Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
HELLENiQ ENERGY: Συγκρίσιμα κέρδη €252 εκατ. το α΄τρίμηνο - Αύξηση παραγωγής και εξαγωγών
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
18/05/2023 · 17:31

HELLENiQ ENERGY: Συγκρίσιμα κέρδη €252 εκατ. το α΄τρίμηνο - Αύξηση παραγωγής και εξαγωγών

Έμφαση της εταιρείας στην υλοποίηση στρατηγικής για ενεργειακή μετάβαση.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα Α' Τριμήνου 2023, ανακοίνωσε η HELLENiQ ENERGY Holdings Α.Ε. με τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA να διαμορφώνονται στα €404 εκατ. και τα Συγκρίσιμα Καθαρά Κέρδη στα €252 εκατ.

Οπως επισημαίνει η εισηγμένη, παρά τη μικρή επιδείνωση του διεθνούς περιβάλλοντος διύλισης, η εταιρεία συνεχίζει να πετυχαίνει ικανοποιητικά αποτελέσματα, κυρίως λόγω των διεθνών συνθηκών στην αγορά και των βελτιωμένων λειτουργικών επιδόσεων στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Συγκρίνοντας με το αντίστοιχο Α’ τρίμηνο του 2022, η θετική πορεία αποτυπώνεται τόσο σε αυξημένες πωλήσεις, όσο και σε αύξηση της κερδοφορίας. Οι πωλήσεις πετρελαιοειδών διαμορφώθηκαν στους 3,7 εκατ. τόνους (+12%), με τις εξαγωγές να αυξάνονται κατά 27%, αντιπροσωπεύοντας το 60% των συνολικών όγκων πωλήσεων.

Τα Δημοσιευμένα Καθαρά Κέρδη αποτυπώνουν την επίδραση της ευμεταβλητότητας των τιμών στα δημοσιευμένα αποτελέσματα, καθώς διαμορφώθηκαν στα €155 εκατ.. Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι λόγω τιμών είναι περίπου €426 εκατ. μείωση, καθώς οι ζημιές στα αποθέματα στο φετινό Α’ τρίμηνο λόγω της υποχώρησης των τιμών αργού πετρελαίου και προϊόντων στη Διύλιση και στη Λιανική Εμπορία στην Ελλάδα ανέρχονται σε €145 εκατ., συγκριτικά με τα €281 εκατ. κέρδη αποτίμησης αποθεμάτων την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Υλοποίηση Στρατηγικής – Vision 2025

Κατά τη διάρκεια του 2022, η Εταιρεία προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στη στρατηγική του Ομίλου, λαμβάνοντας υπόψη το μεταβαλλόμενο περιβάλλον και τις μελλοντικές προκλήσεις. Συγκεκριμένα, επανακαθορίστηκαν οι προτεραιότητες για την ανάπτυξη σε πιο καθαρές μορφές ενέργειας, αναβαθμίστηκε το πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης, καθιερώθηκε καταλληλότερη εταιρική δομή και, τέλος, υιοθετήθηκε η νέα εταιρική ταυτότητα.

Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη φάση των αλλαγών αυτών με επιτυχία, η έμφαση δίνεται σε τέσσερις πυλώνες: (α) την αριστοποίηση των καθημερινών διεργασιών (operational excellence), (β) την ανάπτυξη χαρτοφυλακίου σε ΑΠΕ και αποθήκευση με προστιθέμενη αξία, (γ) τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος στις δραστηριότητες πετρελαιοειδών, καθώς και (δ) την περαιτέρω βελτίωση σε θέματα ESG.

Στο πλαίσιο αυτό αξιολογείται επένδυση σε τεχνολογία δέσμευσης και αποθήκευσης άνθρακα (CCS) σε υφιστάμενη μονάδα του διυλιστηρίου Ελευσίνας, για την παραγωγή «μπλε» υδρογόνου, για την οποία, πρόσφατα υποβλήθηκε αίτηση χρηματοδότησης στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Καινοτομίας.

Παρόλο που η τεχνολογία δέσμευσης και αποθήκευσης άνθρακα είναι σχετικά δοκιμασμένη, τα δεδομένα σήμερα (θεσμικό πλαίσιο, χρηματοδοτικές προτεραιότητες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διαθεσιμότητα αποθήκευσης) απομακρύνουν το ενδεχόμενο μιας γρήγορης επενδυτικής απόφασης. Θεωρούμε όμως, ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε πρόδρομες ενέργειες προετοιμασίας για να πετύχουμε τις προϋποθέσεις και να είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε μια τέτοια λύση.

Αντίθετα, πιο κοντά στην τελική επενδυτική απόφαση βρίσκεται η πιλοτική επένδυση σε «πράσινο» υδρογόνο στο διυλιστήριο της Ελευσίνας, ενώ έργα για παραγωγή βιοκαυσίμων (HVO, SAF) σε διυλιστήριο του Ομίλου, έχουν μπει σε φάση υλοποίησης. Σημαντικό ρόλο στις νέες τεχνολογίες έχει η πρόσβαση σε φθηνή πράσινη ηλεκτρική ενέργεια και, στο πλαίσιο αυτό, το χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ που αναπτύσσουμε, πέρα από την όποια ανεξάρτητη επιχειρηματική λογική έχει, μπορεί να λειτουργήσει και ως σημαντικός πόλος συνεργιών προς τη βελτίωση του ανθρακικού αποτυπώματος των δραστηριοτήτων μας.

Σε θέματα λειτουργικής αριστοποίησης και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, επιταχύνεται το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού, με επενδύσεις άνω των €40 εκατ. και με σημαντικά οφέλη που εκτιμώνται ότι θα φτάνουν στα €50 εκατ. ετησίως στο τέλος του προγράμματος.

Στον κλάδο των ΑΠΕ, μετά την προσθήκη περίπου 300 MW εγκατεστημένης ισχύος κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η συνολική ισχύς ΑΠΕ σε λειτουργία ανέρχεται στα 341 MW και ήδη αξιολογούνται επιπλέον έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η ανάπτυξη λύσεων αποθήκευσης αλλά και διαχείρισης ενέργειας, όπου μπορούν να υπάρξουν και σημαντικές δυνατότητες συνέργειας με το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.

Όσον αφορά τον κλάδο της Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων, στόχος είναι η ολοκλήρωση το συντομότερο δυνατόν της επεξεργασίας και ερμηνείας των δισδιάστατων σεισμικών καταγραφών (2D) που ολοκληρώθηκαν στα 2 θαλάσσια οικόπεδα (Δυτικά Κρήτης, Νοτιοδυτικά Κρήτης) σε συνεργασία με την ExxonMobil, καθώς και των τρισδιάστατων σεισμικών καταγραφών που υλοποιήθηκαν στα οικόπεδα Block 2, Block Ionio και Block 10. Οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά, αλλά δεν θα πρέπει να αναμένονται αποφάσεις εντός του 2023.

Ομαλοποίηση των τιμών αργού πετρελαίου και ισχυρά διεθνή περιθώρια διύλισης

Οι διεθνείς τιμές αργού πετρελαίου και προϊόντων συνέχισαν την αποκλιμάκωσή τους κατά τη διάρκεια του Α’ Τριμήνου 2023, με το πετρέλαιο τύπου Brent να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στα $81/βαρέλι. Παραμένουν, ωστόσο, οι ανησυχίες για τη δυναμική της παγκόσμιας ζήτησης και την ομαλοποίηση της προσφοράς σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, όπου οι τιμές είχαν επηρεαστεί ανοδικά σε συνέχεια της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τα περιθώρια διύλισης, κατά το Α’ Τρίμηνο 2023, ήταν σημαντικά υψηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022. Σε αυτό συνέβαλε κυρίως η αποθεματοποίηση πριν την εφαρμογή των κυρώσεων στις εξαγωγές προϊόντων από τη Ρωσία στις 5 Φεβρουαρίου 2023, αλλά και η μειωμένη διυλιστική ικανότητα στην Ευρώπη, λόγω των απεργιών στα Γαλλικά διυλιστήρια. Ειδικότερα, τα διεθνή περιθώρια αναφοράς FCC και Hydrocracking διαμορφώθηκαν το Α’ Τρίμηνο 2023 στα $10,7/βαρέλι και $14,1/βαρέλι αντιστοίχως, σε σύγκριση με $3,6/βαρέλι και $6,7/βαρέλι το Α’ Τρίμηνο 2022.

Βελτιωμένη αγορά καυσίμων κίνησης

Θετική καταγράφεται η αύξηση στη ζήτηση καυσίμων κίνησης κατά 5%, ως αποτέλεσμα κυρίως της αυξημένης οικονομικής δραστηριότητας και της επέκτασης της τουριστικής περιόδου. Αντίστοιχα, η ζήτηση αεροπορικών καυσίμων ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, κατά 25%, λόγω αυξημένης πτητικής δραστηριότητας, ενώ μικρή υποχώρηση κατά 2% σημείωσε η κατανάλωση ναυτιλιακών καυσίμων. Παρά τις πιο πάνω επιδόσεις, οι ήπιες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στη μείωση των αναγκών για πετρέλαιο θέρμανσης, με τις συνολικές πωλήσεις καυσίμων να διαμορφώνονται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με το Α’ Τρίμηνο του 2022.

Ισολογισμός και επενδυτικές δαπάνες

Η κερδοφορία που επιτεύχθηκε το Α’ Τρίμηνο 2023, σε συνδυασμό με την ομαλοποίηση των αναγκών κεφαλαίου κίνησης, συνετέλεσαν στην ισχυροποίηση του ισολογισμού. Ο καθαρός δανεισμός μειώθηκε στο Α’ Τρίμηνο 2023 κατά €0,5 δισ. σε σχέση με το τέλος του 2022 και κατά €0,9 δισ. συγκριτικά με το τέλος του Α’ Τριμήνου 2022, με τον δείκτη δανειακής μόχλευσης (καθαρός δανεισμός προς συνολικά κεφάλαια) να υποχωρεί στο 34%.

Οι επενδυτικές δαπάνες ανήλθαν σε €40 εκατ., μειωμένες συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που περιλάμβανε το εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης στο διυλιστήριο της Ελευσίνας.

Κύρια σημεία των αποτελεσμάτων Α’ Τριμήνου 2023

ΔΙΥΛΙΣΗ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ

- Το A’ Τρίμηνο 2023, τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA του κλάδου Διύλισης, Εφοδιασμού και Εμπορίας ανήλθαν στα €366 εκατ., λόγω ισχυρών διεθνών περιθωρίων διύλισης, υπεραπόδοσης του συστήματος διυλιστηρίων του Ομίλου και υψηλότερων όγκων πωλήσεων, με σημαντικά βελτιωμένο ποσοστό εξαγωγών.

- Η παραγωγή προϊόντων ανήλθε στους 3,6 εκατ. τόνους, σημαντικά υψηλότερα (+29%) σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, όταν και είχε υλοποιηθεί εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης στο διυλιστήριο της Ελευσίνας.

ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ

- Τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA του κλάδου Πετροχημικών διαμορφώθηκαν στο Α’ Τρίμηνο 2023 στα €15 εκατ., μειωμένα σε ετήσια βάση λόγω χαμηλών περιθωρίων πολυπροπυλενίου, που αντιστάθμισε εν μέρει η αύξηση των όγκων πωλήσεων κατά 9%.

ΕΜΠΟΡΙΑ

- Ο κλάδος της Εγχώριας Εμπορίας κατέγραψε μειωμένο όγκο πωλήσεων στο Α’ Τρίμηνο 2023 (-7%), ενώ, εξαιρουμένων των πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης, σημείωσε αύξηση κατά 2%. Οι κανονιστικοί περιορισμοί στο μεικτό περιθώριο, η χαμηλότερη αποτίμηση αποθεμάτων λόγω των πτωτικών τιμών και τα υψηλότερα μεταφορικά κόστη, επηρέασαν αρνητικά την κερδοφορία.

- Ο κλάδος της Διεθνούς Εμπορίας στο Α’ Τρίμηνο 2023 κατέγραψε αυξημένους όγκους πωλήσεων (+9%), με τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA βελτιωμένα κατά 33% στα €17 εκατ., με υψηλότερα περιθώρια κέρδους και βελτιωμένη συνεισφορά από τη Βουλγαρία και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

ΑΠΕ

- Η υψηλότερη εγκατεστημένη ισχύς ΑΠΕ (341 MW) οδήγησε σε αυξημένη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, με τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA να ανέρχονται στα €10 εκατ. το Α’ Τρίμηνο 2023.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

- Η συνεισφορά των εταιρειών της ΔΕΠΑ στα ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη του Ομίλου για το Α’ Τρίμηνο 2023 ανήλθε στα €9 εκατ..

- Τα κέρδη EBITDA της Elpedison για το Α’ Τρίμηνο 2023 διαμορφώθηκαν στα €60 εκατ., υποστηριζόμενα από την υψηλή διαθεσιμότητα των μονάδων, τη λειτουργική ευελιξία και την εκμετάλλευση ευκαιριών εμπορίας φυσικού αερίου. 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY HoldingsA.E., Ανδρέας Σιάμισιης, επεσήμανε:

«Έναν χρόνο μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι ισορροπίες στη διεθνή ενεργειακή αγορά έχουν επανακαθοριστεί με κάποιες από τις επιπτώσεις να περιορίζονται, αλλά με σημαντικά διαφοροποιημένη αντίληψη, όσον αφορά τη στρατηγική και τις προτεραιότητες του κλάδου.
Η στόχευση για μια περιβαλλοντικά πιο ουδέτερη ενεργειακή αγορά παραμένει προτεραιότητα και, φυσικά, καθορίζει τις σημερινές και μελλοντικές μας επενδύσεις σε ΑΠΕ, αποθήκευση ενέργειας, καθώς και σε μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος των ενεργειακών προϊόντων που παράγουμε. Ταυτόχρονα όμως, οι πρόσφατες εμπειρίες της ενεργειακής κρίσης, αλλά και τα τεχνικά προβλήματα που αρχίζουν να διαφαίνονται με την αύξηση των ΑΠΕ, επανάφεραν με πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη επαρκούς μακροπρόθεσμου σχεδιασμού της ενεργειακής ασφάλειας,
τόσο από πλευράς προσβασιμότητας και κόστους των ενεργειακών προϊόντων, όσο και στο είδος των επενδύσεων που απαιτούνται.

Η στρατηγική μας όπως περιγράφεται και στο Vision 2025, λαμβάνει υπόψη τα πιο πάνω και, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη φάση του μετασχηματισμού, προχωράμε σε ανάπτυξη στη Νέα Ενέργεια,με αυξανόμενη έμφαση σε ανάπτυξη και εκτός Ελλάδος και σε λύσεις αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και σε αξιολόγηση και υλοποίηση επενδύσεων που σχετίζονται με την ενεργειακή μετάβαση των διυλιστηρίων και την ουσιαστική βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

Ταυτόχρονα, εστιάζουμε στη σωστή λειτουργία και αποδοτικότητα όλων των δραστηριοτήτων μας και, στο πλαίσιο αυτό, τα αποτελέσματα του Α’ Τριμήνου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς σημειώνεται αύξηση παραγωγής, εξαγωγών και κερδοφορίας σε σχέση με πέρυσι. Η υψηλή
λειτουργική κερδοφορία, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ισχυρά περιθώρια διύλισης για την περιοχή της Μεσογείου και τη λειτουργική ευελιξία των διυλιστηρίων, που είναι σε θέση να αριστοποιήσουν τα αποτελέσματά μας. Αντίστοιχα, οι περιοχές που μπορούμε να επηρεάσουμε και στις άλλες δραστηριότητές μας, παρόλο που καθορίζουν σχετικά λιγότερο τα συνολικά αποτελέσματα (δίκτυα πρατηρίων, δραστηριότητες εξωτερικού, ΑΠΕ) εμφανίζουν συνεχή βελτίωση.

Η πρόβλεψη για το επόμενο διάστημα είναι ότι η διεθνής αγορά θα κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα περιθωρίων, αλλά οι εκτιμήσεις για την Ελληνική αγορά παραμένουν θετικές, με βελτιωμένη ζήτηση καθώς μπαίνουμε στην τουριστική περίοδο, αλλά και λόγω αυξημένων επενδύσεων».

*Επισυνάπτονται τα αναλυτικά αποτελέσματα

Συνημμένα αρχεία:
  • helleniq.pdf
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ·
  • HELLENIQ ENERGY
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΟΙΕΛΕ: Εκτεταμένη διαφθορά στον σχολικό αθλητισμό!

All Content

Απόλλων Πατρών: Ζήτησε αναβολή των αγώνων και ανασυγκρότηση ΚΕΔ

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Αύξηση 11,8% στα λειτουργικά κέρδη το εννεάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Aναπτυξιακή υπεροχή για την ελληνική οικονομία έως το 2028

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δεύτερη ήττα των Χιτ 111-128 από τους Πίστονς παρά τους 36π. του Γιάννη (vid)

All Content

Clutch Τέιτουμ για το 107-103 των Σέλτικς επί των Νικς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί είναι επενδυτική ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Klefer - Όμιλος Kleemann: Επένδυση 4,2 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από Ελλάδα 2.0
Klefer - Όμιλος Kleemann: Επένδυση 4,2 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από Ελλάδα 2.0 18/05/2023 - 15:36
Space Hellas: Πρώτος συνεργάτης της Cisco στην Ελλάδα, με παροχή υπηρεσιών PLS-Support 18/05/2023 - 18:01
Space Hellas: Πρώτος συνεργάτης της Cisco στην Ελλάδα, με παροχή υπηρεσιών PLS-Support

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027
    24/10/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    24/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
    24/10/2026 - 10:35 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA
    24/10/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η τέχνη συναντά τη συμπερίληψη: Μια βραδιά γεμάτη φως και συγκίνηση στο NYX Esperia Palace
    23/10/2026 - 23:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Arla Foods Amba: Προληπτική ανάκληση παρτίδων του προιόντος Arla Protein Pudding
    23/10/2026 - 22:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές - Ισχυρές πιέσεις για τον κλάδο πολυτελών ειδών
    23/10/2026 - 21:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο για φοροδιαφυγή
    23/10/2026 - 21:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος, όχι για την παράταξη αλλά για τη χώρα
    23/10/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τριπλή διεθνής διάκριση για το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini στα World Luxury Hotel Awards 2026
    23/10/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελλάδα προς ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο, αντίκειται στο Δίκαιο της Θάλασσας
    23/10/2026 - 11:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.514,28 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 2,85%
    23/10/2026 - 14:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030
    23/10/2026 - 17:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Απόλλων Πατρών: Ζήτησε αναβολή των αγώνων και ανασυγκρότηση ΚΕΔ

24/10/2026 - 06:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Clutch Τέιτουμ για το 107-103 των Σέλτικς επί των Νικς (vids)

24/10/2026 - 06:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo