Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Marketplaces: Οι αλλαγές, τα ‘’ρεκόρ’’ και οι ηχηρές νέες είσοδοι
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/09/2022 · 08:50

Marketplaces: Οι αλλαγές, τα ‘’ρεκόρ’’ και οι ηχηρές νέες είσοδοι

Πληροφορίες θέλουν το 2023 να είναι το έτος εισόδου στην ελληνική αγορά για γνωστό γερμανικό marketplace.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τους τελευταίους μήνες, η αγορά των marketplaces αυξήθηκε και πλήθυνε, ενώ αναμένονται και νέες είσοδοι που θα την ενισχύσουν ακόμα περισσότερο μέσα στο 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κλάδος του e-commerce, παρά την ύφεση της πανδημίας, διατηρεί τη δυναμική του, κάτι που κάνει τον κλάδο ιδιαίτερα δελεαστικό για επενδύσεις: Με βάση πρόσφατες εκτιμήσεις, η αξία των ηλεκτρονικών αγορών ανήλθε σε περίπου 14 δισ. ευρώ το 2021, με την αύξηση σε σχέση με το 2020 να υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ.

Ο μισός τζίρος της συγκεκριμένης αγοράς αφορά συναλλαγές για εισιτήρια, πακέτα διακοπών και ξενοδοχεία, ενώ ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη έχουν μερίδιο 34%, είδη ρουχισμού 20%, παιχνίδια, είδη δώρων και κοσμήματα 17%, είδη προσωπικής περιποίησης 13%, ενώ άλλο ένα 13% αποσπούν τα έπιπλα.
Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες παρατηρήσεις των φορέων του κλάδου, με διψήφιο ρυθμό συνεχίζει να αναπτύσσεται και το 2022 το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς παρά τη σταδιακή επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα, οι καταναλωτικές τάσεις που αναδείχθηκαν στην πανδημία αποδεικνύονται ανθεκτικές, πιέζοντας για επενδύσεις στο ψηφιακό ράφι υφιστάμενους και νέους παίκτες.

Εξάλλου, είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και σήμερα, οι τρεις στους πέντε χρήστες του διαδικτύου κάνουν αγορές οnLine και ένας στους τρεις πελάτες του διαδικτύου πραγματοποιεί οnline το 20% των αγορών του.

Σε αυτό το πλαίσιο, βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρχές της χρονιάς συζητήσεις για το άνοιγμα τοπικών καταστημάτων εκ μέρους των Amazon και Alibaba. Σύμφωνα με εκπρόσωπους επιχειρηματικών φορέων από επαγγελματικά και εμπορικά επιμελητήρια, συνομιλίες έχουν ξεκινήσει, ήδη από τους προηγούμενους μήνες, τόσο με την Amazon, με την εταιρεία να κατασκευάζει data center στην περιοχή των Μεσογείων μέσα στο 2022, όσο και με την Alibaba, επίσης μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες B2C (Βusiness to Customer) συναλλαγών στον κόσμο, με δεκάδες κατηγορίες προϊόντων και συνεργαζόμενα brands.

Kατά όσα τονίζονται από κύκλους της αγοράς, η είσοδος των δύο μεγάλων ονομάτων του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι κάτι νέο, ωστόσο τελικά καθυστέρησε οκτώ χρόνια λόγω της επιβολής των capital controls.

Την ίδια στιγμή, ακούγεται έντονα πως το 2023 θα κάνει την είσοδό του στην ελληνική αγορά γνωστό γερμανικό marketplace, με έμφαση στα είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και σπιτιού.

Σε διαδικασία ανάπτυξης και ωρίμανσης είναι, όμως, και τα ήδη υπάρχοντα marketplaces.

Σε μια διεργασία αλλαγών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, το marketplace των Public, το οποίο τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε ανοδική πορεία, παρά το γεγονός ότι πλέον τα φυσικά σημεία πώλησης είναι ανοιχτά.
Σε σχέση με το site του, υπάρχει συνεχής ανάπτυξη προκειμένου να γίνεται ακόμα πιο φιλικό στο χρήστη, ενώ ειδικά τους τελευταίους μήνες, οι πληροφορίες το θέλουν να έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των καταστηματαρχών με τους οποίους συνεργάζεται.
Κάποια νέα για την πλατφόρμα, πάντως, αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι το καλοκαίρι, μετά και από την αλλαγή του ΔΣ ακριβώς μετά το Πάσχα, η οποία αναμένεται να επιταχύνει σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες το αναπτυξιακό του πλάνο.
Σε θετικό έδαφος, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, οι εκτιμήσεις από τoυς πρώτους μήνες λειτουργίας του Shopflix.gr, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο ‘’τρέχει’’ ως επικεφαλής το πρώην στέλεχος της Public Χρήστο Καλογεράκη. Στην παρούσα φάση, το εν λόγω marketplace απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του, τους επόμενους μήνες αναμένεται να φτάσουν τους 200.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι κατηγορίες με τη μεγαλύτερη κίνηση μέχρι τώρα είναι αυτές της τεχνολογίας, με τα κινητά και τα gadget να κρατάνε τα πρωτεία, ενώ μέσα στο καλοκαίρι έγινε η πολυαναμενόμενη προσθήκη των ηλεκτρικών συσκευών, που συνέπεσε χρονικά και με το πρόγραμμα ‘’Αλλάζω – Ανακυκλώνω συσκευή’’.
Μέσα στο καλοκαίρι, δε, η εταιρεία ‘’έσπασε’’ κι ένα ρεκόρ, κάνοντας τα προϊόντα που διαθέτει μέσα από το marketplace 1 εκατομμύριο, ενώ καταγράφηκαν και αλλαγές στον τρόπο που παραδίδει τα αγαθά της σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η αλλαγή προέκυψε από τη νέα υπηρεσία παράδοσης «SHOPFLIX με τη μία», η οποία, κατά το shopflix.gr, παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη για τον πελάτη αλλά και το περιβάλλον. Μέσα από την νέα υπηρεσία αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο η διαδικασία αγοράς , προσφέροντάς στον πελάτη τη δυνατότητα να παραλαμβάνει όσα προϊόντα κι αν έχει παραγγείλει μία φορά, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ευκολία.

Ένα καλοκαίρι με ιδιαίτερη κινητικότητα υπήρξε το φετινό και για την Skroutz που μέσα στον Ιούλιο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της επένδυσή της στην ΕveryPay, αποκτώντας και το υπόλοιπο 75% των μετοχών της FinTech εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο βήμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2020 με την απόκτηση του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της EveryPay για να ολοκληρωθεί σήμερα και να ανέλθει στο 100%.
Την ίδια στιγμή, ορόσημο για την εταιρεία ήταν η παρουσίαση του προγράμματος “Δόσεις για όλους” , με στόχο τη διεύρυνση της λίστας με τις διαθέσιμες υπηρεσίες που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας.
Με το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” το Skroutz, σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προσφέρει σε καταναλωτές που θέλουν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους καταναλωτικά δάνεια έως και 2.000€, με χαμηλό σταθερό επιτόκιο χορηγήσεων το οποίο παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.
Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, εκτός ορισμένων (είδη τεχνολογίας, εποχιακά και παιχνίδια) που μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα πληρωμής.
Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν τον ένα χρόνο παρουσίας στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη τα skroutz point, τα αυτόματα σημεία παραλαβής προϊόντων στην Αττική και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, με την εταιρεία να αριθμεί, πλέον, πάνω από 200 σημεία και το δίκτυο να επεκτείνεται ακόμα περισσότερο μέσα στο 2022.
Τoν ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα συμπληρώνει τις επόμενες ημέρες η εκ Γερμανίας ψηφιακή πλατφόρμα ειδών ένδυσης και υπόδησης επώνυμων brands Aboutyou.gr και παρά την οικονομική στενότητα των προηγούμενων μηνών και την ουκρανική κρίση, το άνοιγμα προς τη Μεσόγειο ευνόησε τα έσοδα της εταιρείας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ετήσια έκθεση της Aboutyou για το 2021-2022, καταγράφηκε άνοδος των πωλήσεων, μετά την επέκταση της πλατφόρμας σε νέες περιοχές της Ευρώπης το 2021, ανάμεσα στις οποίες είναι και η χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκε ανάπτυξη εσόδων της πλατφόρμας, κατά 48% σε ετήσια βάση, αγγίζοντας τα 1,73 δις. ευρώ, με τους εν ενεργεία πελάτες της να αυξάνονται κατά 34,87% στο ίδιο διάστημα, αριθμώντας τελικά 11,4 εκατομμύρια από 8,4 εκατομμύρια πελάτες πέρσι.
Στην ίδια έκθεση αναφέρεται ότι οι νέες χώρες στις οποίες έκανε είσοδο το 2021 η aboutyou και συγκεκριμένα η Νορβηγία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα προσέθεσαν πάνω από 1 εκατ. καινούργιους καταναλωτές στην πλατφόρμα, το οποίο μεταφράζεται σε ‘’ζεστό χρήμα’’ πάνω από 100 εκατ. ευρώ, με τις τρεις αγορές να εκτιμάται ότι θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο μέσα στο 2022.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ για το 2021, αγγίζοντας, κατά τις εκτιμήσεις του ELTRUN (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών), στα 14 δισ. ευρώ, παρότι η περίοδος του lockdown ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με το 2020.
Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου ότι, πάντα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ELTRUN, το 2020 ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα διαμορφώθηκε σε 11,5 δισ. ευρώ, ενώ προ κορονοιού, το 2019, προέκυψε ότι ήταν περί τα 9 δισ. ευρώ.

  • MARKETPLACE
  • ·
  • SKROUTZ
  • ·
  • SHOPFLIX
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

GBL: Ο Άρης γύρισε τον χρόνο πίσω σχεδόν τρεις δεκαετίες!

All Content

Σπανούλης: «Παίξαμε έξυπνα και με καρδιά, ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΑΪΣ–Unilever Hellas: Στα 381,5 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025 - Η καινοτομία βασικός πυλώνας της στρατηγικής

All Content - BusinessNews.gr

ACS: Δεν προχώρησε το deal με την GLS - Επαναγοράζει η Quest το 20%

All Content - BusinessNews.gr

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ξεπέρασε τα 150 εκατ. o καθαρός τζίρος - Εκτίναξη 86,9% στα κέρδη και μέρισμα 9 εκατ.

All Content

Στην The Weekend Agency η HQF

All Content

Effie Awards Europe 2026: Διπλή ελληνική παρουσία στη shortlist

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ομπράντοβιτς: «Είχαμε ξανά περισσότερα λάθη από ασίστ, συγχαρητήρια σε Άρη και Σπανούλη» (vids)

All Content

Ισραήλ: Αήττητη η Χάποελ Ιερουσαλήμ πριν τον Άρη - Ο Μίτσιτς «εκτέλεσε» τη Μακάμπι

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό μέλι: Αυξημένες κατά 10,5% οι εξαγωγές το 2025, στα 31,6 εκατ. δολάρια

All Content - BusinessNews.gr

Θανόπουλος: Τζίρος 57,4 εκατ. ευρώ και αύξηση 8,4% στα καθαρά κέρδη- Τι περιμένει φέτος

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΛΤΑ: Άγγιξε τα 299 εκατ. ευρώ ο τζίρος- Πως εδραιώνεται στο εξωτερικό με το Greek Yoghurt

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

CSRΝews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

CSRΝews.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Συμμετοχή στη διεθνή συζήτηση στρογγυλής τράπεζας του NCMEC στην Ουάσιγκτον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παπουτσάνης για εξαγορά «Αρκάδι»: Το τίμημα δεν υπερβαίνει το 5% του κύκλου εργασιών του 2021
Παπουτσάνης για εξαγορά «Αρκάδι»: Το τίμημα δεν υπερβαίνει το 5% του κύκλου εργασιών του 2021 02/09/2022 - 18:38
Dimand: Προς έκδοση αδειών η επένδυση στο πρώην κτίριο της Softex 05/09/2022 - 08:18
Dimand: Προς έκδοση αδειών η επένδυση στο πρώην κτίριο της Softex

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    01/11/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Endeavor Greece: 70 εκατ. δολάρια από Έλληνες επενδυτές, χρηματοδοτήσεις στην AI και διεθνείς συνεργασίες
    01/11/2026 - 14:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών
    01/11/2026 - 14:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το efood επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ
    01/11/2026 - 13:52 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη, στο Κολωνάκι
    01/11/2026 - 13:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κ. Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
    01/11/2026 - 12:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αγροτικές ενισχύσεις: Επιταχύνονται οι αιτήσεις - 476.852 αιτήσεις στο σύστημα ΟΣΔΕ έως χθες
    01/11/2026 - 12:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Binance: Επανεκκινούν οι αναλήψεις μετά την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των κλεμμένων 6,3 δισ. δολαρίων
    01/11/2026 - 12:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΚΤ: Το τέλος της εποχής Λαγκάρντ και οι προκλήσεις για τον διάδοχό της
    01/11/2026 - 11:36 ΚΟΣΜΟΣ
  • Διπλή μόνιμη ενίσχυση για τους συνταξιούχους – Επίδομα των 400 ευρώ και αυξήσεις το 2027: Ποιοι ωφελούνται
    01/11/2026 - 11:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΛΑΪΣ–Unilever Hellas: Στα 381,5 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025 - Η καινοτομία βασικός πυλώνας της στρατηγικής
    01/11/2026 - 10:51 ΥΓΕΙΑ
  • ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών
    01/11/2026 - 14:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Binance: Επανεκκινούν οι αναλήψεις μετά την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των κλεμμένων 6,3 δισ. δολαρίων
    01/11/2026 - 12:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    01/11/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ελληνικό μέλι: Αυξημένες κατά 10,5% οι εξαγωγές το 2025, στα 31,6 εκατ. δολάρια
    01/11/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

GBL: Ο Άρης γύρισε τον χρόνο πίσω σχεδόν τρεις δεκαετίες!

01/11/2026 - 21:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ισραήλ: Αήττητη η Χάποελ Ιερουσαλήμ πριν τον Άρη - Ο Μίτσιτς «εκτέλεσε» τη Μακάμπι

01/11/2026 - 21:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: Τρεις σειρές ελληνικής μυθοπλασίας της ΕΡΤ ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

30/10/2026 - 15:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

30/10/2026 - 15:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

30/10/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πρώτο στη ζώνη του το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Οκτώβριο

30/10/2026 - 13:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo