Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελλάκτωρ: Αύξηση 153% στα EBITDA 9μηνου
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
19/11/2019 · 21:00

Ελλάκτωρ: Αύξηση 153% στα EBITDA 9μηνου

Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη κατέγραψαν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Παραχωρήσεις κατά το εννεάμηνο του 2019


Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη κατέγραψαν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Παραχωρήσεις κατά το εννεάμηνο του 2019, ως αποτέλεσμα κυρίως της αυξημένης εγκατεστημένης ισχύος και της ενίσχυσης της κυκλοφορίας στους αυτοκινητοδρόμους αντίστοιχα, αντισταθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό την επίδραση από το σημαντικά μειωμένο κύκλο εργασιών του κλάδου της κατασκευής.

Επιπλέον, η θετική συνεισφορά του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και των Παραχωρήσεων αντικατοπτρίζεται και στα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA)2 του Ομίλου, καθώς ανήλθαν για το εννεάμηνο του 2019 σε €151,2 εκατ., έναντι των €59,8 εκατ. ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο 2018, σημειώνοντας αύξηση 153,3%, ενώ το περιθώριο EBITDA για το εννεάμηνο 2019 ήταν 14,9% έναντι 4,3% την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ το εννεάμηνο του 2019 διαμορφώθηκε σε €1.016,2 εκατ. έναντι €1.381,6 εκατ. το εννεάμηνο του 2018.

Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης (ΕΒΙΤ) ανήλθαν σε €75,6 εκατ., έναντι €-16,8 εκατ. για το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων προ φόρων υπήρξαν κέρδη €31,1 εκατ. έναντι ζημιών €77,4 εκατ., σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ τα μετά από φόρους αποτελέσματα ήταν ζημίες €4,7 εκατ. έναντι ζημιών €102,8 εκατ., σε σχέση με το εννεάμηνο του 2018.

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους ανά μετοχή, για το εννεάμηνο του 2019, διαμορφώθηκαν σε ζημίες €0,1361 έναντι ζημιών €0,7264 την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, δήλωσε: «Η συνεχώς ανοδική πορεία του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και των Παραχωρήσεων επιβεβαιώνει πλήρως τη στρατηγική του Ομίλου για περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας μας σε αυτές τις δραστηριότητες, καθώς επιδεικνύουν σταθερά θετική απόδοση και συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Παράλληλα, η συστηματική προσπάθεια που γίνεται σε επίπεδο Ομίλου για τη συνολική βελτίωση της απόδοσης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ δείχνει σταδιακά να αποδίδει, όπως αποδεικνύει και η συνεχής και σημαντική βελτίωση σε επίπεδο EBITDA».

Ο καθαρός εταιρικός δανεισμός του Ομίλου στις 30.09.2019 διαμορφώθηκε σε €815,3 εκατ. έναντι €584,1 εκατ. στις 31.12.2018.

Στοιχεία ανά κλάδο δραστηριότητας:

Κλάδος Κατασκευής

Ο κλάδος της Κατασκευής παρουσίασε στο εννεάμηνο του 2019 έσοδα €718,2 εκατ., έναντι εσόδων €1.090,6 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018, ως αποτέλεσμα της περιορισμένης δημοπράτησης νέων έργων στην Ελλάδα, αλλά και των καθυστερήσεων στη συμβασιοποίηση έργων τα οποία έχει ήδη εξασφαλίσει η ΑΚΤΩΡ. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης, οι ζημίες περιορίστηκαν σε €31,1 εκατ. έναντι ζημιών €113,6 εκατ. το εννεάμηνο του 2018 και οφείλονται σε συνολική ζημία €46,5 εκατ. από την κατασκευή Φ/Β πάρκων στην Αυστραλία. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων προ φόρων για το εννεάμηνο του 2019, προέκυψαν ζημιές €35,6 εκατ. έναντι ζημιών €130,4 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018, ενώ μετά από φόρους ο κλάδος Κατασκευής είχε ζημιές €42,9 εκατ. έναντι ζημιών €131,7 εκατ. κατά το εννεάμηνο του 2018. Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της ΑΚΤΩΡ και των θυγατρικών της διαμορφώθηκε στις 30.09.2019 σε €1,3 δισ., ενώ συμβάσεις ύψους €0,8 δισ. εκκρεμούν προς υπογραφή (σε Ελλάδα και εξωτερικό), διαμορφώνοντας τη συνολική αξία του χαρτοφυλακίου έργων της ΑΚΤΩΡ σε €2,1 δισ.

Κλάδος Παραχωρήσεων

Κατά το εννεάμηνο του 2019 τα έσοδα του κλάδου των Παραχωρήσεων ήταν €179,3 εκατ. έναντι €179,9 εκατ., οριακά μειωμένα σε σχέση με το εννεάμηνο του 2018, λόγω κυρίως της μη ενσωμάτωσης στα αποτελέσματα του υπό εξέταση εννεάμηνου της μέχρι πρότινος θυγατρικής ΕΠΑΔΥΜ, λόγω πώλησής της στην ΗΛΕΚΤΩΡ εντός του εννεάμηνου του 2019, καθώς και στη μείωση των εσόδων των ΑΤΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ από το έργο της Εγνατίας, κυρίως λόγω μειωμένου κατασκευαστικού εσόδου από νέους σταθμούς διοδίων. Στον αντίποδα, η αύξηση της κυκλοφορίας στα ώριμα έργα παραχωρήσεων συνεχίστηκε και το εννεάμηνο του 2019. Συγκεκριμένα, η κίνηση στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ αυξήθηκε κατά 4,4%, στην ΓΕΦΥΡΑ κατά 6,2%, στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ κατά 5,1% και στον ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΑΙΓΑΙΟΥ κατά 6,5%, σε σχέση με το εννεάμηνο του 2018. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης εμφανίζονται αυξημένα κατά 28,2% και ανέρχονται σε €77,6 εκατ. έναντι €60,5 εκατ., το εννεάμηνο του 2018, τα οποία όμως περιλάμβαναν αρνητική επίδραση από πρόβλεψη €10 εκατ. έναντι απαίτησης παρακρατούμενων φόρων. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε €54,5 εκατ. έναντι €38,4 εκατ. αυξημένα κατά 41,9% και τα κέρδη μετά τους φόρους ανήλθαν σε €33,3 εκατ. έναντι €23,7 εκατ. το εννεάμηνο του 2018, αυξημένα κατά 40,8%.

Κλάδος Περιβάλλοντος

Ο κύκλος εργασιών του κλάδου Περιβάλλοντος για το εννεάμηνο του 2019, ανήλθε σε €64,7 εκατ., έναντι €63,3 εκατ. το εννεάμηνο 2018, αυξημένος κατά 2,2%. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης ήταν κέρδη €2,5 εκατ. έναντι κερδών €18,1 εκατ. κατά το εννεάμηνο του 2018, τα οποία όμως περιλάμβαναν μη επαναλαμβανόμενο κέρδος ποσού €4,2 εκατ. (λόγω αντιστροφής παλαιότερης πρόβλεψης από διακανονισμό), καθώς και αποζημιώσεις ύψους €5,8 εκατ. από τον ΕΔΣΝΑ αναφορικά με ασυμβασιοποίητες εργασίες. Σημειώνεται ότι η μείωση των αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης του 9μήνου του 2019 οφείλεται κυρίως στις μειωμένες εισερχόμενες ποσότητες στις μονάδες διαχείρισης αποβλήτων και σε αυξημένες ανάγκες βαριάς συντήρησης της μονάδας Osnabruck που οδήγησε σε μειωμένη παραγωγή. Ενώ σημειώνεται ότι και οι αποσβέσεις παρουσιάστηκαν αυξημένες, αποτέλεσμα αντικατάστασης κύκλου ζωής μέρους ηλεκτροπαραγωγικού εξοπλισμού καθώς και αποσβέσεων νεοαποκτηθεισών θυγατρικών. Τα αποτελέσματα προ φόρων για το εννεάμηνο του 2019 ήταν κέρδη €3,2 εκατ. έναντι κερδών €18,7 εκατ. κατά το εννεάμηνο του 2018, ενώ τα αποτελέσματα μετά από φόρους ήταν κέρδη €1,1 εκατ. έναντι κερδών €13,6 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Κλάδος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)

Ο κύκλος εργασιών του κλάδου ΑΠΕ κατά το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε € 49,0 εκατ. έναντι €42,7 εκατ. την ίδια περίοδο του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 14,6%. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης παρουσίασαν κέρδη €28,7 εκατ. έναντι €23,0 εκατ. κατά την αντίστοιχη προηγούμενη περίοδο, αυξημένα κατά 24,7%. Το περιθώριο αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης (περιθώριο EBIT) για το εννεάμηνο 2019 ήταν 58,6%. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε €21,2 εκατ. έναντι €14,5 εκατ. το εννεάμηνο του 2018, αυξημένα κατά 46,6% και τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε €17,4 εκατ. έναντι €10,6 εκατ. το εννεάμηνο του 2018, αυξημένα κατά 65,1%. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατά το εννεάμηνο 2019 ανήλθε σε 537,9 GWh, αυξημένη κατά 13% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018, γεγονός που οφείλεται στο συνδυασμό αυξημένης εγκατεστημένης ισχύος (6,4%) και ευνοϊκότερων μετεωρολογικών συνθηκών (6,6%). Το σύνολο της εγκατεστημένης ισχύος του κλάδου ΑΠΕ ανήλθε στις 30.09.2019 σε 296 MW. Σε τελικό στάδιο κατασκευής βρίσκονται πέντε αιολικά πάρκα, συνολικής ισχύος 195,6 MW και επιπλέον δύο αιολικά πάρκα εγκατεστημένης ισχύος 88,2 MW βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υλοποίησης. Τέλος, ο Όμιλος διαθέτει 283,54 MW έργων ΑΠΕ (κυρίως Αιολικά Πάρκα) σε διάφορα στάδια ανάπτυξης.

Κλάδος Ανάπτυξης Ακινήτων

O κλάδος της Aνάπτυξης Aκινήτων του Ομίλου είχε για το εννεάμηνο του 2019 έσοδα €4,8 εκατ., έναντι €4,9 εκατ., το εννεάμηνο του 2018. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης ήταν κέρδη €0,4 εκατ., έναντι κερδών €0,7 εκατ. για το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν ζημίες €0,5 εκατ. έναντι ζημιών €0,5 εκατ. επίσης για το εννεάμηνο του 2018 και τα μετά από φόρους ήταν ζημίες €1,6 εκατ. έναντι ζημιών €0,9 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Πρόσφατα (μετά τις 30.09.2019) η REDS ολοκλήρωσε τη Β’ Φάση Ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου SMART PARK, με τη συνολική επιφάνεια να ανέρχεται πλέον σε 53.000 τ.μ., από 35.000 τ.μ. προηγουμένως, ενώ ήδη πάνω από το 80% της νέας επιφάνειας βρίσκεται μισθωμένο. Η επέκταση του SMART PARK, εκτιμάται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την θετική πορεία ανάπτυξης που είναι ήδη εμφανής στα στοιχεία του 2019, σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται 5,8% αύξηση της επισκεψιμότητας στο πρώτο εννεάμηνο του 2019 σε σχέση με το 2018, 9,7% αύξηση των συνολικών πωλήσεων των καταστημάτων του Εμπορικού Πάρκου και 8,5% αύξηση στις συγκρίσιμες πωλήσεις (Like-tolike).

Μητρική Εταιρεία

Σε επίπεδο μητρικής εταιρείας για το εννεάμηνο του 2019 υπήρξαν έσοδα €14,9 εκατ., έναντι μηδενικών εσόδων για το εννεάμηνο του 2018. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης (ΕΒΙΤ) διαμορφώθηκαν σε ζημίες €1,5 εκατ. έναντι ζημιών €3,1 εκατ., ενώ τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν κέρδη €9,2 εκατ. έναντι κερδών €20,9 εκατ. για το εννεάμηνο του 2018 και τα μετά από φόρους ήταν κέρδη €7,5 εκατ. έναντι κερδών €20,9 εκατ. το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2018. Επισημαίνεται ότι στο τρίτο τρίμηνο του 2019 ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. με απορρόφηση της θυγατρικής της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε.

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Που θα δείτε ΠΑΟΚ-Περιστέρι και τους αγώνες ΑΕΚ, Ηρακλή, Καρδίτσας κι Εθνικής Γυναικών

All Content

Για την πρωτιά η ΑΕΚ κόντρα στην Τόφας, με Άλμπα η Καρδίτσα

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal

All Content - BusinessNews.gr

Στρατηγική συμμαχία Ομίλου AKTOR – Ομίλου ONEX για τη διεκδίκηση του Λιμένος Ελευσίνας

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Με νέους κωδικούς που φέρνουν μειώσεις φόρου και χαμηλότερα τεκμήρια το Ε1

All Content

FORECOMM_s: Συγκρατημένη αισιοδοξία με έμφαση στο digital

All Content

Από την Brave το περίπτερο της Metlen στην KEY 2025

FleetNews

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

FleetNews

Νέο “σκληροπυρηνικό” πακέτο για την BMW M2

All Content

Πρώτος προημιτελικός σήμερα για ΠΑΟΚ-Περιστέρι στο FIBA Europe Cup

All Content

Ηρακλής: Με την εσθονική ΤαλΤεκ σήμερα για πρόκριση στoυς "8" της ENBL

All Content - BusinessNews.gr

Jysk: Ο Γιώργος Τσιρώνης νέος Country Director

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός: Ρεκόρ ρυθμίσεων 540 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο - Πώς κινούνται servicers και τράπεζες

All Content - BusinessNews.gr

LEROY MERLIN Ελλάδας: Αύξηση 8% στον κύκλο εργασιών και ισχυρές επιδόσεις βιωσιμότητας το 2024

FleetNews

Ford: Νέες εκδόσεις BlueCruise για Kuga και Puma με αυτόνομη τεχνολογία

FleetNews

Alfa Romeo: Παγκόσμια ανάπτυξη άνω του 20% το 2025

CSRΝews.gr

Tetra Pak® και LM Eco αναδεικνύουν την αξία της ανακύκλωσης στα σχολεία της Αθήνας

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Εβδομάδα Γλαυκώματος: Ο προληπτικός έλεγχος σώζει την όραση

CSRΝews.gr

METRO AEBE: Μέσα σε 5 χρόνια συγκεντρώθηκαν σχεδόν 1.000.000 αποτσίγαρα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κτιριακές Υποδομές: Ο Θανάσης Γιάνναρης Διευθύνων Σύμβουλος
Κτιριακές Υποδομές: Ο Θανάσης Γιάνναρης Διευθύνων Σύμβουλος 19/11/2019 - 20:52
Σκληρή κόντρα ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη 20/11/2019 - 09:32
Σκληρή κόντρα ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας εγκαινιάζει την Agrotica 2026
    11/03/2026 - 13:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • AUSTRIACARD: Σύμβαση €1,5 εκατ. για παραγωγή καρτών ευφυούς ταχογράφου στην Ελλάδα
    11/03/2026 - 13:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Την ανώτατη διάκριση LEED Platinum έλαβε το ανακαινισμένο Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ
    11/03/2026 - 13:49 ESG
  • Athens Alitheia Forum – Παύλος Μαρινάκης: Να καταργηθεί η ανωνυμία στο διαδίκτυο
    11/03/2026 - 13:48 MEDIA
  • Ανδρουλάκης από Στρασβούργο για το predator: Δίνουμε αγώνα αρχών και αξιών
    11/03/2026 - 13:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H Kaizen Gaming εξαγοράζει την βρετανική GameplAI
    11/03/2026 - 13:41 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΑΕ: Δύο drones έπεσαν κοντά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
    11/03/2026 - 13:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Riginos Yachts: Η Ελλάδα στην κορυφή του παγκόσμιου yachting για το 2025
    11/03/2026 - 13:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αντίτυπο του μυθιστιρήματος «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ με αφιέρωσή της πωλείται σε δημοπρασία
    11/03/2026 - 13:22 LIFESTYLE
  • Τουρκία: Ο ΓΓ του ΟΗΕ Γκουτέρες επισκέπτεται την Άγκυρα
    11/03/2026 - 13:17 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Λίστα Forbes: Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου - Οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι της λίστας
    10/03/2026 - 18:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • LEROY MERLIN Ελλάδας: Αύξηση 8% στον κύκλο εργασιών και ισχυρές επιδόσεις βιωσιμότητας το 2024
    10/03/2026 - 16:35 ESG
  • ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις μηνός Απριλίου 2026
    10/03/2026 - 20:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Deloitte ScaleUp Event 2026: Στο επίκεντρο η ανάπτυξη και η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων
    10/03/2026 - 17:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • TREK Development: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας το 2025 – Μηδενικός δανεισμός και ενίσχυση ρευστότητας
    10/03/2026 - 18:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Kaizen Gaming εξαγοράζει την βρετανική GameplAI

11/03/2026 - 11:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Κροατία στο Σίμπενικ απόψε η Εθνική Γυναικών

11/03/2026 - 11:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Τελευταία κλήση»: Η νέα συμπαραγωγή της Nova έκανε πρεμιέρα

11/03/2026 - 11:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηρακλής: Με την εσθονική ΤαλΤεκ σήμερα για πρόκριση στoυς "8" της ENBL

11/03/2026 - 10:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Tetra Pak® και LM Eco αναδεικνύουν την αξία της ανακύκλωσης στα σχολεία της Αθήνας

11/03/2026 - 10:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Εβδομάδα Γλαυκώματος: Ο προληπτικός έλεγχος σώζει την όραση

11/03/2026 - 10:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

NAIL & BEAUTY AWARDS Μία εντυπωσιακη εκδήλωση και πλήθος κόσμου στο CAPSIS Hotel στην Θεσσαλονίκη

10/03/2026 - 17:12
FleetNews
fleetnews.gr

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

10/03/2026 - 06:08
FleetNews
fleetnews.gr

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

09/03/2026 - 06:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo