εισοδήματος ανήλθαν σε 3 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 έναντι κερδών προ φόρου ύψους 8,8 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, λόγω των προαναφερόμενων παραγόντων.

Τα μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία μειώθηκαν από 432 εκ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2016 σε 426 εκ. ευρώ στις 30 Ιουνίου 2017. Οι επενδύσεις κατά τη διάρκεια της χρήσης ανήλθαν σε 6 εκ. ευρώ για τον κλάδο των καλωδίων και σε 1,5 εκ. ευρώ για τον κλάδο των σωλήνων χάλυβα, ενώ οι αποσβέσεις των ενσώματων πάγιων στοιχείων για το 2016 ανήλθαν σε 11,5 εκ. ευρώ.

Τα κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία αυξήθηκαν κατά 3,6% σε 475 εκ. ευρώ στις 30 Ιουνίου 2017 από 459 εκ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2016, κυρίως λόγω των υψηλότερων επιπέδων αποθεμάτων (47 εκ. ευρώ) για την εκτέλεση τρεχόντων έργων του κλάδου σωλήνων χάλυβα και των αυξημένων οφειλόμενων ποσών από πελάτες για κατασκευαστικές συμβάσεις υπό εκτέλεση στον κλάδο των καλωδίων. Αυτή η αύξηση αντισταθμίστηκε εν μέρει από τα χαμηλότερα επίπεδα των τηρούμενων διαθεσίμων και ταμειακών ισοδυνάμων (38 εκ. ευρώ).

Οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν κατά 2,1% από 684 εκ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2016 σε 698 εκ. ευρώ στις 30 Ιουνίου 2017. Η αύξηση των προμηθευτών και λοιπών υποχρεώσεων είναι απόρροια της αύξησης των αποθεμάτων που θα χρησιμοποιηθούν στα υπό εκτέλεση έργα των θυγατρικών. Τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μειώθηκαν κατά 19 εκ. ευρώ. Στις 30 Ιουνίου 2017, ο δανεισμός των εταιριών της Cenergy Holdings περιλάμβανε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, κατά 40% και 60%, αντίστοιχα. Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια είναι κατά κύριο λόγο ανακυκλούμενες πιστωτικές διευκολύνσεις που αποσκοπούν στη χρηματοδότηση των αναγκών για κεφάλαιο κίνησης και συγκεκριμένων έργων σε εξέλιξη.

Ο καθαρός δανεισμός αυξήθηκε στα 395 εκ. ευρώ στις 30 Ιουνίου 2017 (31/12/2016 : 376 εκ. ευρώ) κυρίως λόγω των αυξημένων αναγκών κεφαλαίου κίνησης για τα υπό εκτέλεση έργα.

Επιδόσεις ανά επιχειρηματικό κλάδο

Σωλήνες χάλυβα

Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 130 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, καταγράφοντας μείωση 11% σε ετήσια βάση (πρώτο εξάμηνο 2016: 146 εκ. ευρώ). Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2017, η Σωληνουργεία Κορίνθου συνέχισε την παραγωγή σωλήνων για το έργο TAP, το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία της, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2017. Επίσης, κατά τη διάρκεια της περιόδου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο έργο σωλήνων reeling μήκους έως 20 μέτρα. Επιπρόσθετα, η Σωληνουργεία Κορίνθου ανέλαβε και άρχισε την εκτέλεση δύο έργων για την παράδοση σωλήνων χάλυβα για την κατασκευή υποθαλάσσιων αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το μικτό κέρδος ανήλθε σε 13 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, καταγράφοντας πτώση 22% έναντι του πρώτου εξαμήνου του 2016 (16,6 εκ. ευρώ), κυρίως λόγω αλλαγών στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης σωλήνων χάλυβα για ορισμένα ενεργειακά έργα. Η μείωση του κύκλου εργασιών και του μικτού κέρδους επέφερε πτώση κατά 14% των αναπροσαρμοσμένων κερδών προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (α-EBITDA), τα οποία ανήλθαν σε 12 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 έναντι 14 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016. Τα κέρδη προ φόρου εισοδήματος διαμορφώθηκαν σε 2,0 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 έναντι 4,8 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016. Αυτή η πτώση αποδίδεται στους προαναφερόμενους παράγοντες, καθώς και στα αυξημένα χρηματοοικονομικά έξοδα.

Οι επενδύσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2017 ανήλθαν σε 1,5 εκ. ευρώ και αφορούσαν κυρίως στην εγκατάσταση της μονάδας εξωτερικής επένδυσης σκυροδέματος για αύξηση βάρους, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για υποθαλάσσιες εφαρμογές, καθώς και στην αγορά διαφόρων μηχανημάτων για το εργοστάσιο της Θίσβης.

Καλώδια

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2017, ο κλάδος των καλωδίων συνέχισε να αντιμετωπίζει καθυστερήσεις σε νέα έργα, καθώς και χαμηλούς όγκους πωλήσεων στις κύριες αγορές του. Η δε εκτέλεση διαφορετικών ειδών συμβάσεων κατασκευής επέφερε αλλαγές του προϊοντικού μείγματος, σε σύγκριση με το περασμένο έτος. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη σημαντική συρρίκνωση του όγκου πωλήσεων σε καλώδια ισχύος μέσης και χαμηλής τάσης σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιταλία και Ρουμανία, επηρέασε αρνητικά τα αποτελέσματα της περιόδου.
Επιπλέον, τα αποτελέσματα του κλάδου επηρεάστηκαν αρνητικά από τις καθυστερήσεις στην εκτέλεση διαφόρων χερσαίων και υποθαλάσσιων έργων «με το κλειδί στο χέρι» που είχαν ήδη υπογραφεί, σε συνδυασμό με την αναστολή ορισμένων σημαντικών υποθαλάσσιων ευρωπαϊκών έργων, γεγονός που οδήγησε σε μειωμένη αξιοποίηση της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου της Fulgor. Τέλος, η ισχυρή ζήτηση της αγοράς για καλώδια τηλεπικοινωνιών και σηματοδότησης στην Ευρώπη άσκησε θετική επίδραση στα περιθώρια του κλάδου.

Ο κύκλος εργασιών της περιόδου σημείωσε πτώση κατά 3,2%, ανερχόμενος σε 205 εκ. ευρώ (πρώτο εξάμηνο του 2016: 212 εκ. ευρώ), ενώ τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (a-EBITDA) ανήλθαν σε 11 εκ. ευρώ έναντι 21 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, ως επακόλουθο των πιέσεων που παρουσιάστηκαν παραπάνω. Αποτέλεσμα αυτού, οι ζημιές προ φόρου εισοδήματος ανήλθαν σε 4,6 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, έναντι κερδών προ φόρου ύψους 4 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, η Ελληνικά Καλώδια και η Fulgor σημείωσαν πρόοδο στην εκτέλεση σημαντικών συμβάσεων για λογαριασμό της TenneT, για την προμήθεια καλωδιακής διασύνδεσης υπεράκτιων αιολικών πάρκων, και της Energinet.dk. για την καλωδιακή διασύνδεση Δανίας-Σουηδίας και την αντικατάσταση εναέριων γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας εντός της Δανίας. Επιπρόσθετα, τον Απρίλιο 2017 ολοκληρώθηκε η καλωδιακή διασύνδεση υπεράκτιου αιολικού πάρκου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι επενδύσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου ανήλθαν σε 6 εκ. ευρώ στον κλάδο των καλωδίων, κατά κύριο λόγο για έργα βελτίωσης της παραγωγικότητας στα εργοστάσια της Fulgor, της Ελληνικά Καλώδια και της Icme Ecab.

Προοπτικές

Η μεγάλη ζήτηση για νέα υποθαλάσσια έργα στην Ευρώπη, κυρίως στη Βόρεια Θάλασσα και τη Νότια Ευρώπη, αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του κλάδου των καλωδίων. Η ανάθεση νέων έργων (για τα οποία η Ελληνικά Καλώδια έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις) και η επιτυχής ολοκλήρωση των υπό εκτέλεση έργων (το έργο του Καφηρέα για την Enel και το έργο Oresund για την Energinet) βρίσκονται στο επίκεντρο του κλάδου των καλωδίων.
Στον κλάδο των προϊόντων καλωδίων, υπάρχουν ενδείξεις ανάκαμψης στις αγορές των καλωδίων χαμηλής και μέσης τάσης στη Δυτική Ευρώπη, οι οποίες είχαν επηρεαστεί αρνητικά από ανταγωνιστικές προκλήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017. Ωστόσο, συνεχίζουν να υπάρχουν οι κίνδυνοι που απειλούν την ανάκαμψη, όπως το οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ και οι πιθανές σημαντικές αλλαγές των εμπορικών πολιτικών, καθώς και ο αντίκτυπος του Brexit στην ευρωπαϊκή οικονομία και τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων υποδομής στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στον κλάδο των σωλήνων χάλυβα, τα τελευταία στοιχεία για την αγορά άντλησης πετρελαίου και αερίου επιβεβαιώνουν την ανάκαμψη της αγοράς των σωλήνων που προορίζονται για τις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες, όπως καταδεικνύεται από την αυξανόμενη δραστηριότητα γεωτρήσεων και εξορύξεων στις ΗΠΑ. Αυτό το γεγονός στηρίζει την αναμενόμενη αύξηση των επενδύσεων του ενεργειακού τομέα από τα χαμηλά επίπεδα του 2016, από την οποία η Σωληνουργεία Κορίνθου μπορεί να ωφεληθεί, χάρη στην ισχυρή θέση της. Επιπλέον, το χρονοδιάγραμμα προγραμματισμένης παράδοσης προϊόντων κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017 υποδηλώνει θετικές προοπτικές για το έτος στο σύνολό του.
Παρά το ευμετάβλητο περιβάλλον δραστηριοποίησης, οι εταιρίες της Cenergy Holdings διατηρούν ισχυρή θέση, ώστε να υλοποιήσουν τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές ανάπτυξής τους, με συνεχή εστίαση στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση προϊόντων, διεισδύοντας σε νέες γεωγραφικές αγορές και αγορές προϊόντων και ενισχύοντας περαιτέρω τις σχέσεις με τους πελάτες. Η συνεχής εστίαση σε αυτούς τους βασικούς τομείς υποστηρίζει τα σχέδια διεθνούς επέκτασης και την επιδίωξη έργων μεγάλης κλίμακας σε τομείς υψηλής ανάπτυξης.

  • CENERGY HOLDINGS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πανιώνιος: Απέκτησε τον Μέισον Γουόλτερς

All Content

«Πλησιάζει στη Βαλένθια ο Τρέντον Γουότφορντ»

All Content - BusinessNews.gr

Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Σύμβαση 100,2 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκό 275,5 MW στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

S&P Global: Ανάκαμψη του τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2026

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

FleetNews

Ford: Θέμα χρόνου η είσοδος των Κινέζων στις ΗΠΑ

All Content

Μαρούσι: "Ακόμα περιμένουμε απάντηση από την ΕΟΚ"

All Content

EuroLeague: Δημοσίευσε ανάρτηση με τις καλύτερες στιγμές του Φρανσίσκο (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Attica: Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

All Content - BusinessNews.gr

AstraZeneca και Bristol Myers Squibb συζητούν συγχώνευση-μαμούθ ύψους 400 δισ. δολαρίων

All Content - BusinessNews.gr

Anytime – Public: Νέα συνεργασία με επιστροφή έως 20 ευρώ στους ασφαλισμένους

FleetNews

BMW Group: Δύσκολο β’ τρίμηνο εν μέσω έντονου ανταγωνισμού

FleetNews

BMW iX5: Ξεκινά η παραγωγή μπαταριών Gen6

CSRΝews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

CSRΝews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

CSRΝews.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Air Mediterranean Airlines: Συνδέει την Αθήνα με επτά νέους προορισμούς
Air Mediterranean Airlines: Συνδέει την Αθήνα με επτά νέους προορισμούς 29/09/2017 - 03:00
Σκλαβενίτης: Γευστικές δοκιμές του Yupi! των αλλαντικών Παντέρη 29/09/2017 - 03:00
Σκλαβενίτης: Γευστικές δοκιμές του Yupi! των αλλαντικών Παντέρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη
    03/08/2026 - 16:25 ESG
  • Coca Cola Τρία Έψιλον - ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή πρωτοβουλία για πιο βιώσιμες συσκευασίες
    03/08/2026 - 15:40 ESG
  • Γ. Στουρνάρας: «Ρευστό το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά οι διαταραχές δημιουργούν και ευκαιρίες»
    03/08/2026 - 15:26 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΒΥ ζητούν θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση του γυαλιού – Νέα συνάντηση με το ΥΠΕΝ
    03/08/2026 - 14:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Verbatim: Η Smart4all International Επίσημος Διανομέας για την Ελλάδα
    03/08/2026 - 14:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nissan: Επιστροφή στην κερδοφορία για το α΄ τρίμηνο - Στα 20,81 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
    03/08/2026 - 14:29 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ν. Παπαθανάσης: Συνεχίζεται μέσω ΕΣΠΑ η «Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση» με χρηματοδότηση ύψους 49,98 εκατ. ευρώ
    03/08/2026 - 14:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Παπανδρέου: «Οφείλουμε μια Πολιτεία που δεν θα διαχειρίζεται απλώς τις καταστροφές, αλλά θα τις αποτρέπει»
    03/08/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η συμβολή των Erickson και οι δεξαμενές που τους έδωσαν πρόσβαση στη megafire της Αττικοβοιωτίας
    03/08/2026 - 13:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.595,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,02%
    03/08/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AstraZeneca και Bristol Myers Squibb συζητούν συγχώνευση-μαμούθ ύψους 400 δισ. δολαρίων
    03/08/2026 - 08:58 ΥΓΕΙΑ
  • Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό
    03/08/2026 - 08:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Δυτική Αττική
    03/08/2026 - 08:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD
    03/08/2026 - 11:58 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ν.Ταχιάος: Η επέκταση προς την Καλαμαριά είναι η αρχή της επόμενης φάσης ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης
    03/08/2026 - 09:37 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

03/08/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

03/08/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στο στόχαστρο της Ρόμα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

03/08/2026 - 14:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Δανεικός στη Βαλένθια ο Άρμονι Μπρουκς»

03/08/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

03/08/2026 - 13:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ1: Νέα εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Κατερίνα Καραβάτου τον Σεπτέμβριο

03/08/2026 - 13:15
FleetNews
fleetnews.gr

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

03/08/2026 - 09:28
FleetNews
fleetnews.gr

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

03/08/2026 - 08:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo