Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
BSH Οικιακές Συσκευές: Διατηρεί την ηγετική της θέση – «Έτρεξε» καλύτερα από την αγορά το 2024 στην Ελλάδα
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
30/04/2025 · 08:23

BSH Οικιακές Συσκευές: Διατηρεί την ηγετική της θέση – «Έτρεξε» καλύτερα από την αγορά το 2024 στην Ελλάδα

Ο τζίρος των 175 εκατ. ευρώ, οι θετικές επιδόσεις στις επιμέρους κατηγορίες, το ηγετικό μερίδιο στην αγορά ΜDA και τα νέα λανσαρίσματα, που έρχονται.

Εξαιρετική χρονιά χαρακτήρισαν, σε χθεσινή συνάντηση με δημοσιογράφους, το 2024, , ο Γιάννης Γρατσώνης και ο Γιώργος Φενδάκης, CEO και CFO αντίστοιχα της BSH Οικιακές Συσκευές, όσον αφορά τις επιδόσεις της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Αν και ο κύκλος εργασιών κυμάνθηκε στα 175 εκατομμύρια Ευρώ, καταγράφοντας μείωση σε σχέση με τα μεγέθη του 2022 (187,8 εκατ. ευρώ) και του 2023 (190,8 εκατ. ευρώ) τα στελέχη της εταιρείας τόνισαν πως η πτώση αυτή οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ενίσχυση των πωλήσεων τις προηγούμενες χρονιές από το πρόγραμμα "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή". Όπως εξήγησαν αν δεν συνυπολογιστεί η επίδραση του προγράμματος, οι πωλήσεις της εταιρείας στην ουσία βαίνουν αυξανόμενες και οι επιδόσεις της περασμένης χρονιάς επιβεβαιώνουν την ηγετική της θέση στην αγορά των οικιακών συσκευών.

Σημειώνεται πως η εταιρεία κατέγραψε και κέρδη μετά από φόρους της τάξης των 10 εκατ. ευρω το 2024, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην χθεσινή συνάντηση.

«Το 2024 ήταν μια χρονιά προσαρμογής για την αγορά, ωστόσο για τη BSH αποτέλεσε ακόμη μία απόδειξη της ανθεκτικότητας και της στρατηγικής μας εστίασης. Παρά την αναμενόμενη υποχώρηση του Κύκλου Εργασιών λόγω της ολοκλήρωσης του προγράμματος "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή" του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διατηρήσαμε τη δυναμική μας και συνεχίζουμε στο 2025 με όραμα, αυτοπεποίθηση και ισχυρές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και ηγεσία στην αγορά.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φενδάκης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γρατσώνης δήλωσε πως : «Στη BSH, ενώνουμε καινοτομία, ποιότητα και αειφορία για να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή στο σπίτι. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συνεχίζουμε να δημιουργούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα και διαμορφώνουν το μέλλον. Δέσμευσή μας παραμένει να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στον τομέα των οικιακών συσκευών, προσφέροντας προϊόντα που εμπνέουν εμπιστοσύνη και συμβάλλουν σε έναν πιο βιώσιμο και καλύτερο κόσμο για όλους.»

Καλύτερα από την αγορά- Πάνω από 32% μερίδιο

Η εταιρεία σημείωσε θετικά αποτελέσματα σε κατηγορίες όπως η Φροντίδα Ρούχων (+8%), η Πλύση Πιάτων (+11%), το Μαγείρεμα ( 3%) αλλά και τα Καταναλωτικά Προϊόντα, όπως σκούπες και μικρές συσκευές κουζίνας (+7%). Συνολικά κατέγραψε ανάπτυξη σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται εκτός από εκείνη της Ψύξης, όπου όμως γνώρισε μικρότερη κάμψη (-38%) από την τάση της κατηγορίας. Γενικότερα, όπως σημείωσε ο κ. Γρατσώνης η εταιρεία κατέγραψε καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις αλλά και από την πορεία της γενικής αγοράς. Είναι χαρακτηριστικό πως η κατηγορία της Πλύσης Πιάτων υποχώρησε κατά 2%, η Φροντίδα Ρούχων γνώρισε άνοδο μόλις 1,3% ενώ η συνολική υποχώρηση στην κατηγορία της ψύξης ήταν της τάξης του 41%.

Όπως ανέφερε ο κ. Γρατσώνης το συνολικό μερίδιο αγοράς (σε αξία) της ΒSH Oικιακές Συσκευές στην κατηγορία των Μεγάλων Οικιακών Συσκευών (MDA) ξεπερνάει το 32% καθιστώντας την leader. Στις Μικροσυσκευές (SDA) το μερίδιο ανέρχεται στο 19% ενώ όπως σημείωσε στις σκούπες συνολικά η εταιρεία διατηρεί ηγετικό μερίδιο της τάξης του 25%.

Σταθερή πορεία και το 2025 – Τα νέα λανσαρίσματα και η Siemens

Όσον αφορά την τρέχουσα χρονιά, τόσο ο Γιάννης Γρατσώνης όσο και ο Γιώργος Φενδάκης παρουσιάστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι, εκτιμώντας πως η εταιρεία θα επιδείξει σταθερότητα στα μεγέθη της και το 2025. Μάλιστα, ο κ. Γρατσώνης σημείωσε πως αυτό αναμένεται να επιτευχθεί αν και όπως δείχνουν τα πρώτα μηνύματα, συνολικά η αγορά θα κινηθεί μεν ελαφρά ανοδικά όσον αφορά τις πωλήσεις σε τεμάχια, για τις οποίες αναμένεται χαμηλή μονοψήφια άνοδος, αλλά από την άλλη εκτιμάται πως θα γνωρίσει υποχώρηση σε αξία πωλήσεων. Όπως εξήγησε οι καταναλωτές δείχνουν να κατευθύνονται σε πιο οικονομικές επιλογές ενώ παράλληλα οι τιμές δείχνουν να σταθεροποιούνται στο -υψηλό- επίπεδο, που έφτασαν τα προηγούμενα χρόνια.

Βασικά όπλα της εταιρείας σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν τα νέα λανσαρίσματα που προγραμματίζει όπως η σειρά Bosch Green Collection, με χρήση υλικών μειωμένου ή ουδέτερου άνθρακα και πρώτων υλών βιολογικής βάσης, καθώς και τα νέα φίλτρα μικροπλαστικών που ενσωματώνονται στα πλυντήρια ρούχων και κατακρατούν έως και το 97% των σωματιδίων. Επίσης από το καλοκαίρι πρόκειται να παρουσιάσει στην ελληνική αγορά και τα Airfryers της Bosch, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Γρατσώνης ο σχεδιασμός της εταιρείας προβλέπει και τον διπλασιασμό σε βάθος χρόνου των μεγεθών της όσον αφορά τον κλιματισμό, που αυτή την στιγμή προσφέρει 3%-4% του τζίρου της με τη BSH να διατηρεί χαμηλό μονοψήφιο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα.

Παράλληλα η εταιρεία εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και after sales που προσφέρει ενώ όπως σημειώθηκε χθες έχει προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες για να καλύψει τυχόν απώλειες απο την διακοπή διάθεσης στη χώρα μας συσκευών με το σήμα Siemens μετά το τέλος του 2024.

Στα 560 εκατ. ευρώ φέτος η αγορά MDA

Όσον αφορά το συνολική μέγεθος της αγοράς MDA στην ελληνική αγορά, τα στελέχη της BSH Oικιακές Συσκευές ανέφεραν πως αναμένουν το 2025 να καταγράψει τζίρο 560 εκατ ευρω, ελαφρά μειωμένο σε σχέση με τα 570 εκατ. ευρώ του 2024. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2023 το πρόγραμμα "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή είχε εκτινάξει τις πωλήσεις στα 684 εκατ. ευρω.

Η δυναμική της αγοράς των λευκών συσκευών φαίνεται πραγματικά συνήθως μετά το καλοκαίρι αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, τα ψυγεία θα κινηθούν και φέτος σε ανάλογη πορεία με το 2024 ενώ για τα στεγνωτήρια εκτιμάται άνοδος 3,5%-4% σε τεμάχια. Πρόκειται για κατηγορία με σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρονιά, η οποία, όμως, θα πρέπει να σημειωθεί πως ξεκινά από χαμηλή βάση. Επίσης, όπως σημειώθηκε χθές, τεράστια δυναμική καταγράφουν οι σκούπες Stick με την κατηγορία να γνωρίζει ανάπτυξη 35% το 2024.

15,3 δις. ευρώ ο τζίρος του Ομίλου

Στην παγκόσμια αγορά, η BSH Home Appliances Group κατέγραψε συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 15,3 δις. ευρώ, παρουσιάζοντας ετήσια αύξηση 3% ή 7,5% σε προσαρμοσμένη βάση για τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις. Παρά τις προκλήσεις στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον και τη μειωμένη ζήτηση σε επιμέρους αγορές, η BSH διατήρησε την ανταγωνιστικότητά της, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική και τη στρατηγική της ευελιξία και ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαία δύναμη στον κλάδο των οικιακών συσκευών στην Ευρώπη.

Όπως δήλωσε ο Dr. Matthias Metz, Διευθύνων Σύμβουλος της BSH, «Η επιτυχία μας βασίζεται στον συνδυασμό ισχυρών brands, πρωτοποριακών προϊόντων και σταθερής ποιότητας. Με ξεκάθαρους στόχους και μια δυναμική ομάδα, διαμορφώνουμε το μέλλον της αγοράς».

Αξίζει να σημειωθεί πως με στόχο την επιτάχυνση της μετατροπής καινοτόμων ιδεών σε εμπορικά προϊόντα, η BSH επένδυσε 835 εκατ. ευρώ στην Έρευνα και Ανάπτυξη, ποσό που αντιστοιχεί στο 5,5% του κύκλου εργασιών της, ποσοστό πάνω από το Μ.Ο. της αγοράς. Οι συνολικές επενδύσεις της έφτασαν το 3,4%, με προτεραιότητα στην ψηφιοποίηση και στην ενεργειακή αποδοτικότητα. Παράλληλα, ενισχύει τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο τελικού προϊόντος

  • BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
  • ·
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΩΝΗΣ
  • ·
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΝΔΑΚΗΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Φενέρμπαχτσε, 68-55 τη Γαλατάσαραϊ (vid)

All Content

Σαρωτικοί οι Σέλτικς, 123-91 και 1-0 τους Σίξερς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στο μπάσκετ - Στο μικροσκόπιο οι καταγγελίες κατά Λιόλιου με εντολή Βρούτση

All Content - BusinessNews.gr

Επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ στον ΔΑΑ Ελ. Βενιζέλος - Στόχος οι 40 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως έως το 2032

All Content - BusinessNews.gr

Εαρινή Σύνοδος ΔΝΤ: Σειρά κρίσιμων επαφών Πιερρακάκη στην Ουάσιγκτον

All Content

Ogilvy: Καμπάνια λανσαρίσματος για τη Superbet

All Content

Τρεις αναθέσεις από την Κοινωνία της Πληροφορίας

FleetNews

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

FleetNews

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

FleetNews

Tesla: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» στην Ευρώπη

All Content

Ήττα πριν από τον Παναθηναϊκό για την αποδεκατισμένη Μονακό, 83-87 από τη Βιλερμπάν

All Content

Με απίθανο Χουέρτας η Τενερίφη 95-90 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη - Με τρίποντο Ρίβερς η Βαλένθια 84-81 στην Τζιρόνα (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Παραιτήθηκε από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Μακάριος Λαζαρίδης

All Content - BusinessNews.gr

Στην αιχμή της ανάπτυξης τα μεγάλα έργα υποδομών στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Eurostat: Θετικές εξελίξεις για την ελληνική οικονομία

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

CSRΝews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

CSRΝews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) πλησιάζει

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

PwC: Νέα εικόνα και επικοινωνιακή τοποθέτηση
PwC: Νέα εικόνα και επικοινωνιακή τοποθέτηση 30/04/2025 - 08:10
Jumbo: Ευνοϊκή η συγκυρία για τον όμιλο - Παραμένει επιφυλακτική η διοίκηση - Οι εκτιμήσεις Βακάκη 30/04/2025 - 09:01
Jumbo: Ευνοϊκή η συγκυρία για τον όμιλο - Παραμένει επιφυλακτική η διοίκηση - Οι εκτιμήσεις Βακάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    19/04/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΕΝ: Ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας σε περιοχές Natura 2000
    19/04/2026 - 14:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • American Airlines: Διέψευσε τα σενάρια συγχώνευσης με την United Airlines
    19/04/2026 - 14:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Π.Μαρινάκης: Δεν θα αφήσουμε τους πολίτες απροστάτευτους απέναντι σε εξωγενείς κρίσεις
    19/04/2026 - 13:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με την εγκατάλειψη της 16χρονης στην οδό Λιοσίων
    19/04/2026 - 13:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο: 50 ημέρες πολέμου στη Μέση Ανατολή επέφεραν απώλειες πετρελαίου αξίας 50 δισ. δολαρίων
    19/04/2026 - 12:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΣΠΕΛ: Θετικοί οι οιωνοί για την εφετινή καλλιεργητική περίοδο – Στην σωστή κατεύθυνση τα μέτρα της κυβέρνησης
    19/04/2026 - 12:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα παραμένει ασφαλής και αξιόπιστος προορισμός
    19/04/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Να μείνουμε μακριά από την τοξικότητα και τον διχασμό
    19/04/2026 - 11:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Απεβίωσε ο Νίκος Καραγεωργίου, ιδρυτής της 3 άλφα
    19/04/2026 - 11:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ στον ΔΑΑ Ελ. Βενιζέλος - Στόχος οι 40 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως έως το 2032
    19/04/2026 - 10:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Απεβίωσε ο Νίκος Καραγεωργίου, ιδρυτής της 3 άλφα
    19/04/2026 - 11:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δ. Παπαστεργίου: «Η Ελλάδα διαθέτει πλέον ένα ώριμο και ανταγωνιστικό διαστημικό οικοσύστημα
    19/04/2026 - 10:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης: Μήνυμα για τοξικότητα, Γ. Μυλωνάκη, ΟΠΕΚΕΠΕ, κράτος δικαίου και Μέση Ανατολή
    19/04/2026 - 11:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα παραμένει ασφαλής και αξιόπιστος προορισμός
    19/04/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Φενέρμπαχτσε, 68-55 τη Γαλατάσαραϊ (vid)

19/04/2026 - 20:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Παρτιζάν 81-74 τον Ερυθρό Αστέρα που είχε το μυαλό του στην Μπαρτσελόνα (vid)

19/04/2026 - 20:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

17/04/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναμονή…

17/04/2026 - 13:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

17/04/2026 - 12:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Amita Lemonades, Frulite BOOST και Tsakiris Sticks Cup αναδεικνύονται «Προϊόντα της Χρονιάς 2026»

17/04/2026 - 12:01
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

17/04/2026 - 10:29
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

17/04/2026 - 10:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo