Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2025
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
16/11/2023 · 13:24

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, είκοσι οκτώ γραφεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που πέρασαν «από γενιά σε γενιά», τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον θεσμό της ασφάλισης.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιόρτασε τα 50 χρόνια της με μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση στην Αθήνα, το αποκορύφωμα των επετειακών της δράσεων που είναι αφιερωμένες στην εταιρική της οικογένεια, τους ανθρώπους και συνεργάτες της. Περισσότεροι από 300 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από την Κεντρική και Νότια Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη καθώς και φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία τίμησε το παρελθόν, ανέδειξε το δυναμικό παρόν και έδωσε το στίγμα για την ακόμη πιο δυναμική επόμενη μέρα της ιστορίας της, ως μέλους πλέον του διεθνούς Ομίλου Reale.

Στην εκδήλωση πρωταγωνίστησαν οι τιμητικές βραβεύσεις των συνεργατών της εταιρείας οι οποίες, ειδικά φέτος, αναδεικνύουν την επιτυχημένη οικογενειακή διαδοχή. Στο πλαίσιο αυτό και συνεχίζοντας από την πρώτη της επετειακή εκδήλωση το περασμένο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, η Υδρόγειος Ασφαλιστική τίμησε 28 ασφαλιστικά γραφεία, τα οποία αποτελούν μακροχρόνιους συνεργάτες της και έχουν υπηρετήσει τον θεσμό της ασφάλισης, παραδίδοντας τη σκυτάλη από την πρώτη στη δεύτερη ή και την τρίτη γενιά ασφαλιστών.

«Είμαστε μια οικογένεια στην οποία κυριαρχεί η αγάπη και ο σεβασμός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κύριος Αναστάσιος Κασκαρέλης απευθυνόμενος στους συνεργάτες της εταιρείας, συνεχίζοντας: «Μαζί φτιάξαμε την ιστορία της Υδρογείου Ασφαλιστικής και δημιουργήσαμε έναν άρρηκτο δεσμό φιλίας, συνεργασίας και πάνω από όλα μια σχέση ζωής. Έτσι καθιερωθήκαμε, διακριθήκαμε, αναπτυχθήκαμε και χτίσαμε μια εταιρεία – πρότυπο, με ένα όνομα ισχυρό στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σήμερα, η συμφωνία με τον Όμιλο Reale μας δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσουμε και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο. Στον Όμιλο Reale βρήκαμε όλα όσα ζητούσαμε προκειμένου να διασφαλίσουμε το μέλλον των συνεργατών μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας αλλά και τα πιστεύω και τις αξίες μας που αποτελούν τα θεμέλια της εταιρείας μας εδώ και τόσες δεκαετίες».

«Για εμάς αυτή η ‘στιγμή στον χρόνο’ είναι ένα σημείο εκκίνησης, μια νέα αφετηρία δημιουργίας και ακόμη περισσότερης δουλειάς και προσπάθειας», τόνισε στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Παύλος Κασκαρέλης. Ο κύριος Κασκαρέλης παρουσίασε τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας και αναφέρθηκε, επίσης, στη στρατηγική απόφασή της να ενταχθεί στον Όμιλο Reale, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν ισχυρό διεθνή εταίρο, που θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Παράλληλα, εστίασε στην ψηφιακή στρατηγική της εταιρείας, η οποία αποτελεί βασική προτεραιότητα αλλά και την κοινωνική της προσφορά, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της κουλτούρας. Καταλήγοντας ανέφερε ότι «η Υδρόγειος Ασφαλιστική, έχοντας καταφέρει ως σήμερα να κατακτήσει κορυφές που κανείς δεν φανταζόταν, περνάει πλέον σε μια νέα, ακόμη πιο λαμπρή εποχή: Μεγαλώνει, ισχυροποιείται, θέτει τις βάσεις για ακόμη υψηλότερους στόχους».

Στις κοινές αξίες που μοιράζονται η Υδρόγειος Ασφαλιστική και ο Όμιλος Reale – ανθρωποκεντρικότητα, καινοτομία, στήριξη στο ανθρώπινο δίκτυο – αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή του ο CEO του Ομίλου Reale, κύριος Luca Filippone, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή την επετειακή εκδήλωση. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Ελλάδα διαθέτει μια δυναμική ασφαλιστική αγορά που έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης δεδομένου ότι η διείσδυση των ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα παραμένει σημαντικά χαμηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Με αυτό το δεδομένο, βρήκαμε στην Υδρόγειο Ασφαλιστική τον ιδανικό συνεργάτη για να δραστηριοποιηθούμε στην ελληνική αγορά. Η Υδρόγειος είναι μία στιβαρή και φερέγγυα εταιρεία, με σημαντική γεωγραφική διασπορά της παρουσίας της στην Ελλάδα και μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand name της. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να δημιουργήσουμε περαιτέρω αξία αξιοποιώντας το ισχυρό δίκτυο διανομής της εταιρείας αλλά και την ικανότητα για διασταυρούμενες πωλήσεις που διαθέτει ο Όμιλος Reale».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κύριος Σταύρος Κωνσταντάς, Διευθυντής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμητική βράβευση για τη συνολική προσφορά της στον ασφαλιστικό κλάδο έλαβε η πρώην Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Την εκδήλωσε παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ τις βραβεύσεις συντόνισε η Εμπορική Διευθύντρια της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κυρία Τζένη Αναγνωστάκη.

Οι απονομές των βραβεύσεων έγιναν από τον κύριο Γιάννη Σουρλή, Αν. Γενικό Διευθυντή και τον κύριο Χρήστο Χατζηευθυμίου, Αν. Γενικό Διευθυντή και Διευθυντή Βορείου Ελλάδος της εταιρείας.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  • ·
  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Singapore Airlines: Κέρδη ρεκόρ για το πρώτο 6μηνο
Singapore Airlines: Κέρδη ρεκόρ για το πρώτο 6μηνο 16/11/2023 - 13:10
Ετήσια συνάντηση του δικτύου της G4S Cash Solutions 16/11/2023 - 13:29
Ετήσια συνάντηση του δικτύου της G4S Cash Solutions

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΤΕπ: 500 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση βιώσιμων υποδομών σε πόλεις και κωμοπόλεις
    18/06/2025 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 1.822,97 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,35%
    18/06/2025 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βαρδινογιάννης (Motor Oil): Δύσκολη η πρόβλεψη για το αργό, πρόβλημα εφοδιασμού αν επεκταθεί ο πόλεμος
    18/06/2025 - 11:26 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Freedom Holding: Ισχυρή αύξηση εσόδων 23% για το α΄ τρίμηνο 2025
    18/06/2025 - 11:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΥ: Πώς διαχειρίζονται τις επενδύσεις τους οι Ευρωπαίοι millennials, Gen Xers και baby boomers ;
    18/06/2025 - 11:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nexi Ελλάδος: Η Κάτια Σταθάκη νέα επικεφαλής
    18/06/2025 - 11:17 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΙΕΛΚΑ: Κερδίζουν έδαφος οι οικονομικές διακοπές σε εξοχικά και ενοικιαζόμενα δωμάτια
    18/06/2025 - 11:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το ευρώ ενισχύεται 0,30%, στα 1,1515 δολάρια
    18/06/2025 - 11:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κέμπριτζ: Κίνδυνος για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τα γυναικεία health apps
    18/06/2025 - 11:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ozios Broker: Αύξηση εσόδων 4,4% από τον τουρισμό το α' τρίμηνο 2025
    18/06/2025 - 10:53 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Μασούτης στην Ηγουμενίτσα
    17/06/2025 - 14:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Eurocatering κλείνει 25 χρόνια στην καρδιά της ελληνικής, υγιεινής διατροφής
    17/06/2025 - 13:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,97%, στα 154,17 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/06/2025 - 18:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ φέρνει την NIO σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία
    17/06/2025 - 13:17 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Σ. Θεοδωρόπουλος: Tα αξιακά προβλήματα της κοινωνίας μας - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου
    17/06/2025 - 12:31 ΠΡΟΣΩΠΑ
Advertising.gr
Advertising.gr

Όμιλος Alter Ego Media: Ανάπτυξη και νέες επενδύσεις το 2025

18/06/2025 - 12:55
AllStar Basket
AllStar Basket

Βίρτους Μπολόνια: Γυρίζει σελίδα χωρίς Σενγκέλια-Μπελινέλι

18/06/2025 - 11:13
AllStar Basket
AllStar Basket

Εθνική Γυναικών: Για θετική πρεμιέρα απόψε στο Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Ελβετία

18/06/2025 - 10:15
FleetNews
FleetNews

Busitalia: 111 Mercedes-Benz και Setra

18/06/2025 - 07:06
FleetNews
FleetNews

Green NCAP – CATARC: Ενίσχυση συνεργασίας

18/06/2025 - 07:04
Advertising.gr
Advertising.gr

ΕΟΤ: Δράσεις για την προβολή της Σαντορίνης

17/06/2025 - 20:49
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

«Είναι Βιώσιμη η Βιωσιμότητα;»: 15ου Annual Capital Link Sustainability Forum

17/06/2025 - 17:29
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

Κλιματική αλλαγή και ελληνική οικονομία: Πρόκληση με σημαντικές επιπτώσεις

17/06/2025 - 16:38
Estetica Hellas
Estetica Hellas

“Ez Beauty”

12/06/2025 - 20:03
Estetica Hellas
Estetica Hellas

“FOR EVERY YOU CAMPAIGN – SCHWARZKOPF PROFESSIONAL”

05/06/2025 - 17:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2025 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo