Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Trade Estates: Ισχυρή αύξηση μεγεθών στο 9μηνο - Άλμα 65,6% των συνολικών εσόδων και προμέρισμα €0,047
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
19/11/2024 · 19:09

Trade Estates: Ισχυρή αύξηση μεγεθών στο 9μηνο - Άλμα 65,6% των συνολικών εσόδων και προμέρισμα €0,047

Το καθαρό ποσό του προσωρινού μερίσματος για τη χρήση 2024 ανέρχεται συνολικά σε €5.749.945,55 και αντιστοιχεί σε καθαρό ποσό 0,047706 ευρώ ανά μετοχή της Εταιρείας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Iσχυρά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2024 ανακοίνωσε η TRADE ESTATES, επιβεβαιώνοντας το guidance που εκδώσαμε για το σύνολο της χρονιάς, όπως αναφέρει ο ceo της εισηγμένης Δημ. Παπούλης.

Βασικά Οικονομικά Στοιχεία

▪ Τα Συνολικά Έσοδα ανήλθαν σε 30,3 εκατ. ευρώ έναντι 18,3 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 65,6%) σε σύγκριση με το Εννεάμηνο 2023.

▪ Τα Έσοδα από Μισθώματα ανήλθαν σε 26,9 εκατ. ευρώ έναντι 16,5 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 62,8%) σε σύγκριση με Εννεάμηνο 2023.

▪ Τα Προσαρμοσμένα Κέρδη προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων (Adjusted EBITDA) ανήλθαν σε 20,8 εκατ. ευρώ έναντι 12,9 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 60,6%) σε σύγκριση με το Εννεάμηνο 2023.

▪ Τα Καθαρά Κέρδη, μη συμπεριλαμβανομένων των κερδών από την αναπροσαρμογή της εύλογης αξίας των επενδύσεων σε ακίνητα ανήλθαν σε 9,2 εκατ. ευρώ έναντι 5,9 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 55,0%) σε σύγκριση με το Εννεάμηνο 2023.

▪ Τα Κεφάλαια από Λειτουργικές Δραστηριότητες (Funds from Operations) ανήλθαν σε 10,7 εκατ. ευρώ έναντι 6,5 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 65,1%) σε σχέση με το Εννεάμηνο 2023.

▪ Σύνολο Ενεργητικού 571,7 εκατ. ευρώ την 30.09.2024 έναντι 543,8 εκατ. ευρώ (αύξηση 5,1%) σε σχέση με την 31 η Δεκεμβρίου 2023.

Οι Επενδύσεις σε Ακίνητα (μη συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος χρήσης γης και προκαταβολών επενδυτικών ακινήτων) την 30.09.2024 ανήλθαν σε 497,9 εκατ. ευρώ έναντι 477,1 εκατ. ευρώ την 31.12.2023 (αύξηση 4,4%).

▪ Η εσωτερική λογιστική αξία (Net Asset Value) την 30η Σεπτεμβρίου 2024 ανήλθε στα 303,1 εκατ. ευρώ (€2,52 ανά μετοχή) έναντι 298,4 εκατ. ευρώ (€2,48 ανά μετοχή), σημειώνοντας αύξηση 1,4% σε σύγκριση με την 31η Δεκεμβρίου 2023.

▪ Την 18η Νοεμβρίου 2024 το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε τη διανομή προσωρινού μερίσματος για την εταιρική χρήση 2024 συνολικού καθαρού ποσού €0,047706 ανά μετοχή, ήτοι συνολικού ποσού €5,75 εκ. Οι λεπτομέρειες που αφορούν την ως άνω διανομή, γνωστοποιούνται σε ξεχωριστή εταιρική ανακοίνωση.

Σημαντικά Γεγονότα Περιόδου

Η επισκεψιμότητα και ο τζίρος των καταστημάτων στα εμπορικά πάρκα της Trade Estates συνέχισε με θετικούς ρυθμούς και κατά το Εννεάμηνο του 2024. Η σημαντική αύξηση των μισθωτικών εσόδων από τρίτους ενοικιαστές και η διεύρυνση της διασποράς εσόδων μη σχετιζόμενων με το brand IKEA από 52% στις 30.09.2023 σε 68% στις 30.09.2024, επιβεβαιώνει την επιτυχή στρατηγική διαχείρισης του μισθωτικού ρίσκου. Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη δημιουργία από την Trade Estates του Διεθνούς Κέντρου Διανομής της Inter ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο, ενώ οι εργασίες επί του ακινήτου στο οποίο θα ανεγερθεί το διεθνές logistics center της InterIKEA προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και εξελίσσονται βάσει του χρονοδιαγράμματος του έργου. Περαιτέρω, αναφορικά με την επένδυση ανέγερσης νέου logistics center στην Ελευσίνα που θα μισθωθεί στην εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, εξελίσσεται η πολεοδομική και οικοδομική αδειοδότηση. Τέλος, οι διαδικασίες συγχώνευσης των θυγατρικών «ΡΕΝΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και «BERSENCO ΑΕ» βαίνουν προς ολοκλήρωση εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος και εντός του έτους.

Επενδύσεις

Στον τομέα των εμπορικών πάρκων, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η κατασκευαστική δραστηριότητα ανάπτυξης του νέου εμπορικού πάρκου στο Ηράκλειο της Κρήτης με πλάνο ολοκλήρωσης το Β’ Τρίμηνο του 2025. Την 31.07.2024 υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και της ΤΕΝ BRINKE HELLAS AE, βάσει της οποίας η Εταιρεία υπόσχεται και συμφωνεί να αποκτήσει, μετά και τη σωρευτική πλήρωση των οριζόμενων προϋποθέσεων, το σύνολο (100%) των μετοχών της εταιρείας «PERSENCO ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κάτοχο ενός αγροτεμαχίου κείμενου στην κτηματική περιφέρεια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, επιφανείας 50.882,52τμ, εντός του οποίου η «PERSENCO ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» θα αναπτύξει νέο Εμπορικό Συγκρότημα με συνολική μισθώσιμη επιφάνεια (GLA) 14.770 τ.μ. περίπου.

Σημαντικά γεγονότα Τέταρτου Τριμήνου 2024

• Υπογραφή προσυμφώνου αγοραπωλησίας διηρημένων οριζόντιων ιδιοκτησιών με την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε. (θυγατρική εταιρεία της LAMDA Development Α.Ε.), για την υλοποίηση Εμπορικού Πάρκου Λιανικής ("Retail Park") στο Commercial Hub, όπου θα αναπτυχθεί και το The Ellinikon Mall.

• Έναρξη λειτουργίας του Εμπορικού Πάρκου Top Parks Πάτρας τον Νοέμβριο του 2024 με μισθωτική πληρότητα 100%.

• Ολοκλήρωση επαναδιαπραγμάτευσης χρηματοδοτικών όρων με τις συνεργαζόμενες τράπεζες με στόχο τη μείωση του επιτοκιακού κόστους και την εξασφάλιση νέων γραμμών για τη χρηματοδότηση των αναπτυξιακών έργων μέσω του Ταμείου Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.

• Πληρωμή προμερίσματος για το οικονομικό έτος 2024.

Ο Δημήτρης Παπούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Estates, δήλωσε: “Τα ισχυρά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2024 επαληθεύουν πλήρως το guidance που εκδώσαμε για το σύνολο της χρονιάς. Ειδικά το 3ο τρίμηνο του 2024, οι ρυθμοί αύξησης της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων, βεβαιώνουν την εμπορικότητα και την ανθεκτικότητα των προορισμών μας. Η επερχόμενη καταβολή προμερίσματος για την χρήση 2024 τον προσεχή Δεκέμβριο, επιβεβαιώνει τη στρατηγική και την προσήλωση μας στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους μας».

Καταβολή μερίσματος

το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας της 18ης Νοεμβρίου 2024 αποφάσισε τη διανομή συνολικού καθαρού προσωρινού μερίσματος 0,047706 ευρώ ανά μετοχή για την εταιρική χρήση 2024. Το καθαρό ποσό του προσωρινού μερίσματος για τη χρήση 2024 ανέρχεται συνολικά σε €5.749.945,55 και αντιστοιχεί σε καθαρό ποσό 0,047706 ευρώ ανά μετοχή της Εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι το πληρωτέο ποσό είναι καθαρό καθώς σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν. 2778/1999, όπως ισχύει, τα διανεμόμενα μερίσματα των Α.Ε.Ε.Α.Π. δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου (5%). Δικαιούχοι του προσωρινού μερίσματος για τη χρήση 2024 είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Τρίτη 17.12.2024 (record date). Από την Δευτέρα, 16.12.2024 (cut-off date), οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα για τη χρήση 2024.

Η πληρωμή του προσωρινού μερίσματος για τη χρήση 2024 στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 23.12.2024, από την πληρώτρια Τράπεζα EUROBANK A.E. ως ακολούθως:

1. Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες, θεματοφύλακες και χρηματιστηριακές εταιρείες), σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της ATHEXCSD. 2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EUROBANK A.E. για πέντε (5) έτη από τη λήξη του τρέχοντος έτους (δηλαδή έως την 31η Δεκεμβρίου 2029). Διευκρινίζεται στους κ.κ. μετόχους ότι το δικαίωμα είσπραξης του προσωρινού μερίσματος παραγράφεται μετά την παρέλευση πενταετίας (ΑΚ 250 περ. 15) από το τέλος του έτους στο οποίο γεννήθηκε η απαίτηση και ότι μετά τη σχετική παραγραφή τα σχετικά ποσά περιέρχονται οριστικά στο Ελληνικό Δημόσιο σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν.δ. 1195/1942.

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ·
  • TRADE ESTATES
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παπαθεοδώρου: «Να ξεβρωμίσει το ελληνικό μπάσκετ»

All Content

Ομπράντοβιτς: «Μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι μας Σλούκας και Ναν» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικός τουρισμός: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας πέρα από τα ρεκόρ - Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ

All Content - BusinessNews.gr

Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Οριακή νίκη για το Περιστέρι, 83-81 το Μαρούσι (vids & gallery)

All Content

Τρινκιέρι: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα πάλεψε» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

S&P: Επιβεβαίωσε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Έναρξη συνεργασίας με την Uber
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Έναρξη συνεργασίας με την Uber 19/11/2024 - 17:36
Intrakat: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την αλλαγή επωνυμίας 19/11/2024 - 21:01
Intrakat: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την αλλαγή επωνυμίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    24/10/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θεοχάρης: Άνοιγμα νέων αγορών και λιγότερα εμπόδια για τις ελληνικές εξαγωγές
    24/10/2026 - 15:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fintech Athens 5.0: Το μέλλον των τραπεζών, της Τεχνητής Νοημοσύνης και των ψηφιακών πληρωμών στο επίκεντρο
    24/10/2026 - 15:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • S&P: Επιβεβαίωσε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές
    24/10/2026 - 14:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ΠΟΞ ζητά αναλυτικά στοιχεία για τους ελέγχους στα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης
    24/10/2026 - 14:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Στα 60 δισ. ευρώ οι συναλλαγές με κάρτες το πρώτο εξάμηνο του 2026
    24/10/2026 - 13:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: «Το καλύτερο επενδυτικό κίνητρο είναι ένα κράτος που λειτουργεί αποτελεσματικά»
    24/10/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Sardelas Petsa Law Firm: Νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ στη νέα τιτλοποίηση απαιτήσεων 675 εκατ. ευρώ
    24/10/2026 - 12:35 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η Ελλάδα αποκτά τον πρώτο ενιαίο ψηφιακό γεωλογικό χάρτη
    24/10/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελληνικός τουρισμός: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας πέρα από τα ρεκόρ - Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ
    24/10/2026 - 11:35 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA
    24/10/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρεύμα: Ισχυρή άνοδος στις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας το οκτάμηνο του 2026
    24/10/2026 - 11:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
    24/10/2026 - 10:35 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027
    24/10/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Ελλάδα αποκτά τον πρώτο ενιαίο ψηφιακό γεωλογικό χάρτη
    24/10/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ξανθόπουλος: «Δεν θα απαντήσω για τις 48 βολές του Προμηθέα»

24/10/2026 - 20:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Λίλαντ Γουόκερ

24/10/2026 - 20:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo