Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΧΑΕ: Αύξηση κερδών 58,5% το 2023 και μέρισμα 0,24 ευρώ/μετοχή - Το μήνυμα Κοντόπουλου
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
27/03/2024 · 18:12

ΕΧΑΕ: Αύξηση κερδών 58,5% το 2023 και μέρισμα 0,24 ευρώ/μετοχή - Το μήνυμα Κοντόπουλου

Συνεχίζεται η αναπτυξιακή δυναμική του Χρηματιστηρίου Αθηνών και η ισχυροποίηση της θέσης του στον διεθνή επενδυτικό χάρτη, τονίζει ο ceo Γ. Κοντόπουλος.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 24,6% κατέγραψε το 2023 ο όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε σχέση με το 2022, ο οποίος διαμορφώθηκε στα €47,1 εκ. (έναντι €37,8 το 2022). Ποσοστό 61,3% του κύκλου εργασιών του Ομίλου προέρχεται από τα δικαιώματα από τη συναλλακτική δραστηριότητα και τις μετασυναλλακτικές υπηρεσίες (κυρίως εκκαθάριση και διακανονισμό των συναλλαγών) στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και 23,0% προέρχεται από νέες εισαγωγές και υπηρεσίες προς τις εισηγμένες εταιρείες, υπηρεσίες πληροφόρησης κ.α. Τέλος, ποσοστό 15,7% προέρχεται από τις υπηρεσίες τεχνολογίας που περιλαμβάνουν ψηφιακές υπηρεσίες, υποδομές και τεχνολογικές λύσεις σε άλλες οργανωμένες αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Λειτουργικό κόστος αυξήθηκε κατά 9,2% και διαμορφώθηκε σε €26,2 εκ. έναντι €24,0 εκ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ως αποτέλεσμα της αύξησης των αμοιβών προσωπικού κατά 23,4% (€15,3 εκ. το 2023 έναντι €12,4 εκ. το 2022), ενώ τα λοιπά λειτουργικά έξοδα μειώθηκαν κατά 6,1%, κυρίως λόγω της μείωσης του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας και των αμοιβών συμβούλων. Σημειώνεται ότι, τα έξοδα προσωπικού το 2023 περιλαμβάνουν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι πρόβλεψη για μεταβλητές αποδοχές του προσωπικού, αναλογική με την ισχυρή οργανική επίδοση, καθώς και πρόβλεψη αποζημιώσεων λόγω αποχώρησης προσωπικού.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του 2023 διαμορφώθηκαν σε €19,0 εκ. έναντι €12,5 εκ. αύξηση κατά 52,0% σε σχέση με το 2022.

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (ΕΒIΤ) το 2023 ανήλθαν στα €15,2 εκ., έναντι €8,7 εκ. το 2022, σημειώνοντας αύξηση κατά 74,7%.

Τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους αυξήθηκαν κατά 58,5% σε σχέση με το 2022, στα €13,0 εκ. έναντι €8,2 εκ. το 2022.

Με βάση την κατευθυντήρια γραμμή για τους Εναλλακτικούς Δείκτες Μέτρησης Απόδοσης (ΕΔΜΑ) που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA), τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε €0,221 έναντι €0,142 την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ενέκρινε την Ετήσια Χρηματοοικονομική Έκθεση για το 2023 και αποφάσισε να προτείνει στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, τη διανομή μερίσματος €0,24 ανά μετοχή, αυξημένου κατά 60% σε σχέση με το μέρισμα χρήσης 2022.

Ο Γενικός Δείκτης της Κύριας Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έκλεισε το 2023 αυξημένος κατά 39,1% συγκριτικά με το τέλος της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Ο Γενικός Δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών σημείωσε αύξηση το 2023 κατά 65,7% συγκριτικά με το τέλος της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια ανήλθαν στα €1,74 δισ., καταγράφοντaς άνοδο κατά 50,0% έναντι του 2022.

Η Μέση Ημερήσια Αξία Συναλλαγών διαμορφώθηκε στα €111,0 εκ. διαγράφοντας αύξηση κατά 50,6% σε σχέση με το 2022 (€73,7 εκ.)

Η μέση Κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε κατά 27,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη μέση Κεφαλαιοποίηση του 2022 (€80,7 δισ. έναντι €63,3 δισ.).

Η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στην Κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου παρέμεινε υψηλή, και διαμορφώθηκε σε 64,4% το 2023 από 63,6% το 2022.

Ο όγκος συναλλαγών στην Αγορά Παραγώγων αυξήθηκε κατά 26,9% στα 44,4 χιλ. συμβόλαια ημερησίως, από 35,0 χιλ. συμβόλαια το 2022.

Βασικά Σημεία Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2023

Αύξηση του λειτουργικού κόστους κατά 9,2%. Το σύνολο του κόστους διαμορφώθηκε σε €26,2 εκ. έναντι €24,0 εκ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αύξηση των κερδών προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) κατά 52,0% σε σχέση με το 2022. Τα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν στα €19,0 εκ. έναντι €12,5 εκ. το 2022.

Aύξηση των ενοποιημένων κερδών μετά από φόρους κατά 58,5% σε σχέση με το 2022. Τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν στα €13,0 εκ. έναντι €8,2 εκ. το 2022.

Διανομή Μερίσματος €0,24 ανά μετοχή, αυξημένου κατά 60% σε σχέση με το μέρισμα χρήσης 2022.

Η Στρατηγική του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών

Το 2023 ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών συνέχισε για δευτερή χρονιά την υλοποίηση της στρατηγικής του, η οποία βασίζεται σε 5 πυλώνες:

• Ενίσχυση της συναλλακτικής δραστηριότητας,

• Αύξηση εσόδων από υφιστάμενες υπηρεσίες και διερεύνηση νέων,

• Βέλτιστη εξυπηρέτηση των διεθνών πελατών του,

• Βελτίωση του λειτουργικού μοντέλου του Ομίλου, και

• Ψηφιακή καινοτομία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον πρώτο στρατηγικό πυλώνα στα πλαίσια του οποίου σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις εξωστρέφειας και επενδυτικά roadshows για τις εταιρείες μεσαίας και μεγάλης κεφαλαιοποίησης στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Παράλληλα, το 2023 εντατικοποιήθηκαν οι μεταρρυθμίσεις για την εκπλήρωση των κριτηρίων που θέτουν οι οίκοι αξιολόγησης για την ένταξη του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε watch list (λίστα παρακολούθησης) για την μετάταξη του στις Ανεπτυγμένες Αγορές.

Η Εικόνα της Αγοράς

Ο Γενικός Δείκτης τιμών έκλεισε στο τέλος του 2023 στις 1.283,14 μονάδες με κέρδη 39,1% επιτυγχάνοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση παγκοσμίως. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε κατά €2,9 δισ. και διαμορφώθηκε σε €88 δισ. , επίπεδα που αποτελούν την υψηλότερη αποτίμηση της αγοράς στο τέλος του έτους από το 2008. Το 2023, η μέση ημερήσια συναλλακτική δραστηριότητα ενισχύθηκε σημα - ντικά, για τρίτο συνεχόμενο έτος, φθάνοντας τα €111,0 εκατ.

Ο Δείκτης Τιμών της Εναλλακτικής Αγοράς βρέθηκε στα υψη - λότερα επίπεδα από τη δημιουργία του το 2008, στις 9.352,1 μονάδες καταγράφοντας ετήσια άνοδο 65,66%. Η κεφαλαιο - ποίηση της ΕΝ.Α αυξήθηκε κατά 29,2% και διαμορφώθηκε σε €450,4 εκ, επίπεδα που αποτελούν την υψηλότερη αποτίμηση της αγοράς από την ίδρυσή της. Η μέση ημερήσια αξία συ - ναλλαγών της Εναλλακτικής Αγοράς αυξήθηκε – για έκτη συνεχόμενη χρονιά – φθάνοντας τα €538 χιλ σημειώνοντας επίσης την καλύτερη επίδοση από την ίδρυσή της, το 2008.

Στη διάρκεια του 2023 αντλήθηκαν συνολικά €1,74 δισ., έναντι €1,16 δισ. το 2022 (αύξηση 50,0%). Πραγματοποιήθηκαν 4 νέες εισαγωγές εταιρειών στην Κύρια Αγορά και 2 νέες εισαγωγές στην Εναλλακτική Αγορά, (συνδυαστικά ο υψηλότερος αριθ - μός νέων εισαγωγών από το 2008) κατά τις οποίες συνολικά αντλήθηκαν €239,68 εκ. Επίσης, ξεκίνησε η διαπραγμάτευση 2 νέων ομολογιακών εκδόσεων συνολικής αξίας €600 εκ, ενώ πραγματοποιήθηκαν 4 αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου συνολικού ύψους €684,35 εκ. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν 15 ακόμα εταιρικές πράξεις με συνολικά αντληθέντα κεφάλαια ύψους €213,1 εκ

Δήλωση του ceo Γιάννου Κοντόπουλου

Το 2023 ήταν ένα έτος ισχυρών επιδόσεων για τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η σημαντικότατη αύξηση του κύκλου εργασιών και της κερδοφορίας μας, η ανάδειξη στις κορυφαίες θέσεις της διεθνούς κατάταξης όσον αφορά την απόδοση του Γενικού Δείκτη, αλλά και οι αξιοσημείωτες επιδόσεις όλων των άλλων δεικτών της αγοράς μας, επιβεβαιώνουν την συνεχιζόμενη αναπτυξιακή δυναμική του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχυροποίηση της θέσης του στον διεθνή επενδυτικό χάρτη. Οι επιδόσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης της στρατηγικής μας για δεύτερη χρονιά, η οποία βασίζεται σε 5 άξονες, με έμφαση στην εξωστρέφεια και στην επένδυση στην ψηφιακή καινοτομία για την ενίσχυση της συναλλακτικής δραστηριότητας.

Η διοργάνωση για πρώτη φορά μιας σειράς επενδυτικών συνεδρίων σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και στις ΗΠΑ σε συνεργασία με κορυφαίους επενδυτικούς οίκους, καθώς και πολλών άλλων στοχευμένων δράσεων με στόχο την προβολή των προοπτικών της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν ήδη αποφέρει καρπούς, συντελώντας στη διαμόρφωση των ιδιαίτερα θετικών επιδόσεων και του αυξημένου ενδιαφέροντος από διεθνείς επενδυτές. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του έτους αναλάβαμε σημαντικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του κύρους των αγορών μας.

Παράλληλα, παραμένοντας προσηλωμένοι στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, προχωρήσαμε με ιδιαίτερη επιτυχία στην δημιουργία του ATHEX ESG Data Portal, αναδεικνύοντας τον θεσμικό ρόλο του Χρηματιστηρίου για την υιοθέτηση των αρχών του ESG από τις εισηγμένες εταιρείες. Το 2024 συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συντονισμένα για την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς μας, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους μας. Μέσα από ένα πολυδιάστατο σύνολο δράσεων και πρωτοβουλιών, συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Επισυνάπτονται τα αναλυτικά αποτελέσματα

Συνημμένα αρχεία:
  • εχαε.pdf
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΧΑΕ
  • ·
  • ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με Εφές στην Πόλη ο Παναθηναϊκός, με Αρμάνι Μιλάνο στα Άνω Λιόσια ο Ολυμπιακός

All Content

Πού θα δείτε τους αγώνες Εφές-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΛΤΑ: Άγγιξε τα 299 εκατ. ευρώ ο τζίρος- Πως εδραιώνεται στο εξωτερικό με το Greek Yoghurt

All Content - BusinessNews.gr

Κορρές: Ποια εταιρεία ξαναπαίρνει στα χέρια του ο Γιώργος Κορρές – Τζίρος 64,6 εκατ. και ανάπτυξη σε Ελλάδα και εξωτερικό

All Content - BusinessNews.gr

ΟΤΕ: Αύξηση 3,1% στο EBITDA το γ’ τρίμηνο – Στα 882,7 εκατ. ευρώ τα έσοδα

All Content

Στην The Weekend Agency η HQF

All Content

Effie Awards Europe 2026: Διπλή ελληνική παρουσία στη shortlist

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

GBL: Οι διαιτητές στο Άρης-Παναθηναϊκός και στα άλλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής

All Content

Στην Καρδίτσα ο Καλίντ Μουρ

All Content - BusinessNews.gr

Πειραιώς: Αύξηση 9% στα καθαρά κέρδη, στα 893 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Η ΔΕΗ ψάχνεται στη Ρουμανία και "πασάρει" στον Γκάλη ενώ ο ΕΛΟΤ ανοίγει διαγωνισμό 6,52 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Άλμα 14,3% στα κέρδη εννεαμήνου – Ξεπέρασαν τα 1,2 δισ. ευρώ - Το μήνυμα Καραβία

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Βρετανία: ΜΚΟ συγκέντρωσε 30 εκατ. στερλίνες για τη δημιουργία καταφύγιου βιοποικιλότητας

CSRΝews.gr

Κατερίνη: Η Πιερία «ταξίδεψε» σε Τσεχία και Σλοβακία – Στο επίκεντρο οι αγορές της Κεντρικής Ευρώπης

CSRΝews.gr

Χανιά: Εργαστήριο ανακύκλωσης για πλαστικές σακούλες με κατασκευή χρηστικού αντικειμένου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

skywalker.gr: Διοργανώνει το #JobDay Δήμου Καβάλας, τη Δευτέρα 8 Απριλίου
skywalker.gr: Διοργανώνει το #JobDay Δήμου Καβάλας, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 27/03/2024 - 17:58
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δωδέκατη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού 27/03/2024 - 20:40
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δωδέκατη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χωριάτικο»: 430 εταιρείες, οφειλές 95,5 εκατ. ευρώ και κατασχέσεις χρημάτων και τιμαλφών
    30/10/2026 - 14:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γαλλία: Κλίμα έντασης, αλλά και σύγχυσης ως προς τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις
    30/10/2026 - 14:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τη Δευτέρα απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την έκρηξη στην Πλάκα
    30/10/2026 - 14:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σκωτία: Έρευνες της αστυνομίας για διαμονή των Άντριου, Έπσταϊν και Μάξγουελ στο Κάστρο Μπαλμόραλ το 1999
    30/10/2026 - 14:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Επιχειρηματικά Πάρκα: Απλουστεύεται η διαδικασία υπαγωγής στο νέο θεσμικό πλαίσιο - Η απόφαση του υπ. Ανάπτυξης
    30/10/2026 - 14:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Πώς θα εφαρμόζεται από την 1η Νοεμβρίου το τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε.
    30/10/2026 - 13:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Hyundai IONIQ 3 στους φιναλίστ του "European Car of the Year 2027"
    30/10/2026 - 13:52 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Telekom: Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων για τους συνδρομητές Fiber To The Home
    30/10/2026 - 13:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου η συγχώνευση της Ευρώπη Holdings με την CrediaBank
    30/10/2026 - 13:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάντηση Π. Μαρινάκη με αντιπροσωπεία της Deutsche Welle
    30/10/2026 - 13:46 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΚΤ: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια – Σταθερός ο πληθωρισμός παρά την ενεργειακή διαταραχή
    29/10/2026 - 15:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eurobank: Άλμα 14,3% στα κέρδη εννεαμήνου – Ξεπέρασαν τα 1,2 δισ. ευρώ - Το μήνυμα Καραβία
    29/10/2026 - 17:40 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Σε δολιοφθορά στο δίκτυο αερίου για κλοπή χαλκού η πολύνεκρη έκρηξη στην Πλάκα - Εκδόθηκαν τρία εντάλματα σύλληψης
    29/10/2026 - 20:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι παράνομο, είναι αυθαίρετο και αντιβαίνει στην ίδια τη γεωγραφία
    29/10/2026 - 19:12 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Airbnb: Χρηματοδότηση 500 εκατ. δολαρίων στην Airbnb.org για δωρεάν διαμονές σε ευάλωτες ομάδες
    29/10/2026 - 16:44 ESG

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Βρετανία: ΜΚΟ συγκέντρωσε 30 εκατ. στερλίνες για τη δημιουργία καταφύγιου βιοποικιλότητας

30/10/2026 - 12:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κατερίνη: Η Πιερία «ταξίδεψε» σε Τσεχία και Σλοβακία – Στο επίκεντρο οι αγορές της Κεντρικής Ευρώπης

30/10/2026 - 12:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Microsoft: Ξεπέρασε τις προβλέψεις με έσοδα 92,3 δισ. δολάρια

30/10/2026 - 11:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

WPP: Περιορίζεται η πτώση των πωλήσεων

30/10/2026 - 11:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Χρήσιμες πληροφορίες για όσους βρεθούν στη SUNEL Arena για τον αγώνα με την Αρμάνι

30/10/2026 - 11:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην Καρδίτσα ο Καλίντ Μουρ

30/10/2026 - 10:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo