Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Καύσωνας: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
KPMG: Υπερδιπλασιάστηκαν οι επενδύσεις VC στον κλάδο του Fintech το β’ εξάμηνο του 2020
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
26/03/2021 · 11:15

KPMG: Υπερδιπλασιάστηκαν οι επενδύσεις VC στον κλάδο του Fintech το β’ εξάμηνο του 2020

Ισχυρές αναμένονται και το 2021
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με το Pulse of Fintech H2'20, την εξαμηνιαία έκθεση για τις παγκόσμιες τάσεις των επενδύσεων στον τομέα του fintech της KPMG, η συνολική παγκόσμια χρηματοδότηση του fintech από εξαγορές και συγχωνεύσεις (M&A), ιδιωτικά κεφάλαια (PE) και επιχειρηματικά κεφάλαια (VC) ανήλθε στα US$ 105 δισ. μέσω 2 861 συναλλαγών το 2020, το οποίο το καθιστά ως το τρίτο υψηλότερο επίπεδο επενδύσεων στο fintech που έχει καταγραφεί ποτέ.

Με την εξαίρεση των M&A- όπου η αξία των συναλλαγών σημείωσε πτώση μεγαλύτερη από 50% (από US$ 130 δισ. το 2019 στα US$ 61 δισ. το 2020) - η συνολική αγορά του fintech αποδείχθηκε εντυπωσιακά ανθεκτική το 2020 παρά το ευρύ φάσμα αβεβαιοτήτων: από την παγκόσμια πανδημία έως τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Μετά από μια σύντομη παύση λόγω της νόσου COVID-19 κατά το α’ εξάμηνο του 2020, οι επενδύσεις στο fintech επανήλθαν δυναμικά κατά το β’ εξάμηνο, έχοντας υπερδιπλασιαστεί μεταξύ του α’ εξαμήνου (US$ 33,4 δισ.) και του β’ εξαμήνου του 2020 (US$ 71,9 δισ.). Οι ΗΠΑ αποτέλεσαν τον μεγάλο «ευεργέτη» για τις επενδύσεις στο fintech το 2020, ενώ σε επίπεδο κλάδου, ο τομέας των πληρωμών συνέχισε να κυριαρχεί.

Οι ισχυρές επενδύσεις VC στη διάρκεια του έτους συνέβαλλαν στην διατήρηση της δυναμικής των συνολικών επενδύσεων στο fintech. Οι παγκόσμιες επενδύσεις VC με έμφαση στο fintech άγγιξαν τα US$ 42 δισ. το 2020, συμπεριλαμβανομένων US$ 20,5 δισ. το β’ εξάμηνο. Τόσο η αμερικανική ήπειρος (US$ 23 δισ.) όσο και οι περιοχές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (US$ 9,2 δισ.) κατέγραψαν ρεκόρ στις ετήσιες επενδύσεις VC που εστιάζουν στο fintech. Η Robinhood, μια wealthtech εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ, άντλησε τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση από VC το β’ εξάμηνο του 2020: US$ 1,3 δισ. σε δύο γύρους (US$ 600 εκατ. και US$ 668 εκατ.). Αρκετές ψηφιακές τράπεζες επίσης προσέλκυσαν γύρους χρηματοδότησης άνω των US$ 500 εκατ., μεταξύ των οποίων η σουηδική ψηφιακή τράπεζα Klarna (US$ 650 εκατ.), η βρετανική Revolut (US$ 580 εκατ.) και η Chime με έδρα στις ΗΠΑ (US$ 533 εκατ.).

«Πολλοί κλάδοι ήρθαν αντιμέτωποι με δυσκολίες στην άσκηση των δραστηριοτήτων τους λόγω της πανδημίας», αναφέρει ο Anton Ruddenklau, Global Fintech Co-Leader της KPMG. «Το fintech, δεν ήταν ένας από αυτούς, στο μεγαλύτερο μέρος του. Η πανδημία της νόσου COVID-19 έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε πολλά επιχειρηματικά μοντέλα του fintech - αποτέλεσε πραγματικό πεδίο δοκιμής δεδομένης της επιταχυνόμενης ζήτησης για ψηφιακά προϊόντα, τόσο από καταναλωτές, όσο και από επιχειρήσεις. Οι πλατφόρμες πληρωμών και ηλεκτρονικού εμπορίου υπήρξαν ιδιαίτερα ελκυστικές για τις επενδύσεις, μαζί με την κυβερνοασφάλεια, δεδομένης της αυξανόμενης χρήσης των ψηφιακών πλατφόρμων».

Βασικά σημεία του 2020

  • Οι παγκόσμιες επενδύσεις στο fintech ανήλθαν στα US$ 105 δισ. - η τρίτη καλύτερη χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, παρά τη σημαντική πτώση σε σύγκριση με τα US$ 165 δισ. το 2019.
  • Ενώ η αξία των συναλλαγών M&A σημείωσε πτώση το α’ εξάμηνο του 2020 (US$ 10,9 δισ.), ανέκαμψε στα US$ 50 δισ. το β’ εξάμηνο του 2020, με κορυφαία την εξαγορά ύψους US$ 22 δισ. της TD Ameritrade από την Charles Schwab και την εξαγορά αξίας US$ 7,1 δισ. της Credit Karma από την Intuit.
  • Οι επενδύσεις VC στο fintech παγκοσμίως αυξήθηκαν σε ετήσια βάση - από τα US$ 40 δισ. μέσω 2 834 συναλλαγών σε πάνω από US$ 42 δισ. μέσω 2 375 συναλλαγών. Το μέσο ύψος των συναλλαγών VC αυξήθηκε σημαντικά για όλα τα επιμέρους στάδια συναλλαγών μεταξύ του 2019 και του 2020, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων αγγέλου/ σποράς (από US$ 1,3 εκατ. στα US$ 1,7 εκατ.), του πρώιμου σταδίου (από US$ 5 εκατ. στα US$ 5,8 εκατ.) και του προχωρημένου σταδίου (από US$ 10,5 εκατ. στα US$ 15 εκατ.).
  • Ισχυρές ήταν οι συνολικές επενδύσεις στο fintech που σημειώθηκαν στην αμερικανική ήπειρο με περισσότερα από US$ 79 δισ., συμπεριλαμβανομένων US$ 58 δισ. το β’ εξάμηνο του 2020. Από τις ΗΠΑ προήλθαν τα US$ 76 δισ. αυτού του συνόλου, με US$ 55 δισ. να αντιστοιχούν στο β’ εξάμηνο του 2020. Στις περιοχές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, οι επενδύσεις στο fintech κατά τη διάρκεια του 2020 ανήλθαν στα US$ 14,4 δισ., περιλαμβάνοντας ένα ρεκόρ χρηματοδότησης από VC ύψους US$ 9,25 δισ. Στο μεταξύ, οι επενδύσεις στο fintech στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού έπεσαν στα US$ 11,6 δισ., το χαμηλότερο επίπεδό τους από το 2014.
  • Οι επενδύσεις στο fintech με τη συμμετοχή μεγάλων εταιρειών ήταν ιδιαίτερα ισχυρές το 2020, αγγίζοντας τα US$ 21 δισ., με την αμερικανική ήπειρο (US$ 9,7 δισ.) και τις περιοχές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (US$ 4,8 δισ.) να καταγράφουν ετήσια επίπεδα ρεκόρ στις επενδύσεις εταιρικών κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου (Corporate Venture Capital, CVC).
  • Οι παγκόσμιες επενδύσεις στην κυβερνοασφάλεια τετραπλασιάστηκαν - από τα US$ 500 εκατ. το 2019 σε περισσότερα από US$ 2 δισ. το 2020.

Από τις ΗΠΑ προήλθε πάνω από το 70% της παγκόσμιας χρηματοδότησης στο fintech, με επενδύσεις ύψους US$ 76 δισ.

Παρά την αβεβαιότητα, η ώριμη αγορά των ΗΠΑ επέδειξε ανθεκτικότητα στη διάρκεια του 2020. Στις ΗΠΑ αντιστοιχούν US$ 76 δισ. σε επενδύσεις fintech, συμπεριλαμβανομένων US$ 54,5 δισ. συναλλαγές M&A, US$ 20,5 δισ. επενδύσεις VC και US$ 1 δισ. επενδύσεις από ιδιωτικά κεφάλαια. Οι ΗΠΑ βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της ανάκαμψης του β’ εξαμήνου του 2020 στις παγκόσμιες M&A, με 90% των συναλλαγών M&A το β’ εξάμηνο του 2020, μεταξύ των οποίων οι TD Ameritrade (US$ 22 δισ.), Credit Karma (US$ 7,1 δισ.), Vertafore (US$ 5,3 δισ.), Iberia Bank (US$ 2,5 δισ.) και Avaloq (US $2,2 δισ.).

Στην αμερικανική ήπειρο γενικότερα, μικτή ήταν η εικόνα των επενδύσεων στο fintech. Μετά από τρία ήπια τρίμηνα, κατά το δ’ τρίμηνο του 2020 στον Καναδά, οι επενδύσεις στο fintech ανέκαμψαν στα US$ 438 εκατ., μεταξύ των οποίων η εξαγορά ύψους US$ 261 εκατ. της Paybright από την Affirm και η άντληση US$ 86 εκατ. από την Wealthsimple. Στην Βραζιλία, εν τω μεταξύ, σημειώθηκε ρεκόρ επενδύσεων στο fintech ύψους US$ 506 εκατ. το δ’ τρίμηνο 2020 - με κορυφαία την άντληση US$ 255 εκατ. από την Creditas - η οποία συνέβαλλε στο ετήσιο ρεκόρ των US$ 1,4 δισ. του 2020.

Έσπασαν τα ρεκόρ οι επενδύσεις VC στην Ευρώπη, ενώ στερεύουν οι εξαγορές & συγχωνεύσεις

Οι συνολικές επενδύσεις στο fintech στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής μειώθηκαν από τα US$ 61,5 δισ. το 2019 στα US$ 14,4 δισ. το 2020, λόγω της έλλειψης μεγάλων συναλλαγών M&A, όπως η εξαγορά ύψους US$ 42,5 δισ. της Worldpay το 2019. Με την εξαίρεση των δραστηριοτήτων M&A, η ευρωπαϊκή αγορά fintech παρέμεινε πολύ ισχυρή. Το ρεκόρ τριμήνου για τις επενδύσεις VC το γ’ τρίμηνο του 2020 (US$ 3,1 δισ.) βοήθησε στην εκτόξευση των ετήσιων επενδύσεων στις περιοχές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής στο υψηλό των US$ 9,25 δισ.

Οι εταιρείες πληρωμών και οι ψηφιακές τράπεζες (challenger banks) κυριάρχησαν μεταξύ των μεγαλύτερων συναλλαγών στην Ευρώπη, με αντλήσεις ύψους άνω των US$ 500 εκατ. από τρεις εταιρείες: την Klarna με έδρα στη Σουηδία (US$ 650 εκατ.), την Polskie ePlatnosci με έδρα στην Πολωνία (US$ 587 εκατ.) και την Revolut με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο (US$ 580 εκατ.).

Σε χαμηλό εξαετίας (US$ 11,6 δισ.) βυθίστηκαν οι συνολικές επενδύσεις στην Ασία

Οι συνολικές επενδύσεις στο fintech στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού έπεσαν στα US$ 11,6 δισ. το 2020 από τα US$ 16,8 δισ. το 2019, καταγράφοντας χαμηλό εξαετίας. Μετά την άντληση US$ 3 δισ. από την Gojek το α’ τρίμηνο του 2020, οι αυξανόμενες αβεβαιότητες της πανδημίας απομάκρυναν μεγάλο ποσό επενδύσεων από αναδυόμενες αγορές, όπως η Νοτιοανατολική Ασία, ειδικά το δεύτερο εξάμηνο. Ο κλάδος των πληρωμών έδειξε τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην περιοχή. Κατά το β’ εξάμηνο του 2020, η αυστραλιανή eNett εξαγοράστηκε από την WEX με έδρα στις ΗΠΑ έναντι US$ 577 εκατ., η αυστραλιανή Judo Bank άντλησε US$ 209 εκατ., η Toss με έδρα στη Νότια Κορέα άντλησε US$ 177 εκατ. και η ινδική Razorpay US$ 100 εκατ.

Στην Κίνα καταγράφηκαν επενδύσεις ύψους US$ 1,6 δισ. στη διάρκεια του 2020, με την πτώση αυτή να αντανακλά την ωριμότητα της αγοράς πληρωμών της Κίνας, όπου κυριαρχεί ένας μικρός αριθμός τεχνολογικών γιγάντων, καθώς και τις συνεχείς ρυθμιστικές αλλαγές στην χώρα αυτή. Ένα τομέας ανάπτυξης για τις επενδύσεις στο fintech στην Κίνα είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας (insurtech). Κατά το β’ εξάμηνο 2020, η Shuidi, μια πλατφόρμα crowdfunding για ιατρικά έξοδα, άντλησε δυο γύρους συνολικής χρηματοδότησης US$ 380 εκατ. Λέξη-κλειδί αυτήν την στιγμή στον κλάδο του insurtech στην Κίνα είναι η ψηφιοποίηση, με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου ασφαλειών να προωθείται ταυτόχρονα από την κυβέρνηση, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα, οι πάροχοι ασφαλιστικών υπηρεσιών είναι πιθανόν να δουν τις δομικές μεταρρυθμίσεις να συνεχίζονται, με περισσότερη έμφαση στην πρόληψη κινδύνου μέσω καινοτόμων μεθόδων που θα μειώνουν τους κινδύνους.

Λαμπρό προδιαγράφεται το μέλλον για το fintech, με αρκετές εισαγωγές στον ορίζοντα

Λόγω της αύξησης της ζήτησης για ψηφιακές πληρωμές, ανέπαφες πληρωμές και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, οι επενδύσεις στο fintech αναμένεται να διατηρηθούν ισχυρές και το 2021. Οι εταιρικές επενδύσεις αναμένονται ιδιαίτερα ισχυρές, καθώς οι εδραιωμένες επιχειρήσεις συνεχίζουν να επιταχύνουν τις προσπάθειες ψηφιακού μετασχηματισμού.

Εκτός των μοντέλων πληρωμών και πλατφόρμων, οι λύσεις B2B πιθανόν να προσελκύσουν το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών παγκοσμίως το 2021, συμπεριλαμβανομένων τομέων όπως η ενσωματωμένη χρηματοδότηση και λύσεις «αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα». Το Blockchain αναμένεται επίσης να κερδίσει έδαφος, καθώς οι λύσεις με βάση το blockchain και οι υπηρεσίες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων γίνονται πιο δημοφιλείς.

«Με βάση τις ισχυρές εκτιμήσεις για τις εταιρείες τεχνολογίας στις αγορές δημόσιων εγγραφών, η δραστηριότητα εισαγωγών στο χρηματιστήριο πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά το 2021, ειδικά αναφορικά με δημόσιες εγγραφές (IPO). Ήδη το α’ εξάμηνο του 2021 βλέπουμε μια σειρά «μονόκερων» στον τομέα του Fintech να επιλέγουν την οδό της δημόσιας εγγραφής - είτε μέσω παραδοσιακών IPO ή μέσω συναλλαγών εταιρειών ειδικού σκοπού απόκτησης (SPAC) - και είναι πιθανόν να δούμε περισσότερες», αναφέρει ο Ian Pollari, Global Fintech Co-Leader της KPMG. «Θα αρχίσουμε επίσης να βλέπουμε μια ανάκαμψη της δραστηριότητας Εξαγορών & Συγχωνεύσεων σε όλο το εύρος, καθώς οι μικρότερες fintechs ενοποιούνται, οι εδραιωμένοι παίχτες αναζητούν να αποκτήσουν δυνατότητες που θα επιταχύνουν τις προσπάθειες ψηφιακού μετασχηματισμού και οι μεγαλύτερες fintech αγκαλιάζουν τις M&A ως μηχανισμό ανάπτυξης».

O Μάκης Κριμιζής, Γενικός Διευθυντής στην KPMG στην Ελλάδα δηλώνει: «Η παγκόσμια αγορά των επενδύσεων στον χώρο των fintechs δείχνει την ανθεκτικότητα της και σηματοδοτεί τον σημαντικό ρόλο του οικοσυστήματος στην εξέλιξη του ψηφιακού μετασχηματισμού και στην εκμετάλλευση των ευκαιριών στην μετά - covid εποχή.»

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ισπανία: Με Χουάντσο και Αλντάμα κόντρα στην Ελλάδα (pic)

All Content

Επίσημο: Προπονητής της Μπαρτσελόνα ο Σέκουλιτς

All Content - BusinessNews.gr

Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΤΑ: Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Kayak: Εξαγόρασε την Da Vinci Artisan Gelato

All Content

Η Έλενα Τσακιρίδου στην Avant Tales

All Content

Στην Pollen η Audi

FleetNews

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

FleetNews

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

All Content

Επίσημα στην Παρί ο Μαξίμ Λεφέβρ, ασίσταντ ο Πουπέ

All Content

Ολυμπιακός: Απόψε στην Αθήνα ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

All Content - BusinessNews.gr

Η Zakcret στην Κύπρο, οι νέες κινήσεις της Mere, η έμπειρη GM και ο έλεγχος της 4all

All Content - BusinessNews.gr

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.: Αύξηση κύκλου εργασιών 19,3% στα 38,19 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

SKY express: Νέα διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

CSRΝews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Μεγάλος Χορηγός στο 15ο Zagori Mountain Running

CSRΝews.gr

Coffee Island: Δίπλα στο έργο του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας

CSRΝews.gr

Το Publicis Groupe Greece ανάμεσα στα Best Workplaces for Young Professionals 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΦΑΓΕ: Πωλήσεις 521 εκατ. δολάρια-«Αλλαγή πλεύσης» στο Λουξεμβούργο και νέα επένδυση
ΦΑΓΕ: Πωλήσεις 521 εκατ. δολάρια-«Αλλαγή πλεύσης» στο Λουξεμβούργο και νέα επένδυση 26/03/2021 - 11:04
Μοtor Oil: Ενίσχυση της εμπιστοσύνης δείχνει η ανταπόκριση στο ομόλογο 26/03/2021 - 11:27
Μοtor Oil: Ενίσχυση της εμπιστοσύνης δείχνει η ανταπόκριση στο ομόλογο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Posidonia Project: Μία νέα εποχή για την προστασία των λιβαδιών Ποσειδωνίας στην Ελλάδα
    22/07/2026 - 15:09 ESG
  • Τραμπ: Πράσινο φως για την επανέναρξη απευθείας πτήσεων από τις ΗΠΑ προς τον Λίβανο
    22/07/2026 - 15:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μουντιάλ 2026: Υψηλές επιδόσεις για την ΕΡΤ σε τηλεθέαση και ψηφιακές πλατφόρμες
    22/07/2026 - 14:58 MEDIA
  • Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρούμπιο συζητάει με τον Κινέζο ομόλογό του για την επόμενη επίσκεψη του Τραμπ στο Πεκίνο
    22/07/2026 - 14:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνάντηση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΤ
    22/07/2026 - 14:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παραχωρείται στο Υπουργείο Παιδείας το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά
    22/07/2026 - 14:45 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Οκτώ αλλαγές σε στέγαση και αναπηρία που φέρνει ο νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
    22/07/2026 - 14:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το Ντουμπάι θα προσφέρει προνόμια αξίας έως 700 ευρώ για κατοίκους που προσκαλούν τουρίστες στο εμιράτο
    22/07/2026 - 14:39 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ισχυρή αύξηση των τιμών του πετρελαίου - Ξεπέρασε τα 95 δολάρια το Brent
    22/07/2026 - 14:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Mastercard Economic Institute: Η Ευρώπη παραμένει κορυφαίος προορισμός για ταξίδια
    22/07/2026 - 14:29 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Στις 2.496,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,92%
    21/07/2026 - 15:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος 2,08%, στα 376,116 εκατ. ευρώ o τζίρος
    21/07/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΤτΕ: Στάσιμη η ζήτηση για δάνεια από επιχειρήσεις και νοικοκυριά το β' τρίμηνο
    21/07/2026 - 15:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ατρόμητος FC ενισχύει τις AI δεξιότητες των στελεχών του μέσω της Knowcrunch
    21/07/2026 - 16:21 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Morgan Stanley: Αισιοδοξία για τις ελληνικές τράπεζες με ισχυρή πιστωτική ανάπτυξη
    21/07/2026 - 16:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Mastercard Economic Institute: Η Ευρώπη παραμένει κορυφαίος προορισμός για ταξίδια

22/07/2026 - 11:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας

22/07/2026 - 11:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κρόνος BC PLASIS: Με Ντέζα Τερέλ και στην Α1

22/07/2026 - 11:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Μεγάλος Χορηγός στο 15ο Zagori Mountain Running

22/07/2026 - 11:32
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island: Δίπλα στο έργο του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας

22/07/2026 - 11:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Mondelēz: Κάνει την Lacta νέο snacking mega brand

22/07/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

22/07/2026 - 08:34
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

22/07/2026 - 08:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Βirthday Celebration – Royal Beach Vouliagmeni”

21/07/2026 - 15:25
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα ghd sculpt

21/07/2026 - 10:02
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo