Τρίτη, 21 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα, με υψηλή θερμοκρασία και αφρικανική σκόνη
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΛΠΕ: Βελτιωμένα λειτουργικά αποτελέσματα χάρη στα υψηλότερα περιθώρια διύλισης
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
12/05/2022 · 18:04

ΕΛΠΕ: Βελτιωμένα λειτουργικά αποτελέσματα χάρη στα υψηλότερα περιθώρια διύλισης

Οι πωλήσεις του ομίλου ανήλθαν στα 2,8 δισ. ευρώ, με τα συγκρίσιμα EBITDA να φτάνουν τα 99 εκατ. ευρώ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σημαντική αύξηση κατά 54% κατέγραψαν τα συγκρίσιμα κέρδη EBITDA του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια στο α΄ τρίμηνο του 2022, διαμορφούμενα στα €99 εκατ., ενώ τα αντίστοιχα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε €4 εκατ.

Τα θετικά αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν κυρίως τη βελτίωση επιδόσεων του κλάδου Διύλισης, Εφοδιασμού & Εμπορίας, λόγω των υψηλότερων διεθνών περιθωρίων διύλισης και της αυξημένης ζήτησης καυσίμων στην εγχώρια αγορά, που αντιστάθμισε την αρνητική επίπτωση της ενεργειακής κρίσης στο λειτουργικό κόστος. Η παραγωγή των διυλιστηρίων διαμορφώθηκε σε 3,1 εκατ. τόνους (-16% έναντι Α' Τριμήνου 2021), καθώς υλοποιήθηκε το πρόγραμμα εκτεταμένης συντήρησης (Full turnaround) στο διυλιστήριο Ελευσίνας, που ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και επιτυχία στις αρχές του Β’ Τριμήνου.

Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 3,3 εκατ. τόνους (-4%), με αυξημένες πράξεις εμπορίας, που αντιστάθμισαν εν μέρει την απώλεια παραγωγής. Η ανάκαμψη της ζήτησης σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε, η οποία το Α’ Τρίμηνο 2021 είχε επηρεαστεί από τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, οδήγησε σε αύξηση όγκων και συνεισφοράς, τόσο για την Εγχώρια, όσο και τη Διεθνή Εμπορία.

Σε ό,τι αφορά στα Δημοσιευμένα κατά ΔΠΧΑ Κέρδη EBITDA, ανήλθαν στα €501 εκατ., με τα αντίστοιχα Καθαρά Κέρδη να διαμορφώνονται στα €347 εκατ., καθώς επηρεάστηκαν από την αύξηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου στην αποτίμηση αποθεμάτων, αλλά και από τον λογιστικό χειρισμό των δικαιωμάτων εκπομπών CO2 σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ, επίπτωση που αντιστρέφεται στα επόμενα τρίμηνα.

ΔΙΥΛΙΣΗ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ: Το Α’ Τρίμηνο 2022, τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA του κλάδου Διύλισης, Εφοδιασμού και Εμπορίας ανήλθαν στα €44 εκατ. έναντι €9 εκατ. το Α’ Τρίμηνο του 2021.

Το περιθώριο του συστήματος διυλιστηρίων του Ομίλου διαμορφώθηκε στα $9,0/βαρέλι, με σημαντική υπεραπόδοση έναντι των ενδεικτικών περιθωρίων, αλλά και συγκριτικά με τα $6,8/βαρέλι στο Α’ Τρίμηνο 2021.

ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ: Τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA του κλάδου Πετροχημικών διαμορφώθηκαν στα €28 εκατ., καθώς η εξομάλυνση στην παγκόσμια αγορά πολυπροπυλενίου έναντι του ελλείμματος που παρατηρήθηκε κατά το Α’ τρίμηνο του 2021, οδήγησε σε χαμηλότερα διεθνή περιθώρια πολυπροπυλενίου.

ΕΜΠΟΡΙΑ: Ο κλάδος της Εγχώριας Εμπορίας σημείωσε βελτιωμένα αποτελέσματα, κυρίως λόγω υψηλότερου όγκου πωλήσεων (+20% σε ετήσια βάση), καθώς η ζήτηση ανέκαμψε. Τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν στα €18 εκατ.

Αντίστοιχα, στη Διεθνή Εμπορία, η ανάκαμψη της ζήτησης σε όλες τις χώρες και ο υψηλότερος αριθμός πρατηρίων οδήγησαν σε αυξημένους όγκους πωλήσεων (+32% έναντι Α’ Τριμήνου 2021) και βελτιωμένη κερδοφορία, με τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA να ανέρχονται στα €13 εκατ.

ΑΠΕ: Η υψηλότερη εγκατεστημένη ισχύς ΑΠΕ, λόγω συνεισφοράς των αιολικών πάρκων στη Ν. Εύβοια, οδήγησε σε αυξημένη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (43 GWh έναντι 10 GWh το Α’ Τρίμηνο 2021), με τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA να αυξάνονται σε €3 εκατ. έναντι €1 εκατ. του Α’ Τριμήνου 2021.

Μετά την ολοκλήρωση του Φ/Β έργου στην Κοζάνη ισχύος 204 MW στις αρχές του Β’ Τριμήνου 2022, η συνολική εγκατεστημένη ισχύς ανέρχεται σήμερα στα 285 MW.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Η συνεισφορά του Ομίλου της ΔΕΠΑ στα ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη του Ομίλου για το Α’ Τρίμηνο 2022, ανήλθε στα €5 εκατ.

Το EBITDA της Elpedison αυξήθηκε στα €46 εκατ. κατά το Α’ Τρίμηνο 2022, λόγω ανοδικής πορείας της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας και, αντίστοιχα, της παραγωγής των εργοστασίων της Elpedison.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια Συμμετοχών Α.Ε., Ανδρέας Σιάμισιης, επεσήμανε: "Η κατάσταση στην ενεργειακή αγορά επιδεινώθηκε κατά το Α’ Τρίμηνο του 2022, με αυξημένες τιμές προς καταναλωτές και βιομηχανία σε φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια. Στην αγορά καυσίμων, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οδήγησε σε αλλαγή πολλών δεδομένων, ειδικά για την περιοχή μας, καθώς τα αργά και προϊόντα αργού από τη Ρωσία αποτελούν μια σημαντική πηγή εφοδιασμού. Σαν ΕΛΠΕ προχωρήσαμε άμεσα στη διασφάλιση εναλλακτικών πηγών προμήθειας, χωρίς να επηρεαστεί η λειτουργία μας και ο εφοδιασμός της αγοράς, αξιοποιώντας την ευελιξία των διυλιστηρίων μας, αλλά και τnν καλή συνεργασία με άλλες χώρεςπαραγωγούς.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα, η ενίσχυση των διεθνών περιθωρίων διύλισης, σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της ζήτησης στην εγχώρια αγορά, οδήγησαν σε ανάκαμψη της λειτουργικής κερδοφορίας σε όλες τις δραστηριότητες και ειδικά σε εξαγωγικές ή διεθνείς αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.

Στον κλάδο των ΑΠΕ, ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρόνο και ξεκίνησε λειτουργία το φωτοβολταϊκό πάρκο 204 MW στην Κοζάνη, που αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ΑΠΕ σε λειτουργία στη χώρα μας μέχρι σήμερα. Είμαστε σε διαδικασία επέκτασης του χαρτοφυλακίου μας, ώστε να έχουμε μια σημαντική επιπρόσθετη δραστηριότητα για τον Όμιλο.”

Εξελίξεις στην Ουκρανία και επιπτώσεις στην αγορά

Η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ενέτεινε την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις τιμές φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού, με αρνητικό αντίκτυπο τόσο στους καταναλωτές όσο και στη βιομηχανία. Επιπλέον, επηρέασε την προσφορά αργού πετρελαίου και καυσίμων, κυρίως ντίζελ, στην περιοχή, καθώς η Ρωσία κάλυπτε περίπου το 25% των Ευρωπαϊκών εισαγωγών σε αργό και το 50% των αντίστοιχων σε ντίζελ. Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα, το Ρωσικό αργό αφορούσε ποσοστό 10-15% των εισαγωγών. Η σταδιακή επιβολή κυρώσεων εκ μέρους της Ε.Ε και το ενδεχόμενο εμπάργκο και στο πετρέλαιο, οδήγησαν την πλειονότητα των ευρωπαϊκών διυλιστηρίων σε περιορισμό ή και διακοπή των εισαγωγών Ρωσικού αργού και προϊόντων, με αποτέλεσμα να καταγραφεί ανισορροπία στο ισοζύγιο προσφοράς και ζήτησης. Οι παραπάνω εξελίξεις 2 συντέλεσαν στη σημαντική άνοδο των τιμών αργού πετρελαίου, που διαμορφώθηκαν σε επίπεδα άνω των $100/βαρέλι από τον Μάρτιο, με αυξημένη μεταβλητότητα, ενώ επηρεάστηκαν και τα περιθώρια προϊόντων, κυρίως ντίζελ, οδηγώντας σε ενίσχυση των διεθνών περιθωρίων διύλισης.

Υλοποίηση Στρατηγικής – Vision 2025

Εντός του Α’ Τριμήνου 2022 ολοκληρώθηκε η κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου 204 MW στην Κοζάνη, του μεγαλύτερου με πλαίσια διπλής όψης στην Ευρώπη, του οποίου η εμπορική λειτουργία ξεκίνησε αμέσως μετά, στο Β’ Τρίμηνο. Ο Όμιλος προχώρησε σε αναβάθμιση του μεσοπρόθεσμου στόχου για λειτουργική ισχύ 1 GW μέχρι το τέλος του 2026 και άνω των 2 GW έως το 2030.

Η πώληση της ΔΕΠΑ Υποδομών (65% ΤΑΙΠΕΔ – 35% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Συμμετοχών) στην Italgas έναντι €733 εκατ., που αντιστοιχεί σε €256 εκατ. για τη συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Συμμετοχών, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Β’ Τριμήνου, μετά από σχετικές εποπτικές εγκρίσεις.

Στον κλάδο έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων, ο Όμιλος ολοκλήρωσε στις 3 Μαρτίου 2022 την εκτέλεση 1.600 χλμ. δισδιάστατων σεισμικών καταγραφών στη θαλάσσια περιοχή "Ιόνιο", όπου κατέχει δικαιώματα (100%) για περιοχή 6.700 τετραγωνικών χλμ.

Ανάκαμψη των τιμών του αργού πετρελαίου στα υψηλότερα επίπεδα από το 2014, ενίσχυση των διεθνών περιθωρίων διύλισης

Οι διεθνείς τιμές του αργού πετρελαίου αυξήθηκαν το A’ Τρίμηνο του 2022 σε σύγκριση με το αντίστοιχο Τρίμηνο του 2021, λόγω της ανάκαμψης των οικονομικών δραστηριοτήτων, της χαλάρωσης των περιορισμών κινητικότητας και της μείωσης της προσφοράς αργού πετρελαίου μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σαν αποτέλεσμα, οι τιμές του Brent το A’ Τρίμηνο του 2022 διαμορφώθηκαν κατά μέσο όρο στα $97/βαρέλι, υψηλό οχτώ ετών, σε σύγκριση με $61/βαρέλι το A’ Τρίμηνο του 2021.

Το δολάριο ενισχύθηκε έναντι του ευρώ, λόγω της νομισματικής πολιτικής των Κεντρικών Τραπεζών και διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο στο 1,12 το A’ Τρίμηνο του 2022, έναντι 1,21 την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Στο A’ Τρίμηνο του 2022, τα περιθώρια διύλισης ντίζελ ανέκαμψαν σημαντικά, οδηγώντας σε βελτιωμένα διεθνή περιθώρια αναφοράς Hydrocracking και FCC, στα $6,7/βαρέλι και $3,6/βαρέλι αντίστοιχα.

Αυξημένη ζήτηση στην εγχώρια αγορά καυσίμων

Η συνολική ζήτηση στην εγχώρια αγορά για επίγεια καύσιμα ήταν 16% υψηλότερη, φτάνοντας στους 1,7 εκατ. τόνους, ενώ η κατανάλωση καυσίμων κίνησης αυξήθηκε κατά 17% σε ετήσια βάση το Α' τρίμηνο του 2022, ως αποτέλεσμα της άρσης των περιορισμών λόγω της πανδημίας COVID-19 και της αυξημένης οικονομικής δραστηριότητας. Η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκε επίσης κατά 15% σε ετήσια βάση, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η κατανάλωση αεροπορικών καυσίμων κατέγραψε σημαντική άνοδο κατά 160% λόγω αυξημένης πτητικής δραστηριότητας και επιβατικής κίνησης, ενώ η κατανάλωση ναυτιλιακών καυσίμων αυξήθηκε κατά 4%.
Ισολογισμός και επενδυτικές δαπάνες

Το καθαρό χρηματοοικονομικό κόστος κατέγραψε νέα μείωση της τάξης του 1% στο Α’ Τρίμηνο 2022, έναντι του αντίστοιχου περσινού, στα €24 εκατ.. Ο Καθαρός Δανεισμός ανήλθε σε €2,3 δισ., αυξημένος σε σχέση με το προηγούμενο Τρίμηνο, καθώς η κλιμάκωση των διεθνών τιμών λόγω της Ουκρανικής κρίσης, οδήγησε σε αύξηση των αναγκών κεφαλαίου κίνησης. Ο Όμιλος διαθέτει ισχυρό ισολογισμό και επαρκείς πιστωτικές γραμμές για τη χρηματοδότηση των επιπλέον αναγκών.

Οι επενδυτικές δαπάνες ανήλθαν σε €84 εκατ., αυξημένες σε σχέση με το Α΄ Τρίμηνο 2021, λόγω του full turnaround του διυλιστηρίου Ελευσίνας, καθώς και της νέας εξαγοράς Φ/Β έργων ισχύος 16 MW στη Βοιωτία.

  • ΕΛΠΕ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Απέρριψε πρόταση της Ντουμπάι για τον Γουόκαπ

All Content

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Τολιόπουλος

All Content - BusinessNews.gr

ΚΟΡΕ: Αύξηση 12,4% στον όγκο πωλήσεων ελαιόλαδου- Στα 90,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Η EOS Capital Partners και το Latsco Family Office αποκτούν το 30% της Nova ICT

All Content - BusinessNews.gr

Eldorado Gold: Πρώτη θραύση μεταλλεύματος στις Σκουριές Χαλκιδικής

All Content

Η BAAS Digital επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Galenica Α.Ε.

All Content

TMRW: Καμπάνια για τα Serkova RTD’S

All Content

ΠΑΟΚ για Όσμαν: «Είναι μόνο η αρχή» (pics)

All Content

Γιάννης: «Αν κληθώ στο επόμενο παράθυρο, θα είμαι εκεί»

All Content - BusinessNews.gr

ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους

All Content - BusinessNews.gr

Nova: Το 100% της Nova ICT στον Όμιλο Βαρδινογιάννη - Στην Ιreon Technologies πέρασε το 50% έναντι 60,5 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Αύξηση καθαρών κερδών 33% για το α' πεντάμηνο του 2026

CSRΝews.gr

Kaizen Gaming: Νέο διεθνές πρόγραμμα για την προστασία των τοπικών κοινωνιών από τις φυσικές καταστροφές

CSRΝews.gr

Η TÜV NORD Hellas πιστοποιεί τη δέσμευση της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στην κυκλική οικονομία

CSRΝews.gr

Σύμφωνο Συνεργασίας ΕΣΕ & ΥΠΕΝ κατά της σπατάλης τροφίμων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ξανά στο προσκήνιο οι meme stocks: Άλμα 30% για τη μετοχή της GameStop, 20% για την AMC
Ξανά στο προσκήνιο οι meme stocks: Άλμα 30% για τη μετοχή της GameStop, 20% για την AMC 12/05/2022 - 17:55
BMW: Χρησιμοποιεί βιώσιμες βαφές κατασκευασμένες από βιολογικά απόβλητα 12/05/2022 - 18:22
BMW: Χρησιμοποιεί βιώσιμες βαφές κατασκευασμένες από βιολογικά απόβλητα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Ιορδανία απέκρουσε δύο ιρανικές επιθέσεις
    21/07/2026 - 15:18 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα για το ψηφιακό ευρώ
    21/07/2026 - 15:14 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Α. Σμπώκου (ΣΕΤΕ): Θετικές οι ενδείξεις για την περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου
    21/07/2026 - 15:09 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΟΗΕ: Δραματική αύξηση στους αμάχους που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας
    21/07/2026 - 15:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Kaizen Gaming: Νέο διεθνές πρόγραμμα για την προστασία των τοπικών κοινωνιών από τις φυσικές καταστροφές
    21/07/2026 - 15:01 ESG
  • Σε τροχιά ανάπτυξης η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ και το 2025
    21/07/2026 - 14:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέες Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις έως 12% σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία
    21/07/2026 - 14:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βρετανία: Η νέα κυβέρνηση φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο
    21/07/2026 - 14:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς
    21/07/2026 - 14:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Λίβανος: Ο στρατός αναπτύσσεται στο νότιο τμήμα της χώρας μετά την αποχώρηση ισραηλινών δυνάμεων
    21/07/2026 - 14:13 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Nova: Το 100% της Nova ICT στον Όμιλο Βαρδινογιάννη - Στην Ιreon Technologies πέρασε το 50% έναντι 60,5 εκατ.
    20/07/2026 - 17:37 MEDIA
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,11%, στα 261,15 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    20/07/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ: Εξετάζει τέσσερα σενάρια για κυρώσεις στο ρωσικό LNG
    20/07/2026 - 22:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το ΕΛΚΑΚ προγραμματίζει Open Information Sessions στη ΔΕΘ 2026»
    20/07/2026 - 16:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: Υλοποιεί το πρόγραμμα Alpha Way Change Agents Program και διευρύνει τη συνεργασία της με το ΟΠΑ
    20/07/2026 - 17:31 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Kaizen Gaming: Νέο διεθνές πρόγραμμα για την προστασία των τοπικών κοινωνιών από τις φυσικές καταστροφές

21/07/2026 - 12:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η TÜV NORD Hellas πιστοποιεί τη δέσμευση της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στην κυκλική οικονομία

21/07/2026 - 11:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρτιζάν: Ανανέωσε ο Μαρίνκοβιτς μέχρι το 2028 (pic)

21/07/2026 - 11:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Απέρριψε πρόταση της Ντουμπάι για τον Γουόκαπ

21/07/2026 - 11:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΕΚ και Superbet μαζί μέχρι το 2029

21/07/2026 - 10:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Σύμφωνο Συνεργασίας ΕΣΕ & ΥΠΕΝ κατά της σπατάλης τροφίμων

21/07/2026 - 10:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα ghd sculpt

21/07/2026 - 10:02
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Sephora Summer Vibes On Tour: Ένα μοναδικό beauty bus ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

20/07/2026 - 05:46
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo