Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Coca Cola HBC: Κέρδη 316 εκατ. ευρώ το πρώτο μισό του 2022 - Οι προσδοκίες από την εξαγορά της 3Cents
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
11/08/2022 · 10:34

Coca Cola HBC: Κέρδη 316 εκατ. ευρώ το πρώτο μισό του 2022 - Οι προσδοκίες από την εξαγορά της 3Cents

Ο όγκος πωλήσεων της εισηγμένης εμφανίζει άνοδο 18,1% ενώ τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις εμφανίζουν άνοδο 29,6%.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ανοδικά κινήθηκαν τα κέρδη της Coca Cola HBC το πρώτο εξάμηνο του 2022, καθώς ανήλθαν στα 316 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 34,5% σε ετήσια βάση.

Την ίδια στιγμή, ο όγκος πωλήσεων της εισηγμένης εμφανίζει άνοδο 18,1% ενώ τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις εμφανίζουν άνοδο 29,6% στα 4,2 δισ. ευρώ, ενώ τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν στα 275,7 εκατ. ευρώ, με πτώση 21,3% σε ετήσια βάση.

Οι ελεύθερες ταμειακές ροές της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 55,4 εκατ. ευρώ στα 332,9 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο CEO της Cοca Cola ΗBC Ζόραν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για ισχυρές επιδόσεις το πρώτο εξάμηνο, τονίζοντας ότι «συνεχίσαμε να εκτελούμε τη στρατηγική ανάπτυξής με προσήλωση και πειθαρχία».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Είμαι ικανοποιημένος που επιτύχαμε ισχυρή οργανική ανάπτυξη, ισορροπημένη μεταξύ όγκου και εσόδων ανά περίπτωση. Η τιμολόγηση, το μείγμα και η αποδοτικότητα κόστους βοήθησαν στον μετριασμό των αυξήσεων του κόστους εισροών, υποστηρίζοντας την επιτυχημένη μετατροπή της αύξησης των εσόδων σε κέρδη και ταμειακές ροές. Η συνεχής επένδυση σε ευκαιρίες υψηλού δυναμικού και η ικανότητα στην προτεραιοποίηση επί σειρά ετών μας δίνει ανάπτυξη σήμερα. Και παραμένουμε σε αυτή την πορεία, με στοχευμένες επενδύσεις για ανάπτυξη. Έχουμε μεγάλη πεποίθηση ότι οι στενές συνεργασίες με τους πελάτες μας, το ισχυρό χαρτοφυλάκιο και οι δυνατότητες των ανθρώπων μας θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξία ακόμη και όταν αντιμετωπίζουμε μια περίοδο μακροοικονομικής και γεωπολιτικής αβεβαιότητας. Επαναφέρουμε το guidance για το 2022 και αναμένουμε να δημιουργήσουμε συγκρίσιμα EBIT της τάξης των 740-820 εκατομμυρίων ευρώ».
Σε ό,τι αφορά τα βασικά οικονομικά μεγέθη της εταιρείας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022, τα καθαρά έσοδα από πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 19,4% σε οργανική βάση και κατά 29,6% σε δημοσιευμένη βάση.
Εξαιρουμένης της Ρωσίας και της Ουκρανίας, η αύξηση των καθαρών εσόδων από πωλήσεις διαμορφώθηκε σε 25,2% σε οργανική βάση, ενώ ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 12,1%.
Την ίδια στιγμή, τα καθαρά έσοδα από πωλήσεις ανά κιβώτιο αυξήθηκαν κατά 14,0% σε οργανική βάση, επωφελούμενα από την τιμολογιακή πολιτική και τις στοχευμένες ενέργειες για τη βελτίωση του μείγματος, περαιτέρω ενισχυμένα από την ανάκαμψη της εκτός σπιτιού κατανάλωσης.
Η ευρείας βάσης δυναμική ανάπτυξης του όγκου πωλήσεων διατηρείται, εξαιρουμένης της Ρωσίας και της Ουκρανίας, οφειλόμενη κατά κύριο λόγο στις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας.
Η ενσωμάτωση της Αιγύπτου εξελίσσεται καλά, προσθέτοντας 7 ποσοστιαίες μονάδες στην αύξηση των καθαρών εσόδων σε δημοσιευμένη βάση.
Σημειώθηκαν περαιτέρω αυξήσεις του μεριδίου αγοράς σε αξία και όγκο πωλήσεων στα έτοιμα προς κατανάλωση μη αλκοολούχα αναψυκτικά και στα ανθρακούχα αναψυκτικά.
Τα συγκρίσιμα λειτουργικά κέρδη σε οργανική βάση αυξήθηκαν κατά 23,0%, με τα περιθώρια κέρδους να αυξάνονται κατά 30 μονάδες βάσης σε οργανική βάση, φτάνοντας στο 11%, επωφελούμενα από την τιμολογιακή πολιτική, το βελτιωμένο μείγμα και την αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Η συνεπής πραγματοποίηση επενδύσεων σε σχέση με τα ανθρακούχα αναψυκτικά για ενήλικες, είχε ως αποτέλεσμα συνεχιζόμενες ισχυρές επιδόσεις με αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά 18,7%, εξαιρουμένης της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ενώ η εξαγορά της επιχείρησης ανθρακούχων αναψυκτικών για ενήλικες Three Cents, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το τρίτο τρίμηνο, ενισχύει τις δυνατότητές της εταιρείας σε σχέση με τη διάθεση premium προϊόντων στην κατηγορία.

Παράλληλα, οι όγκοι πωλήσεων καφέ αυξήθηκαν κατά 56%, με αυξανόμενη συμβολή της κατανάλωσης εκτός σπιτιού, ενώ από η εταιρεία εξακολούθησε την ψηφιοποίησή της, με την ιδιόκτητη Β2Β Πλατφόρμα Πελατών που να αριθμεί πλέον περισσότερους από 200 χιλιάδες πελάτες.
Οι προοπτικές

Όπως ανέφερε, εξάλλου, ο κ. Μπογκντάνοβιτς «έχοντας πάντα υπόψη τους μακροοικονομικούς και γεωπολιτικούς κινδύνους, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο χαρτοφυλάκιό μας, στις δυνατότητές μας ως προς την στρατηγική διανομής στην αγορά, στην εμπορική στρατηγική μας με επίκεντρο τον πελάτη, στη δυναμική των διάφορων αγορών μας και, πάνω από όλα, στις ικανότητες των ανθρώπων μας. Δίνουμε προτεραιότητα στις επενδύσεις στις διάφορες περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε, προκειμένου να ενισχύσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το 2022 αναμένουμε να επιτύχουμε οργανική αύξηση των καθαρών εσόδων από πωλήσεις σε επίπεδο ομίλου. Οι αγορές μας, εκτός της Ρωσίας και της Ουκρανίας, συνεχίζουν να εμφανίζουν ισχυρή δυναμική. Εξαιρουμένης της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αναμένουμε διψήφια οργανική αύξηση των καθαρών εσόδων από πωλήσεις.

Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε συνεχή πληθωρισμό και πλέον αναμένουμε αύξηση του κόστους πωληθέντων ανά κιβώτιο στο μέσο επίπεδο του εύρους 15-20% για το 2022. Θα παραμείνουμε εστιασμένοι στη βελτίωση της αποδοτικότητας. Επίσης, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ευκαιρίες ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου, των αγορών μας, των ικανοτήτων μας, των ανθρώπων μας και των δεσμεύσεών μας για βιωσιμότητα. Για την επίτευξη των ευκαιριών ανάπτυξης στις αγορές μας, αναμένεται να αυξήσουμε τις δαπάνες μάρκετινγκ στο δεύτερο εξάμηνο.

Στο εξής, η παρουσία μας στη Ρωσία θα είναι σημαντικά πιο περιορισμένη σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και εστιασμένη σε υπάρχοντα τοπικά σήματα. Αναμένουμε ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητά μας, θα είναι άμεσα οικονομικά αυτάρκης. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω παραγόντων, αναμένουμε τα συγκρίσιμα λειτουργικά κέρδη να διαμορφωθούν στο εύρος των €740 με 820 εκατ. για το 2022, συμπεριλαμβανομένης της επίδρασης από την πλήρη ενοποίηση της Multon από τις 11 Αυγούστου».

Δεν έλειψε, επίσης, η ενημέρωση για το πως δραστηριοποιείται η εταιρεία σε Ρωσία και Ουκρανία. Όπως τονίστηκε από την Coca Cola HBC «Η ασφάλεια των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους που έχουν πληγεί από την ανείπωτη τραγωδία στην Ουκρανία εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητά μας. Στις 24 Φεβρουαρίου 2022 κλείσαμε προσωρινά το εργοστάσιό μας στην Ουκρανία και σταματήσαμε την παραγωγή για λόγους ασφαλείας. Από τον Μάϊο, ξεκινήσαμε εκ νέου σταδιακά την παραγωγή στην Ουκρανία και αυτή τη στιγμή διανέμουμε και πωλούμε αναψυκτικά όπου αυτό είναι ασφαλές. Στη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου, οι όγκοι πωλήσεων στην Ουκρανία μειώθηκαν κατά 45%. Στις 8 Μαρτίου, σταματήσαμε τις παραγγελίες συμπυκνωμένης πρώτης ύλης των προϊόντων με σήμα Coca-Cola στη Ρωσία και συνεργαστήκαμε στενά με την The Coca-Cola Company για την υλοποίηση της απόφασής της για αναστολή της επιχειρηματικής της δραστηριότητας στην περιοχή. Σταματήσαμε να επενδύουμε στη Ρωσία και δεν θα διοχετεύσουμε νέα κεφάλαια στην αγορά. Στη Ρωσία, σημειώθηκε πτώση του όγκου πωλήσεων κατά 46% κατά το δεύτερο τρίμηνο, ενώ αναμένεται περαιτέρω πτώση κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Επιπλέον, αναμένεται να έχουμε σημαντικά μικρότερη παρουσία στη Ρωσία εστιασμένη σε τοπικά σήματα, η οποία θα είναι άμεσα αυτάρκης από λειτουργική και οικονομική άποψη. Έχουμε αναγνωρίσει μη ταμειακές χρεώσεις ύψους €188 εκατ. και ταμειακές χρεώσεις €2 εκατ. Οι εν λόγω χρεώσεις θα αναγνωριστούν ως στοιχεία που επηρεάζουν τη συγκρισιμότητα, και άρα θα επηρεάσουν τα λειτουργικά κέρδη και τα κέρδη ανά μετοχή μόνο σε δημοσιευμένη βάση. Θα ξεκινήσουμε να ενοποιούμε πλήρως τη Multon από τις 11 Αυγούστου».

  • COCA COLA HBC
  • ·
  • ΚΕΡΔΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε τους αγώνες Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

All Content

Με Χάποελ για το 6/6 ο Παναθηναϊκός, στη Βαρκελώνη για την 5η νίκη ο Ολυμπιακός

All Content - BusinessNews.gr

Mitsopoulos The Meat Family: Τζίρος 53,6 εκατ. ευρώ, εκτίναξη κερδών και επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Sani/Ikos: Επενδύσεις 355,8 εκατ. ευρώ το 2025 – Τα πλάνα επέκτασης στη Μεσόγειο

All Content - BusinessNews.gr

«Καμπανάκι» από την ΕΕ για το ενεργειακό κόστος – Στο τραπέζι νέα μέτρα

All Content

ΕΡΤ: Νέοι γενικοί διευθυντές Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

All Content

Η EON μετατρέπεται σε Nova TV

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δραματική νίκη των Νικς επί των Ράπτορς, οι Ρόκετς σάρωσαν τους Θάντερ (vids)

All Content

Γιαννακόπουλος: «Αυτά που έρχονται στον κόσμο του μπάσκετ δεν έχουν προηγούμενο»

All Content - BusinessNews.gr

Capital Maritime Finance: Προσφορές 1,1 δισ. και άντληση 300 εκατ.- Στα 7,50 ευρώ η τιμή διάθεσης

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Τα 7 νέα «όπλα» κατά της φοροδιαφυγής - Στο μικροσκόπιο ακίνητα, συναλλαγές, πελατολόγια

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης: Αύξηση τζίρου 22% στα 55,5 εκατ. ευρώ– Οι επενδύσεις και τα πλάνα για την συνέχεια

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

WWF και Costa Navarino παρουσιάζουν οδηγό για μηδενική σπατάλη στην εστίαση

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

CSRΝews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Sinsay: Ανοίγει τη «βεντάλια» των προϊόντων πριν τα εγκαίνια του πρώτου φυσικού σημείου πώλησης
Sinsay: Ανοίγει τη «βεντάλια» των προϊόντων πριν τα εγκαίνια του πρώτου φυσικού σημείου πώλησης 11/08/2022 - 09:41
Disney Plus - Νetflix: Σημειώσατε 1 11/08/2022 - 10:55
Disney Plus - Νetflix: Σημειώσατε 1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • KFC: Τέλος στη συνεργασία 40 ετών με την PepsiCo – Η Coca-Cola αναλαμβάνει τα καταστήματα στις ΗΠΑ
    16/10/2026 - 10:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • myBusinessSupport: Πώς θα ενισχυθούν επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο - Υποβολή αιτήσεων
    16/10/2026 - 10:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AKTOR: Νέα τιμή-στόχος 15,30 ευρώ από τη Euroxx με άλμα 62% - EBITDA άνω των 600 εκατ. ευρώ
    16/10/2026 - 10:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tesla Roadster: Παρουσίασε το πρώτο «ιπτάμενο» αυτοκίνητο που επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 0,59 δευτερόλεπτα
    16/10/2026 - 10:40 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ο Γρηγόρης επεκτείνεται στην Πάφο και φτάνει τα 15 καταστήματα στην Κύπρο
    16/10/2026 - 10:39 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο η έναρξη των συναλλαγών
    16/10/2026 - 10:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνική Ένωση Τραπεζών: 97 αεροδιακομιδές ασθενών με τη στήριξη των τεσσάρων τραπεζών στο ΕΚΑΒ
    16/10/2026 - 10:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τζέι ντι Βανς για Γκιλφόιλ: Κατάπτυστο αν κάποιος πουλάει πρόσβαση στον Λευκό Οίκο
    16/10/2026 - 10:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Motor Oil: Τρεις συλλήψεις για το δεύτερο εργατικό ατύχημα μέσα σε έξι ημέρες
    16/10/2026 - 10:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέταρτη στη γαλλική αγορά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου η Ελλάδα
    16/10/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αγγελάκης: Αύξηση τζίρου 22% στα 55,5 εκατ. ευρώ– Οι επενδύσεις και τα πλάνα για την συνέχεια
    15/10/2026 - 12:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος παρουσίασε το Στρατηγικό της Σχέδιο 2026 – 2030
    15/10/2026 - 13:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Alpha Bank: Στις 19 Οκτωβρίου η διαπραγμάτευση 140.300 νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο
    15/10/2026 - 18:19 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ο Ιωάννης Ρούσσης αναλαμβάνει Head of Audi & Bentley στην Kosmocar
    15/10/2026 - 17:59 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Motor Oil: Νέο ατύχημα με τραυματίες - Η ανακοίνωση της εταιρείας
    15/10/2026 - 19:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WBL1: Οι δηλώσεις ενόψει της 3ης αγωνιστικής

16/10/2026 - 07:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WWF και Costa Navarino παρουσιάζουν οδηγό για μηδενική σπατάλη στην εστίαση

16/10/2026 - 06:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παπάγου-Πρωτέας Βούλας την Παρασκευή στην Elite League

16/10/2026 - 06:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

15/10/2026 - 14:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

NielsenIQ: Οι τάσεις που επαναπροσδιορίζουν τον Έλληνα καταναλωτή

15/10/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Radio Sounds Festival - «ΑΙ or not AI?»: Ένα ανοιχτό πάνελ για την τεχνητή νοημοσύνη και την καλλιτεχνική δημιουργία

15/10/2026 - 13:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo