Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Alpha Αστικά Ακίνητα: Διανέμει μικτό μέρισμα €3,42 ανά μετοχή
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
09/09/2022 · 18:17

Alpha Αστικά Ακίνητα: Διανέμει μικτό μέρισμα €3,42 ανά μετοχή

Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος ορίζεται η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ (η «Εταιρεία»), που πραγματοποιήθηκε στις 09.09.2022 και ώρα 11.00, παρέστησαν για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αυτοπροσώπως ή διά αντιπροσώπου 13.084.297 Μέτοχοι, εκπροσωπούντες 13.084.297 κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, άυλες μετοχές επί συνόλου 14.000.000 κοινών, ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, άυλων μετοχών, ήτοι ποσοστό 93,46% του ψηφίζοντος μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Θέμα 1ο: Έγκριση των Ετήσιων Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσης 2021 (1.1.2021 - 31.12.2021), μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες συνοδεύονται από την Έκθεση των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις Ετήσιες Ατομικές και Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις για τη διαχειριστική χρήση 2021 (1.1.2021 - 31.12.2021), μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες συνοδεύονται από την Έκθεση των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Θέμα 2ο: Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης 2021 και διανομής μερίσματος από κέρδη χρήσης 2021 και από κέρδη προηγουμένων χρήσεων και παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε την διάθεση κερδών χρήσης 2021 και την διανομή μερίσματος κατά το συνολικό ποσό των ευρώ 47.880.000. Συνεπώς προκύπτει μικτό μέρισμα ποσού ευρώ €3,42 ανά μετοχή, το οποίο σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις (άρθρο 64 του ν.4172/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5% (με την εξαίρεση ή διαφοροποίηση του ποσοστού παρακράτησης για μετόχους οι οποίοι υπόκεινται σε ειδικές διατάξεις).

Η διανομή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

- Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος (ως ημερομηνία, δηλαδή, από την οποία οι μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος) ορίζεται η Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

- Ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος (ως ημερομηνία, δηλαδή, κατά την οποία δικαιούχοι του μερίσματος είναι όλοι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων της Εταιρείας «Σ.Α.Τ») (record date) ορίζεται η Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.

- Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος (κατά την οποία θα ξεκινήσει η διανομή του μερίσματος) ορίζεται η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Η δε καταβολή θα γίνει από την πληρώτρια τράπεζα ALPHA BANK, μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες) σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.T., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου της ALPHA BANK.

Η είσπραξη του μερίσματος, είναι δυνατή για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, ενώ μετά την παρέλευση της πενταετίας τα σχετικά ποσά παραγράφονται και περιέρχονται οριστικά στο Ελληνικό Δημόσιο. Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης.

Θέμα 3ο: Έγκριση, κατ’ άρθρο 108 του ν. 4548/2018, της συνολικής διαχείρισης για τη διαχειριστική χρήση 2021 (1.1.2021 - 31.12.2021) και απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τη διαχειριστική χρήση 2021, σύμφωνα με το άρθρο 117 του ν. 4548/2018.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη συνολική διαχείριση που έλαβε χώρα από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διαχειριστική χρήση 2021 (1.1.2021 - 31.12.2021), κατ’ άρθρο 108 του ν. 4548/2018, καθώς και την απαλλαγή, σύμφωνα με το άρθρο 117 του ν. 4548/2018, των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα τους και για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων αντίστοιχα.

Θέμα 4ο: Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τη διαχειριστική χρήση 2022 (1.1.2022 - 31.12.2022) και έγκριση της αμοιβής τους.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση, ενέκρινε την εκλογή της ελεγκτικής εταιρείας με την επωνυμία «Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών» και με τον διακριτικό τίτλο «Deloitte» (Α.Μ. ΣΟΕΛ: Ε 120) με διαφορετικό Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή – κύριο εταίρο ελέγχου για τη διενέργεια του τακτικού ελέγχου των Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για την περίοδο από 1.1.2022 έως 31.12.2022 με αμοιβή που ανέρχεται στο ποσό των Ευρώ 66.000 πλέον Φ.Π.Α.

Θέμα 5ο: Έγκριση της αμοιβής των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχειριστική χρήση 2021 (1.1.2021 - 31.12.2021).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε την αμοιβή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου συμπεριλαμβανομένων των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών, υπό την ιδιότητά τους αυτή, για τη διαχειριστική χρήση 2021, ποσού συνολικού ύψους Ευρώ 215.937,00.

Θέμα 6ο: Έγκριση, σύμφωνα με το άρθρο 109 του ν. 4548/2018, προκαταβολής αμοιβών προς τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχειριστική χρήση 2022 (1.1.2022 - 31.12.2022).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε, σύμφωνα με το άρθρο 109 του ν. 4548/2018, την προκαταβολή αμοιβών προς τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υπό την ιδιότητά τους αυτή, για τη διαχειριστική χρήση 2022 (1.1.2022 - 31.12.2022), σύμφωνα με την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 7ο: Συζήτηση και συμβουλευτική ψηφοφορία επί της Έκθεσης Αποδοχών για το έτος 2021, σύμφωνα με το άρθρο 112 του ν. 4548/2018.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ψήφισε θετικά επί της Έκθεσης Αποδοχών για το έτος 2021, σύμφωνα με το άρθρο 112 του ν. 4548/2018.

Θέμα 8ο: Υποβολή της Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ελέγχου για το έτος 2021, σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4449/2017 (θέμα το οποίο δεν τίθεται σε ψηφοφορία).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση έλαβε γνώση της Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ελέγχου για το έτος 2021, σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4449/2017, όπως ισχύει.

Θέμα 9ο: Υποβολή της Έκθεσης των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4706/2020 (θέμα το οποίο δεν τίθεται σε ψηφοφορία).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση έλαβε γνώση της Έκθεσης των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του ν. 4706/2020.

Θέμα 10ο: (α) Ανακοίνωση εκλογής Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων Μελών (θέμα το οποίο δεν τίθεται σε ψηφοφορία) και (β) ορισμός Ανεξάρτητου Μέλους Διοικητικού Συμβουλίου.

(α) Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε για την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και (β) αποφάσισε να ορίσει την κ. Αγγελική Δ. Σαμαρά, η οποία πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που τίθενται από το ρυθμιστικό και νομοθετικό πλαίσιο και, συγκεκριμένα, από το άρθρο 9 του ν. 4706/2020, ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 11ο: Παροχή άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 98 του ν. 4548/2018, σε Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Eταιρείας για τη συμμετοχή τους σε διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιρειών του ομίλου ή σε εταιρείες ενδιαφέροντος της Εταιρείας λόγω συμμετοχής της στο κεφάλαιο ή βάσει συμβάσεων που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς με τους σκοπούς της Εταιρείας.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε την παροχή άδειας στα Mέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Εταιρείας για να συμμετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή/ στη διεύθυνση εταιρειών του ομίλου ή σε εταιρείες ενδιαφέροντος της Εταιρείας λόγω συμμετοχής της στο κεφάλαιο ή βάσει συμβάσεων, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς με τους σκοπούς της Εταιρείας.

Θέμα 12ο: Έγκριση της πώλησης και μεταβίβασης του συνόλου του χαρτοφυλακίου ακινήτων της Εταιρείας στα πλαίσια μετασχηματισμού της, περιλαμβανομένων των προς υλοποίηση και επ’ αφορμής αυτού συναλλαγών.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου του χαρτοφυλακίου ακινήτων της Εταιρείας σε εταιρείες του Ομίλου Alpha Bank στα πλαίσια μετασχηματισμού της, περιλαμβανομένων των προς υλοποίηση και επ’ αφορμής αυτού συναλλαγών κατά τα εισηγηθέντα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Παρέχει δε εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια προς υλοποίηση των ανωτέρω.

  • ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
  • ·
  • ΜΙΚΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ
  • ·
  • ΜΕΡΙΣΜΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Φρενίτιδα ενθουσιασμού έως το πρωί στη φιέστα του Πρωταθλητή Ευρώπης (gallery)

All Content

Ολυμπιακός: Ξημέρωσαν με την κούπα Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Λαρεντζάκης!

All Content - BusinessNews.gr

Αμυντική βιομηχανία: Theon, Metlen, Onex διεκδικούν μερίδιο στα νέα εξοπλιστικά

All Content - BusinessNews.gr

"Σβήνονται" πρόστιμα για εκπρόθεσμες δηλώσεις στην εφορία – Επιστροφές και αναδρομικά δύο ετών

All Content - BusinessNews.gr

Το επενδυτικό στοίχημα της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, εν μέσω προκλήσεων

All Content

Διεθνής διάκριση για την Global Link στο ετήσιο συνέδριο του MSPA

All Content

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τη McCann Greece

FleetNews

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

FleetNews

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

FleetNews

BMW: Ξεκινά η σταδιακή εισαγωγή της αμφίδρομης φόρτισης

All Content

Γουέμπι από... το logo για την κορυφή του Top-5 (video)

All Content

Συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Από "recovery story" μετατρέπεται σε επενδυτικό προορισμό

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Η Ελλάδα στην πρωτοπορία της ψηφιακής φορολογικής διοίκησης στην ΕΕ

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Παράταση στο «Σπίτι μου ΙΙ», παρεμβάσεις σε υγεία, εργασία και επενδύσεις

FleetNews

Δωρέαν καλοκαιρινός έλεγχος για τα Subaru

FleetNews

Skoda: Nέο προνομιακό επιτόκιο 3,9% για Fabia, Kamiq και Elroq

CSRΝews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

CSRΝews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

CSRΝews.gr

Qualco Foundation: Στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στη 61η Biennale της Βενετίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μαρινάκης: Η πράσινη ναυτιλία χρειάζεται ευρωπαϊκούς πόρους
Μαρινάκης: Η πράσινη ναυτιλία χρειάζεται ευρωπαϊκούς πόρους 09/09/2022 - 18:14
Ερχεται σε Cosmote και Γερμανο το νέο iPhone 14 09/09/2022 - 19:54
Ερχεται σε Cosmote και Γερμανο το νέο iPhone 14

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γαλλία: Πρωτοφανείς για την εποχή θερμοκρασίες σημειώνονται στη χώρα
    25/05/2026 - 09:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • TREK: Εξαγόρασε το 51,23% της Terra Advisory, με βάση συνολική αποτίμηση 900.000 ευρώ
    25/05/2026 - 09:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κριστίν Λαγκάρντ: Πιθανόν η ΕΚΤ να αναβαθμίσει τις προβλέψεις της για τον πληθωρισμό
    25/05/2026 - 09:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    25/05/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες - Η προθεσμία για το 2026 λήγει στις 15 Ιουνίου
    25/05/2026 - 08:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πέθανε σε ηλικία 56 ετών Γωγώ Μαστροκώστα, σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα
    25/05/2026 - 08:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πτώση των τιμών του πετρελαίων τη Δευτέρα - Κάτω από τα 100 δολάρια το Brent
    25/05/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάρκο Ρούμπιο: Πιθανή σύναψη συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν ήδη από «σήμερα»
    25/05/2026 - 08:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στα 3,1 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους σε ιδιώτες το α’ τρίμηνο
    25/05/2026 - 08:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Euroleague: Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός
    24/05/2026 - 23:07 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • "Σβήνονται" πρόστιμα για εκπρόθεσμες δηλώσεις στην εφορία – Επιστροφές και αναδρομικά δύο ετών
    24/05/2026 - 11:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το επενδυτικό στοίχημα της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, εν μέσω προκλήσεων
    24/05/2026 - 10:30 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Οι ΗΠΑ και το Ιράν φέρονται να πλησιάζουν στην οριστικοποίηση συμφωνίας για το τέλος του πολέμου
    24/05/2026 - 12:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αμυντική βιομηχανία: Theon, Metlen, Onex διεκδικούν μερίδιο στα νέα εξοπλιστικά
    24/05/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΝΤ: Η Ελλάδα στην πρωτοπορία της ψηφιακής φορολογικής διοίκησης στην ΕΕ
    24/05/2026 - 13:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εμφατική απάντηση Σαν Αντόνιο 103-82 τους Θάντερ για το 2-2 στους τελικούς της Δύσης (vids)

25/05/2026 - 05:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Ξημέρωσαν με την κούπα Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Λαρεντζάκης!

25/05/2026 - 05:37
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

25/05/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

25/05/2026 - 05:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

22/05/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης

22/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

22/05/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Athletiko app πλέον διαθέσιμο σε App Store και Google Play

22/05/2026 - 13:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo