Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τί συμβαίνει στη «Μαλαματίνα»: «Ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά όχι διαπραγμάτευση στο πεζοδρόμιο», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Κεράνης
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
18/08/2022 · 14:24

Τί συμβαίνει στη «Μαλαματίνα»: «Ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά όχι διαπραγμάτευση στο πεζοδρόμιο», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Κεράνης

Οι συλλήψεις συνεχίστηκαν την Πέμπτη, με τη σύλληψη και του διευθύνοντος συμβούλου ενώ αποφασίστηκε συνέχιση της απεργίας μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Συλλήψεων συνέχεια και σήμερα Πέμπτη έξω από το εργοστάσιο της οινοποίιας Μαλαματίνα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες μετά τις χθεσινές συλλήψεις εργαζομένων – συνδικαλιστών και διευθυντικών στελεχών.

Οι χθεσινοί συλληφθέντες πάντως αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά την υποβολή μηνύσεων και από τις δύο πλευρές, ενώ σήμερα, έγιναν άλλες επτά συλλήψεις, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, διευθυντικών στελεχών της εταιρείας, αλλά και του διευθύνοντα συμβούλου Νίκου Κεράνη, μετά από τη μήνυση που υπέβαλε το σωματείο των εργαζομένων. Οι συλληφθέντες απελευθερώθηκαν και εκείνοι σήμερα το μεσημέρι.

Την ίδια στιγμή, τα γεγονότα στην οινοποιία έχουν ξεπεράσει τα όρια της Βόρειας Ελλάδας, ενώ hashtag #malamatina είναι από τα πρώτα αυτές τις ημέρες στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας εξακολουθούν να βρίσκονται απεργοί, αλλά και συνάδελφοί τους από άλλα σωματεία, με αποτέλεσμα την σταθερή παρουσία, όπως τονίζουν από το Σωματείο, 70-80 ατόμων που στηρίζουν την απεργία.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, έλαβε χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, γενική συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρεία στην οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, μέχρι και το τέλος του μήνα, στις 31 Αυγούστου.

Θα έχει προηγηθεί, αν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο μεταξύ, νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων στις 30 Αυγούστου, η οποία και θα καθορίσει την πορεία της απεργίας, αλλά και θα δώσει ‘’πράσινο φως’’ για μαζικές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις αρχές Σεπτεμβρίου με πορεία μπροστά στο Βελλίδειο.

Νίκος Κεράνης: Αντίδραση του παλαιού στο καινούργιο

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και έχουν ως συνέπεια τη διακοπή της παραγωγής του εργοστασίου τις τελευταίες είκοσι ημέρες, λίγους μήνες μόλις μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Mantis μιλά στο BusinessNews.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μαλαματίνα Νίκος Κεράνης: «Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες θα το χαρακτήριζα με μια πρόταση «την αντίδραση του παλαιού στο καινούργιο». Σε αυτή τη φάση μια μειοψηφία εργαζόμενων – συνδικαλιστών προσπαθεί να διατηρήσει τα δικαιώματά της, τη στιγμή που η συλλογική σύμβαση που προτείναμε όχι μόνο διασφαλίζει ότι δεν θα γίνουν μειώσεις, αλλά υπάρχει και αύξησή της κατά 2%. Μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιληφθεί που διαφωνούν σε αυτά που προτείνουμε» τονίζει ο κ. Κεράνης, προσθέτοντας ότι έχει προτείνει ακόμα και την μεσολάβηση του ΟΜΕΔ (Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας) προκειμένου να υπάρξει μια ισορροπία στην διαδικασία της νέας συλλογικής σύμβασης.

Σε σχέση με τις απολύσεις που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο ίδιος τονίζει: «Από τους 4 που απολύθηκαν ο ένας επέστρεψε με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Οι υπόλοιποι ανήκαν σε ένα τμήμα, το λεγόμενο τμήμα διανομών, το οποίο είναι εξαιρετικά ζημιογόνο για την εταιρεία και σύμφωνα με το business plan θα έπρεπε να αναδιαμορφωθεί. Τους δόθηκαν επιλογές για άλλες θέσεις, αλλά και η εναλλακτική της εθελουσίας εξόδου, μόνο 2 το αποδέχθηκαν».

Ο διευθύνων σύμβυολος αναφέρει, επίσης: «Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις των εργαζομένων, ανοιχτοί σε διαπραγμάτευση. Είμαστε όμως κατά της διαπραγμάτευσης στο πεζοδρόμιο. Θέλουμε να καθίσουμε, να συζητήσουμε, να κρατηθούν πρακτικά, να αποφασιστούν σημεία που θα είναι ανακοινώσιμα. Ο στόχος μας είναι να αναστήσουμε την εταιρεία, να δώσουμε ξανά στο brand Μαλαματίνα την αίγλη που είχε και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά. Γιαυτό και έχουμε προχωρήσει ήδη σε επενδύσεις και θα προβούμε σε ακόμα περισσότερες».

Από την πλευρά των εργαζομένων, στην παρούσα φάση εξακολουθεί να ζητείται η άρση των 15 απολύσεων των εργαζομένων πριν από μερικές εβδομάδες, προκειμένου να αρχίσει εκ νέου η λειτουργία της εταιρείας, με ακόλουθη την υπογραφή συλλογικής σύμβασης για δύο χρόνια, κατά τα οποία θα διατηρηθεί η ΣΣΕ ως είχε τα προηγούμενα έτη, με τους υπαλλήλους να παραχωρούν στην εταιρεία το 20% του μισθού τους, προς χάριν της προσπάθειας εξυγίανσης.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε από το επόμενο λεπτό στην εταιρεία που θα αρθούν οι απολύσεις και να κάτσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων, διεκδικώντας, ωστόσο, και τα δικαιώματά μας ως εργαζόμενοι» τονίζει ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Μαλαματίνα Γιάννης Φραγκίδης, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα έχουν υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας ελάχιστα άτομα μέσα στην εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο δ. σύμβουλος πηγαίνει καθημερινά στο εργοστάσιο, την ώρα που δεν υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, παρουσία των επικεφαλής του ομίλου Mantis, στον οποίο ανήκει η εταιρεία, Χαράλαμπου και Αλέξανδρου Κρομμύδα, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, αντίστοιχα.

Πληροφορίες, βέβαια, θέλουν τον Αλέξανδρο Κρομμύδα να μιλά στους εργαζομένους προ τριών μηνών για τη νέα εποχή της εταιρείας, αναφέροντας στοιχεία και για το σχέδιο εξυγίανσης, τότε που τίποτα δεν έδειχνε ότι θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη, λίγους μήνες μετά την εξαγορά της Μαλαματίνα από τους καινούργιους ιδιοκτήτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαλαματίνα μετρά πλέον 126 χρόνια λειτουργίας και σύμφωνα με το σχέδιο εξυγίανσής της, υπό το νέο καθεστώς, εκτιμάται να εμφανίσει καθαρά κέρδη από τον δεύτερο χρόνο, με το τζίρο της να αυξάνεται σταδιακά με μέσο ετήσιο ρυθμό 3%, για να ανέλθει σε 14,7 εκατ. ευρώ από το ενδέκατο έτος.

Tο σχέδιο εξυγίανσης και οι επενδύσεις

Ενδεικτικό είναι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της εταιρείας, μετά την εξαγορά της, ο επενδυτής ανέλαβε πάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ υποχρεώσεις σε Τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικούς οργανισμούς και ιδιώτες. Μάλιστα, ακόμη και πριν την έκδοση της απόφασης, από τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Όμιλος ανάλαβε την χρηματοδότηση της Μαλαματίνας, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί.

Τονίζει, δε, ότι χωρίς αυτή τη χρηματοδότηση, η παραγωγή θα είχε σταματήσει, καθώς οι προμηθευτές δεν διέθεταν προϊόν χωρίς εγγύηση είσπραξης των χρημάτων τους.

Συνεχίζει, δε, υποστηριζοντας ότι «χάρη στη στήριξη του όμίλου, η Μαλαματίνα που πριν τη συμφωνία εξυγίανσης ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, κατάφερε το 2021 να αγοράσει και να οινοποιήσει περισσότερους από 12.000 τόνους σταφυλιών, με συνολικό κόστος περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η παραγωγή».

Κατά τα στοιχεία από τον όμιλο, πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ είναι ήδη οι επενδύσεις, μέσα στο πρώτο επτάμηνο από την απόκτηση της Μαλαματίνας, τα οποία δαπανήθηκαν για μηχανολογικό εξοπλισμό για τα οινοποιεία.

Το σχέδιο της εταιρείας, πέρα από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, περιλαμβάνει την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ για την επόμενη δεκαετία, τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και σε πάγια στοιχεία.

Σύμφωνα με τον όμιλο «οι επενδύσεις αυτές υπερβαίνουν κατά πολύ τον αρχικό σχεδιασμό και επιβεβαιώνουν τη δέσμευση του ομίλου Mantis να αναπτύξει σημαντικά τη «Μαλαματίνα», αξιοποιώντας και το μεγάλο δίκτυο διανομής του σε όλη την Ελλάδα, ενώ στοχεύουν να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο της Μαλαματίνας, με 100% ελληνικά προϊόντα, αξιοποιώντας τους θησαυρούς της ελληνικής γης».

Στόχος είναι ο υπερδιπλασιασμός των καθαρών πωλήσεων της οινοποιίας στην επόμενη πενταετία, με προοπτική αυτές να ανέλθουν στα 20 εκατ. ευρώ (έναντι 9,5 εκατ. ευρώ το 2021) και οι εξαγωγές να φτάσουν στο 25% του τζίρου της. Μάλιστα, σχεδιάζεται και η σύσταση θυγατρικής στη Γερμανία για την καλύτερη προώθηση των ετικετών της στην κεντροευρωπαϊκή αγορά.

Ήδη η Μαλαματίνα έχει προχωρήσει στην κυκλοφορία νέων ετικετών κρασιών με την ονομασία Φίλιωμα (Λευκό – Ροζέ – Ερυθρό) αλλά και 2 νέες ρετσίνες με το όνομα ΡΕΖΙΝΕ (Λευκή και Ροζέ).

Mantis Group: Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Μαλαματίνας


Έχοντας παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1974, ο όμιλος Mantis, με τις εταιρίες του Mantis Trading SA, Fortis Trading SA και Attraction SA, βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις του κλάδου των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους διανομείς αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών και καταναλωτικών προϊόντων.
Επικεφαλής του ομίλου είναι τα αδέλφια Χαράλαμπος και Αλέξανδρος Κρομμύδας. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας ο όμιλος στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 14.500m2 στον Ασπρόπυργο Αττικής και απασχολεί 150 εργαζόμενους.

Ανάμεσα στα brands που διακινεί είναι ενεργειακά ποτά όπως το Red Bull, το τσίπουρο Καλαϊτζή, τα πατατάκια Tottis, τα σοκολατοειδή Mm’s, Twix κλπ, ενώ διανέμει στην ελληνική αγορά το νερό Aqua Carpatica, τα ξυραφάκια Wilkinson και τα προϊόντα περιποίησης Hawaiian Tropic.

  • ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
  • ·
  • ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
  • ·
  • ΜΗΝΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΑΓΩΓΕΣ
  • ·
  • ΚΡΑΣΙ
  • ·
  • MANTIS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live: Μαρούσι Chery-Άρης Betsson 87-80 (τελικό)

All Content

ΑΕΚ: Με 9 παίκτες και χωρίς πλέι μέικερ κόντρα στον Ολυμπιακό!

All Content - BusinessNews.gr

Διεθνής Αθλητική (Admiral): Aλλαγή σκυτάλης για την πιο κρίσιμη κούρσα

All Content - BusinessNews.gr

Theon: Ιστορικό ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας το 2025 στα 28 χρόνια λειτουργίας της

All Content - BusinessNews.gr

Ο Tony Blair αναλαμβάνει Senior Advisor του Ομίλου Antenna

All Content

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας

All Content

Ο Tony Blair αναλαμβάνει Senior Advisor του Ομίλου Antenna

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Χωρίς Μόρις και Χολ ο Ολυμπιακός, εκτός ο Κουζμίνσκας για την ΑΕΚ

All Content

Μαρούσι-Άρης: H photo gallery του πρώτου προημιτελικού

All Content - BusinessNews.gr

Η H&M φέρνει την Arket στην Ελλάδα – Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

All Content - BusinessNews.gr

Ο Χάρης Καρώνης στρώνει τον δρόμο για deal, ένα εμβληματικό μπριζολάδικο της Νέας Υόρκης έρχεται στο Κολωνάκι και στο Πλαίσιο έκαναν μια τυπική αλλά ουσιαστική αλλαγή

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το καλάθι του σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα σε σχέση με ευρωπαϊκές χώρες, παρά τον υψηλό ΦΠΑ

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

CPI: Αγορές μετοχών από μέλη του Δ.Σ. στο πλαίσιο του Stock Options Plan
CPI: Αγορές μετοχών από μέλη του Δ.Σ. στο πλαίσιο του Stock Options Plan 18/08/2022 - 13:14
JP Morgan: Τρεις προϋποθέσεις για να διευρυνθεί το ράλι των μετοχών 18/08/2022 - 16:54
JP Morgan: Τρεις προϋποθέσεις για να διευρυνθεί το ράλι των μετοχών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βόρεια Μακεδονία: Η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων συνεχίζει την ισχυρή παρουσία της στη χώρα
    17/02/2026 - 19:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΔΜΗΕ: Η ηλεκτρική διασύνδεση κάλυψε πλήρως τη ζήτηση στην Κρήτη
    17/02/2026 - 18:59 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης για ανεργία νέων: Πλέον είμαστε κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (vid)
    17/02/2026 - 18:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Seanergy Maritime Holdings: Ισχυρά κέρδη το 4ο τρίμηνο 2025 και μέρισμα ύψους 0,20 δολαρίων ανά μετοχή
    17/02/2026 - 18:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εορτασμός 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου με δωρεές, συνεργασίες και νέες δράσεις στη Θράκη
    17/02/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ακρίβεια εν καιρώ πολέμου στη Ρωσία: Τα αγγούρια πωλούνται σε τιμές ρεκόρ
    17/02/2026 - 18:07 ΚΟΣΜΟΣ
  • Generali: Υλοποίηση δράσεων εθελοντισμού μέσω του “Feel the Love”
    17/02/2026 - 17:55 ESG
  • Δύο χρόνια Πράξη για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες: 50 εκατομμύρια αποφάσεις ελέγχου περιεχομένου έχουν ακυρωθεί
    17/02/2026 - 17:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,14%, στις 2.253,06 μονάδες ο Γενικός Δείκτης - Τζίρος στα 338,96 εκατ. ευρώ
    17/02/2026 - 17:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ταύρος: Απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ - Ο ιδιοκτήτης απείλησε με ψαλίδι τον δράστη που τράπηκε σε φυγή
    17/02/2026 - 17:43 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Theon: Ιστορικό ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας το 2025 στα 28 χρόνια λειτουργίας της
    16/02/2026 - 19:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πέθανε η σπουδαία ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ - Μια εμβληματική προσωπικότητα
    16/02/2026 - 19:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Διεθνής Αθλητική (Admiral): Aλλαγή σκυτάλης για την πιο κρίσιμη κούρσα
    17/02/2026 - 07:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Χάρης Καρώνης στρώνει τον δρόμο για deal, ένα εμβληματικό μπριζολάδικο της Νέας Υόρκης έρχεται στο Κολωνάκι και στο Πλαίσιο έκαναν μια τυπική αλλά ουσιαστική αλλαγή
    17/02/2026 - 07:33 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός Ρόμπερντ Ντιβάλ
    16/02/2026 - 21:35 LIFESTYLE
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Με 9 παίκτες και χωρίς πλέι μέικερ κόντρα στον Ολυμπιακό!

17/02/2026 - 16:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Α1 Γυναικών 2025/26: Η βαθμολογία

17/02/2026 - 16:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Generali: Υλοποίηση δράσεων εθελοντισμού μέσω του “Feel the Love”

17/02/2026 - 15:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δύο χρόνια Πράξη για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες: 50 εκατομμύρια αποφάσεις ελέγχου περιεχομένου έχουν ακυρωθεί

17/02/2026 - 15:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μακεδονικός Χαλβάς: Στήριξη του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος και δημιουργία ενός παραμυθιού για την Καθαρά Δευτέρα

17/02/2026 - 15:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος TDG: Annual Strategy Summit 2026 στα Village Cinemas του The Mall Athens

17/02/2026 - 13:42
FleetNews
fleetnews.gr

Εκτός δασμών της ΕΕ το Cupra Tavascan

17/02/2026 - 08:02
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα δεδομένα στις μπαταρίες στερεάς κατάστασης

17/02/2026 - 07:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

BAD BUNNY HAIR

10/02/2026 - 16:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo