Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Cenergy: Ξεπέρασαν το €1 δισ. οι πωλήσεις στο 9μηνο
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
17/11/2022 · 19:29

Cenergy: Ξεπέρασαν το €1 δισ. οι πωλήσεις στο 9μηνο

Το αναπροσαρμοσμένο EBITDA για το εννεάμηνο έφτασε τα 94,7 εκατ. ευρώ, 16% υψηλότερο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Η Cenergy Holdings S.A. ανακοινώνει σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα για το εννεάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και το γ’ τρίμηνο του 2022.

Τα ενεργειακά έργα στηρίζουν τα ισχυρά αποτελέσματα και ενισχύουν το ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών

  • Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 1,04 δισ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 36% σε σχέση με το αντίστοιχο εννεάμηνο του προηγούμενου έτους (9Μ 2021: 766 εκατ. ευρώ).
  • Η λειτουργική κερδοφορία βελτιώθηκεσημαντικά με το αναπροσαρμοσμένοEBITDA να διαμορφώνεται στα 94,7 εκατ. Ευρώ για το εννεάμηνο του 2022 (+16% σε ετήσια βάση). Ο τομέας καλωδίων εξακολουθεί να είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης του Ομίλου, ενώ ο τομέας σωλήνων χάλυβα ενίσχυσε την κερδοφορία του στο γ’ τρίμηνο του 2022.
  • Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, φτάνοντας σε νέο ιστορικά υψηλό επίπεδο 1,75 δισ. ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Η αύξηση αυτή υποδηλώνειτην προσήλωση του Ομίλου σε ενεργειακά έργα αλλά και τις σταθερές προοπτικές ανάπτυξης στο προσεχές μέλλον και για τους δύο τομείς.
  • Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 51% σε ετήσια βάση φτάνοντας τα 53,1 εκατ. ευρώ (35,2 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2021), με τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους να ανέρχονται σε 44,1 εκατ. ευρώ (+44% σε ετήσια βάση από 30,5 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2021).

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις του Ομίλου, ο κ. Αλέξης Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Cenergy Holdings, δήλωσε: Οι ισχυρές επιδόσεις που καταγράφηκαν το 3 ο τρίμηνο του έτους επιβεβαιώνουν τη δυναμική της Cenergy Holdings, που πηγάζει κυρίως από τη δέσμευσή μας για προσθήκη αξίας σε ό,τι απαιτείται για την ενεργειακή μετάβαση. Στο 3ο τρίμηνο, πέτυχαμε υψηλή αξιοποίηση της παραγωγικής μας δυνατότητας σε όλα τα εργοστάσια και των δύο τομέων, επίδοση που επέτρεψε στον Όμιλο να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων τριμήνου. Ο ισχυρός κύκλος εργασιών συνδυάστηκε με σταθερά περιθώρια κέρδους, οδηγώντας σε μεγάλη αύξηση της προ φόρων κερδοφορίας μας σε ετήσια βάση. Επιπλέον, οι πρόσφατες αναθέσεις έργων και στους δύο τομείς προσέθεσαν στο ήδη υψηλό ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών, προμηνύοντας μια θετική πορεία μέχρι το τέλος του έτους. Η Cenergy Holdings θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις παγκόσμιες τάσεις (megatrends) για βιώσιμη ανάπτυξη και θα παραμείνει αρωγός στην «πράσινη μετάβαση» που συντελείται διεθνώς.

Ισχυρή λειτουργική και μετά φόρων κερδοφορία

Οι ενοποιημένες πωλήσεις για το εννεάμηνο του 2022 ανήλθαν σε 1.046 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 36% σε ετήσια βάση, ενώ το γ' τρίμηνο του 2022 παρουσίασαν αύξηση κατά 8% σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς όλα τα εργοστάσια του Ομίλου ήταν σε πλήρη παραγωγική λειτουργία. Ο τομέας καλωδίων συνέχισε αρκετά έργα που βρίσκονταν ήδη στο στάδιο της εκτέλεσης, όπως την παραγωγή των inter-array καλωδίων για το έργο των αιολικών πάρκων Doggerbank στο Ηνωμένο Βασίλειο και των αιολικών πάρκων VesterhavNord/ Syd στη Δανία, ενώ προχώρησε σημαντικά η εγκατάσταση του καλωδιακού συστήματος για τη διασύνδεση της Νάξου με τη Σαντορίνη. Ταυτόχρονα, η ισχυρή ζήτηση για προϊόντα καλωδίων συνεχίστηκε, ιδίως στις κύριες αγορές μας Κεντρικής Ευρώπης, Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής.

Παράλληλα, ο τομέας σωλήνων χάλυβα επέστρεψε στην κερδοφορία, καθώς παραγγελίες με βελτιωμένα περιθώρια κέρδους που είχαν εξασφαλιστεί προγενέστερα, μπήκαν στο στάδιο της παραγωγής. Παράδειγμα η προμήθεια 201 χλμ. σωλήνων για αγωγό αφαλατωμένου νερού στη Χιλή που μας ανατέθηκε από τηνCollahuasi για το ορυχείο χαλκού της.

Το πλήρες πρόγραμμα παραγωγής οδήγησε σε σημαντική αύξηση του αναπροσαρμοσμένου EBITDA, που ανήλθε σε 43,1 εκατ. ευρώ για το γ’ τρίμηνο του 2022 (+48% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο).

Η μεταβολή που παρατηρείται σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο κατανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ των δύο κλάδων: 6,1 εκατ. ευρώ αύξηση στον κλάδο σωλήνων χάλυβα και 7,3 εκατ. ευρώ αύξηση σε αυτόν των καλωδίων.

Το αναπροσαρμοσμένο EBITDA για το εννεάμηνο έφτασε τα 94,7 εκατ. ευρώ, 16% (ή +13,3 εκατ. ευρώ) υψηλότερο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Κατά το γ’ τρίμηνο, το αρνητικό αποτέλεσμα μετάλλου στον κλάδο καλωδίων που καταγράφηκε το β’ τρίμηνο του έτους αντιστράφηκε, οδηγώντας το ενοποιημένο EBITDA στα 96,6 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 20,7 εκατ. ευρώσε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021.

Τα περιθώρια κερδοφορίας για το τρίμηνο παρέμειναν σε ικανοποιητικά διψήφια επίπεδα, παρά την αύξηση τιμών στις πρώτες ύλες αλλά και σε άλλους βασικούς παραγωγικούς πόρους.

Το χρηματοοικονομικό κόστος αυξήθηκε κατά 1,4 εκατ. ευρώ (19%) σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο λόγω των υψηλοτέρων αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης – αποτέλεσμα της αύξησης του κύκλου εργασιών, αλλά και των υψηλότερων επιτοκίων.

Το ισχυρότερο EBITDA δημιούργησε κέρδη προ φόρων ύψους 53,1 εκατ. ευρώ για την περίοδο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, σημαντικά υψηλότερα από τα 35,2 εκατ. ευρώ του 9μήνου του 2021.

Τα κέρδη μετά από φόρους για την ίδια περίοδο ανήλθαν σε 44,1 εκατ. ευρώ, επίσης υψηλότερα από τα 30,6 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αντιπροσωπεύοντας το 4,2% των πωλήσεων.

Οι εταιρείες μας συνεχίζουν να κερδίζουν διεθνείς διαγωνισμούς οδηγώντας τοανεκτέλεστο υπόλοιπο σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα

Η επιτυχημένη διαγωνιστική δραστηριότητα συνεχίστηκε και για τους δύο τομείς με το συνολικό ανεκτέλεστο υπόλοιποπαραγγελιών να ανέρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 σε 1,75 δισ. ευρώ, το υψηλότερο επίπεδο που έχει πετύχει ιστορικά ο Όμιλος και αυξημένο κατά 59% από τα τέλη Ιουνίου.

Τα εμπορικά τμήματα των δύο τομέων εξασφάλισαν σημαντικές παραγγελίες αυτή την περίοδο, όπως, ενδεικτικά:

- τον αγωγό FSRU Αλεξανδρούπολης στην Ελλάδα, από την Saipem,

- από την 50Hertz (τον διαχειριστή συστήματος της Γερμανίας), μια σύμβαση «με το κλειδί στο χέρι» για σύστημα export καλωδίων στο θαλάσσιο αιολικό πάρκο Ostwind 3 και

- τον υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου Fenix στην Αργεντινή, από την TotalEnergies.

Προοπτικές

Ο τομέας καλωδίων, παρά το ασαφές οικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον, φαίνεται να ισχυροποιεί την επίδοση του στα καλωδιακά προϊόντα, καθώς η ζήτησή τους παραμένει ισχυρή. Από την άλλη, οι εξασφαλισμένες παραγγελίες για μεγάλα έργα σε συνδυασμό με την υψηλή αξιοποίηση της παραγωγικής ικανότητας σε όλα τα εργοστάσια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο την κερδοφορία ολόκληρου του τομέα. Παράλληλα, η ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη και η αποδεδειγμένη δυναμική της αγοράς των υπεράκτιων αιολικών πάρκων αναμένεται να τροφοδοτήσουν έτι περαιτέρω το ανεκτέλεστο υπόλοιπο.

Στα πλαίσια αυτά, η Ελληνικά Καλώδια απέκτησε βιομηχανική έκταση κοντά στο εργοστάσιο της Θήβας, που χρησιμοποιείτο προηγουμένως από εταιρεία σε καθεστώς εκκαθάρισης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή χερσαίων καλωδίων χαμηλής τάσης και καλωδίων τηλεπικοινωνιών καθώς και ως αποθήκη πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων. Καθώς στους επόμενους μήνες ανατίθενται περισσότερα έργα, η Διοίκηση μένει προσηλωμένη τόσο στον έλεγχο του κόστους, όσο και στην επιλεκτική πραγματοποίηση επενδύσεων, εστιάζοντας πλέον κυρίως στη δυνατότητα επέκτασης της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου υποβρύχιων καλωδίων στην Κόρινθο.

Παράλληλα, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη συνεργασία με την Ørstedγια την κατασκευή εργοστασίου υποβρυχίων inter array καλωδίων στο Maryland των ΗΠΑ.

Ο τομέας σωλήνων χάλυβα αφήνει πίσω το πρώτο δύσκολο εξάμηνο, κατά τη διάρκεια του οποίου εστίασε στην εξασφάλιση της αξιοποίησης της παραγωγικής ικανότητας και πλέον προσβλέπει σε θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος του έτους, καθώς τους τελευταίους μήνες διαμόρφωσε ένα σταθερό ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών που συνδυάζεται με ένα μείγμα έργων με υψηλότερο περιθώριο κέρδους. Καθώς οι συνθήκες της αγοράς βελτιώνονται, το ανεκτέλεστο μεγαλώνει, επιτρέποντας στην εταιρεία μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το επόμενο έτος.

Συνολικά, η CenergyHoldings εξακολουθεί να επικεντρώνει την προσοχή της στην αύξηση της αξίας έναντι της αύξησης τωνπωλήσεων, ώστε να συνεχίσει να δημιουργεί κέρδη από τον ρόλο της ως «energy enabler» καθώς και από τις επενδύσεις της στις αναπτυσσόμενες αγορές της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης.

Ο Όμιλος θα συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα και βιώσιμα προς και με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και να αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις προστιθέμενης αξίας στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα της ενεργειακής μετάβασης.

  • CENERGY HOLDINGS
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ANGT: Τρίτη ήττα για τον Ολυμπιακό, 83-101 από τη Μανρέσα

All Content

NCAA: Θετικός ο Αβδάλας στην ήττα του Βιρτζίνια Τεκ από το Νορθ Καρολάινα Στέιτ

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

ΑΕΚ-Μαρούσι 83-74: Τα highlights του αγώνα και οι δηλώσεις (vids)

All Content

Ξανθόπουλος: «Ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα» - Λούκιτς: «Πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση»

All Content - BusinessNews.gr

Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γρηγόρης: Ενισχυμένος ο τζίρος και τα EBITDA για το 2021
Γρηγόρης: Ενισχυμένος ο τζίρος και τα EBITDA για το 2021 17/11/2022 - 18:52
Revoil: Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού 4.000.000 ευρώ 17/11/2022 - 19:59
Revoil: Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού 4.000.000 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    07/02/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Νέες επενδύσεις και είσοδος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού
    07/02/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
    07/02/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα
    07/02/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη
    07/02/2026 - 11:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ουκρανία: Το ενεργειακό δίκτυο έγινε στόχος μεγάλης ρωσικής επίθεσης
    07/02/2026 - 11:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο
    07/02/2026 - 10:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο
    07/02/2026 - 10:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα
    07/02/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη
    07/02/2026 - 11:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Νέες επενδύσεις και είσοδος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού
    07/02/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
    07/02/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ANGT: Τρίτη ήττα για τον Ολυμπιακό, 83-101 από τη Μανρέσα

07/02/2026 - 21:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NCAA: Θετικός ο Αβδάλας στην ήττα του Βιρτζίνια Τεκ από το Νορθ Καρολάινα Στέιτ

07/02/2026 - 20:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo