Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Uber Eats: Γιατί «παγώνει» η είσοδος στην Ελλάδα
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
06/07/2026 · 07:15

Uber Eats: Γιατί «παγώνει» η είσοδος στην Ελλάδα

Η Uber φρενάρει την άμεση ενεργοποίηση του Uber Eats στην Ελλάδα, καθώς η υπόθεση Delivery Hero αλλάζει τους χρόνους και τις προτεραιότητες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Νέα δεδομένα για την είσοδο της Uber Eats στην ελληνική αγορά δημιουργεί δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο ο αμερικανικός όμιλος έχει αναστείλει το μεγαλύτερο μέρος της σχεδιαζόμενης επέκτασης της δραστηριότητας food delivery στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μια εξέλιξη με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Ελλάδα ήταν μία από τις αγορές στις οποίες η Uber είχε σχεδιάσει να λανσάρει το Uber Eats μέσα στο 2026. Πλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Financial Times, το πλάνο αυτό «παγώνει» καθώς όπως φαίνεται στρατηγική της Uber στην Ευρώπη επαναξιολογείται υπό το βάρος ενός πολύ μεγαλύτερου μετώπου: της προσπάθειας εξαγοράς της Delivery Hero.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Uber δεν σχεδιάζει πλέον να ξεκινήσει τη λειτουργία του Uber Eats σε πέντε από τις επτά νέες ευρωπαϊκές αγορές που είχε βάλει στο πρόγραμμά της για φέτος. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η Αυστρία, η Νορβηγία και η Ελλάδα. Η απόφαση έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του ευρωπαϊκού πλάνου επέκτασης, το οποίο περιλάμβανε, εκτός από τις παραπάνω αγορές, την Τσεχία και τη Ρουμανία, καθώς και τις Φινλανδία και Δανία, όπου ήδη λανσαρίστηκε η υπηρεσία.

Το αρχικό πλάνο είχε παρουσιαστεί ως μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Uber να ενισχύσει τη διεθνή δραστηριότητα του Uber Eats και να προσθέσει επιπλέον 1 δισ. δολάρια σε gross bookings μέσα στην επόμενη τριετία. Με άλλα λόγια, η επέκταση δεν ήταν περιφερειακή κίνηση. Ήταν κομμάτι της στρατηγικής του ομίλου να μεγαλώσει την παρουσία του στο food delivery σε αγορές όπου ο ανταγωνισμός έχει ήδη διαμορφωθεί, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει χώρος για ισχυρούς διεθνείς παίκτες.

Η επίσημη αιτιολόγηση και η δεύτερη ανάγνωση

Η Uber, απαντώντας στους Financial Times, ανέφερε ότι αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά την επέκταση μετά τη «μεγάλη επιτυχία» των λανσαρισμάτων σε Φινλανδία και Δανία, προκειμένου να εστιάσει στη διατήρηση της δυναμικής στις υφιστάμενες αγορές. Η επίσημη εξήγηση, δηλαδή, παραπέμπει σε αλλαγή προτεραιότήτων και όχι σε ακύρωση στρατηγικής.

Ωστόσο, η χρονική συγκυρία δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί τυχαία. Το πάγωμα της επέκτασης έρχεται την ώρα που η Uber συνεχίζει να επιδιώκει την εξαγορά της Delivery Hero, του γερμανικού ομίλου που ελέγχει, μεταξύ άλλων, το efood στην Ελλάδα.

Οι Financial Times υπενθυμίζουν ότι η πρόταση της Uber, ύψους περίπου 10 δισ. ευρώ για την Delivery Hero, απορρίφθηκε τον Μάιο. Παρά την απόρριψη, η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Το deal παραμένει στο τραπέζι, αν και συνοδεύεται από σημαντικές δυσκολίες. Η Prosus, ο μεγαλύτερος μέτοχος της Delivery Hero, φέρεται να εξετάζει την αύξηση της συμμετοχής της, εξέλιξη που θα μπορούσε να δυσκολέψει ή και να μπλοκάρει μια ενδεχόμενη εξαγορά από την Uber. Παράλληλα, οποιαδήποτε συμφωνία θα περάσει από αυστηρό έλεγχο των ευρωπαϊκών αρχών ανταγωνισμού.

Αυτή ακριβώς είναι η κρίσιμη διάσταση. Ένας παράγοντας της αγοράς, τον οποίο επικαλούνται οι Financial Times, εκτιμά ότι η αναστολή των λανσαρισμάτων σε νέες αγορές θα μπορούσε να διευκολύνει μια πιθανή αντιμονοπωλιακή εξέταση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αυτό γιατί η Uber και η Delivery Hero έχουν σημαντική επικάλυψη σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές.

Η Delivery Hero δραστηριοποιείται μέσω της Foodora σε Αυστρία, Νορβηγία και Τσεχία, μέσω της efood στην Ελλάδα και μέσω της Glovo στη Ρουμανία. Διαθέτει δηλαδή δυναμική παρουσία σε αγορές στις οποίες σχεδίαζε να μπει η Uber Eats. Αν η Uber προχωρούσε τώρα σε αυτόνομο λανσάρισμα και ταυτόχρονα διαπραγματευόταν την εξαγορά της Delivery Hero, η εικόνα ενώπιον των ρυθμιστικών αρχών θα γινόταν ακόμη πιο σύνθετη.

Ειδικά στην Ελλάδα η Delivery Hero έχει ήδη τον κυρίαρχο παίκτη, την efood. Επομένως, η τελική κατάληξη του deal Uber - Delivery Hero δεν είναι απλώς μια ευρωπαϊκή επιχειρηματική υπόθεση. Είναι ο παράγοντας που μπορεί να κρίνει και το πώς θα συστηθεί τελικά η Uber Eats στην ελληνική αγορά.

Η θυγατρική έχει ήδη ιδρυθεί

Το BusinessNews.gr έχει αναφέρει από τις αρχές Ιουνίου πως στην χώρα μας έχει συσταθεί η Uber Eats Greece ΕΠΕ, σηματοδοτώντας την επίσημη εγκατάσταση του βραχίονα delivery του αμερικανικού ομίλου στην Ελλάδα.

Η εταιρεία έχει έδρα στο Ψυχικό και αρχικό κεφάλαιο 10.000 ευρώ. Βασικός μέτοχος, με ποσοστό 99%, είναι η ολλανδική Uber Portier BV, η οποία αποτελεί το διεθνές όχημα μέσω του οποίου αναπτύσσεται η δραστηριότητα delivery της Uber. Το υπόλοιπο 1% ανήκει στην Uber International Holding BV. Ως διαχειρίστριες της εταιρείας ορίστηκαν οι Giorgiana Ozana Alexandru και Shi Jie Zhan, οι οποίες εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρεία μεμονωμένα.

Η ίδρυση της θυγατρικής ήταν ένα σαφές βήμα προετοιμασίας. Δεν σήμαινε, όμως, απαραίτητα και άμεση εμπορική ενεργοποίηση της πλατφόρμας. Σε πολυεθνικούς ομίλους αυτού του μεγέθους, η νομική παρουσία προηγείται συχνά της λειτουργικής εκκίνησης. Μέσα από την τοπική εταιρεία μπορούν να γίνουν συμβάσεις, προσλήψεις, τεχνικές προετοιμασίες, φορολογικές διαδικασίες, συνεργασίες με προμηθευτές και επαφές με πιθανούς εμπορικούς εταίρους.

Ενδιαφέρον έχει και το εύρος των δραστηριοτήτων που δηλώθηκαν. Ως κύρια δραστηριότητα εμφανίζονται οι υπηρεσίες διαμεσολάβησης για πωλήσεις τροφίμων και ποτών, δηλαδή η βασική λειτουργία του Uber Eats. Όμως στους δευτερεύοντες ΚΑΔ περιλαμβάνονται και υπηρεσίες διαμεσολάβησης στη μεταφορά αγαθών, ταχυμεταφορές, delivery κατ’ οίκον, τηλεφωνική εξυπηρέτηση, διαχείριση δεδομένων, διαφημιστικές υπηρεσίες και δραστηριότητες που συνδέονται με την εμπορική αξιοποίηση ψηφιακών υποδομών.

Η εικόνα αυτή έδειχνε από την αρχή ότι η Uber δεν προετοιμαζόταν μόνο για μια πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού. Το πλαίσιο ήταν ευρύτερο και μπορούσε να περιλάβει το Uber Direct, την υπηρεσία last-mile logistics του ομίλου, μέσω της οποίας επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο διανομών της Uber για παραδόσεις χωρίς οι παραγγελίες να περνούν υποχρεωτικά από την πλατφόρμα Uber Eats.

Οι επιλογές προσώπων που επίσης πάγωσαν

Σύμφωνα με πληροφορίες που είναι σε θέση να γνωρίζει το BusinessNews.gr, η Uber είχε ήδη προχωρήσει και σε συγκεκριμένες επιλογές προσώπων για τη στελέχωση του εγχειρήματος Uber Eats στην Ελλάδα. Οι σχετικές κινήσεις αφορούσαν ανθρώπους που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την εμπορική, λειτουργική και αναπτυξιακή διάσταση του εγχειρήματος. Ωστόσο, και αυτές οι διαδικασίες έχουν παγώσει εδώ και καιρό, στοιχείο που έδειχνε ήδη ότι το χρονοδιάγραμμα είχε αρχίσει να αλλάζει πριν ακόμη εμφανιστεί το νέο δημοσίευμα των Financial Times.

Η εξέλιξη αυτή είναι κρίσιμη, γιατί επιβεβαιώνει πως το «πάγωμα» δεν αφορά μόνο το δημόσιο κομμάτι του λανσαρίσματος. Αφορά και τις εσωτερικές προπαρασκευαστικές κινήσεις που απαιτούνται για να στηθεί μια πλατφόρμα από την αρχή σε μια ώριμη και ανταγωνιστική αγορά. Η στελέχωση, η ανάπτυξη δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων, η εμπορική πολιτική, η διανομή, η εξυπηρέτηση και οι τοπικές συνεργασίες είναι διαδικασίες που χρειάζονται χρόνο. Όταν αυτές σταματούν ή μπαίνουν σε αναμονή, το πιο πιθανό είναι πως η εταιρεία θα κάνει μεν την είσοδο της στην αγορά αλλά σε διαφορετικό χρόνο και με διαφορετικό τρόπο

Η παράμετρος efood

Η μεγάλη ιδιαιτερότητα της ελληνικής αγοράς είναι ότι ο βασικός παίκτης που θα έβρισκε απέναντί της η Uber Eats δεν είναι ανεξάρτητος. Η efood ανήκει στην Delivery Hero, δηλαδή στον όμιλο που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Uber.

Η Online Delivery, η ελληνική θυγατρική της Delivery Hero πίσω από την πλατφόρμα efood, κατέγραψε το 2025 νέα ιστορική επίδοση. Ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 280,6 εκατ. ευρώ, έναντι 211 εκατ. ευρώ το 2024, σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 33%. Η άνοδος των εσόδων προήλθε κυρίως από την αύξηση των παραγγελιών μέσω της πλατφόρμας. Τα έσοδα από προμήθειες διαμορφώθηκαν στα 176,8 εκατ. ευρώ, από 136,2 εκατ. ευρώ το 2024, αυξημένα κατά 29,9%. Τα έσοδα από υπηρεσίες προώθησης συνεργαζόμενων καταστημάτων ανήλθαν στα 46 εκατ. ευρώ, ενώ οι λοιπές υπηρεσίες, στις οποίες περιλαμβάνονται υπηρεσίες διανομής και χρήσης της πλατφόρμας, υπερδιπλασιάστηκαν στα 51,4 εκατ. ευρώ, από 24,9 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, η ανάπτυξη αυτή είχε κόστος. Το EBITDA της εταιρείας υποχώρησε στα 27,9 εκατ. ευρώ, από 46,4 εκατ. ευρώ το 2024. Τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν στα 26,4 εκατ. ευρώ, από 44,9 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους περιορίστηκαν στα 20,7 εκατ. ευρώ, από 35,8 εκατ. ευρώ. Η μείωση αποδίδεται κυρίως στην αύξηση του κόστους διανομής και των δαπανών προβολής και διαφήμισης.

Παρά την πίεση στην κερδοφορία, η efood εξακολουθεί να εμφανίζει ισχυρή χρηματοοικονομική εικόνα. Δεν διαθέτει τραπεζικό δανεισμό, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας και στο τέλος του 2025 είχε ταμειακά διαθέσιμα περίπου 14,2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, συνεχίζει να δημιουργεί ταμειακές ροές για τον μέτοχό της, καθώς για τη χρήση του 2025 προτείνεται μέρισμα 20 εκατ. ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχε ήδη διανεμηθεί μέρισμα 22,7 εκατ. ευρώ από τα κέρδη της χρήσης 2024. Συνολικά, σε δύο χρήσεις, η Online Delivery έχει διανείμει ή προτείνει προς διανομή 42,7 εκατ. ευρώ.

Τα στοιχεία αυτά εξηγούν γιατί το efood έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα στο ελληνικό σκέλος της υπόθεσης. Για την Uber, μια αυτόνομη είσοδος στην Ελλάδα θα σήμαινε ότι πρέπει να χτίσει δίκτυο, προσφορά, αναγνωρισιμότητα και σχέση με τους χρήστες απέναντι σε έναν παίκτη που έχει ήδη μέγεθος, δεδομένα, συνεργασίες και κερδοφορία. Αντιθέτως, μια επιτυχημένη εξαγορά της Delivery Hero θα άλλαζε ριζικά την αφετηρία.

Το σενάριο μετάθεσης για το 2027

Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να διαβαστούν και οι πρόσφατες δηλώσεις της Anabel Diaz, αντιπροέδρου Κινητικότητας της Uber για την περιοχή EMEA, δηλαδή Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Mέσα στον Ιούνιο μιλώντας σε ελληνική κυριακάτικη εφημερίδα είχε αναφέρει πως , σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο σχεδιασμό της εταιρείας, η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας Uber Eats στην Ελλάδα προγραμματίζεται για το 2027.

Η επόμενη ημέρα

Όπως όλα δείχνου Uber εξακολουθεί να βλέπει την Ελλάδα ως αγορά με σημαντικές προοπτικές. Η τουριστική ζήτηση, η χρήση της εφαρμογής Uber στις μετακινήσεις, η αυξανόμενη αποδοχή των γρήγορων παραδόσεων και η δυνατότητα ανάπτυξης υπηρεσιών πέρα από το παραδοσιακό food delivery παραμένουν στοιχεία που κάνουν τη χώρα ελκυστική. Όμως το timing της εισόδου δεν μπορεί πλέον να αποσυνδεθεί από τη μεγάλη ευρωπαϊκή παρτίδα που παίζεται γύρω από την Delivery Hero.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Uber δεν βγάζει την Ελλάδα από τα πλάνα της. Αντίθετα, έχει ήδη δημιουργήσει νομική παρουσία, έχει χαρτογραφήσει την αγορά, είχε κινηθεί για τη στελέχωση του εγχειρήματος και έχει εντάξει τη χώρα στον ευρωπαϊκό της σχεδιασμό. Αυτό που «παγώνει» είναι η άμεση αυτόνομη εκκίνηση της πλατφόρμας.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η τύχη του deal με την Delivery Hero, η Uber έχει λόγους να κρατήσει χαμηλότερη ταχύτητα. Ένα βιαστικό λανσάρισμα σε αγορές όπου η Delivery Hero έχει ισχυρή παρουσία θα μπορούσε να περιπλέξει τις διαπραγματεύσεις, αλλά και τον μελλοντικό έλεγχο από τις αρχές ανταγωνισμού. Στην Ελλάδα, όπου η efood παραμένει ο κυρίαρχος παίκτης, αυτή η παράμετρος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Έτσι, το ερώτημα δεν είναι πλέον μόνο πότε θα ανοίξει το Uber Eats στην Ελλάδα. Είναι αν θα ανοίξει ως νέος αυτόνομος ανταγωνιστής του efood ή αν η τελική μορφή της παρουσίας του θα καθοριστεί από μια ευρωπαϊκή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε όλη την αγορά delivery. Μέχρι τότε, η είσοδος δεν ακυρώνεται. Απλώς μετατίθεται. Και το 2027 μοιάζει πλέον με τον νέο ορίζοντα για την πραγματική εκκίνηση.

  • UBER
  • ·
  • UBER EATS
  • ·
  • DELIVERY HERO
  • ·
  • EFOOD
  • ·
  • FOOD DELIVERY
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 13:00 Παναθηναϊκός AKTOR-Vicos Φalcons 55-37 (Ημίχρονο)

All Content

Live στις 13:00 ο αγώνας Γυναικών Άρης-Κρόνος Plasis 18-17 (Α' Περίοδος)

All Content

AWGMeta και Grafima Print ενώνουν δυνάμεις

All Content

ΕΟΣ Σάμου - ΕΑΣ Νάξου: Spec 2,29 εκατ. ευρώ για προώθηση ΠΟΠ και ΠΓΕ στην Ασία

All Content

Ολυμπιακός: Χωρίς Μοντέρο με Ηρακλή

All Content

Παναθηναϊκός: Με δέκα παίκτες κόντρα στον Βίκο

CSRΝews.gr

Kομισιόν για ενεργειακή κρίση: Στο τραπέζι συντονισμένη απελευθέρωση αποθεμάτων

CSRΝews.gr

Η Samsung Electronics Hellas Επίσημος Χορηγός στο επετειακό 20ό Ioannina Lake Run

CSRΝews.gr

Η Stoiximan ανανεώνει τη συνεργασία της ως Μεγάλος και Ονομαστικός Χορηγός της Stoiximan GBL μέχρι το 2028

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

The Master Miller: Η ελληνική εταιρεία από την Ηλεία στην κορυφή της διεθνούς κατάταξης ελαιολάδου
The Master Miller: Η ελληνική εταιρεία από την Ηλεία στην κορυφή της διεθνούς κατάταξης ελαιολάδου 05/07/2026 - 12:05
Aγορά εστίασης: Τα deals αλλάζουν τον χάρτη, οι προκλήσεις παραμένουν 06/07/2026 - 08:03
Aγορά εστίασης: Τα deals αλλάζουν τον χάρτη, οι προκλήσεις παραμένουν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνολικά 188 νεκροί σε δυστυχήματα στον αγροτικό κλάδο από το 2022
    04/10/2026 - 13:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • Λετονία: Το φιλοευρωπαϊκό κόμμα του πρωθυπουργού Κούλμπεργκς κερδίζει τις εκλογές
    04/10/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η ελληνική ναυτιλία "ξαναδένει" στην Αθήνα – Euronext, νέα κεφάλαια και 1.003 πλοία στο βιβλίο παραγγελιών
    04/10/2026 - 12:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Μητσοτάκης: Να μην αφήσουμε μια παγκόσμια κρίση να μετατραπεί σε εθνικό αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
    04/10/2026 - 12:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υψηλή κάλυψη κενών στην έναρξη της σχολικης χρονιάς, σε σχέση με πέρυσι
    04/10/2026 - 12:09 ΕΛΛΑΔΑ
  • Playmobil: Τι πουλάει στην Ελλάδα η εταιρεία πίσω από το viral trend των ημερών - Το μεγάλο restart του γερμανικού ομίλου
    04/10/2026 - 12:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων
    04/10/2026 - 11:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χ. Μυγδάλης: Σε εξέλιξη 50 μεγάλα υδραυλικά και αρδευτικά έργα ύψους 1,2 δισ. ευρώ
    04/10/2026 - 11:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο «χάρτης» της εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση - Πάνω από 300.000 συνταξιούχοι εργάζονται σήμερα
    04/10/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι πρέπει να έχει κάθε οδηγός από το 2027 – Οι νέες προδιαγραφές
    04/10/2026 - 10:43 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 5 έως 9 Οκτωβρίου
    03/10/2026 - 14:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση του πρωθυπουργού με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου
    03/10/2026 - 14:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    03/10/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διπλασιασμός Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στο επτάμηνο 2026 – Η δήλωση Στουρνάρα
    04/10/2026 - 09:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    04/10/2026 - 09:00 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WNL: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

04/10/2026 - 10:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 13:00 ο αγώνας Γυναικών Άρης-Κρόνος Plasis 18-17 (Α' Περίοδος)

04/10/2026 - 09:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Νέα πλατφόρμα αθλητικού περιεχομένου

02/10/2026 - 15:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Super League: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις της ομάδας εργασίας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

02/10/2026 - 14:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Kομισιόν για ενεργειακή κρίση: Στο τραπέζι συντονισμένη απελευθέρωση αποθεμάτων

02/10/2026 - 13:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Samsung Electronics Hellas Επίσημος Χορηγός στο επετειακό 20ό Ioannina Lake Run

02/10/2026 - 13:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

It’s time to switch everything: Wahl Professional Announces the Vapor Switch

25/09/2026 - 09:56
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo