Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Public Group: Eτοιμάζεται να μπει στην αγορά ενέργειας
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
10/01/2024 · 06:51

Public Group: Eτοιμάζεται να μπει στην αγορά ενέργειας

Οι αλλαγές στο καταστατικό, οι δραστηριότητες που αφορούν την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, οι υποδομές φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και η ΑΜΚ των 2,78 εκατ. ευρώ

Το Public Group, που το 2023 ξεπέρασε τα 500 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις, ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να μπει δυναμικά στον χώρο των υπηρεσιών, που έχουν να κάνουν με τον χώρο της ενέργειας. Σε μια κίνηση που ίσως να έχει επιταχυνθεί και από το deal ΔΕΗ-Κωτσόβολος, η εταιρεία του Olympia Group προχώρησε αυτές τις ημέρες σε αλλαγές στο καταστατικό της, προσθέτοντας τον παρακάτω στους σκοπούς της : «Η παροχή στο ευρύ κοινό υπηρεσιών που σχετίζονται με την προώθηση, πώληση, αγορά, παραγωγή και εν γένει εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, καθώς, επίσης, και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικών με την ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου»

Ειδικότερα, ο ως άνω σκοπός αναλύεται ως ακολούθως στο καταστατικό της εταιρείας:

1. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ή/και φυσικού αερίου από οποιασδήποτε μορφής έργων (συμπεριλαμβανομένων των Συμβατικών Πηγών Ενέργειας, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας ή/και της Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης, είτε για ιδία χρήση ή/και για πώληση στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου), η άσκηση της δραστηριότητας διανομής, προμήθειας, εμπορίας, και διάθεσης με οποιονδήποτε τρόπο ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, καθώς και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου από και προς χώρες του εξωτερικού (εισαγωγές - εξαγωγές). Η αδειοδότηση για τους παραπάνω σκοπούς και δραστηριότητες και η εγγραφή της Εταιρείας στα οικεία Μητρώα (ενδεικτικώς ΡΑΕ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΣΦΑ κλπ.) και οιαδήποτε άλλη ενέργεια απαιτείται, βάσει της εκάστοτε νομοθεσίας και κανονισμών λειτουργίας της απελευθερωμένης αγοράς ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

2. Η με κάθε τρόπο και μέσο προώθηση και εμπορία (ενδεικτικά χονδρικό και λιανικό εμπόριο, φυσικό ή ηλεκτρονικό), αντιπροσώπευση, εισαγωγή, εξαγωγή, παραγωγή, κατασκευή, ανάπτυξη και συντήρηση πάσης φύσεως προϊόντων και εν γένει ειδών που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με οιαδήποτε τεχνολογικά αποδεκτή μέθοδο παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας και φυσικού αερίου (συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων που συνδέονται με ανανεώσιμες φυσικές πηγές ενέργειας, όπως αιολικής, φωτοβολταϊκής κλπ), καθώς και με οιαδήποτε μέθοδο προηγμένης περιβαλλοντικής διαχείρισης (βιοκλιματισμός, συστήματα έξυπνης κατανάλωσης ενέργειας κλπ.), ήτοι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά είδη και προϊόντα όπως αντλίες θερμότητας, φωτοβολταϊκά, λέβητες, φωτοβολταϊκά πάνελ και βάσεις στήριξης αυτών, παντός τύπου και είδους ρυθμιστές φόρτισης, συσσωρευτές, ηλιακοί συλλέκτες, αντιστροφείς τάσης, λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, εύκαμπτα φωτοβολταϊκά στοιχεία, καλώδια, διακόπτες, μπαταρίες, καθώς και είδη και προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία του «ενεργειακά αποδοτικού σπιτιού» («energy efficient house») και εν γένει οιαδήποτε προϊόντα συναφών ή/και παρεπόμενων ή/και συνδεόμενων με τα των ανωτέρω δραστηριοτήτων. Ακόμη, η εμπορία προϊόντων κανίστρου αερίου παντός τύπου και είδους, η εμπορία φωτοβολταϊκών πάνελ, παντός τύπου και είδους, καθώς και η εν γένει εμπορία προϊόντων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με φωτοβολταϊκά, ήτοι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ρυθμιστές φόρτισης, συσσωρευτές, ηλιακοί συλλέκτες, αντιστροφείς τάσης, λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, ηλιακά πάνελ, εύκαμπτα φωτοβολταϊκά στοιχεία, καλώδια και όλα τα συναφή και συμπληρωματικά είδη αυτών, επίσης η εν γένει εμπορία καυσόξυλων, καύσιμων υλών (υγρών και στερεών), απορρυπαντικών ειδών καθώς επίσης και η προώθηση της συναφούς υπηρεσίας όλων των ανωτέρω. Η εν γένει εμπορία όλων των ανωτέρω ειδών και αντικειμένων με μειωμένη εμπορική αξία για διαφόρους λόγους, όπως λόγω πραγματικών ελαττωμάτων, παρωχημένης τεχνολογίας, καθώς και εκθεσιακών, μεταχειρισμένων και λοιπών συναφών ειδών. H προώθηση υπηρεσιών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και προϊόντων αδειούχων εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

3. Η κατασκευή, ανάπτυξη, διαχείριση, εκμετάλλευση και συντήρηση Υποδομών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο), η σύναψη συμβάσεων προμήθειας με έναν ή περισσότερους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας ή/και φυσικού αερίου καθώς και η σύναψη συμβάσεων σύνδεσης με διαχειριστές του δικτύου διανομής. Η ανάπτυξη και λειτουργία πάσης φύσεως πληροφοριακών υποδομών και συστημάτων προς διευκόλυνση ανταλλαγής στοιχείων και διεκπεραίωσης οικονομικών συναλλαγών μεταξύ Φορέων Εκμετάλλευσης Υποδομών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Φ.Ε.Υ.Φ.Η.Ο.), 8 ή μεταξύ Παρόχων Υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης (Π.Υ.Η.), ή μεταξύ Φορέων Εκμετάλλευσης Υποδομών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Φ.Ε.Υ.Φ.Η.Ο.) και Παρόχων Υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης, με σκοπό την επίτευξη της διαλειτουργικότητας των υποδομών φόρτισης, καθώς και η σωρευτική εκπροσώπηση του φορτίου συνδεδεμένων με το δίκτυο Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο) για συμμετοχή στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών προς τους Διαχειριστές Δικτύου και Συστήματος.

4. Η παροχή υπηρεσιών επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο) καθώς και άμεσα σχετιζόμενων ή συνοδευτικών με αυτή χαρακτηριστικών προστιθέμενης αξίας, όπως ενδεικτικώς ταχύτητας φόρτισης, ευκολίας χρήσης και χρέωσης, ευχέρειας προσβασιμότητας, υπηρεσιών στάσης και στάθμευσης. Η παροχή υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης προς χρήστες Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο), ήτοι υπηρεσιών που σχετίζονται με την επαναφόρτιση και την τιμολόγηση της ηλεκτροκίνησης, καθώς και με τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών, όπως εύρεση διαθέσιμων σημείων φόρτισης και πλοήγηση, κράτηση θέσεων, διαχείριση στόλου Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο) και διάθεση των υπηρεσιών προς τους χρήστες Ηλεκτρικών Οχημάτων καθώς και η με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο (φυσικό ή ηλεκτρονικό) εμπορία, εισαγωγή, εξαγωγή και εν γένει διάθεση μηχανημάτων, συσκευών, αναλώσιμων υλικών, εξαρτημάτων, εξοπλισμού και συστημάτων φόρτισης, επαναφόρτισης και ηλεκτροκίνησης ηλεκτρικών οχημάτων (Η/Ο) και λοιπών μέσων.

5. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού ή/και την επιλογή της βέλτιστης λύσης για το σύνολο των προϊόντων, ειδών και εν γένει αντικειμένων που εντάσσονται στον ως άνω σκοπό της Εταιρείας, καθώς επίσης η παροχή υπηρεσιών διαμεσολαβήσεως και προμήθειας των απαραίτητων υλικών και εξοπλισμού για τα ανωτέρω, καθώς και η παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών για την έκδοση των συναφών με τα ανωτέρω πάσης φύσεως αδειών, εγκρίσεων και πιστοποιήσεων. Η ανάληψη και εκτέλεση κάθε φύσεως υπηρεσιών και εν γένει εργασιών σε σχέση με τα ανωτέρω.

6. Η συμμετοχή και συνεργασία της Εταιρείας σε άλλες επιχειρήσεις ή εταιρείες οποιασδήποτε μορφής, υφιστάμενες ήδη ή σε μελλοντική σύσταση στην ημεδαπή ή αλλοδαπή και οι οποίες επιδιώκουν τον ίδιον ή παραπλήσιο προς το σκοπό της Εταιρείας. Η αντιπροσώπευση της Εταιρείας στην ημεδαπή ή την αλλοδαπή οποιουδήποτε τρίτου ο οποίος επιδιώκει τον ίδιο ή παραπλήσιο προς τον ως άνω σκοπό.

7. Η έκδοση και εν γένει διαχείριση κάθε είδους εντύπων, περιοδικών και βιβλίων σχετικών με τα ανωτέρω περιγραφόμενα αντικείμενα δράσης της Εταιρείας, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των σκοπών της, ιδίως δε εντύπων διαφημιστικής προβολής των πωλουμένων στα καταστήματά της εμπορευμάτων.

8. Η προώθηση συνδέσεων φυσικού αερίου, η παροχή κάθε είδους σχετικών παρεπόμενων υπηρεσιών, είτε με εξουσιοδότηση από δικαιούχους αδειών παροχής υπηρεσιών συνδέσεων φυσικού αερίου, είτε με δικαιούχους αδειών παροχής υπηρεσιών συνδέσεων φυσικού αερίου είτε με άλλο τρόπο, ιδίως δε η εγγραφή συνδρομητών, η απ’ ευθείας είσπραξη του αντιτίμου της συνδρομής, η επεξεργασία επιχειρηματικών σχεδίων για την ανάπτυξη της αγοράς φυσικού αερίου, η παροχή υπηρεσιών εγκαταστάσεως και υποστηρίξεως που θα προσφέρονται στους παραπάνω καταναλωτές, η συνεργασία με πιστοποιημένους τεχνικούς εγκαταστάτες (installators) για την προώθηση των συνδέσεων φυσικού αερίου, η προσφορά προς πώληση ολοκληρωμένων πακέτων εσωτερικών εγκαταστάσεων (συσκευών, υλικών, τεχνικών εργασιών) στους καταναλωτές που θα συνδέονται με το δίκτυο φυσικού αερίου, ο συντονισμός της τραπεζικής χρηματοδότησης των ολοκληρωμένων πακέτων εσωτερικών εγκαταστάσεων, η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση στους καταναλωτές και συμμετοχή και συνεργασία σε άλλες επιχειρήσεις ή εταιρείες οποιασδήποτε μορφής, υφιστάμενες ήδη ή σε μελλοντική σύσταση στην ημεδαπή ή στην αλλοδαπή οι οποίες επιδιώκουν την προώθηση συνδέσεων φυσικού αερίου και άλλες παρεπόμενες υπηρεσίες.

ΑΜΚ 2,78 εκατ. ευρώ

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως με απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2024 το μετοχικό κεφάλαιο αυξήθηκε κατά το ποσό των 2,78 εκατ. ευρώ και πλέον ανέρχεται σε 40,5 εκατ. ευρώ (40.535.139€)

  • PUBLIC
  • ·
  • PUBLIC GROUP
  • ·
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ·
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ·
  • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ-Τόφας 96-88: Τα highlights του αγώνα και του Μπάρτλεϊ (vids)

All Content

ΠΑΟΚ-Περιστέρι 101-77: Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Πλαφόν σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ – Έως και 5 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για την αισχροκέρδεια

All Content - BusinessNews.gr

Στρατηγική συμμαχία Ομίλου AKTOR – Ομίλου ONEX για τη διεκδίκηση του Λιμένος Ελευσίνας

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Με νέους κωδικούς που φέρνουν μειώσεις φόρου και χαμηλότερα τεκμήρια το Ε1

All Content

FORECOMM_s: Συγκρατημένη αισιοδοξία με έμφαση στο digital

All Content

Από την Brave το περίπτερο της Metlen στην KEY 2025

FleetNews

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

FleetNews

Νέο “σκληροπυρηνικό” πακέτο για την BMW M2

All Content

Στους "8" της ENBL ο Ηρακλής 76-63 την ΤαλTεκ (vid)

All Content

Πρέκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνά μας» - Παρκς: «Θα επιστρέψουμε»

All Content - BusinessNews.gr

Jysk: Ο Γιώργος Τσιρώνης νέος Country Director

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΑΒΑΞ: Υπογραφή μνημονίου με τη ΣΤΑΝΤΑ για πύργο κατοικιών 29.800 τ.μ. στα Κεραμεία Αλλατίνη Θεσσαλονίκης

FleetNews

Ford: Νέες εκδόσεις BlueCruise για Kuga και Puma με αυτόνομη τεχνολογία

FleetNews

Alfa Romeo: Παγκόσμια ανάπτυξη άνω του 20% το 2025

CSRΝews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Τιμήθηκε με τη Χρυσή Zero Waste HORECA Διάκριση 2026

CSRΝews.gr

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά σχέδιο δράσης κατά του έμφυλου μισθολογικού και συνταξιοδοτικού χάσματος

CSRΝews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Η βιωσιμότητα επιβραβεύεται με Χρυσή Διάκριση Zero Waste HORECA 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Intercontinental ΑΕΕΑΠ: Στις 30/1 η ΓΣ για πώληση ακινήτων στην Briq και επιστροφή κεφαλαίου
Intercontinental ΑΕΕΑΠ: Στις 30/1 η ΓΣ για πώληση ακινήτων στην Briq και επιστροφή κεφαλαίου 09/01/2024 - 19:47
Entersoft: Γενική Συνέλευση για έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών 10/01/2024 - 10:33
Entersoft: Γενική Συνέλευση για έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • IDEAL Software Solutions: Λανσάρει το DocGen,πλατφόρμα αυτοματοποίησης εγγράφων για επιχειρήσεις
    11/03/2026 - 20:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Επιστολή Πιερρακάκη στον Αντόνιο Κόστα για την κατάσταση της οικονομίας της ζώνης του ευρώ
    11/03/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θ. Κοντογεώργης για τα μέτρα της κυβέρνησης: Προτεραιότητα ο έλεγχος της αγοράς και η αποτροπή της αισχροκέρδειας
    11/03/2026 - 19:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μνημόνιο Συνεργασίας για την διαχείριση καταστροφών Ελλάδος – Βρετανίας
    11/03/2026 - 19:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • WhatsApp: Λανσάρει λογαριασμούς για προεφήβους - Διαχείριση από τους γονείς
    11/03/2026 - 19:00 MEDIA
  • "Έκλεισαν" οι αιτήσεις εργαζομένων στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ
    11/03/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γρ. Σαράντης: Στα 599,6 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Τι προβλέπει για το 2026
    11/03/2026 - 18:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γ. Μπρατάκος: Οι παρεμβάσεις στην αγορά χρειάζονται σαφή όρια και προσεκτική εφαρμογή
    11/03/2026 - 18:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η δράση του κυκλώματος για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια - Πάνω από 16 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
    11/03/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Σταθερός στο 2,4% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο
    11/03/2026 - 18:10 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal
    11/03/2026 - 07:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Jysk: Ο Γιώργος Τσιρώνης νέος Country Director
    11/03/2026 - 07:24 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Με νέους κωδικούς που φέρνουν μειώσεις φόρου και χαμηλότερα τεκμήρια το Ε1
    11/03/2026 - 08:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στρατηγική συμμαχία Ομίλου AKTOR – Ομίλου ONEX για τη διεκδίκηση του Λιμένος Ελευσίνας
    11/03/2026 - 10:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εξωδικαστικός: Ρεκόρ ρυθμίσεων 540 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο - Πώς κινούνται servicers και τράπεζες
    11/03/2026 - 08:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2025/26: Πρόγραμμα-αποτελέσματα-βαθμολογίες

11/03/2026 - 21:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρέκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνά μας» - Παρκς: «Θα επιστρέψουμε»

11/03/2026 - 21:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Τιμήθηκε με τη Χρυσή Zero Waste HORECA Διάκριση 2026

11/03/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά σχέδιο δράσης κατά του έμφυλου μισθολογικού και συνταξιοδοτικού χάσματος

11/03/2026 - 15:21
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

NAIL & BEAUTY AWARDS Μία εντυπωσιακη εκδήλωση και πλήθος κόσμου στο CAPSIS Hotel στην Θεσσαλονίκη

10/03/2026 - 17:12
FleetNews
fleetnews.gr

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

10/03/2026 - 06:08
FleetNews
fleetnews.gr

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

09/03/2026 - 06:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo