Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤΙΤΑΝ: Ώθηση από την αγορά των ΗΠΑ
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/11/2015 · 02:00

ΤΙΤΑΝ: Ώθηση από την αγορά των ΗΠΑ

Αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας κατέγραψε το εννεάμηνο του 2015 ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, κυρίως λόγω της ανάκαμψης της κατασκευαστικής αγοράς στις ΗΠΑ.

Αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας κατέγραψε το εννεάμηνο του 2015 ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, κυρίως λόγω της ανάκαμψης της κατασκευαστικής αγοράς στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε €1.029,5 εκ., παρουσιάζοντας αύξηση 18,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 12,6% και ανήλθαν σε €165,2 εκ. Τα καθαρά κέρδη μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας και την πρόβλεψη για φόρους ανήλθαν σε €36,2 εκ., σε σύγκριση με κέρδη €30,5 εκ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Το 3ο τρίμηνο του έτους, η βελτίωση των αποτελεσμάτων στις ΗΠΑ αντιστάθμισε τις απώλειες στις τρεις άλλες γεωγραφικές περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος. Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 17,1%, και ανήλθε σε €356,7 εκ., τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 3,8% φθάνοντας τα €59,9 εκ. Τα καθαρά κέρδη μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας και την πρόβλεψη για φόρους επηρεάστηκαν αρνητικά από τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις και διαμορφώθηκαν στα €12,0 εκ., έναντι €27,6 εκ. το 3ο τρίμηνο του 2014, που περιελάμβαναν €21 εκ. κέρδη από συναλλαγματικές διαφορές.

Όπως σημειώνει η εταιρεία ότι συνολικά τα αποτελέσματα του εννεαμήνου έχουν ενισχυθεί από την ενδυνάμωση του δολαρίου έναντι του ευρώ.

Λειτουργικά αποτελέσματα

Στην Ελλάδα από τον Ιούλιο κι έπειτα η αβεβαιότητα και η οξεία έλλειψη ρευστότητας οδήγησαν σε περαιτέρω δραστική συρρίκνωση του κλάδου κατασκευών, από τα ήδη ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα του πρόσφατου παρελθόντος. Τα δημόσια έργα υπολειτούργησαν και η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα βρέθηκε στο ναδίρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Eurostat εκτιμάται ότι οι επενδύσεις σε κατοικίες έχουν περιοριστεί από το 10,8% του ΑΕΠ το 2007 σε 1% το 2014.

Παρά τη διατήρηση των εξαγωγών σε ικανοποιητικά επίπεδα, ο κύκλος εργασιών του Τομέα Ελλάδας και Δυτικής Ευρώπης το τρίτο τρίμηνο του 2015 ήταν χαμηλότερος κατά 29%, και τα λειτουργικά κέρδη κατά 74%από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Σημειώνεται, ότι οι πωλήσεις τσιμέντου στην εγχώρια αγορά αντιπροσώπευσαν μόλις το 5% περίπου του συνολικού όγκου πωλήσεων του Ομίλου.

Το εννεάμηνο του 2015, ο κύκλος εργασιών του Τομέα Ελλάδας και Δυτικής Ευρώπης μειώθηκε κατά 7,1% και ανήλθε σε €198,6 εκ. Τα λειτουργικά κέρδη ανήλθαν σε €31,4 εκ. έναντι €29,1 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2014, καθώς η βελτίωση που είχε σημειωθεί το 1ο εξάμηνο του έτους περιορίστηκε από τα αποτελέσματα του 3ου τριμήνου.

Στις ΗΠΑ η δυναμική ανάκαμψη των αποτελεσμάτων του Ομίλου επιταχύνθηκε. Θετικά επέδρασαν, η αύξηση της ζήτησης για δομικά υλικά, τα οφέλη από το εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων που πραγματοποιεί ο Όμιλος στις καθετοποιημένες δραστηριότητές του και η ενδυνάμωση του δολαρίου. Συνολικά, το εννεάμηνο 2015 ο κύκλος εργασιών στις ΗΠΑ παρουσίασε αύξηση κατά 43,7% και ανήλθε σε €496,5 εκ., ενώ τα λειτουργικά κέρδη υπερδιπλασιάστηκαν και ανήλθαν σε €71,1 εκ., έναντι €31,7 εκ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Η κατασκευαστική δραστηριότητα στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης δεν σημείωσε αξιόλογη μεταβολή. Ο κύκλος εργασιών το εννεάμηνο του 2015 μειώθηκε κατά 2,8% και ανήλθε σε €155,5 εκ., ενώ τα λειτουργικά κέρδη περιορίστηκαν σε €46,6 εκ., εμφανίζοντας μείωση 12,5%.

Στην Αίγυπτο, η ζήτηση τσιμέντου παρουσίασε μικρή αύξηση. Το παραγωγικό δυναμικό των εργοστασίων μας επανέκαμψε, χάρη στη λειτουργία με στερεά καύσιμα της μίας γραμμής παραγωγής του εργοστασίου του Beni Suef και στην εξασφάλιση επαρκών, αν και ακριβών, καυσίμων για τις υπόλοιπες γραμμές παραγωγής. Ωστόσο, το υψηλό κόστος καυσίμων σε συνδυασμό με την πρόσφατη πτώση των τιμών πώλησης στην αγορά, είχαν ως αποτέλεσμα τον περαιτέρω περιορισμό της κερδοφορίας. Έτσι, ενώ ο κύκλος εργασιών στην Αίγυπτο αυξήθηκε κατά 22,0% στα €178,9 εκ. , τα λειτουργικά αποτελέσματα μειώθηκαν σε €16,0 εκ. από €32,5 εκ. το εννεάμηνο του 2014.

Στην Τουρκία το εννεάμηνο του 2015, τα αποτελέσματα της Adocim (η οποία ανήκει κατά 50% στον Όμιλο ΤΙΤΑΝ) ήταν θετικά αλλά χαμηλότερα του περασμένου έτους.

Οι επενδυτικές δαπάνες του Ομίλου το εννεάμηνο του 2015, εξαιρουμένων των εξαγορών και των ασωμάτων ακινητοποιήσεων, ανήλθαν σε €127 εκ., σημαντικά υψηλότερες από τα επίπεδα των προηγούμενων ετών και από τα επίπεδα των αποσβέσεων. Η αύξηση οφείλεται κυρίως σε επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου στις ΗΠΑ και για τη διασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας των εργοστασίων στην Αίγυπτο.

Ο καθαρός δανεισμός του Ομίλου στο τέλος Σεπτεμβρίου 2015 διαμορφώθηκε στα €650 εκ., υψηλότερος κατά €109 εκ. σε σύγκριση με το τέλος του 2014, αντικατοπτρίζοντας την αύξηση των επενδύσεων, την εξαγορά μειοψηφικής συμμετοχής στην Antea στην Αλβανία, τις διακυμάνσεις λόγω εποχικότητας, τις αυξημένες ανάγκες κεφαλαίων κίνησης στις αγορές που παρουσιάζουν ανάπτυξη, καθώς και τις μεταβολές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο 2015, παρά την τραπεζική αργία στην Ελλάδα, καταβλήθηκαν κανονικά τα εξαμηνιαία τοκομερίδια των δύο ομολογιακών δανείων του Ομίλου και έγινε, η διανομή αποθεματικών και μερισμάτων χρήσης 2014.

Προοπτικές για το υπόλοιπο 2015

Χάρη στη γεωγραφική διασπορά των δραστηριοτήτων του, η οποία διευκολύνει την απορρόφηση τοπικών κραδασμών, ο Τιτάνας προσδοκά ότι τα λειτουργικά αποτελέσματα του 2015 θα είναι βελτιωμένα. Στην παρούσα συγκυρία, κινητήρια δύναμη για τον Όμιλο συνιστά η ανακάμπτουσα αγορά των ΗΠΑ. Στο εννεάμηνο του 2015, ο Τομέας Αμερικής αντιπροσωπεύει το 48% των πωλήσεων του Ομίλου και το 43% της λειτουργικής κερδοφορίας του.

Η ανάκαμψη του κλάδου κατασκευών στις ΗΠΑ συνεχίζεται, με κινητήρια δύναμη τα ακίνητα οικιστικής χρήσης, τα εμπορικά ακίνητα και, σε μικρότερο βαθμό, τα δημόσια έργα. Με βάση την ανάπτυξη που παρουσιάζει η αγορά και τις προοπτικές που διαμορφώνονται για τα επόμενα έτη, ο Όμιλος υλοποιεί εκτεταμένες επενδύσεις με στόχο την επέκταση, αλλά και τη βελτίωση της απόδοσης των δραστηριοτήτων του. Στην Αίγυπτο, η ζήτηση δομικών υλικών εκτιμάται ότι θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά, βασιζόμενη σε έργα τόσο δημόσιου όσο και ιδιωτικού χαρακτήρα. Ο Όμιλος υλοποιεί επενδύσεις για τη λειτουργία των γραμμών παραγωγής με στερεά και εναλλακτικά καύσιμα, προκειμένου να εξασφαλίσει ενεργειακή επάρκεια και να βελτιώσει τα κοστολόγια των εργοστασίων του. Η κατασκευαστική δραστηριότητα στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης εκτιμάται ότι θα παραμείνει υποτονική, πιθανώς σε επίπεδα ελαφρώς χαμηλότερα του προηγουμένου έτους. Η περιοχή εξακολουθεί να επηρεάζεται από την οικονομική αδυναμία των γειτονικών χωρών της Ευρωζώνης, σημειώνοντας χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι η ζήτηση θα παραμείνει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα για το υπόλοιπο του έτους. Ανταποκρινόμενος στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται, ο Όμιλος έχει λάβει σειρά μέτρων προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των εργοστασίων του, των οποίων η παραγωγή διοχετεύεται προς το παρόν σχεδόν αποκλειστικά σε εξαγωγικούς προορισμούς.

Μητρική εταιρεία

Το εννεάμηνο του 2015 ο κύκλος εργασιών της "Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ" αυξήθηκε κατά 3,8% στα €204,8 εκ., ενώ τα λειτουργικά κέρδη ανήλθαν σε €31,5 εκ. έναντι €22,6 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Τα καθαρά κέρδη για το εννεάμηνο ανήλθαν σε €0,4 εκ. έναντι καθαρών κερδών €6,1 εκ. το εννεάμηνο του 2014, τα οποία όμως είχαν ενισχυθεί από την είσπραξη μερισμάτων ύψους €20 εκ. από θυγατρικές εταιρίες του εξωτερικού.

  • ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τέταρτη σερί ήττα η Φενέρμπαχτσε, 89-83 στην παράταση από την Μπούρσασπορ

All Content

Νίκες για Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Βαλένθια και Μπανταλόνα (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Διατηρούμε εφεδρείες αν επιδεινωθεί η κατάσταση

All Content - BusinessNews.gr

Σίγησε η φωνή της Μαρινέλλας - Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί είναι σημαντικός για την Ελλάδα ο Κάθετος Διάδρομος

All Content

United Group: Νέα θυγατρική στην Ελλάδα

All Content

ΣΟΚΕΕ: Οι ελληνικές εκθέσεις κινητήριος μοχλός της οικονομίας

FleetNews

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

FleetNews

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

FleetNews

C. Schlicker (CarGarantie): «Οι εγγυήσεις στρατηγικός μοχλός στην αγορά μεταχειρισμένων BEV»

All Content

Ήττα 86-83 στο Ούντινε η Μιλάνο - Μεγάλη νίκη η Ρετζιάνα του Πρίφτη στην έδρα της Μπρέσια

All Content

Αθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας 94-56: Τα highlights του τελικού, οι απονομές και οι δηλώσεις (pics & vids)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Αιμορραγία» 17 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Diageo Hellas: Αντέχει στο «hangover» της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

Χούθι: Πρώτη επίθεση εναντίον του Ισραήλ από την Υεμένη αφότου άρχισε ο πόλεμος

FleetNews

Στο -1,2% η αγορά της ΕΕ το πρώτο δίμηνο του 2026

FleetNews

Skoda: Έτος-ρεκόρ το 2025 και σταθερά 3η μάρκα στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Πασχαλινό Bazaar Humanity Greece 4 & 5 Απριλίου – Χειροποίητες Λαμπάδες & δώρα στην Αθήνα

CSRΝews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος για την υποστήριξη του έργου του ΑΝΙΜΑ

CSRΝews.gr

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συνεργασία με την ΙΑΣΙΣ για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της συμπερίληψης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΣΕΤΥΠ: Μπαίνει «λουκέτο» σε 1.300 οικογένειες του Καζίνο Λουτρακίου
ΟΣΕΤΥΠ: Μπαίνει «λουκέτο» σε 1.300 οικογένειες του Καζίνο Λουτρακίου 05/11/2015 - 02:00
Πρωτοβουλία καπνοβιομηχανιών κατά του λαθρεμπορίου προϊόντων καπνού 05/11/2015 - 02:00
Πρωτοβουλία καπνοβιομηχανιών κατά του λαθρεμπορίου προϊόντων καπνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    29/03/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Χιλιάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα κατά του Τραμπ
    29/03/2026 - 13:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική οικονομία: Η μείωση του δημόσιου χρέους και η ανάπτυξη θα συνεχισθούν παρά το σοκ του πολέμου
    29/03/2026 - 12:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Naval Group: Διευρύνει τη στρατηγική της παρουσία στην Ελλάδα
    29/03/2026 - 11:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα πλήγματα στο Ιράν, που επιτίθεται σε σημαντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον Κόλπο
    29/03/2026 - 11:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης: Διατηρούμε εφεδρείες αν επιδεινωθεί η κατάσταση
    29/03/2026 - 11:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πιο γρήγορο ίντερνετ, λιγότερη γραφειοκρατία: Πώς το νέο νομοσχέδιο αλλάζει το διαδίκτυο στην Ελλάδα
    29/03/2026 - 11:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ηλεκτρική ενέργεια:'Ενας στους τρεις καταναλωτές προστατευμένοι από τις διακυμάνσεις των τιμών
    29/03/2026 - 10:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    29/03/2026 - 09:00 MEDIA
  • Σίγησε η φωνή της Μαρινέλλας - Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών
    28/03/2026 - 21:20 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    29/03/2026 - 09:00 MEDIA
  • Naval Group: Διευρύνει τη στρατηγική της παρουσία στην Ελλάδα
    29/03/2026 - 11:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Διατηρούμε εφεδρείες αν επιδεινωθεί η κατάσταση
    29/03/2026 - 11:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πιο γρήγορο ίντερνετ, λιγότερη γραφειοκρατία: Πώς το νέο νομοσχέδιο αλλάζει το διαδίκτυο στην Ελλάδα
    29/03/2026 - 11:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ελληνική οικονομία: Η μείωση του δημόσιου χρέους και η ανάπτυξη θα συνεχισθούν παρά το σοκ του πολέμου
    29/03/2026 - 12:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα του NCAA Tournament 2026

29/03/2026 - 20:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τέταρτη σερί ήττα η Φενέρμπαχτσε, 89-83 στην παράταση από την Μπούρσασπορ

29/03/2026 - 20:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Formula 1 και Allwyn επεκτείνουν τη συνεργασία τους με νέα πολυετή συμφωνία

27/03/2026 - 15:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πασχαλινό Bazaar Humanity Greece 4 & 5 Απριλίου – Χειροποίητες Λαμπάδες & δώρα στην Αθήνα

27/03/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος για την υποστήριξη του έργου του ΑΝΙΜΑ

27/03/2026 - 14:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

STAR: «1% Club» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Πρεμιέρα την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 21.00

27/03/2026 - 13:29
FleetNews
fleetnews.gr

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

26/03/2026 - 06:06
FleetNews
fleetnews.gr

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

26/03/2026 - 06:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo