Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τί συμβαίνει στη «Μαλαματίνα»: «Ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά όχι διαπραγμάτευση στο πεζοδρόμιο», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Κεράνης
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
18/08/2022 · 14:24

Τί συμβαίνει στη «Μαλαματίνα»: «Ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά όχι διαπραγμάτευση στο πεζοδρόμιο», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Κεράνης

Οι συλλήψεις συνεχίστηκαν την Πέμπτη, με τη σύλληψη και του διευθύνοντος συμβούλου ενώ αποφασίστηκε συνέχιση της απεργίας μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Συλλήψεων συνέχεια και σήμερα Πέμπτη έξω από το εργοστάσιο της οινοποίιας Μαλαματίνα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες μετά τις χθεσινές συλλήψεις εργαζομένων – συνδικαλιστών και διευθυντικών στελεχών.

Οι χθεσινοί συλληφθέντες πάντως αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά την υποβολή μηνύσεων και από τις δύο πλευρές, ενώ σήμερα, έγιναν άλλες επτά συλλήψεις, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, διευθυντικών στελεχών της εταιρείας, αλλά και του διευθύνοντα συμβούλου Νίκου Κεράνη, μετά από τη μήνυση που υπέβαλε το σωματείο των εργαζομένων. Οι συλληφθέντες απελευθερώθηκαν και εκείνοι σήμερα το μεσημέρι.

Την ίδια στιγμή, τα γεγονότα στην οινοποιία έχουν ξεπεράσει τα όρια της Βόρειας Ελλάδας, ενώ hashtag #malamatina είναι από τα πρώτα αυτές τις ημέρες στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας εξακολουθούν να βρίσκονται απεργοί, αλλά και συνάδελφοί τους από άλλα σωματεία, με αποτέλεσμα την σταθερή παρουσία, όπως τονίζουν από το Σωματείο, 70-80 ατόμων που στηρίζουν την απεργία.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, έλαβε χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, γενική συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρεία στην οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, μέχρι και το τέλος του μήνα, στις 31 Αυγούστου.

Θα έχει προηγηθεί, αν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο μεταξύ, νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων στις 30 Αυγούστου, η οποία και θα καθορίσει την πορεία της απεργίας, αλλά και θα δώσει ‘’πράσινο φως’’ για μαζικές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις αρχές Σεπτεμβρίου με πορεία μπροστά στο Βελλίδειο.

Νίκος Κεράνης: Αντίδραση του παλαιού στο καινούργιο

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και έχουν ως συνέπεια τη διακοπή της παραγωγής του εργοστασίου τις τελευταίες είκοσι ημέρες, λίγους μήνες μόλις μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Mantis μιλά στο BusinessNews.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μαλαματίνα Νίκος Κεράνης: «Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες θα το χαρακτήριζα με μια πρόταση «την αντίδραση του παλαιού στο καινούργιο». Σε αυτή τη φάση μια μειοψηφία εργαζόμενων – συνδικαλιστών προσπαθεί να διατηρήσει τα δικαιώματά της, τη στιγμή που η συλλογική σύμβαση που προτείναμε όχι μόνο διασφαλίζει ότι δεν θα γίνουν μειώσεις, αλλά υπάρχει και αύξησή της κατά 2%. Μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιληφθεί που διαφωνούν σε αυτά που προτείνουμε» τονίζει ο κ. Κεράνης, προσθέτοντας ότι έχει προτείνει ακόμα και την μεσολάβηση του ΟΜΕΔ (Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας) προκειμένου να υπάρξει μια ισορροπία στην διαδικασία της νέας συλλογικής σύμβασης.

Σε σχέση με τις απολύσεις που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο ίδιος τονίζει: «Από τους 4 που απολύθηκαν ο ένας επέστρεψε με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Οι υπόλοιποι ανήκαν σε ένα τμήμα, το λεγόμενο τμήμα διανομών, το οποίο είναι εξαιρετικά ζημιογόνο για την εταιρεία και σύμφωνα με το business plan θα έπρεπε να αναδιαμορφωθεί. Τους δόθηκαν επιλογές για άλλες θέσεις, αλλά και η εναλλακτική της εθελουσίας εξόδου, μόνο 2 το αποδέχθηκαν».

Ο διευθύνων σύμβυολος αναφέρει, επίσης: «Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις των εργαζομένων, ανοιχτοί σε διαπραγμάτευση. Είμαστε όμως κατά της διαπραγμάτευσης στο πεζοδρόμιο. Θέλουμε να καθίσουμε, να συζητήσουμε, να κρατηθούν πρακτικά, να αποφασιστούν σημεία που θα είναι ανακοινώσιμα. Ο στόχος μας είναι να αναστήσουμε την εταιρεία, να δώσουμε ξανά στο brand Μαλαματίνα την αίγλη που είχε και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά. Γιαυτό και έχουμε προχωρήσει ήδη σε επενδύσεις και θα προβούμε σε ακόμα περισσότερες».

Από την πλευρά των εργαζομένων, στην παρούσα φάση εξακολουθεί να ζητείται η άρση των 15 απολύσεων των εργαζομένων πριν από μερικές εβδομάδες, προκειμένου να αρχίσει εκ νέου η λειτουργία της εταιρείας, με ακόλουθη την υπογραφή συλλογικής σύμβασης για δύο χρόνια, κατά τα οποία θα διατηρηθεί η ΣΣΕ ως είχε τα προηγούμενα έτη, με τους υπαλλήλους να παραχωρούν στην εταιρεία το 20% του μισθού τους, προς χάριν της προσπάθειας εξυγίανσης.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε από το επόμενο λεπτό στην εταιρεία που θα αρθούν οι απολύσεις και να κάτσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων, διεκδικώντας, ωστόσο, και τα δικαιώματά μας ως εργαζόμενοι» τονίζει ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Μαλαματίνα Γιάννης Φραγκίδης, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα έχουν υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας ελάχιστα άτομα μέσα στην εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο δ. σύμβουλος πηγαίνει καθημερινά στο εργοστάσιο, την ώρα που δεν υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, παρουσία των επικεφαλής του ομίλου Mantis, στον οποίο ανήκει η εταιρεία, Χαράλαμπου και Αλέξανδρου Κρομμύδα, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, αντίστοιχα.

Πληροφορίες, βέβαια, θέλουν τον Αλέξανδρο Κρομμύδα να μιλά στους εργαζομένους προ τριών μηνών για τη νέα εποχή της εταιρείας, αναφέροντας στοιχεία και για το σχέδιο εξυγίανσης, τότε που τίποτα δεν έδειχνε ότι θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη, λίγους μήνες μετά την εξαγορά της Μαλαματίνα από τους καινούργιους ιδιοκτήτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαλαματίνα μετρά πλέον 126 χρόνια λειτουργίας και σύμφωνα με το σχέδιο εξυγίανσής της, υπό το νέο καθεστώς, εκτιμάται να εμφανίσει καθαρά κέρδη από τον δεύτερο χρόνο, με το τζίρο της να αυξάνεται σταδιακά με μέσο ετήσιο ρυθμό 3%, για να ανέλθει σε 14,7 εκατ. ευρώ από το ενδέκατο έτος.

Tο σχέδιο εξυγίανσης και οι επενδύσεις

Ενδεικτικό είναι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της εταιρείας, μετά την εξαγορά της, ο επενδυτής ανέλαβε πάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ υποχρεώσεις σε Τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικούς οργανισμούς και ιδιώτες. Μάλιστα, ακόμη και πριν την έκδοση της απόφασης, από τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Όμιλος ανάλαβε την χρηματοδότηση της Μαλαματίνας, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί.

Τονίζει, δε, ότι χωρίς αυτή τη χρηματοδότηση, η παραγωγή θα είχε σταματήσει, καθώς οι προμηθευτές δεν διέθεταν προϊόν χωρίς εγγύηση είσπραξης των χρημάτων τους.

Συνεχίζει, δε, υποστηριζοντας ότι «χάρη στη στήριξη του όμίλου, η Μαλαματίνα που πριν τη συμφωνία εξυγίανσης ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, κατάφερε το 2021 να αγοράσει και να οινοποιήσει περισσότερους από 12.000 τόνους σταφυλιών, με συνολικό κόστος περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η παραγωγή».

Κατά τα στοιχεία από τον όμιλο, πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ είναι ήδη οι επενδύσεις, μέσα στο πρώτο επτάμηνο από την απόκτηση της Μαλαματίνας, τα οποία δαπανήθηκαν για μηχανολογικό εξοπλισμό για τα οινοποιεία.

Το σχέδιο της εταιρείας, πέρα από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, περιλαμβάνει την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ για την επόμενη δεκαετία, τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και σε πάγια στοιχεία.

Σύμφωνα με τον όμιλο «οι επενδύσεις αυτές υπερβαίνουν κατά πολύ τον αρχικό σχεδιασμό και επιβεβαιώνουν τη δέσμευση του ομίλου Mantis να αναπτύξει σημαντικά τη «Μαλαματίνα», αξιοποιώντας και το μεγάλο δίκτυο διανομής του σε όλη την Ελλάδα, ενώ στοχεύουν να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο της Μαλαματίνας, με 100% ελληνικά προϊόντα, αξιοποιώντας τους θησαυρούς της ελληνικής γης».

Στόχος είναι ο υπερδιπλασιασμός των καθαρών πωλήσεων της οινοποιίας στην επόμενη πενταετία, με προοπτική αυτές να ανέλθουν στα 20 εκατ. ευρώ (έναντι 9,5 εκατ. ευρώ το 2021) και οι εξαγωγές να φτάσουν στο 25% του τζίρου της. Μάλιστα, σχεδιάζεται και η σύσταση θυγατρικής στη Γερμανία για την καλύτερη προώθηση των ετικετών της στην κεντροευρωπαϊκή αγορά.

Ήδη η Μαλαματίνα έχει προχωρήσει στην κυκλοφορία νέων ετικετών κρασιών με την ονομασία Φίλιωμα (Λευκό – Ροζέ – Ερυθρό) αλλά και 2 νέες ρετσίνες με το όνομα ΡΕΖΙΝΕ (Λευκή και Ροζέ).

Mantis Group: Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Μαλαματίνας


Έχοντας παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1974, ο όμιλος Mantis, με τις εταιρίες του Mantis Trading SA, Fortis Trading SA και Attraction SA, βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις του κλάδου των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους διανομείς αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών και καταναλωτικών προϊόντων.
Επικεφαλής του ομίλου είναι τα αδέλφια Χαράλαμπος και Αλέξανδρος Κρομμύδας. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας ο όμιλος στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 14.500m2 στον Ασπρόπυργο Αττικής και απασχολεί 150 εργαζόμενους.

Ανάμεσα στα brands που διακινεί είναι ενεργειακά ποτά όπως το Red Bull, το τσίπουρο Καλαϊτζή, τα πατατάκια Tottis, τα σοκολατοειδή Mm’s, Twix κλπ, ενώ διανέμει στην ελληνική αγορά το νερό Aqua Carpatica, τα ξυραφάκια Wilkinson και τα προϊόντα περιποίησης Hawaiian Tropic.

  • ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
  • ·
  • ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
  • ·
  • ΜΗΝΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΑΓΩΓΕΣ
  • ·
  • ΚΡΑΣΙ
  • ·
  • MANTIS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Το τραγούδι με τoυς φιλάθλους στη Σόφια (video)

All Content

EuroLeague: Κρίσιμοι αγώνες σε Βελιγράδι και Μονακό

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Σήμα Μυτιληναίου για επανεκκίνηση από το 2026 με αιχμή ενέργεια και άμυνα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις από τον πόλεμο σε ενέργεια, εμπόριο και ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Μ.Παρασκευής

All Content

Οι Νικς το ντέρμπι 112-106 τους Σέλτικς με clutch Τζος Χαρτ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Αλέξανδρος Εξάρχου: Νέα συμβόλαια προμήθειας LNG τους επόμενους μήνες υπογράφει η Atlantic SEE

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Καλή χρονιά» βλέπει για το 2026 ο Γ. Περιστέρης – Χωρίς επίδραση από τη Μέση Ανατολή

All Content - BusinessNews.gr

Μουζάκης: Συμφωνία με την Cepal για τη ρύθμιση οφειλής ύψους 2,09 εκατ. ευρώ

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

CSRΝews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

CSRΝews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

CPI: Αγορές μετοχών από μέλη του Δ.Σ. στο πλαίσιο του Stock Options Plan
CPI: Αγορές μετοχών από μέλη του Δ.Σ. στο πλαίσιο του Stock Options Plan 18/08/2022 - 13:14
JP Morgan: Τρεις προϋποθέσεις για να διευρυνθεί το ράλι των μετοχών 18/08/2022 - 16:54
JP Morgan: Τρεις προϋποθέσεις για να διευρυνθεί το ράλι των μετοχών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fuel Pass: Ανοιχτή για όλους η πλατφόρμα ανεξάρτητα από τον λήγοντα αριθμό στο ΑΦΜ
    10/04/2026 - 12:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά – Εντατικοί οι έλεγχοι σε όλη την χώρα
    10/04/2026 - 11:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Metlen: Σήμα Μυτιληναίου για επανεκκίνηση από το 2026 με αιχμή ενέργεια και άμυνα
    10/04/2026 - 10:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πασχαλινή έξοδος: Αυξημένη κίνηση στα οδικά δίκτυα και μέτρα της Τροχαίας - Η εικόνα στα λιμάνια
    10/04/2026 - 10:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το ωράριο για τα καταστήματα Μ. Παρασκευή και Μ.Σάββατο -Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά
    10/04/2026 - 09:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • EBRD: Θα διαθέσει πέντε δισ. ευρώ στις οικονομίες που επλήγησαν από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
    09/04/2026 - 21:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    09/04/2026 - 20:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Νετανιάχου έδωσε εντολή να ξεκινήσουν «απευθείας συνομιλίες» με τον Λίβανο
    09/04/2026 - 20:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης
    09/04/2026 - 19:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών προσμέτρησης χρόνου απασχόλησης μετά τη συνταξιοδότηση
    09/04/2026 - 13:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης
    09/04/2026 - 19:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΝΤ: Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις από τον πόλεμο σε ενέργεια, εμπόριο και ανάπτυξη
    09/04/2026 - 18:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δ. Παπαστεργίου: 950.000 Fuel Pass έχουν ήδη εκδοθεί – Πολύ έντονη η κίνηση τη Δευτέρα
    09/04/2026 - 12:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αλέξανδρος Εξάρχου: Νέα συμβόλαια προμήθειας LNG τους επόμενους μήνες υπογράφει η Atlantic SEE
    09/04/2026 - 12:34 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Το τραγούδι με τoυς φιλάθλους στη Σόφια (video)

10/04/2026 - 08:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Κρίσιμοι αγώνες σε Βελιγράδι και Μονακό

10/04/2026 - 07:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

09/04/2026 - 12:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

09/04/2026 - 09:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

09/04/2026 - 09:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

09/04/2026 - 08:49
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo