Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Aegean - Βασιλάκης: Η γεωπολιτική κρίση, οι αυξήσεις στα καύσιμα και οι κινήσεις της εταιρείας
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
16/09/2026 · 08:00

Aegean - Βασιλάκης: Η γεωπολιτική κρίση, οι αυξήσεις στα καύσιμα και οι κινήσεις της εταιρείας

Στο πρώτο εξάμηνο η Aegean παρέλαβε πέντε νέα A321, ενώ από τα 14-15 καθηλωμένα αεροσκάφη στην κορύφωση της περιόδου Φεβρουαρίου-Απριλίου, ο αριθμός έχει επιστρέψει στα 10, με τον κ. Βασιλάκη να εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του 2027 δεν θα υπάρχουν πλέον καθηλωμένα αεροσκάφη
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η άνοδος του κόστους των καυσίμων λόγω της γεωπολιτικής κρίσης, αλλά και η αβεβαιότητα για την εξέλιξη της ταξιδιωτικής ζήτησης οδηγούν την AEGEAN να διατηρήσει τη χωρητικότητα ως προς τις προσφερόμενες θέσεις στα ίδια επίπεδα με τα περυσινά, από το μείον 1 έως το +1%, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

Μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευτύχιος Βασιλάκης, ανέφερε πως με τη γεωπολιτική κρίση να έχει εκτοξεύσει το κόστος των καυσίμων, η AEGEAN δεν θα αυξήσει τη χωρητικότητα για το 2027 και θεωρώ ότι όλοι οι αερομεταφορείς θα δείξουν την αντίστοιχη πειθαρχημένη πολιτική».

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο μεγαλύτερος εγχώριος αερομεταφορέας θα ανταπεξέλθει, σχολιάζοντας «Περίπου κάθε πέντε χρόνια βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία από αυτές. Η σημερινή κρίση δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρή όσο η πανδημία, επομένως αισθανόμαστε μεγαλύτερη βεβαιότητα ως προς τη δυνατότητά μας να τη διαχειριστούμε».

«Ωστόσο, όπως είπε χαρακτηριστικά, ακόμη και στην πιθανότητα μίας πιο επιθετικής συμπεριφοράς του ανταγωνισμού, ο Ομιλος έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να θωρακίσει τα μερίδια της σε προορισμούς και δρομολόγια στρατηγικού χαρακτήρα. Ο σχεδιασμός θα ελέγχεται και θα επανεξετάζεται κάθε εβδομάδα, με πολύ ταχύτερες προσαρμογές από ό,τι στο παρελθόν. Αντιμετωπίζουμε την παρούσα συγκυρία ως μια εξαιρετική κατάσταση, στην οποία μπορεί να χρειαστούν αλλαγές ανάλογα με τη ζήτηση και τη διάρθρωση του κόστους κάθε δρομολογίου».

«Όπως συμβαίνει πάντοτε σε περιόδους κρίσης, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν και ορισμένες ευκαιρίες, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας πριν ολοκληρωθεί η κρίση. Αυτές μπορεί να αφορούν τον στόλο, τα δρομολόγια, τη θέση μας στην αγορά ή τις βάσεις μας.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις στον κλάδο των αερομεταφορών. Περίπου κάθε πέντε χρόνια βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία από αυτές. Η σημερινή κρίση δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρή όσο η πανδημία, επομένως αισθανόμαστε μεγαλύτερη βεβαιότητα ως προς τη δυνατότητά μας να τη διαχειριστούμε», σχολίασε - μεταξύ άλλων - ο πρόεδρος της εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως είπε στην τηλεδιάσκεψη των αναλυτών, «Κατά τη θερινή περίοδο αυξήσαμε εκ νέου τις διαθέσιμες χιλιομετρικές θέσεις —τα ASKs— έχοντας ανακτήσει μέρος της χωρητικότητας που είχε επηρεαστεί από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν επανήλθαμε ποτέ πλήρως στον αρχικό σχεδιασμό για το 2026. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε δώσει καθοδήγηση για ετήσια αύξηση των ASKs κατά 7%-9% και για αύξηση περίπου 6% κατά τη θερινή περίοδο.Λόγω των γεωπολιτικών συνθηκών, της αύξησης του κόστους των αεροπορικών καυσίμων και των ανησυχιών για τη ζήτηση, περιορίσαμε σημαντικά αυτόν τον σχεδιασμό τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο εξάμηνο. Κατά το τρίτο τρίμηνο, η αύξηση των ASKs διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο περίπου στο 2%-2,5%. Ωστόσο, έως το τέλος Αυγούστου είχαμε πετύχει αύξηση της επιβατικής κίνησης λίγο χαμηλότερη από 5%.

Αυτό σημαίνει ότι μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τη μεγαλύτερη χωρητικότητα των A321neo, τα οποία είναι πλέον περισσότερα στον στόλο μας. Παράλληλα, έχουμε μια αρκετά θετική ένδειξη —όχι ακόμη βεβαιότητα— ότι τα έσοδα ανά διαθέσιμη χιλιομετρική θέση κατά το τρίτο τρίμηνο δεν θα είναι χαμηλότερα από πέρυσι. Αναμένουμε ότι θα διαμορφωθούν οριακά υψηλότερα, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για θετική ένδειξη ως προς τον τρόπο με τον οποίο καταφέραμε να εξισορροπήσουμε το δίκτυό μας και να ανταποκριθούμε στις συνθήκες της αγοράς.

Συνολικά, η ζήτηση κατά το θερινό τρίμηνο αποδείχθηκε αρκετά ανθεκτική». Σε ό,τι αφορά το τέταρτο τρίμηνο, όπως είπε ο κος Βασιλάκης η μεταβολή των ASKs μπορεί να κινηθεί μεταξύ -1% και +1%, αλλά σίγουρα όχι υψηλότερα. «Ο σχεδιασμός θα ελέγχεται και θα επανεξετάζεται κάθε εβδομάδα, με πολύ ταχύτερες προσαρμογές από ό,τι στο παρελθόν. Αντιμετωπίζουμε την παρούσα συγκυρία ως μια εξαιρετική κατάσταση, στην οποία μπορεί να χρειαστούν αλλαγές ανάλογα με τη ζήτηση και τη διάρθρωση του κόστους κάθε δρομολογίου.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο, όταν το άμεσο λειτουργικό ή μεταβλητό κόστος αντιπροσωπεύει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των συνολικών εσόδων.Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η μεγάλη πλειονότητα των πτήσεων που εκτελούμε εξακολουθεί να συνεισφέρει στην κάλυψη των σταθερών εξόδων μας, ακόμη και τον χειμώνα. Για τους επόμενους τέσσερις, έξι ή οκτώ μήνες, ο χρονικός ορίζοντας του σχεδιασμού γίνεται αναγκαστικά μικρότερος. Θα προχωρούμε σε συχνότερες αναθεωρήσεις του δικτύου, ώστε να εξισορροπούμε όσο καλύτερα γίνεται τις εμπορικές ανάγκες με τις οικονομικές συνθήκες και το κόστος.

Τιμές καυσίμων

Για τις τιμές των καυσίμων, ο κύριος Βασιλάκης ανέφερε «Δεν είχαμε προβλέψει ότι η τιμή των αεροπορικών καυσίμων θα επέστρεφε στα σημερινά επίπεδα, τα οποία είναι περίπου 100% υψηλότερα από εκείνα της αρχής του έτους. Μετά την αρχική συμφωνία κατάπαυσης του πυρός τον Ιούνιο, όλοι ελπίζαμε ότι θα ακολουθούσε αποκλιμάκωση.

Αυτή αποδείχθηκε προσωρινή. Πλέον είναι σαφές στις αγορές ότι, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο ή τρία τρίμηνα, πιθανότατα θα αντιμετωπίσουμε σημαντικά υψηλότερες τιμές καυσίμων σε σχέση με τα επίπεδα στα οποία είχαμε συνηθίσει. Ενδέχεται να πληρώνουμε ακόμη και τα διπλάσια σε σχέση με έναν ή ενάμιση χρόνο νωρίτερα.Αυτό σημαίνει ότι μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τη μεγαλύτερη χωρητικότητα των A321neo, τα οποία είναι πλέον περισσότερα στον στόλο μας.

Παράλληλα, έχουμε μια αρκετά θετική ένδειξη —όχι ακόμη βεβαιότητα— ότι τα έσοδα ανά διαθέσιμη χιλιομετρική θέση κατά το τρίτο τρίμηνο δεν θα είναι χαμηλότερα από πέρυσι. Αναμένουμε ότι θα διαμορφωθούν οριακά υψηλότερα, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για θετική ένδειξη ως προς τον τρόπο με τον οποίο καταφέραμε να εξισορροπήσουμε το δίκτυό μας και να ανταποκριθούμε στις συνθήκες της αγοράς. Συνολικά, η ζήτηση κατά το θερινό τρίμηνο αποδείχθηκε αρκετά ανθεκτική».

Στόλος

Στο πρώτο εξάμηνο η Aegean παρέλαβε πέντε νέα A321, ενώ από τα 14-15 καθηλωμένα αεροσκάφη στην κορύφωση της περιόδου Φεβρουαρίου-Απριλίου, ο αριθμός έχει επιστρέψει στα 10, με τον κ. Βασιλάκη να εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του 2027 δεν θα υπάρχουν πλέον καθηλωμένα αεροσκάφη.

«Ήδη έχουμε αποδεχθεί 43 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των πέντε που αποδεχθήκαμε το καλοκαίρι, και πράγματι, αυτό το καλοκαίρι, 33 αεροσκάφη πετούσαν, κάτι που αποτελεί σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι», είπε χαρακτηριστικά. Εν τω μεταξύ η εταιρεία αλλάζει σταδιακά και το μείγμα του προϊόντος της. Τα A321LR, που αναμένεται να αρχίσουν να εντάσσονται στον στόλο από το πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο του 2027, δεν αποτελούν απλώς ένα εργαλείο για μεγαλύτερη εμβέλεια αλλά συνδέονται με την προσπάθεια της AEGEAN να προσφέρει καλύτερο προϊόν, ιδιαίτερα στη business class.

«Σήμερα διαπιστώνουμε ότι, σε όλο τον κόσμο και στην Ευρώπη, οι αεροπορικές εταιρείες κινούνται προς την αναβάθμιση του προϊόντος τους. Βλέπουν ότι η ζήτηση από τους πιο απαιτητικούς πελάτες και από όσους ταξιδεύουν συχνότερα εμφανίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι στις δυσμενείς μακροοικονομικές συνθήκες.

Από την επόμενη χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας αναβαθμισμένο προϊόν σε επιλεγμένα δρομολόγια στα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο αεροσκάφος» ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου.

«Πιστεύουμε ότι, είτε από ανάγκη είτε από επιλογή, το επόμενο έτος, το 2027, πρόκειται να είναι ένα έτος όπου όλοι μας θα πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ περισσότερο στην εδραίωση της αποτελεσματικότητας, στην εδραίωση της ποιότητας, στην αφαίρεση στοιχείων από τη δραστηριότητά μας που δεν έχουν νόημα, στην επανεκτίμηση του πού θα πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο και να διασφαλίσουμε ότι το κάνουμε σωστά» υπογράμμισε ο κ. Βασιλάκης.

Παράλληλα, η AEGEAN προχωρά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της και σε άλλους τομείς. Προσθέτει δύο νέες αίθουσες αναμονής και διευρύνει τις παροχές του προγράμματος επιβράβευσης Miles+Bonus.

Ισχυρή ρευστότητα της εταιρείας

«Η οικονομική θέση του ομίλου παραμένει ιδιαίτερα ισχυρή. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, διαθέτουμε περίπου 100 εκατ. ευρώ περισσότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και σχεδόν το ίδιο επίπεδο ρευστότητας με το τέλος του 2025» ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Ευτύχιος Βασιλάκης.

Και προσέθεσε «Τα ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα ανέρχονται σε 956 εκατ. ευρώ. Αυτό συμβαίνει παρότι τον Μάρτιο του 2026 αποπληρώσαμε το επταετές ομολογιακό δάνειο των 200 εκατ. ευρώ και τον Μάιο καταβάλαμε στους μετόχους μέρισμα λίγο υψηλότερο από 80 εκατ. ευρώ.

Παρά, επομένως, την αποπληρωμή του ομολόγου και την καταβολή του μερίσματος, η ταμειακή θέση της εταιρείας παραμένει κοντά στα επίπεδα των 950 εκατ. ευρώ που είχε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς».

Αυτό καταδεικνύει, ός πως είπε, ότι η AEGEAN διαθέτει σημαντική οικονομική ανθεκτικότητα και ικανότητα απορρόφησης της μεταβλητότητας και των κινδύνων που μπορεί να προκύψουν από το εξωτερικό περιβάλλον».

  • AEGEAN
  • ·
  • ΕΥΤΥΧΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στο Περιστέρι το Super Cup της GBL

All Content

Η Στέλλα Καλτσίδου νέα προπονήτρια στην Εθνική Γυναικών!

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικά Οινοποιεία: «Μεθυστική» άνοδος 33,7% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Colgate-Palmolive: Στα 113,6 εκατ. ευρώ το αποτύπωμα στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Mars Hellas: Τζίρος 64,4 εκατ. ευρώ με πρωταγωνιστή το petcare, που ξεπέρασε τις σοκολάτες

All Content

VML: Νέα καμπάνια για την bp

All Content

Σε Birdie - Stratacom η προβολή του Gov.gr Messenger

All Content

Περιστέρι: Το Σάββατο με την Κλουζ Ναπόκα στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα

All Content

Σπύρος Γκόντας για Β. Λιόλιο: "Η προπαγάνδα τελειώνει εκεί που αρχίζει η αριθμητική"

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα φάση ανάπτυξης «από θέση ισχύος» – Τι ανέφερε ο Γιώργος Περιστέρης

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Η επόμενη φάση ανάπτυξης με έμφαση στις χορηγήσεις και την αξιοποίηση του κεφαλαίου

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Στην τελική φάση υλοποίησης το Ταμείο Ανάκαμψης

CSRΝews.gr

Stoiximan: Δωρεά για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο

CSRΝews.gr

EEA Civil Society Fund Greece: Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα ύψους 14,3 εκ. ευρώ για την Κοινωνία των Πολιτών

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Συγκέντρωσε περισσότερα από 43.000 σχολικά είδη για τα παιδιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΓΕΚ Τέρνα: Στα 2,1 δισ. ευρώ τα έσοδα στο εξάμηνο - Το ανεκτέλεστο στον κατασκευαστικό κλάδο έφτασε τα 8,9 δισ.
ΓΕΚ Τέρνα: Στα 2,1 δισ. ευρώ τα έσοδα στο εξάμηνο - Το ανεκτέλεστο στον κατασκευαστικό κλάδο έφτασε τα 8,9 δισ. 15/09/2026 - 21:00
Zakcret: «Σκοράρει» με +192% στα καθαρά κέρδη - Στα 52,75 εκατ. ο τζίρος 16/09/2026 - 07:40
Zakcret: «Σκοράρει» με +192% στα καθαρά κέρδη - Στα 52,75 εκατ. ο τζίρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βουλή: Άρση ασυλίας για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Δημήτρη Αβραμόπουλο
    17/09/2026 - 15:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Άδ. Γεωργιάδης - Τρίκαλα: Εγκαινίασε νέα ΤΕΠ και νέους χώρους υπηρεσιών στο νοσοκομείο της πόλης
    17/09/2026 - 15:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • EuroLeague TV: Εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με τη Stoiximan GBL και πέντε ακόμη εθνικά πρωταθλήματα
    17/09/2026 - 14:57 MEDIA
  • Μαρκ Κάρνεϊ: Ο Καναδάς "καλωσορίζει" την πρόταση να γίνει "το πρώτο συνδεδεμένο μέλος" της ΕΕ
    17/09/2026 - 14:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • Stoiximan: Δωρεά για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο
    17/09/2026 - 14:43 ESG
  • Μνημόνιο Συνεργασίας UNIC Athens και IPMA Greece για τη Διοίκηση Έργων στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
    17/09/2026 - 14:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πολωνία: Μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν λόγω ρωσικών πληγμάτων με drones στην Ουκρανία
    17/09/2026 - 14:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βασίλης Κορκίδης (ΕΒΕΠ): Οι 10 προτεραιότητες για περισσότερες εξαγωγές και παραγωγή έως το 2030
    17/09/2026 - 14:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης: Μείωση κατά 50% του χρόνου απονομής της Δικαιοσύνης έως τα τέλη του 2027
    17/09/2026 - 14:37 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τουρκικό ΥΠΑΜ: Ενόχληση για Κύπρο και Καστελλόριζο – «Θα πάρουμε μέτρα»
    17/09/2026 - 14:30 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ολυμπία Οδός: Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Καραδήμας
    16/09/2026 - 17:17 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Άδ. Γεωργιάδης: Στον ΟΔΙΠΥ περνούν οι περισσότερες αρμοδιότητες για τους ελέγχους των παρόχων υπηρεσιών υγείας
    16/09/2026 - 15:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Xiaomi λανσάρει τη νέα σειρά REDMI Note 17, διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 17 Σεπτεμβρίου
    16/09/2026 - 18:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Lamda Development: Ρεκόρ στα malls, ισχυρές πωλήσεις στο Ελληνικό – Τι δείχνουν τα μεγέθη του εξαμήνου
    16/09/2026 - 18:45 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Pet City Group: Αυξημένος τζίρος στα 69 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα 10,9 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    16/09/2026 - 16:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Stoiximan: Δωρεά για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο

17/09/2026 - 11:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

EEA Civil Society Fund Greece: Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα ύψους 14,3 εκ. ευρώ για την Κοινωνία των Πολιτών

17/09/2026 - 11:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Περιστέρι: Το Σάββατο με την Κλουζ Ναπόκα στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα

17/09/2026 - 11:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

VML: Νέα καμπάνια για την bp

17/09/2026 - 10:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Στο δίκτυο του αναπτυξιακού του προγράμματος ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου

17/09/2026 - 10:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Σοφία Μαυραντζά στο Antenna Group

17/09/2026 - 09:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

2nd Nail Awards

16/09/2026 - 09:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo