Τρίτη, 20 Μαΐου 2025
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Επενδυτικός  «πυρετός» στην βιομηχανία τροφίμων - ποτών
 Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
06/07/2022 · 08:02

Επενδυτικός «πυρετός» στην βιομηχανία τροφίμων - ποτών

Σημαντικές επενδυτικές κινήσεις εντάχθηκαν το τελευταίο διάστημα στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου από εταιρείες τροφίμων και ποτών, που προχωρούν σταθερά τα σχέδια ενίσχυσης του αποτυπώματος τους.

Επένδυση 35 εκατ. ευρώ για την Παπαδοπούλου

Επένδυση ύψους 35 εκατ. ευρώ «τρέχει» η Ε.Ι. Παπαδόπουλος (Μπισκότα Παπαδοπούλου) Συγκεκριμένα, εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο επενδυτικό σχέδιο ύψους 35,2 εκατ. ευρώ της εταιρείας που αφορά την «επέκταση δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας παραγωγής ψωμιού» στο Δήμο Τανάγρας (Οινόφυτα). Η εταιρεία θα ενισχυθεί με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής με ποσό 8,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέλισσα Κίκιζας: 5 εκατ. ευρώ για κοφτά ζυμαρικά

Στον αναπτυξιακό νόμο εντάχθηκε επενδυτικό σχέδιο ύψους 5,64 εκατ. ευρώ της Μέλισσα Κίκιζας που αφορά την «επέκταση δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας παραγωγής κατά 70.000,00 κιλά/ημέρα, προϊόντων μακαρονοποιείου, με την προσθήκη νέας γραμμής παραγωγής (τύπου κοφτών) ζυμαρικών» στη μονάδα της στη Λάρισα. Η Μέλισσα Κίκιζας πρόκειται να λάβει ενίσχυση 1.975.038,45 ευρώ με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Αgrifreda: Eπένδυση 8 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα

Στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της γενικής επιχειρηματικότητας εντάχθηκε επενδυτικό σχέδιο και της Agrifreda. Πρόκειται για επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ που αφορά την ίδρυση νέας μονάδας παραγωγής κατεψυγμένων φρούτων στη ΒΙΠΕ Δροσιάς στην Έδεσσα. Σημειώνεται πως από τον Οκτώβριο του 2020 το EOS Hellenic Renaissance Fund που διαχειρίζεται η EOS Capital Partners με επικεφαλής τον Απόστολο Ταμβακάκη, έχει αποκτήσει το 20% της Agrifreda έναντι 15 εκατ. ευρώ, συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Η Agrifreda ιδρύθηκε και διευθύνεται από το 2000 στην Άψαλο Εδέσσης από τον Γιάννη Σινιόσογλου και δραστηριοποιείται στις αγορές των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, χαλβά και ταχινιού, εμφιαλωμένου νερού και προϊόντων ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας, με περισσότερους από 1.500 ενεργούς κωδικούς προϊόντων. Η εταιρεία διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες με σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 37.000 τ.μ. και τρεις αποθηκευτικές μονάδες 45.000 τ.μ. Διαθέτει επτά δικά της σήματα, με πιο γνωστά το σήμα «Εκλεκτή Σοδειά», που αφορά κατεψυγμένα προϊόντα και περιλαμβάνει κωδικούς λαχανικών αλλά και φρούτων, καθώς και το εμφιαλωμένο νερό «Δροσιά».

Δωδώνη: Επενδύει στην Θήβα αλλά και στα Ιωάννινα

Επενδυτικό σχέδιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ (2.438.395,00 ευρώ) της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη εντάχθηκε στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου. Αφορά την «επέκταση της δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας με προσθήκη γραμμής παραγωγής γιαουρτιού» για τη μονάδα της εταιρείας στη Θήβα και η Δωδώνη πρόκειται να λάβει ενίσχυση 426.719,13 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης. Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στις συνολικές επενδύσεις, ύψους 5 εκατ. ευρώ, που έχει προγραμματίσει για το 2022 η Δωδώνη και οι οποίες περιλαμβάνουν τη δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής στα Ιωάννινα αλλά και τον εκσυγχρονισμό της μονάδας της στη Θήβα για την παραγωγή plant-based προϊόντων. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο η Δωδώνη το απέκτησε τον Δεκέμβριο του 2016 από τη Simos Foods και παρήγαγε κυρίως private label φέτα. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του, αξιοποιείται για την παραγωγή των νέων φυτικών επιδόρπιων βρώμης, Δωδώνη Plant’d.

Εurocatering: Διπλή επένδυση 2,7 εκατ. ευρώ

Δύο επενδύσεις της Eurocatering (Φρεσκούλης) εντάχθηκαν στον αναπτυξιακό νόμο. Η πρώτη είναι ύψους 853.362 ευρώ και αφορά την «επέκταση μονάδας επεξεργασίας και συντήρησης φυλλώδων λαχανικών και συσκευασίας σαλατών» στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας με έδρα τη Λιβαδειά, ενώ η δεύτερη ξεπερνά το 1,75 εκατ. ευρώ (1.751.122,07 ευρώ) και έχει να κάνει με τη «δημιουργία θερμοκηπίου υδροπονίας» στην Τανάγρα. Για την πρώτη η Eurocatering θα λάβει ενίσχυση 209.073,69 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης, ενώ για τη δεύτερη 429.024,91 ευρώ.

Σημαντικές εξελίξεις στην αγορά νερού

Στον αναπτυξιακό νόμο εντάχθηκε επένδυση ύψους 5,16 εκατ. ευρώ για την ίδρυση μονάδας εμφιάλωσης μεταλλικού νερού στη θέση Κάκαβος της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης του Δήμου Λαμιέων. Την επένδυση υλοποιεί η Hellenic Brands Holding. Commodities Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, η οποία αναμένεται να λάβει σχετική επιχορήγηση 2,32 εκατ. ευρώ. Η HBH.COM συστάθηκε τον Μάιο του 2021 στη Λαμία, από την υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου Susan Fisher, η οποία αποτελεί και την μοναδική εταίρο και διαχειρίστρια. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 50.000 ευρώ και σκοπός της είναι η «παραγωγή μεταλλικών νερών και αεριούχων νερών, που δεν έχουν γλυκαθεί ή αρωματισθεί και το χονδρικό εμπόριο αναψυκτικών και εμφιαλωμένων νερών». Την ίδια στιγμή επένδυση ύψους 5,5 εκατ. ευρώ προχωρά η Κλεινός ΙΚΕ της οικογένειας Κόνσουλα για την επιστροφή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κλεινός στην αγορά. Το επενδυτικό της σχέδιο που αφορά την «απόκτηση μέρους των στοιχείων ενεργητικού επιχειρηματικής μονάδας που έχει κλείσει και δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, δυναμικότητας 48.000 κυβικών μέτρων/έτος» στην Καλαμπάκα εντάχθηκε και αυτό στον αναπτυξιακό.

Χρήση των ευεργετικών διατάξεων του αναπτυξιακού νόμου κάνει και η Δίρφυς για δυο επενδύσεις της συνολικού ύψους 2,3 εκατ. ευρώ στις εγκαταστάσεις της στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια. Η πρώτη είναι ύψους 1.906.565,00 ευρώ και αφορά την επέκταση της δυναμικότητας της υφιστάμενης μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών. Για την συγκεκριμένη επένδυση η Δίρφυς θα λάβει ενίσχυση ύψους 600.567,97 ευρώ με την μορφή επιχορήγησης. Η δεύτερη επένδυση είναι ύψους 451.238, 76 ευρώ και έχει να κάνει με την «ίδρυση μονάδας παραγωγής βρώσιμων παγακιών». Για την συγκεκριμένη επενδυτική κίνηση η Δίρφυς θα λάβει ενίσχυση ύψους 203.057,44 ευρώ πάλι με την μορφή επιχορήγησης.

Ακόμη στον αναπτυξιακό νόμο εντάχθηκε πρόσφατα επενδυτικό σχέδιο ύψους 888.045,55 ευρώ της Θεόνη (ΑΗΒ Group), το οποίο αναφέρεται στην επέκταση της δυναμικότητας της μονάδας εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού της εταιρείας στο Μουζάκι Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται πως η Θεόνη στις αρχές του έτους ανακοίνωσε πως προχωρά σε επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα γραμμή θα αυξήσει τον όγκο παραγωγής κατά 60% των φιαλών/ημέρα σε συσκευασίες των 500 ml και 1.500 ml. Το νέο κέντρο logistics θα βρίσκεται στην περιοχή του Ελληνόπυργου Μουζακίου

Επίσης μέσα στον Ιούνιο εντάχθηκε καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας του Αναπτυξιακού νόμου εντάχθηκε επενδυτικό σχέδιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Βίκος το οποίο έχει προϋπολογισμό 18,37 εκατ. ευρώ. Το ποσό ενίσχυσης για τη βιομηχανία με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής ανέρχεται σε περίπου 6,43 εκατ. ευρώ. Από τον Φεβρουάριο η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως προχωρά επένδυση ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ για να δημιουργήσει νέο - υπερσύγχρονο βιομηχανοστάσιο στο Καλπάκι του Δήμου Πωγωνίου, το οποίο περιλαμβάνει δύο γραμμές παραγωγής (γυαλί και can), της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας KRONES.

Έργο υποδομής από την Μπάρμπα Στάθης

Tα εγκαίνια του νέου αυτοματοποιημένου ψυκτικού θαλάμου υπερσύγχρονης τεχνολογίας πραγματοποίησε η Μπάρμπα Στάθης, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο του προγράμματός Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και συγκεκριμένα του υπομέτρου 4.2/ Δράση 4.2.1 «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη με τελικό προϊόν εντός του Παραρτήματος της Συνθήκης Λειτουργίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΛΕΕ)(γεωργικό προϊόν)», ολοκληρώθηκε πρόσφατα η κατασκευή του καινοτόμου ρομποτικού ψυκτικού θαλάμου, τον οποίο εγκαινίασε ο υπουργός Αγρο-τικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Γεωργαντάς, παρουσία πολιτικών εκπροσώπων και θεσμικών φορέων της Β. Ελλάδας. Ο θάλαμος, κατατάσσεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και είναι ο μεγαλύτερος στο είδος του στην Ελλάδα. Με δυναμικότητα 10.500 παλετοθέσεων και με χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον, ο συγκεκριμένος θάλαμος βαθιάς κατάψυξης καταφέρνει σημαντική μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρείας, καθώς καταναλώνει 65%-70% λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς θαλάμους, ενώ τα φωτοβολταϊκά πάνελ που βρίσκονται τοποθετημένα στη στέγη του, εξασφαλίζουν το 40% της ετήσιας ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία του.

Τα σχέδια της Κρι Κρι
Νέα επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας της μονάδας της προγραμματίζει η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρό-εδρος και διευθύνων σύμβουλός της, Παναγιώτης Τσινάβος, σε συνάντηση με δημοσιογράφους πριν λίγο καιρό στις Σέρρες. Η γαλακτοβιομηχανία το διάστημα 2014-2021 πραγματοποίησε επενδύσεις ύψους 78 εκατ. ευρώ για πάγιο εξοπλισμό, ενώ, επενδύει επίσης στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην κυκλική οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε τη Μονάδα Βιοαερίου για Παραγωγή Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας αποκλειστικά από τα υγρά απόβλητα και παραπροϊόντα της βιομηχανίας, μια επένδυση ύψους 6 εκατ. ευρώ, ενώ υλοποίησε και επένδυση ύψους 600.000 ευρώ για φωτοβολταϊκά στις ταράτσες των εγκαταστάσεών της.

Κινήσεις σε διάφορους κλάδους

Τέλος αναφοράς χρήζουν επίσης τόσο η επένδυση ύψους 1,25 εκατ. ευρώ για την επέκταση της δυναμικότητας της μονάδας της στον Ασπρόπυργο στην οποία προχωρά η σοκολατοβιομηχανία Oscar όσο και η επένδυση της τάξεως των 571.000 ευρώ που έχει δρομολογήσει η εταιρεία Παπαδημητρίου. Η τελευταία αφορά την επέκταση της δυναμικότητας της μονάδας παραγωγής μουστάρδας που διαθέτει η επιχείρηση στην Καλαμάτα,

  • ΤΡΟΦΙΜΑ
  • ·
  • ΠΟΤΑ
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • ·
  • ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
  • ·
  • AGRIFREDA
  • ·
  • EUROCATERING
  • ·
  • ΔΩΔΩΝΗ
  • ·
  • ΘΕΟΝΗ
  • ·
  • ΔΙΡΦΥΣ
  • ·
  • ΒΙΚΟΣ
  • ·
  • ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
  • ·
  • ΚΡΙ ΚΡΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Grivalia Hospitality: Σύντομα η επαναλειτουργία του Amanzoe, μετά την πυρκαγιά στην Αργολίδα
Grivalia Hospitality: Σύντομα η επαναλειτουργία του Amanzoe, μετά την πυρκαγιά στην Αργολίδα 05/07/2022 - 20:31
ΔΙΑΣ: Αύξηση εσόδων κατά 19% - Άλμα 114% στην καθαρή κερδοφορία το 2021 06/07/2022 - 07:26
ΔΙΑΣ: Αύξηση εσόδων κατά 19% - Άλμα 114% στην καθαρή κερδοφορία το 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση των αφίξεων 3,5% και 3,3% των διανυκτερεύσεων τον Μάρτιο
    20/05/2025 - 13:45 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Β. Κικίλιας: «Έως 32% μείωση στα εισιτήρια στα ταχύπλοα»
    20/05/2025 - 13:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Baker Tilly στην Αθήνα
    20/05/2025 - 13:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στα 20 δισ. δολάρια η αγορά της «έξυπνης» διαχείρισης κυκλοφορίας το 2027
    20/05/2025 - 13:18 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 2,4% του τζίρου των επιχειρήσεων το α' τρίμηνο
    20/05/2025 - 13:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 1.820,18 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,52%
    20/05/2025 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στρατηγική συνεργασία Howden Hellas και Δίον
    20/05/2025 - 13:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Νέο μπλακ άουτ στις τηλεφωνικές επικοινωνίες δημιούργησε χάος σε όλη τη χώρα
    20/05/2025 - 13:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στο Βελιγράδι για την προώθηση του τουρισμού η περιφέρεια Κρήτης
    20/05/2025 - 13:09 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ο Χαράλαμπος Καραΐσκος νέος Εμπορικός Διευθυντής στην ASBIS Hellas
    20/05/2025 - 12:59 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα ηγεσία στη McDonald’s: Η Premier Capital Ελλάς διορίζει νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο
    19/05/2025 - 16:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η SingularLogic στην πρώτη γραμμή της βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας, με 5 νέα ερευνητικά έργα
    19/05/2025 - 18:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αναβαθμίζεται η εξυπηρέτηση των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά
    19/05/2025 - 18:00 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Salesforce: Η αξιοποίηση των AI Agents αναμένεται να αυξηθεί κατά 327% έως το 2027
    19/05/2025 - 17:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΚΥΣΟΙΠ: Προετοιμασία της Ελλάδας για τα ευρωπαϊκά κονδύλια 2028-2034
    19/05/2025 - 18:35 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

Advertising.gr
Advertising.gr

Apple: Μπλοκάρει το Fortnite - Εκτός του App Store

20/05/2025 - 15:52
Advertising.gr
Advertising.gr

Omnicom: Αποχωρεί από CEO o John Wren το 2028

20/05/2025 - 15:49
AllStar Basket
AllStar Basket

H προσωπογραφία της Ελεάννας Χριστινάκη: Η θάλασσα μέσα μου…

20/05/2025 - 13:34
AllStar Basket
AllStar Basket

Κολοσσός: Αποχαιρετιστήριο δείπνο από τον νέο πρόεδρο, Ιωακείμ Κυπαρισσά

20/05/2025 - 13:21
Estetica Hellas
Estetica Hellas

Double Trouble Charity party για την αγαπημένη αλυσίδα καφέ ”Il Toto” με αφορμή τα 7 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας και τα 180 καταστήματα της

20/05/2025 - 13:00
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

20/05/2025 - 12:15
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

Νέα μπάρα Γρηγόρης: School Synergy Snacks

20/05/2025 - 11:55
FleetNews
FleetNews

Chery: Υψηλές φιλοδοξίες στην Ευρώπη

20/05/2025 - 07:18
FleetNews
FleetNews

BMW: Νέος Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου ο Dr. Nicolas Peter

20/05/2025 - 07:16
Estetica Hellas
Estetica Hellas

Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2025

19/05/2025 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2025 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo