Σάββατο, 25 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών πόλος έλξης Ελλήνων και ξένων επενδυτών
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/02/2025 · 11:33

Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών πόλος έλξης Ελλήνων και ξένων επενδυτών

Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών παραμένει καθοριστική για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στη μεταποίηση με 360.000 θέσεις εργασίας, κύκλο εργασιών 17 δισ. ευρώ και εξαγωγές που φτάνουν τα 7 δισ. ευρώ.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια επιχειρηματικότητα διαδραματίζει για μία ακόμα χρονιά η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών ολοκληρώνοντας σημαντικά deals από τον πρώτο κιόλας μήνα του έτους, με το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επενδυτών να εντείνεται.

«Η ένταξη ελληνικών δυναμικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με εξωστρεφή προσανατολισμό και αναγνωρισιμότητα, σε μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους, συμβάλλει στη μεγέθυνση των επιχειρήσεων και στην ισχυροποίηση της ανταγωνιστικότητάς τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», ανέφερε πρόσφατα ο Νίκος Μπρης, Εταίρος της ΕΥ Ελλάδος στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων, Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών. Σημειώνεται ότι η EY Ελλάδος ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Κάμπος Χίου για την πώλησή της στην Ελληνικά Γαλακτοκομεία που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο 2025.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, Ιωάννης Γιώτης έχει επισημάνει ότι η βιομηχανία τροφίμων και ποτών παραμένει καθοριστική για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στη μεταποίηση με 360.000 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, κύκλο εργασιών 17 δισ. ευρώ και εξαγωγές που φτάνουν τα 7 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Γιώτη, η βιομηχανία βρίσκεται σε μια περίοδο μετάβασης, στην οποία ανατρέπονται σταθερές δεκαετιών και καλείται να διαχειριστεί ένα σύνθετο πλαίσιο προκλήσεων, όπως το αυξημένο ενεργειακό κόστος και οι διακυμάνσεις στις τιμές πρώτων υλών, η έλλειψη χρηματοδότησης και οι καθυστερήσεις στην αποπληρωμή επενδυτικών προγραμμάτων που περιορίζουν τη δυναμική των επιχειρήσεων για επενδύσεις σε καινοτομία και βιωσιμότητα, ενώ η ανάγκη για αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού καθίσταται πιο επιτακτική από ποτέ. Παρά τις συνεχείς προκλήσεις, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες, απορροφώντας μεγάλο μέρος του κόστους, ενώ συμβάλλει στη σταθεροποίηση των τιμών.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα μελέτης του ΙΟΒΕ, η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών αναδεικνύεται ως σημαντικός κλάδος για την ελληνική μεταποίηση και ευρύτερη οικονομία και κατέχει την πρώτη θέση σε αξία παραγωγής στη Μεταποιητική Βιομηχανία της χώρας με ποσοστό 24,4% επί του συνόλου. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στον τομέα της εγχώριας μεταποίησης, απασχολώντας το 40% των εργαζομένων σε αυτόν τον τομέα, εκ των οποίων σχεδόν 4 στους 10 είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αποδεικνύοντας την ικανότητα της Βιομηχανίας να δημιουργεί ποιοτικές θέσεις εργασίας. Παράλληλα, η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε έρευνα και ανάπτυξη, με την ετήσια επένδυση των βιομηχανιών να αντιπροσωπεύει το 10,9% στη συνολική δαπάνη της εγχώριας μεταποίησης για έρευνα και ανάπτυξη, κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη. Επιπλέον, επισημαίνεται και η επίδοση του κλάδου στην καινοτομία, με την ελληνική μεταποίηση τροφίμων και ποτών να βρίσκεται στην 4η θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μαζί με χώρες όπως η Δανία, η Εσθονία και η Φινλανδία. Ως προς τις εξαγωγές , η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών σημείωσε αύξηση κατά 12,6% το 2023 σε σύγκριση με το 2022, ξεπερνώντας τα 6,8 δισ. ευρώ, γεγονός το οποίο αναδεικνύει την ποιότητα και τη διαφοροποίηση των εγχώριων μεταποιημένων τροφίμων και ποτών, αλλά και τη δυναμική της εγχώριας βιομηχανίας ειδών διατροφής.

Τα νέα deals του κλάδου

Σε επένδυση-σταθμό στον κλάδο τροφίμων προχώρησε πρόσφατα η IDEAL Holdings εξαγοράζοντας, έναντι 130 εκατ. ευρώ, το 100% της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης και το 90% της Χαλβατζής Μακεδονική (θυγατρική της Μπάρμπα Στάθης). Η συναλλαγή υπόκειται στην έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών. Να σημειωθεί ότι η Μπάρμπα Στάθης ιδρύθηκε το 1969 και διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο καταψυγμένων τροφίμων και επεξεργασίας και συσκευασίας φρέσκων σαλατών. Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή τομέα και τη βιώσιμη γεωργία και προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με οδηγό την ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή. Διαθέτει 3 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής και πρόσβαση σε 11.000 σημεία πώλησης, ενώ διατηρεί εξαγωγική παρουσία σε5 ηπείρους και 22 χώρες. Η Χαλβατζής Μακεδονική, που ιδρύθηκε το 1972, διαθέτει σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Μακεδονία (Σκύδρα), έχει μακρά και επιτυχημένη παρουσία στον κλάδο της αγροδιατροφής και παράγει καινοτόμα επεξεργασμένα προϊόντα λαχανικών και φρούτων.

Είχε προηγηθεί η συμφωνία μεταξύ της Premia Properties και της Lyktos Holding, συμφερόντων του Μιχάλη Σάλλα, ώστε η πρώτη να αποκτήσει από τη δεύτερη το Κτήμα Σεμέλη.

Ειδικότερα, υπεγράφη η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Σεμέλη Οινοποιητική ΑΕ με το συνολικό τίμημα της συναλλαγής (συμπεριλαμβανομένου και μέρους αναλαμβανόμενων υποχρεώσεων) να ανέρχεται σε 10,6 εκατ. ευρώ. Βάσει της συμφωνίας, η Premia θα αποκτήσει κτίρια συνολικής επιφάνειας 6.850 τετραγωνικών μέτρων (εκ των οποίων οινοποιείο στη Νεμέα Κορινθίας 5.512 τ.μ. συμπεριλαμβανομένων αποθηκευτικών χώρων και 10 σουιτών με χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων 1.338 τ.μ.) καθώς και αγροτεμάχια έκτασης 278 στρεμμάτων (εκ των οποίων αμπελώνες 232 στρεμμάτων στη Νεμέα και στην Αρκαδία). Η δομή της συναλλαγής περιλαμβάνει το διαχωρισμό της ακίνητης περιουσίας από την οινοποιητική/εμπορική δραστηριότητα. Τα ακίνητα (οινοποιείο, σουίτες και αμπελώνες) θα μεταβιβαστούν στην Premia ΑΕΕΑΠ και θα εκμισθωθούν μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης στην υφιστάμενη εταιρεία Σεμέλη Οινοποιητική ΑΕ. Οι μετοχές της Σεμέλη ΑΕ θα μεταβιβαστούν στην εταιρεία συμμετοχών Ελληνικά Οινοποιεία ΑΕ (μητρική των εταιρειών Μπουτάτη Οινοποιεία, ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ) μαζί με την οινοποιητική και την εμπορική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων, των παραγωγικών μηχανημάτων, των αποθεμάτων και των απαιτήσεων και υποχρεώσεων.

Μία ακόμα σημαντική συμφωνία αφορούσε την εξαγορά της εταιρείας Κάμπος Χίου Βιομηχανία Χυμών και Αναψυκτικών ΑΕ από την εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ, των αδερφών Σαράντη, γνωστή κυρίως με το εμπορικό σήμα «ΟΛΥΜΠΟΣ». Η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία δεσμεύεται, όπως ανακοίνωσε, να διαφυλάξει τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα παραγωγής των προϊόντων που παραλαμβάνει, αξιοποιώντας τα αγνά φρούτα και την εξαιρετική πρώτη ύλη της Χίου. Επίσης, στοχεύει να επενδύσει περαιτέρω στην καινοτομία και το όραμα των μετόχων της Κάμπος Χίου και να αναδείξει την εταιρεία σε σημείο αναφοράς στην κατηγορία των χυμών, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αυτού του ιστορικού νησιού.

Την ίδια στιγμή, στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς, ο όμιλος AG Olives Group με παρουσία σε Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ελληνική εταιρεία Georgoudis SA - Parthenon, την παλαιότερη εταιρεία επιτραπέζιας ελιάς στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια συνεργασία υψηλής προστιθέμενης αξίας, που στοχεύει στην επέκταση του επενδυτικού προγράμματος στη μονάδα παραγωγής στον Βόλο, ενισχύοντας την παραγωγική ικανότητα, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα προωθεί την περιφερειακή ανάπτυξη και τη γεωργική παραγωγή. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τις δυνατότητες προμήθειας και παραγωγής του ομίλου, ο οποίος αριθμεί περισσότερους από 800 εργαζόμενους, λειτουργεί εγκαταστάσεις παγκοσμίως και έχει παραγωγική ικανότητα άνω των 80.000 τόνων για την προμήθεια προϊόντων σε περισσότερες από 60 χώρες. Η Georgoudis SA - Parthenon, που ιδρύθηκε το 1897, είναι ηγέτης στις premium ελιές ειδικής καλλιέργειας, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Βόλο και πάνω από 100 εργαζόμενους.

Στα μέσα του μήνα, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα μεγάλο deal του κλάδου τροφίμων. Η αραβικών συμφερόντων Aqua Bridge επιβεβαίωσε την απόκτηση της Avramar, του ισχυρότερου «παίκτη» της εγχώριας ιχθυοκαλλιέργειας, έχοντας αναδειχθεί προτιμητέος επενδυτής στη διαγωνιστική διαδικασία της εταιρείας. Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί έως τα τέλη Μαρτίου. Μάλιστα με ανάρτησή του στο LinkedIn, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aqua Bridge, Mohammad Tabish εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συμμετείχαν στις διεργασίες και προανήγγειλε το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται για την Avramar.

Τέλος, πρόσφατα αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ η απόφαση του ΔΣ της ΙΟΝ για την κατάρτιση συναλλαγής που αφορά στην αγορά του 100% των μετόχων της INTERION AD με έδρα στο Kostinbrod της Βουλγαρίας, με το τίμημα να ορίζεται στα 10 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι από το 2022 πλειοψηφικό πακέτο στην σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ κατέχει η Bespoke SGA Holdings, συμφερόντων του προέδρου του ΣΕΒ, Σπύρου Θεοδωρόπουλου. Όπως αναφέρεται, η συναλλαγή κρίνεται ότι εξυπηρετεί το εταιρικό συμφέρον, ενώ το τίμημα κρίθηκε δίκαιο και εύλογο. Η συναλλαγή θα υλοποιηθεί μέσω της υπογραφής της σχετικής σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης των μετοχών μεταξύ της εταιρείας, αφενός, και των μετόχων της Interion, αφετέρου, υπό την προϋπόθεση της τήρησης τυχόν αναγκαίας εγκριτικής διαδικασίας, μέχρι 30 Ιουνίου 2025.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ
  • ·
  • ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

GBL: Το πρόγραμμα στον Α' γύρο των playoffs

All Content

Δακρυσμένος ο Παπαθεοδώρου: «Συλλυπητήρια στους απέναντι, δεν τα κατάφεραν» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Theon International: Στόχος για τζίρο 1 δισ. ευρώ έως το 2029 – Επιταχύνεται η τεχνολογική και διεθνής επέκτασή

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 3,86%, άνοδος 4,68% από τις αρχές του 2026 - Το επενδυτικό story των τραπεζών

All Content - BusinessNews.gr

Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται θα είμαστε εδώ για εσάς»

All Content

In-house παραγωγές στο μικροσκόπιο: Η προειδοποίηση της EPA και η άποψη της PACT

All Content

Στην Birdie η καμπάνια για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

FleetNews

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

FleetNews

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

FleetNews

StarLeasing: Νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Mercedes-Benz & smart

All Content

Κυπελλούχος Γαλλίας η Μονακό, 87-83 τη Λε Μαν (vid)

All Content

Άρης-Πανιώνιος: Τα highlights και τα χαμόγελα Σιάο-Αντετοκούνμπο (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Pernod Ricard Hellas: «Σφηνάκι» +223% στα κέρδη σε μια αγορά που υποχωρεί

All Content - BusinessNews.gr

Y/KNOT Invest: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ, αντλήθηκαν €22,78 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Επενδύσεις €24 δισ. έως το 2030 - Τι προβλέπει το νέο στρατηγικό, επενδυτικό πλάνο

FleetNews

Η επαναχρησιμοποίηση μπαταριών BEV, προτιμότερη της ανακύκλωσης;

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen περνά στην αντεπίθεση στην Κίνα

CSRΝews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

CSRΝews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

CSRΝews.gr

ΘΕΟΝΗ: Συμμετοχή στον διάπλου της +πλευσης, στηρίζοντας κοινότητες ακριτικών νησιών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Trastor: Στα 670,5 εκατ. ευρώ το χαρτοφυλάκιο επενδυτικών ακινήτων το 2024
Trastor: Στα 670,5 εκατ. ευρώ το χαρτοφυλάκιο επενδυτικών ακινήτων το 2024 31/01/2025 - 20:13
AEGEAN: Προσθήκη 3 έκτακτων πτήσεων από και προς τη Σαντορίνη, 3 και 4 Φεβρουαρίου 03/02/2025 - 09:39
AEGEAN: Προσθήκη 3 έκτακτων πτήσεων από και προς τη Σαντορίνη, 3 και 4 Φεβρουαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    25/04/2026 - 19:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει»
    25/04/2026 - 15:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου
    25/04/2026 - 14:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF 2026 Μ. Χρυσοχοΐδης: 100–120 καταγγελίες καθημερινά για ενδοοικογενειακή βία
    25/04/2026 - 14:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κ.Τασούλας: «H πολύ-επίπεδη σχέση Ελλάδας-Γαλλίας έχει μετουσιωθεί σε μία ισχυρή συμμαχία»
    25/04/2026 - 14:06 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF2026: Οι προκλήσεις και οι παγίδες που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο σύγχρονο γεωπολιτικό περιβάλλον
    25/04/2026 - 13:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εννέα συμφωνίες μεταξύ Ελλαδας και Γαλλίας υπεγράφησαν στο Μέγαρο Μαξίμου
    25/04/2026 - 13:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF 2026: Η Ελλάδα, κόμβος διεθνών επενδύσεων
    25/04/2026 - 12:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DEF 2026: Από την Εκπαίδευση στην Παραγωγή: Το Νέο Στοίχημα των Δεξιοτήτων
    25/04/2026 - 12:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Google: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 40 δισεκατομμύρια δολάρια στην Anthropic
    25/04/2026 - 12:02 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Theon International: Στόχος για τζίρο 1 δισ. ευρώ έως το 2029 – Επιταχύνεται η τεχνολογική και διεθνής επέκτασή
    25/04/2026 - 09:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DEF2026 - Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδας ως διεθνής κόμβος εκπαίδευσης
    25/04/2026 - 10:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF 2026: Από την Εκπαίδευση στην Παραγωγή: Το Νέο Στοίχημα των Δεξιοτήτων
    25/04/2026 - 12:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στη φρεγάτα «Κίμων» ο πρωθυπουργός με τον Εμανουέλ Μακρόν
    25/04/2026 - 11:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου
    25/04/2026 - 14:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μίλιτσιτς: Είχα την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε... άλλη ομάδα στα playoffs

25/04/2026 - 19:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κυπελλούχος Γαλλίας η Μονακό, 87-83 τη Λε Μαν (vid)

25/04/2026 - 19:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

24/04/2026 - 12:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: «Τα τραγούδια μας, η Φωνή μας» – Νέα μουσική ζώνη στη Φωνή της Ελλάδας

24/04/2026 - 11:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
FleetNews
fleetnews.gr

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

23/04/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

23/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo