Σάββατο, 4 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Lenovo: Ρεκόρ εσόδων στο γ' τρίμηνο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
03/02/2021 · 13:51

Lenovo: Ρεκόρ εσόδων στο γ' τρίμηνο

Ο Όμιλος Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοίνωσε σήμερα ρεκόρ εσόδων στο τρίτο τρίμηνο, ύψους 17,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, που αντιστοιχεί σε αύξηση 22% σε ετήσια βάση.

Είναι το δεύτερο συνεχές τρίμηνο με αποτελέσματα ρεκόρ και ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις βασικές επιχειρηματικές μονάδες καθώς και τις επιχειρήσεις μετασχηματισμού της εταιρείας. Τα κέρδη έφτασαν επίσης σε νέα ρεκόρ, με το προ φόρο εισόδημα του 3ου τριμήνου να αυξάνεται κατά 52% από έτος σε έτος, σε 591 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ενώ τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά 53% από έτος σε έτος, σε 395 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η διαρκής ανάπτυξη της Lenovo ενισχύθηκε από το καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας που προσαρμόζεται γρήγορα για να ανταποκριθεί στη νέα πραγματικότητα που έχουν φέρει η εργασία, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία από το σπίτι, ενώ οι επενδύσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό, συνεχίζουν να οδηγούν σε νέες μακροπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή για το τρίτο τρίμηνο ανήλθαν σε 3,31 σεντς ΗΠΑ ή 25,66 σεντς HK.

«Τα αποτελέσματα ρεκόρ για ένα ακόμη τρίμηνο, αντικατοπτρίζουν το καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας και την αριστεία στην λειτουργία της εταιρίας μας, η οποία οδήγησε σε ανάπτυξη σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες», δήλωσε ο Yuanqing Yang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo. «Είναι σαφές ότι το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά που έφερε αξιοσημείωτες αλλαγές σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η Lenovo ανταποκρίθηκε γρήγορα σε αυτή την μεταβαλλόμενη αγορά με νέες τάσεις στον τρόπο ζωής και εργασίας και η ευελιξία της αυτή, απέδωσε ισχυρά αποτελέσματα. Τώρα, καθώς ήδη αρχίζουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα των επενδύσεών μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα επενδύσουμε περαιτέρω στην τεχνολογία και την καινοτομία και θα προωθήσουμε τον έξυπνο μετασχηματισμό σε όλα τα επίπεδα για να θα δημιουργήσουμε βιώσιμη ανάπτυξη. "

Επιχειρηματικές προοπτικές

Οι προκλήσεις του 2020 συνεχίζονται, σε διάφορους βαθμούς, στο νέο έτος. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι συνεχιζόμενες γεωπολιτικές αβεβαιότητες, οι ελλείψεις εφοδιασμού που οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση και, φυσικά, η πανδημία του COVID-19. Ωστόσο, ως παγκόσμια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 180 αγορές και με περισσότερες από 30 τοποθεσίες παραγωγής σε όλο τον κόσμο, οι προοπτικές για το 2021 παραμένουν θετικές. Η νέα πραγματικότητα που απαιτεί εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία από το σπίτι, θα συνεχίσει να αυξάνει μακροπρόθεσμα τις τάσεις ανάπτυξης στη ζήτηση συσκευών και τις ανάγκες cloud / υποδομής.

Επισκόπηση Επιχειρηματικών Μονάδων

Η μονάδα Intelligent Devices Group (IDG) της Lenovo συνεχίζει να ηγείται της ανάπτυξης του Ομίλου με το PC and Smart Devices Group (PCSD) να καταγράφει ένα ακόμη ιστορικό τρίμηνο. Τα έσοδα των 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, αυξημένα κατά 27% σε ετήσια βάση, συνοδεύτηκαν από PTI που σημείωσε αύξηση 35% από έτος σε έτος και ανήλθε σε 925 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, με ρεκόρ περιθώριο κέρδους της τάξεως του 6,6%. Τα αποτελέσματα του τριμήνου βασίστηκαν στην λειτουργική αριστεία της Lenovo που ανταπεξήλθε εξαιρετικά στην παγκόσμια αυξανόμενη ζήτηση, αλλά και στο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, που προσαρμόστηκε γρήγορα για να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εργασίας, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας από το σπίτι. Η εστίαση στην καινοτομία και στα τμήματα υψηλής ανάπτυξης βοήθησε τη Lenovo να παραμείνει στην # 1 θέση στα PCs παγκοσμίως, με μερίδιο αγοράς 25,3%. Όλα τα γεωγραφικά τμήματα της εταιρείας σημείωσαν ισχυρά αποτελέσματα - με αυτό της Βόρειας Αμερικής να επιτυγχάνει αύξηση όγκου 60% από έτος σε έτος, το EMEA να γίνεται # 1 σε μερίδιο αγοράς για πρώτη φορά, το τμήμα Ασία-Ειρηνικός να βελτιώνει την κερδοφορία σε ρεκόρ επίπεδα και την Κίνα αυξάνει τις αποστολές κατά 30% από έτος σε έτος. Ο Όμιλος βλέπει την ετήσια ανάπτυξη στην αγορά Η / Υ ως μια μακροπρόθεσμη μετατόπιση στον τομέα της τεχνολογίας που θα είναι βιώσιμη και μετά από την πανδημία. Τα τελευταία στοιχεία της IDC επιβεβαίωσαν ότι η συνολική αγορά ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια μονάδες το 2020, λόγω ενός ισχυρού ημερολογιακού τέταρτου τριμήνου. Αυτό ενισχύει περαιτέρω την άποψη της Lenovo ότι οι τάσεις του νέου τρόπου ζωής, εργασίας, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας από το σπίτι θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για μία συσκευή ανά άτομο, γεγονός που θα συνεχίσει να αυξάνει τη ζήτηση για υπολογιστές, tablet και έξυπνες συσκευές μακροπρόθεσμα. Η Lenovo θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην καινοτομία των προϊόντων της και την λειτουργική της αριστεία για την κάλυψη των νέων αναγκών των πελατών και της μελλοντικής αυξημένης ζήτησης.

Η δεύτερη επιχειρηματική μονάδα του IDG, το Mobile Business Group (MBG), σημείωσε διψήφια αύξηση εσόδων από έτος σε έτος, ανέκαμψε από τον αντίκτυπο του COVID-19 και όχι μόνο επέστρεψε στην κερδοφορία, αλλά σημείωσε την υψηλότερη κερδοφορία του από την αγορά της Motorola. Η επιχειρησιακή μονάδα σημείωσε σταθερή απόδοση στη Λατινική και τη Βόρεια Αμερική και ταχεία ανάπτυξη στην Ευρώπη και την Ασία, όπου σημειώθηκε ισχυρή διψήφια και τριψήφια ανάπτυξη χάρη σε διεύρυνση των συνεργασιών με το λιανεμπόριο, αλλά και στο εύρος επιλογών που προσφέρει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων. Η επιχειρησιακή μονάδα του MBG θα συνεχίσει να αξιοποιεί το ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων της και την καινοτομία του 5G, για να στηρίξει τη μελλοντική της κερδοφόρα ανάπτυξη.

Το Data Center Group (DCG) πέτυχε ρεκόρ εσόδων 1,63 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ χάρη στη συνολική ανάπτυξη του, βελτιώνοντας παράλληλα την κερδοφορία του σχεδόν κατά μία μονάδα από έτος σε έτος. Τα τμήματα Cloud Service Provider και Enterprise / SMB σημείωσαν ετήσια αύξηση με αποτελέσματα πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Το Enterprise / SMB έφτασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, το υψηλότερο ποσό τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ το Storage κατέγραψε ρεκόρ εσόδων και ξεπέρασε την αγορά κατά 11 βαθμούς. Τα έσοδα από τα Software Defined Infrastructure and Services έφτασαν επίσης σε νέο ρεκόρ. Η TruScale Private Cloud Infrastructure-as-a-Service της Lenovo σε συνδυασμό με το HANA Enterprise Cloud της SAP έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει σταθερή ζήτηση. Παράλληλα, η επιχειρησιακή μονάδα DCG διατήρησε την # 1 θέση της στο TOP500 Supercomputers. Μελλοντικοί στόχοι της επιχειρησιακής μονάδας περιλαμβάνουν να διεκδικήσει ηγετική θέση στην αυξανόμενη ζήτηση για Hybrid Cloud και IT Infrastructure και την αύξηση της απόδοσής και των εσόδων της, με ρυθμούς που ξεπερνούν την αγορά.

Η επιχειρησιακές μονάδες του Intelligent Transformation της Lenovo συνέχισαν να σημειώνουν σημαντική πρόοδο καθώς τα συνολικά έσοδα για Software & Services* αυξήθηκαν σχεδόν 36% και έφτασαν το νέο ρεκόρ των σχεδόν 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ - πάνω από το 8% των συνολικών εσόδων του ομίλου. Τα έσοδα των Attached Services, Managed Services και Solution Services* πέτυχαν ετήσια αύξηση σχεδόν 26%, 73% και 49% αντίστοιχα, ενώ το Device-as-a-Service παρουσίασε υψηλή διψήφια ανάπτυξη (74%) από έτος σε έτος. Επιπλέον, τα έσοδα από το Ε-Commerce αυξήθηκαν σχεδόν 45% από έτος σε έτος και συνέχισαν να κάνουν νέα ρεκόρ. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα αναδεικνύουν τη σημασία του Intelligent Transformation ως καταλύτη μακροπρόθεσμης ανάπτυξης για την Lenovo. Στο μέλλον, η Lenovo βλέπει ευκαιρίες να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις δυνατότητές της για την κατασκευή τεχνολογιών και λύσεων για έξυπνη εκπαίδευση και έξυπνων λύσεων υγειονομικής περίθαλψης.

Νέα οργανωτική δομή για το FY21 / 22

Η Lenovo ανακοινώνει επίσης σήμερα τη νέα οργανωτική δομή της που έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρονται σε υπηρεσίες. Από την 1η Απριλίου 2021, η Lenovo θα συγκεντρώσει ομάδες από όλη την εταιρεία για τη δημιουργία της νέας επιχειρηματικής μονάδας Solutions & Services Group (SSG). Η SSG θα προωθήσει περαιτέρω τον μετασχηματισμό της εταιρείας, παρέχοντας υπηρεσίες σε smart verticals, attached services, managed services, αλλά και ‘as a service offerings’, συμπεριλαμβανομένων των DaaS και Truscale ™.

Με τη νέα οργανωτική δομή της, η Lenovo θα διαρθρωθεί σε τρεις κύριες επιχειρηματικές μονάδες που θα ακολουθούν πιστά τη στρατηγική 3S της εταιρείας : Smart IoT, Smart Infrastructure και Smart Verticals. Συγκεκριμένα οι επιχειρησιακές μονάδες θα είναι: IDG (Intelligent Devices Group) – που επικεντρώνεται στο Smart IoT. ISG (Infrastructure Solutions Group, μετονομάζεται από DCG, Data Center Group) – και επικεντρώνεται στις Έξυπνες υποδομές και, τέλος, το SSG - Smart Verticals & Services που επικεντρώνεται στις Έξυπνες Κατακόρυφες & Υπηρεσίες. Η IDG θα διευθύνεται παγκοσμίως από τον Luca Rossi (επί του παρόντος SVP & Πρόεδρος PCSD στο EMEA και τη Λατινική Αμερική). Την ISG θα συνεχίσει να διευθύνει παγκοσμίως ο Kirk Skaugen, ενώ τη νεοσύστατη επιχειρησιακή μονάδα Solutions & Services Group (SSG) θα διευθύνει ο Ken Wong (επί του παρόντος SVP & Πρόεδρος της PCSD στην Ασία-Ειρηνικό).

Επιπλέον, οι οργανισμοί πωλήσεων της Lenovo σε αγορές σε όλο τον κόσμο θα χωριστούν σε ένα GEO στην Κίνα και έναν Διεθνή Οργανισμό Πωλήσεων, με επικεφαλής τον Liu Jun (επί του παρόντος EVP & Πρόεδρος της IDG στην Κίνα) και τον Matt Zielinski (επί του παρόντος SVP & Πρόεδρος της PCSD στη Βόρεια Αμερική), για την ενίσχυση μεγαλύτερων συνεργιών και αποτελεσματικότητας μεταξύ των επιχειρηματικών ομάδων. Οι παραπάνω πέντε διευθυντές επιχειρησιακών μονάδων θα αναφέρονται απευθείας στον Yuanqing Yang και θα συμμετάσχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Lenovo (LEC).

Παράλληλα, ο Gianfranco Lanci, Corporate President της Lenovo και COO της Lenovo, ανακοίνωσε τα σχέδιά του να αποσυρθεί από την εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2021. Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να υπηρετεί στο ρόλο του ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Lenovo και θα είναι υπεύθυνος για τις παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητες της Lenovo σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες.

  • LENOVO
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Mπορούμε το 3/3 στη EuroLeague» - Τι είπαν Μήτογλου και Μπατής (vids)

All Content

Έτσι ήρθε η δύσκολη νίκη ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία

All Content - BusinessNews.gr

Π. Μαρινάκης: «Σε καμία κρίση δεν αφήσαμε την κοινωνία αβοήθητη»

All Content - BusinessNews.gr

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

All Content

Tempo OMD & L'Oréal ενεργοποιούν το πρώτο TopReach σε Ελλάδα και Ευρώπη

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Έτσι έφτασε τις οκτώ σερί νίκες ο φορμαρισμένος Άρης (vids)

All Content

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και πήραμε μια σημαντική νίκη» - Τι είπε ο Λυκογιάννης

All Content - BusinessNews.gr

Το δύσκολο στοίχημα του 2026: Γεωπολιτικές αναταράξεις και «διόρθωση» της αγοράς κρουαζιέρας

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: Γιατί επενδύει 35 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες και πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Η Premia αντλεί 150 εκατ. ευρώ από την έκδοση ομολόγου και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

CSRΝews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

CSRΝews.gr

Το GIVMED και η Alpha Bank ενίσχυσαν την πρόσβαση σε αγαθά υγείας με δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καββαθάς (Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ): Μία στις δύο επιχειρήσεις εστίασης θα βάλει λουκέτο
Καββαθάς (Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ): Μία στις δύο επιχειρήσεις εστίασης θα βάλει λουκέτο 03/02/2021 - 12:32
Η Γραμματεία της ETPOA στην Enterprise Greece 03/02/2021 - 13:55
Η Γραμματεία της ETPOA στην Enterprise Greece

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/04/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σκλαβενίτης - Αναπροσαρμογή αποδοχών: Αύξηση του εισαγωγικόυ μισθόυ στα 1.000 ευρώ
    04/04/2026 - 14:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»
    04/04/2026 - 14:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • 'Ακης Σκέρτσος: Ο ανερμάτιστος αμοραλισμός είναι το μόνο και αναλλοίωτο brand του Αλέξη Τσίπρα
    04/04/2026 - 13:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι Παπακώστα – Μελά και η περίπτωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή
    04/04/2026 - 13:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μέση Ανατολή: Πέντε υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
    04/04/2026 - 13:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης
    04/04/2026 - 13:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στη Βηρυτό - Στόχος οι γέφυρες
    04/04/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
    04/04/2026 - 12:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια- Μπορεί να αναστραφεί το brain drain;
    04/04/2026 - 12:00 ΥΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ
    04/04/2026 - 11:10 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία
    04/04/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μέση Ανατολή: Πέντε υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
    04/04/2026 - 13:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Π. Μαρινάκης: «Σε καμία κρίση δεν αφήσαμε την κοινωνία αβοήθητη»
    04/04/2026 - 11:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο "μετροπόντικας" της γραμμής 4 - Πέρασε την Κυψέλη
    04/04/2026 - 10:45 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε ότι έχουμε ομαδικό πνεύμα» - Τι είπε ο Σάκοτα για τον φωτισμό και τον Γκρέι

04/04/2026 - 19:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έτσι ήρθε η δύσκολη νίκη ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας (vid)

04/04/2026 - 18:34
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

03/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Wide Media Group παρουσιάζει το «Mind the Game powered by Athletiko»

03/04/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

03/04/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo