O ΣΕΓΑΣ θα διεξάγει την Τρίτη 19/5/2026 διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια συγκεκριμένων ειδών, τα οποία θα προσφερθούν σε δρομείς του φετινού Μαραθωνίου Αθήνας.
Τα είδη αυτά είναι:
- Μπρελόκ
- Αθλητική πετσέτα
- Τσάντα τύπου Non woven bag
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους έως την παραπάνω ημερομηνία και ώρα 12.00 στο Γραφείο Προμηθειών ΣΕΓΑΣ (Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, 2ος όροφος, τηλ. 211-1877749, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την παραπάνω ημερομηνία και ώρα 13.00.
Αναλυτική σχετική πληροφόρηση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ (www.segas.gr) στο πεδίο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, εναλλακτικά μπορεί να σταλεί στους ενδιαφερόμενους μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το Γραφείο Προμηθειών ΣΕΓΑΣ.