Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Visa: Οι έξι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024 στον κλάδο των πληρωμών παγκοσμίως
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
09/01/2024 · 13:49

Visa: Οι έξι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024 στον κλάδο των πληρωμών παγκοσμίως

Το 2024 οι πληρωμές θα γίνουν περισσότερο διεθνείς, ανοιχτές, εξατομικευμένες και διαλειτουργικές.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον κλάδο των πληρωμών είναι ότι αλλάζει διαρκώς. Έτσι και το 2024 αναμένεται να δούμε αλλαγές και μια αναστροφή των όσων ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια. Επιχειρήσεις που κάποτε δραστηριοποιούνταν μόνο τοπικά αναμένεται να επεκταθούν σε παγκόσμιο επίπεδο, τεχνολογίες κλειστού κυκλώματος θα μετατραπούν σε ανοιχτού, γενικευμένες λύσεις θα εξειδικεύονται όλο και περισσότερο, ενώ τα δίκτυα θα γίνονται, σταδιακά, ολοένα και πιο διαλειτουργικά. Στα παραπάνω προσθέστε τον μετασχηματισμό που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη καθώς και την αυξανόμενη επιστροφή στα καταναλωτικά ταξίδια και θα αποκτήσετε μια καλή αίσθηση για τις αλλαγές που θα διαμορφώσουν τον κλάδο των πληρωμών το 2024.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις παγκοσμιοποιούνται

Το 2024 είναι η χρονιά που οι ΜμΕ παγκοσμιοποιούνται. Για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, οι προσδοκίες, σε μεγάλο βαθμό, έχουν μετατοπιστεί από την τοπική στην παγκόσμια ψηφιακή οικονομία. Σχεδόν 4 στις 5 ΜμΕ (79%) ανέφεραν πως η πώληση εκτός των συνόρων είναι το κλειδί για την ανάπτυξή τους και οι καταναλωτές είναι έτοιμοι για αυτό. Συγκεκριμένα, το 72% των καταναλωτών δήλωσαν ότι νιώθουν άνετα με τις αγορές από επιχειρήσεις σε άλλες χώρες.

Οι ψηφιακές πληρωμές μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο συναλλάσσονται οι ΜμΕ, καθιστώντας εφικτή την προσέγγιση νέων πελατών, την εύκολη αποδοχή ασφαλών πληρωμών, τον έλεγχο των εξόδων, την αύξηση της ασφάλειας, τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τελικά την ανάπτυξή τους. Η καινοτομία στον κλάδο των πληρωμών επιτρέπει την πρόσβαση στα έσοδα σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας άνεση στις πληρωμές από πελάτες και επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια, οι συναλλαγές δεν ήταν ποτέ ευκολότερες.

Λύσεις πληρωμών όπως οι εικονικές κάρτες διευκολύνουν τη ρευστότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως επίσης την αγοραστική τους δύναμη και τις δυνατότητες διαχείρισης εξόδων – απαραίτητες προϋποθέσεις για να ευδοκιμήσουν στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα. Το 2024 αναμένουμε πως οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από την αυξημένη ψηφιοποίηση που επιταχύνει και προστατεύει τις πληρωμές, κάνοντας την επέκταση πέρα από τα γεωγραφικά τους σύνορα ευκολότερη από ποτέ.

2. Η διαλειτουργικότητα κερδίζει έδαφος

Η ευκολία και η ταχύτητα που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές πληρωμές άλλαξαν τον τρόπο που κινούνται τα χρήματα, εντός και εκτός συνόρων. Ωστόσο, η μεγάλη ανάπτυξη των δικτύων και των μεθόδων πληρωμής - εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων και ψηφιακά πορτοφόλια σε συνδυασμό με παλαιότερες υποδομές - δημιούργησαν μια κατακερματισμένη εμπειρία. Κάθε λύση λειτουργεί συχνά στο δικό της, απομονωμένο οικοσύστημα.

Όμως αυτό αρχίζει να αλλάζει. Πλέον δίνεται προτεραιότητα στη διαλειτουργικότητα των πληρωμών, και έτσι θα δούμε σύντομα την κίνηση των χρημάτων να γίνεται ακόμη πιο απρόσκοπτη καταρρίπτοντας εμπόδια και φέροντας χιλιάδες οφέλη στους τελικούς χρήστες, τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα, τους εταιρικούς πελάτες, τις fintech και τους δημιουργούς εφαρμογών.

Το 2024 θα συνεχίσουμε να βλέπουμε συνεργασίες στο οικοσύστημα των πληρωμών, ανάμεσα σε τράπεζες, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, εμπόρους, παρόχους τεχνολογίας και issuers, που θα επιφέρουν μεγαλύτερη οικονομική συμπερίληψη, προσβασιμότητα και διαλειτουργικότητα. Αναμένουμε ότι θα αναπτυχθούν περισσότερες τεχνολογικές λύσεις που θα βοηθήσουν τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα της διασυνοριακής κίνησης χρημάτων.

3. Οι ανοιχτές υποδομές λύνουν τα προβλήματα των πληρωμών, κάνοντας το εμπόριο ευκολότερο

Σήμερα, ως καταναλωτές, αν μια τεχνολογική λύση δεν μας ταιριάζει, την απορρίπτουμε καθώς γνωρίζουμε πως υπάρχει μια καλύτερη, ευκολότερη και περισσότερο ταιριαστή επιλογή. Και οι πληρωμές υπακούουν σε αυτόν τον κανόνα. Το 2024, αναμένουμε μια μεγάλη στροφή στη χρήση επιμέρους στοιχείων υποδομών των πλατφορμών πληρωμών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις των πελατών.

Πρακτικά όμως, τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν λύσεις που χρειάζονται, όπως τις χρειάζονται. Δεν έχετε μια καλή λύση token; Προσθέστε μια στο υπάρχον λογισμικό. Χρειάζεστε μια αναβαθμισμένη omni channel εμπειρία; Μπορείτε να την παρέχετε χωρίς να καταργήσετε ολόκληρη την πύλη πληρωμών σας. Υπηρεσίες πληρωμών που λειτουργούν σε όλα τα δίκτυα δημιουργούν plug-and-play λύσεις για πραγματικά πολύπλοκα προβλήματα.

Όχι μόνο βλέπουμε περισσότερες εταιρείες πληρωμών να αλλάζουν την υποδομή τους με τέτοια «ανοιχτά» εργαλεία αλλά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να επωφελούνται από αυτές τις νέες δυνατότητες. Ως αποτέλεσμα το εμπόριο θα διεξάγεται ευκολότερα.

4. Οι καταναλωτές αναμένουν εξατομικευμένες λύσεις. Για τους εμπόρους, τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι υπηρεσίες το καθιστούν εφικτό

Οι καταναλωτές αναμένουν, όλο και περισσότερο, εμπειρίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους. Είτε είστε έμπορος, είτε τράπεζα, για να προσφέρετε στους πελάτες την εμπειρία που περιμένουν – γρήγορα – μπορεί να χρειαστεί η αξιοποίηση τεχνολογίας και πόρων ή μεγαλύτερη πολυπλοκότητα από αυτή που μπορείτε να αναλάβετε. Ως αποτέλεσμα, περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούν λύσεις που βασίζονται σε συνεργασίες ή προσφορά υπηρεσιών για να καλύψουν αυτά τα κενά.

Οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας αναπτύσσονται μέσω συνεργασιών και βοηθούν τις εταιρείες να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών, χωρίς να μεταβάλλουν τις δραστηριότητές τους ή να αναπτύξουν νέες δυνατότητες οι ίδιες, προσπάθειες που μπορεί να είναι δαπανηρές, χρονοβόρες χωρίς η επιτυχία τους να είναι εγγυημένη.

Με την αυξανόμενη εξάρτηση από τις ψηφιακές πληρωμές, επιταχύνεται και η ανάγκη για τέτοιες αποφάσεις. Οι αποφάσεις που λαμβάνουν σήμερα οι έμποροι, οι τράπεζες και οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί θα ακολουθούν τις επιχειρήσεις τους στο μέλλον. Αυτές οι βελτιώσεις μπορούν να καθορίσουν την αποτελεσματικότητα μιας επιχείρησης, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και σε ταχύτερα αντανακλαστικά σε μια περίοδο ραγδαίων αλλαγών.

5. Η Τεχνητή Νοημοσύνη φέρνει νέες ευκαιρίες και προκλήσεις για τις πληρωμές

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την εμφάνιση των Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων, μια από τις πιο σημαντικές μελλοντικές εφαρμογές της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης είναι στην καταπολέμηση της απάτης. Συγκεκριμένα, στην ευκαιρία να αναλύει και να μαθαίνει από έναν ανυπολόγιστο όγκο δεδομένων σε σχέση με τα παραδοσιακά μοντέλα πρόβλεψης. Η επόμενη γενιά Τεχνητής Νοημοσύνης έχει τη δυνατότητα να λάβει πληροφορίες από πολλά domains και να φέρει στο προσκήνιο νέες πληροφορίες, βοηθώντας στην «εκπαίδευση» των εργαλείων κατά της απάτης ώστε να λαμβάνουν ακριβέστερες αποφάσεις και να διαφοροποιούν τις δόλιες συναλλαγές από τις νόμιμες.

Η Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη θα μεταμορφώσει επίσης τους τρόπους που εργαζόμαστε, βελτιώνοντας το προϊόν, τη δομή δεδομένων, τα μοντέλα, τις λειτουργίες και τις υποδομές. Στη Visa, βλέπουμε ήδη μια βελτίωση στην παραγωγικότητα των μηχανικών / προγραμματιστών κατά 30%, καθώς οι χρονοβόρες ή και επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η παραγωγή τυποποιημένου κώδικα, πραγματοποιούνται πολύ καλά από τα εργαλεία της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης, επιτρέποντας στους μηχανικούς να επικεντρωθούν στην παραγωγή κώδικα υψηλής αξίας που διαφοροποιεί τα προϊόντα.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη φέρνει επίσης νέες προκλήσεις στις πληρωμές. Τα εργαλεία Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης θα βοηθήσουν τους απατεώνες να δημιουργήσουν περισσότερο ρεαλιστικές απάτες phishing, καθιστώντας πιο δύσκολο για τους καταναλωτές να εντοπίσουν τα κάποτε εξόφθαλμα λάθη. Όλα αυτά ανεβάζουν τον πήχη για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, που θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε ένα εξελισσόμενο τοπίο απειλής.

6. Τα ταξίδια επιστρέφουν δυναμικά

Καθώς αφήνουμε το χειρότερο κομμάτι της πανδημίας πίσω μας, τα ταξίδια επιστρέφουν και η δυναμική τους αναμένεται να συνεχιστεί κατά τους επόμενους μήνες. Ποια είναι η κινητήρια δύναμη; Η επιθυμία για χαλάρωση και διακοπές χωρίς άγχος, μετά από τη χρόνια αναστάτωση που προκάλεσε ο COVID.

Σύμφωνα με το Global Travel Intentions Study 2023 της Visa, πάνω από το 70% των ταξιδιωτών έχουν επίγνωση του αυξανόμενου κόστους των διακοπών, αλλά οι περισσότεροι δεν αποθαρρύνονται, καθώς μόνο το 4% σχεδιάζει περιορίσει τα σχέδια του για ταξίδια. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ταξιδιώτες αναμένουν να πραγματοποιήσουν δύο ταξίδια αναψυχής κατά μέσο όρο τους επόμενους 12 μήνες, με τους εύπορους ταξιδιώτες να αποσκοπούν σε περισσότερα.

Υπάρχουν όμως ακόμα κάποια στοιχεία σχετικά με τα ταξίδια που σχετίζονται με την πανδημία. Η προτίμηση για ευελιξία στα ταξίδια παραμένει, ενώ η ασφάλεια και η καθαριότητα έχουν προτεραιοποιηθεί σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή καταλυμάτων.

Εκτός από τις πληρωμές μικρής αξίας, οι ταξιδιώτες επιλέγουν κυρίως ασφαλείς, ψηφιακές και ανέπαφες εμπειρίες πληρωμών. Και ενώ πολλοί γνωρίζουν για τον βιώσιμο τουρισμό, έρευνα που διεξήχθη από τη Visa και την Oxford Economics διαπίστωσε ότι το 41% πιστεύει ότι δεν έχει αρκετές πληροφορίες για βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές, ενώ το 36% πιστεύει ότι οι διαθέσιμες πληροφορίες δεν είναι αξιόπιστες. Λύσεις όπως η συνεργασία της Visa με την Ecolytiq, όπου οι καταναλωτές μπορούν να δουν τις εκτιμώμενες εκπομπές άνθρακα βάσει των συναλλαγών τους, μπορούν να βοηθήσουν στο κλείσιμο του χάσματος.

Η αλλαγή μπορεί να είναι για καλό ιδιαίτερα όταν φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και τις οικονομίες. Και αν η αλλαγή σημαίνει έναν κόσμο όπου οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να εξυπηρετούν όλο και περισσότερο μια παγκόσμια αγορά, όπου οι ανοιχτές υποδομές εξασφαλίζουν στις τράπεζες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές τις λύσεις που χρειάζονται και όπου η μεταφορά χρημάτων ανάμεσα στα δίκτυα είναι τόσο εύκολη, απρόσκοπτη και ασφαλής όσο η μεταφορά της σε ένα μοναδικό δίκτυο, τότε δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το 2024 με ανυπομονησία

  • VISA
  • ·
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιαννακόπουλος: «Θα παίξουμε το μπάσκετ που δεν έχει δει κανείς μέχρι σήμερα»

All Content

Αταμάν: «Θα δώσουμε τη μάχη μας για να προκριθούμε στο Final-4»

All Content - BusinessNews.gr

Ενδεχομένως και αύριο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο - Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Άλμα 83,2% των ταξιδιωτικών εσπράξεων τον Φεβρουάριο του 2026 στα 533,4 εκατ. ευρώ

All Content

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

All Content

Ogilvy και Superbet «ζωντανεύουν» 100 χρόνια ΠΑΟΚ μέσα από τον πρώτο ύμνο της ομάδας

FleetNews

FleetNews

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

FleetNews

Άφιξη 155 ηλεκτρικών λεωφορείων στο λιμάνι του Πειραιά

All Content

Σορτς: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου» - Φαρίντ: «Στόχος ο τίτλος»

All Content

Έτσι νίκησε ο Παναθηναϊκός τη Μονακό και προκρίθηκε στα playoffs

All Content - BusinessNews.gr

Φοροδιαφυγή: Στο 29,7% η μέση παραβατικότητα το 2025 – Στην πρώτη θέση τα συνεργεία αυτοκινήτων με 61%

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Αύξηση καθαρών κέρδων 77,7% για το 2025 - Στα 48,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και Τουρκία: Οι στρατηγικές κινήσεις του Eρντογάν - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

FleetNews

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

CSRΝews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

CSRΝews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

CSRΝews.gr

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος: Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΑΕΕ: Έγινε ενεργό μέλος της GFIA
ΕΑΕΕ: Έγινε ενεργό μέλος της GFIA 09/01/2024 - 13:34
Sunlight Group: Ο Νίκος Μαντζούφας Chief Funding and Institutional Affairs Officer σε έργο κατασκευής gigafactory 09/01/2024 - 14:06
Sunlight Group: Ο Νίκος Μαντζούφας Chief Funding and Institutional Affairs Officer σε έργο κατασκευής gigafactory

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • SWOT Hospitality: Το OVEA Paros ανοίγει τις πόρτες του τη θερινή σεζόν 2026
    21/04/2026 - 20:45 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ανοιχτό rebranding για τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
    21/04/2026 - 20:13 ΕΛΛΑΔΑ
  • AB Foods: Προχωρά στον διαχωρισμό της Primark
    21/04/2026 - 20:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Huawei: Ενισχύει το οικοσύστημα συνεργατών της για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη
    21/04/2026 - 19:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Συμμετοχή στις διαλέξεις “Success Industry Stories” του ΠΑΔΑ»
    21/04/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΗΕ: Οι Τέσσερις υποψήφιοι για επικεφαλής μετά τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτιέρες
    21/04/2026 - 18:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • E.IN.S: Στα 6,77 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2025 – Πρόταση για μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή
    21/04/2026 - 17:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»
    21/04/2026 - 17:43 ESG
  • ΣτΕ: Μπλόκαρε ξανά μεγάλο τμήμα της επέκτασης του White Coast στον Μύτακα της Μήλου
    21/04/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: Ανανέωση συνεργασίας με τον οργανισμό Invest Cyprus
    21/04/2026 - 17:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Volton: Η εμπειρία πελάτη ως στρατηγικός μοχλός ανάπτυξης
    21/04/2026 - 12:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πλαστικά Θράκης: Αύξηση καθαρών κέρδων 77,7% για το 2025 - Στα 48,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    21/04/2026 - 09:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φοροδιαφυγή: Στο 29,7% η μέση παραβατικότητα το 2025 – Στην πρώτη θέση τα συνεργεία αυτοκινήτων με 61%
    21/04/2026 - 08:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τράπεζες: Άλμα 77% στα στεγαστικά δάνεια - Νέα ώθηση στη λιανική τραπεζική
    21/04/2026 - 08:38 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και Τουρκία: Οι στρατηγικές κινήσεις του Eρντογάν - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου
    21/04/2026 - 09:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιαννακόπουλος: «Θα παίξουμε το μπάσκετ που δεν έχει δει κανείς μέχρι σήμερα»

21/04/2026 - 21:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Θα δώσουμε τη μάχη μας για να προκριθούμε στο Final-4»

21/04/2026 - 20:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΒΕΑ - Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής: Εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

21/04/2026 - 14:03
FleetNews
fleetnews.gr

21/04/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

21/04/2026 - 13:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

21/04/2026 - 08:26
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo