Σάββατο, 4 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Premia Properties: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στη χώρα προετοιμάζει την επόμενη κίνηση
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
21/12/2021 · 22:32

Premia Properties: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στη χώρα προετοιμάζει την επόμενη κίνηση

Πως μία εταιρεία κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να καταστεί παράδειγμα ταχείας ανάπτυξης καταγράφοντας ζηλευτό ρυθμό μεγέθυνσης.

Στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο των ακινήτων στην Ελλάδα και σε ένα από τα πιο ζηλευτά success stories εξελίσσεται η Premia Properties. Με αποτελεσματικές κινήσεις, στρατηγικά επιλεγμένα στελέχη, ξεκάθαρη στρατηγική ανάπτυξης, η διοίκηση της Premia Properties κατάφερε να την αναδείξει στη δεύτερη μεγαλύτερη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία ακινήτων. Το αξιοπρόσκετο είναι ότι αυτό συνέβει σε διάστημα δύο ετών, δηλαδή έγιναν πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ενδεικτικό της βούλησης για δυναμική ανάπτυξη.

Η εκκίνηση

Ήταν Οκτώβριος του 2019, όταν η εταιρεία Sterner Stenhus Greece AB, υπό την καθοδήγηση του ελληνοσουηδού επιχειρηματία Ηλία Γεωργιάδη, απέκτησε το πλειοψηφικό ποσοστό των μετοχών της Pasal, προχωρώντας στην εξυγίανσή της και τη μετονομασία της σε Premia Properties.
Τότε, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν την εξέλιξη. Με σύνολο επενδύσεων 31 εκατ. ευρώ και δάνεια 22,9 εκατ. ευρώ αμέσως μετά την εξυγίανσή της, έφθασε να έχει σύνολο επενδύσεων 173,1 εκατ. ευρώ βάσει των τελευταίων δημοσιευμένων οικονομικών καταστάσεων στο τέλος Σεπτεμβρίου 2021 (οι εισηγμένες εταιρείες έχουν αυξημένες υποχρεώσεις διαφάνειας και ενημέρωσης και δημοσιεύουν υποχρεωτικά κάθε έξι μήνες ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις και κάθε τρεις μήνες προαιρετικά μη ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις).

Κεφάλαια άνω των 100 εκατ. ευρώ

Η εσωτερική αξία του ενεργητικού της εταιρείας (δηλαδή η συνολική αξία περιουσίας μείον δάνεια 97 εκατ. ευρώ) έχει φθασει τα 114 εκατ. ευρώ ενώ το συνολικό ενεργητικό ξεπερνάει τα 230 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ταμειακών διαθεσίμων 43,8 εκατ. ευρώ, τα οποία προήλθαν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το καλοκαίρι του 2021. Αυτή η αύξηση από την οποία συγκεντρώθηκαν κεφάλαια 75 εκατ. ευρώ (μετρητά 47,5 εκατ. ευρώ και εισφορά ακινήτων 27,5 εκατ. ευρώ) ήταν η τρίτη στη σειρά σε διάστημα δύο ετών.
Συνολικά από τις τρεις αυξήσεις κεφαλαίου που έγιναν από το 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021 η εταιρεία συγκέντρωσε κεφάλαια 103,232 εκατ. ευρώ σε μετρητά και ακίνητα.

Διεύρυνση μετοχικής βάσης και προσέλκυση διεθνών επενδυτών

Μέσω της τελευταίας αύξησης κεφαλαίου η Premia Properties διεύρυνε τη μετοχική της βάση, προσελκύοντας μακπροπρόθεσμους διεθνείς επενδυτές. Μεταξύ αυτών και ο σουηδός Εrik Selin ο οποίος μέσω της εταιρείας Fastighets AB Balder, απέκτησε το 17,22% του μετοχικού κεφαλαίου της Premia Properties. H Fastighets AB Balder είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων, κυρίως στη Βόρεια Ευρώπη. Παράλληλα είναι ιδιοκτήτρια 60 περίπου ξενοδοχείων. Ο Erik Selin θεωρείται από τους κορυφαίους του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο και συγκαταλέγεται στην λίστα του περιοδικού Forbes.
Ταυτόχρονα με την αύξηση κεφαλαίου, τις αγορές και τις εισφορές ακινήτων, εξελισσόταν και η αναζήτηση στελεχών. Έχοντας ένα έμπειρο στέλεχος της αγοράς στο τιμόνι, τον Κωνσταντίνο Μαρκάζο και σαφή προσανατολισμό προσέλκυσε στελέχη με σπουδαίες ικανότητες.

Ακίνητα ανώτερης απόδοσης

PREMIA ΚΤΙΡΙΟΕνδιαφέρον έχουν τα χαρακτηριστικά των ακινήτων στα οποία η εταιρεία επενδύει. Διαμορφώνει ένα χαρτοφυλάκιο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, διαθέτοντας ακίνητα υψηλής εμπορευσιμότητας και άριστης ποιότητας κατασκευής. Οι επενδύσεις συνδέονται άμεσα με νευραλγικούς τομείς της οικονομίας που παίζουν πλέον σπουδαίο ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, όπως τα logistics, τα ΣΔΙΤ και η βιομηχανική παραγωγή. Επιπλέον επενδύει σε εμπορικά ακίνητα τύπου big-box και επεκτείνει τη δραστηριότητά της στον τομέα των εξυπηρετούμενων οικιστικών ακινήτων.
Στα χαρακτηριστικά είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των ακινήτων της δίνοντας συνολικά ένα μήνυμα για αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών ανώτερης απόδοσης.

Ενδεικτικό της δυναμικής ανάπτυξης, στη διάρκεια του 2021 η εταιρεία πρόσθεσε συνολικά νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της ενώ πραγματοποίησε τη στρατηγική της είσοδο στον τομέα των εξυπηρετούμενων οικιστικών ακινήτων. Συγκεκριμένα προχώρησε στα εξής:
- Αγορά ενός νέου ακινήτου logistics και ενός εμπορικού ακινήτου (big-box) συνολικής εύλογης αξίας 7,8 εκατ. ευρώ.
- Απόκτηση έναντι 24,6 εκατ. ευρώ του συνόλου των μετοχών έξι ανωνύμων εταιρειών οι οποίες εκμεταλλεύονται συνολικά επτά ακίνητα, εκ των οποίων πέντε logistics και δύο big boxes, συνολικής εύλογης αξίας 55,2 εκατ. ευρώ.
- Απόκτηση του 100% των μετοχών των ιδιοκτητριών εταιρειών ακινήτου στον Πειραιά. Πρόκειται για ακίνητο συνολικής επιφάνειας 3.600 τ.μ, το οποίο αποτελείται από 58 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Το σύνολο των διαμερισμάτων διατίθενται στην εταιρεία Teleperformance Hellas, στο πλαίσιο συνεργασίας της με θυγατρική της Premia Properties η οποία λήγει το 2033. Πρόκειται για την πρώτη επένδυση της Premia Properties, στον κλάδο των serviced apartments, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας-πλαισίου με την εταιρεία Dimand S.A.
PREMIA Aspropyrgos

Βιωσιμότητα

Εκτός από την ενίσχυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του χαρτοφυλακίου των ακινήτων η εταιρεία έχει δεσμευτεί για διαφάνεια, βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνικά υπεύθυνη λειτουργία.
Επενδύει στην Ελλάδα, συμβάλλοντας άμεσα και έμμεσα στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην ενίσχυση της απασχόλησης επιδιώκει την υιοθέτηση αρχών βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της εναρμόνισής της στις πρακτικές των διεθνών και ελληνικών δεικτών ESG (Περιβαλλοντικών, Κοινωνικών και Εταιρικής Διακυβέρνησης - Environmental, Social and Governance). Πρόσφατα η πολιτική αυτή επιβραβεύτηκε με την ένταξη της εταιρείας στον ελληνικό κώδικα βιωσιμότητας και στον ESG Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Έσοδα που βαίνουν αυξανόμενα

Οι επενδύσεις που έγιναν σε ακίνητα έχουν αυξήσει ήδη σημαντικά τα έσοδα, τα οποία αναμένεται να ενισχυθούν περαιτέρω λόγω της ενσωμάτωσης νέων μισθωμάτων από τα νέα ακίνητα. Τους πρώτους εννέα μήνες του 2021 τα έσοδα από μισθώματα ανήλθαν σε 6,5 εκατ. ευρώ όταν ένα χρόνο νωρίτερα το αντίστοιχο διάστημα τα έσοδα ήταν 1,165 εκατ. ευρώ.
Τα έσοδα σε συνάρτηση με την αύξηση της αξίας των ακινήτων (υπεραξία) βελτιώνουν την κερδοφορία και τη συνολική καθαρή περιουσία της εταιρείας και κατ’ επέκταση των μετόχων της.

Φιλόδοξες προοπτικές

Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων στους κλάδους που έχει ήδη παρουσία, όπως logistics, εμπορικά ακίνητα (big-boxes) και κτίρια κοινωνικού χαρακτήρα καθώς και να εξετάσει επιλεκτικά την είσοδό της σε άλλους κλάδους του real estate.
Tαυτόχρονα, με γνώμονα την ενδυνάμωση της στρατηγικής θέσης της Premia στην αγορά ακινήτων, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την υποβολή αίτησης για την αδειοδότηση της ως Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (Α.Ε.Ε.Α.Π.). Η λήψη της σχετικής άδειας υπόκειται στην έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η στρατηγική αυτή κίνηση εξυπηρετεί το σχεδιασμό της εταιρείας που αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη δραστηριοποίησή της στην αγορά ακινήτων καθώς οι «ΑΕΕΑΠ» λειτουργούν με βάση συγκεκριμένους κανόνες, δηλαδή υπόκεινται σε συγκεκριμένη νομοθεσία, που συνδυάζει αυξημένες υποχρεώσεις διαφάνειας και φορολογικά πλεονεκτήματα.
Για παράδειγμα οι εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία υποχρεούνται σε καταβολή φόρου ο συντελεστής του οποίου ορίζεται 10% επί του εκάστοτε ισχύοντος επιτοκίου παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Επιτοκίου Αναφοράς) προσαυξανόμενου κατά μία ποσοστιαία μονάδα και υπολογίζεται επί του μέσου όρου των επενδύσεων τους, πλέον των διαθεσίμων, σε τρέχουσες τιμές.
Ως προς τη διανομή κερδών στους μετόχους προβλέπεται η απόδοση του 50% των ετήσιων καθαρών προς διανομή (εξαιρουμένων των κερδών από υπεραξία από την πώληση ακινήτων).

PREMIA Friesland.JPG

PREMIA Megara

  • PREMIA PROPERTIES
  • ·
  • ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
  • ·
  • ΑΕΕΑΠ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live: Άρης Betsson-ΑΕΚ 44-39 (ημίχρονο)

All Content

Live: Πανιώνιος Cosmorama Travel-Ηρακλής 80-53 (30')

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία

All Content - BusinessNews.gr

Π. Μαρινάκης: «Σε καμία κρίση δεν αφήσαμε την κοινωνία αβοήθητη»

All Content - BusinessNews.gr

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

All Content

Tempo OMD & L'Oréal ενεργοποιούν το πρώτο TopReach σε Ελλάδα και Ευρώπη

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Live: Περιστέρι Betsson - Κολοσσός Η Hotels Collection 67-57 (28')

All Content

Τα live streams του Σαββάτου στα Εθνικά πρωταθλήματα

All Content - BusinessNews.gr

Το δύσκολο στοίχημα του 2026: Γεωπολιτικές αναταράξεις και «διόρθωση» της αγοράς κρουαζιέρας

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: Γιατί επενδύει 35 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες και πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Η Premia αντλεί 150 εκατ. ευρώ από την έκδοση ομολόγου και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

CSRΝews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

CSRΝews.gr

Το GIVMED και η Alpha Bank ενίσχυσαν την πρόσβαση σε αγαθά υγείας με δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΠΑΠ: Πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέσω καρτών στα καταστήματα
ΟΠΑΠ: Πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέσω καρτών στα καταστήματα 21/12/2021 - 21:14
ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ: Συμμετέχει στον διαγωνισμό του "ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ" για την παραγωγή διδακτικών βιβλίων 2022-23 22/12/2021 - 10:04
ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ: Συμμετέχει στον διαγωνισμό του "ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ" για την παραγωγή διδακτικών βιβλίων 2022-23

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σκλαβενίτης - Αναπροσαρμογή αποδοχών: Αύξηση του εισαγωγικόυ μισθόυ στα 1.000 ευρώ
    04/04/2026 - 14:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»
    04/04/2026 - 14:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • 'Ακης Σκέρτσος: Ο ανερμάτιστος αμοραλισμός είναι το μόνο και αναλλοίωτο brand του Αλέξη Τσίπρα
    04/04/2026 - 13:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι Παπακώστα – Μελά και η περίπτωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή
    04/04/2026 - 13:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μέση Ανατολή: Πέντε υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
    04/04/2026 - 13:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης
    04/04/2026 - 13:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στη Βηρυτό - Στόχος οι γέφυρες
    04/04/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
    04/04/2026 - 12:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια- Μπορεί να αναστραφεί το brain drain;
    04/04/2026 - 12:00 ΥΓΕΙΑ
  • Π. Μαρινάκης: «Σε καμία κρίση δεν αφήσαμε την κοινωνία αβοήθητη»
    04/04/2026 - 11:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • O Κώστας Καραμανλής ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις €224.000
    03/04/2026 - 18:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ναυτιλία σε κρίση στα Στενά του Ορμούζ: Η Ελλάδα η πιο εκτεθειμένη δύναμη στην Ευρώπη
    03/04/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΟΤ: Ανθεκτικός ο ελληνικός τουρισμός εν μέσω διεθνών προκλήσεων - Σταθερή η ζήτηση
    03/04/2026 - 20:54 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • SKAG: Πενταετές επενδυτικό πλάνο 3,5 εκατ. ευρώ - Τι αναφέρει η εταιρεία
    03/04/2026 - 19:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιταλία: Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις συνδρομής του Netflix - Καλεί σε επιστροφή χρημάτων
    03/04/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης-ΑΕΚ: Η photo gallery και η ενός λεπτού σιγή για τη Μαρινέλλα και τον Βασίλη Γκούμα (vid)

04/04/2026 - 13:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live: Περιστέρι Betsson - Κολοσσός Η Hotels Collection 50-41 (ημίχρονο)

04/04/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

03/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Wide Media Group παρουσιάζει το «Mind the Game powered by Athletiko»

03/04/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

03/04/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo