Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελλάκτωρ: Αύξηση 153% στα EBITDA 9μηνου
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
19/11/2019 · 21:00

Ελλάκτωρ: Αύξηση 153% στα EBITDA 9μηνου

Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη κατέγραψαν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Παραχωρήσεις κατά το εννεάμηνο του 2019
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google


Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη κατέγραψαν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Παραχωρήσεις κατά το εννεάμηνο του 2019, ως αποτέλεσμα κυρίως της αυξημένης εγκατεστημένης ισχύος και της ενίσχυσης της κυκλοφορίας στους αυτοκινητοδρόμους αντίστοιχα, αντισταθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό την επίδραση από το σημαντικά μειωμένο κύκλο εργασιών του κλάδου της κατασκευής.

Επιπλέον, η θετική συνεισφορά του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και των Παραχωρήσεων αντικατοπτρίζεται και στα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA)2 του Ομίλου, καθώς ανήλθαν για το εννεάμηνο του 2019 σε €151,2 εκατ., έναντι των €59,8 εκατ. ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο 2018, σημειώνοντας αύξηση 153,3%, ενώ το περιθώριο EBITDA για το εννεάμηνο 2019 ήταν 14,9% έναντι 4,3% την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ το εννεάμηνο του 2019 διαμορφώθηκε σε €1.016,2 εκατ. έναντι €1.381,6 εκατ. το εννεάμηνο του 2018.

Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης (ΕΒΙΤ) ανήλθαν σε €75,6 εκατ., έναντι €-16,8 εκατ. για το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων προ φόρων υπήρξαν κέρδη €31,1 εκατ. έναντι ζημιών €77,4 εκατ., σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ τα μετά από φόρους αποτελέσματα ήταν ζημίες €4,7 εκατ. έναντι ζημιών €102,8 εκατ., σε σχέση με το εννεάμηνο του 2018.

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους ανά μετοχή, για το εννεάμηνο του 2019, διαμορφώθηκαν σε ζημίες €0,1361 έναντι ζημιών €0,7264 την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, δήλωσε: «Η συνεχώς ανοδική πορεία του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και των Παραχωρήσεων επιβεβαιώνει πλήρως τη στρατηγική του Ομίλου για περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας μας σε αυτές τις δραστηριότητες, καθώς επιδεικνύουν σταθερά θετική απόδοση και συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Παράλληλα, η συστηματική προσπάθεια που γίνεται σε επίπεδο Ομίλου για τη συνολική βελτίωση της απόδοσης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ δείχνει σταδιακά να αποδίδει, όπως αποδεικνύει και η συνεχής και σημαντική βελτίωση σε επίπεδο EBITDA».

Ο καθαρός εταιρικός δανεισμός του Ομίλου στις 30.09.2019 διαμορφώθηκε σε €815,3 εκατ. έναντι €584,1 εκατ. στις 31.12.2018.

Στοιχεία ανά κλάδο δραστηριότητας:

Κλάδος Κατασκευής

Ο κλάδος της Κατασκευής παρουσίασε στο εννεάμηνο του 2019 έσοδα €718,2 εκατ., έναντι εσόδων €1.090,6 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018, ως αποτέλεσμα της περιορισμένης δημοπράτησης νέων έργων στην Ελλάδα, αλλά και των καθυστερήσεων στη συμβασιοποίηση έργων τα οποία έχει ήδη εξασφαλίσει η ΑΚΤΩΡ. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης, οι ζημίες περιορίστηκαν σε €31,1 εκατ. έναντι ζημιών €113,6 εκατ. το εννεάμηνο του 2018 και οφείλονται σε συνολική ζημία €46,5 εκατ. από την κατασκευή Φ/Β πάρκων στην Αυστραλία. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων προ φόρων για το εννεάμηνο του 2019, προέκυψαν ζημιές €35,6 εκατ. έναντι ζημιών €130,4 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018, ενώ μετά από φόρους ο κλάδος Κατασκευής είχε ζημιές €42,9 εκατ. έναντι ζημιών €131,7 εκατ. κατά το εννεάμηνο του 2018. Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της ΑΚΤΩΡ και των θυγατρικών της διαμορφώθηκε στις 30.09.2019 σε €1,3 δισ., ενώ συμβάσεις ύψους €0,8 δισ. εκκρεμούν προς υπογραφή (σε Ελλάδα και εξωτερικό), διαμορφώνοντας τη συνολική αξία του χαρτοφυλακίου έργων της ΑΚΤΩΡ σε €2,1 δισ.

Κλάδος Παραχωρήσεων

Κατά το εννεάμηνο του 2019 τα έσοδα του κλάδου των Παραχωρήσεων ήταν €179,3 εκατ. έναντι €179,9 εκατ., οριακά μειωμένα σε σχέση με το εννεάμηνο του 2018, λόγω κυρίως της μη ενσωμάτωσης στα αποτελέσματα του υπό εξέταση εννεάμηνου της μέχρι πρότινος θυγατρικής ΕΠΑΔΥΜ, λόγω πώλησής της στην ΗΛΕΚΤΩΡ εντός του εννεάμηνου του 2019, καθώς και στη μείωση των εσόδων των ΑΤΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ από το έργο της Εγνατίας, κυρίως λόγω μειωμένου κατασκευαστικού εσόδου από νέους σταθμούς διοδίων. Στον αντίποδα, η αύξηση της κυκλοφορίας στα ώριμα έργα παραχωρήσεων συνεχίστηκε και το εννεάμηνο του 2019. Συγκεκριμένα, η κίνηση στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ αυξήθηκε κατά 4,4%, στην ΓΕΦΥΡΑ κατά 6,2%, στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ κατά 5,1% και στον ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΑΙΓΑΙΟΥ κατά 6,5%, σε σχέση με το εννεάμηνο του 2018. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης εμφανίζονται αυξημένα κατά 28,2% και ανέρχονται σε €77,6 εκατ. έναντι €60,5 εκατ., το εννεάμηνο του 2018, τα οποία όμως περιλάμβαναν αρνητική επίδραση από πρόβλεψη €10 εκατ. έναντι απαίτησης παρακρατούμενων φόρων. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε €54,5 εκατ. έναντι €38,4 εκατ. αυξημένα κατά 41,9% και τα κέρδη μετά τους φόρους ανήλθαν σε €33,3 εκατ. έναντι €23,7 εκατ. το εννεάμηνο του 2018, αυξημένα κατά 40,8%.

Κλάδος Περιβάλλοντος

Ο κύκλος εργασιών του κλάδου Περιβάλλοντος για το εννεάμηνο του 2019, ανήλθε σε €64,7 εκατ., έναντι €63,3 εκατ. το εννεάμηνο 2018, αυξημένος κατά 2,2%. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης ήταν κέρδη €2,5 εκατ. έναντι κερδών €18,1 εκατ. κατά το εννεάμηνο του 2018, τα οποία όμως περιλάμβαναν μη επαναλαμβανόμενο κέρδος ποσού €4,2 εκατ. (λόγω αντιστροφής παλαιότερης πρόβλεψης από διακανονισμό), καθώς και αποζημιώσεις ύψους €5,8 εκατ. από τον ΕΔΣΝΑ αναφορικά με ασυμβασιοποίητες εργασίες. Σημειώνεται ότι η μείωση των αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης του 9μήνου του 2019 οφείλεται κυρίως στις μειωμένες εισερχόμενες ποσότητες στις μονάδες διαχείρισης αποβλήτων και σε αυξημένες ανάγκες βαριάς συντήρησης της μονάδας Osnabruck που οδήγησε σε μειωμένη παραγωγή. Ενώ σημειώνεται ότι και οι αποσβέσεις παρουσιάστηκαν αυξημένες, αποτέλεσμα αντικατάστασης κύκλου ζωής μέρους ηλεκτροπαραγωγικού εξοπλισμού καθώς και αποσβέσεων νεοαποκτηθεισών θυγατρικών. Τα αποτελέσματα προ φόρων για το εννεάμηνο του 2019 ήταν κέρδη €3,2 εκατ. έναντι κερδών €18,7 εκατ. κατά το εννεάμηνο του 2018, ενώ τα αποτελέσματα μετά από φόρους ήταν κέρδη €1,1 εκατ. έναντι κερδών €13,6 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Κλάδος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)

Ο κύκλος εργασιών του κλάδου ΑΠΕ κατά το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε € 49,0 εκατ. έναντι €42,7 εκατ. την ίδια περίοδο του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 14,6%. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης παρουσίασαν κέρδη €28,7 εκατ. έναντι €23,0 εκατ. κατά την αντίστοιχη προηγούμενη περίοδο, αυξημένα κατά 24,7%. Το περιθώριο αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης (περιθώριο EBIT) για το εννεάμηνο 2019 ήταν 58,6%. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε €21,2 εκατ. έναντι €14,5 εκατ. το εννεάμηνο του 2018, αυξημένα κατά 46,6% και τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε €17,4 εκατ. έναντι €10,6 εκατ. το εννεάμηνο του 2018, αυξημένα κατά 65,1%. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατά το εννεάμηνο 2019 ανήλθε σε 537,9 GWh, αυξημένη κατά 13% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018, γεγονός που οφείλεται στο συνδυασμό αυξημένης εγκατεστημένης ισχύος (6,4%) και ευνοϊκότερων μετεωρολογικών συνθηκών (6,6%). Το σύνολο της εγκατεστημένης ισχύος του κλάδου ΑΠΕ ανήλθε στις 30.09.2019 σε 296 MW. Σε τελικό στάδιο κατασκευής βρίσκονται πέντε αιολικά πάρκα, συνολικής ισχύος 195,6 MW και επιπλέον δύο αιολικά πάρκα εγκατεστημένης ισχύος 88,2 MW βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υλοποίησης. Τέλος, ο Όμιλος διαθέτει 283,54 MW έργων ΑΠΕ (κυρίως Αιολικά Πάρκα) σε διάφορα στάδια ανάπτυξης.

Κλάδος Ανάπτυξης Ακινήτων

O κλάδος της Aνάπτυξης Aκινήτων του Ομίλου είχε για το εννεάμηνο του 2019 έσοδα €4,8 εκατ., έναντι €4,9 εκατ., το εννεάμηνο του 2018. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης ήταν κέρδη €0,4 εκατ., έναντι κερδών €0,7 εκατ. για το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν ζημίες €0,5 εκατ. έναντι ζημιών €0,5 εκατ. επίσης για το εννεάμηνο του 2018 και τα μετά από φόρους ήταν ζημίες €1,6 εκατ. έναντι ζημιών €0,9 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Πρόσφατα (μετά τις 30.09.2019) η REDS ολοκλήρωσε τη Β’ Φάση Ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου SMART PARK, με τη συνολική επιφάνεια να ανέρχεται πλέον σε 53.000 τ.μ., από 35.000 τ.μ. προηγουμένως, ενώ ήδη πάνω από το 80% της νέας επιφάνειας βρίσκεται μισθωμένο. Η επέκταση του SMART PARK, εκτιμάται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την θετική πορεία ανάπτυξης που είναι ήδη εμφανής στα στοιχεία του 2019, σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται 5,8% αύξηση της επισκεψιμότητας στο πρώτο εννεάμηνο του 2019 σε σχέση με το 2018, 9,7% αύξηση των συνολικών πωλήσεων των καταστημάτων του Εμπορικού Πάρκου και 8,5% αύξηση στις συγκρίσιμες πωλήσεις (Like-tolike).

Μητρική Εταιρεία

Σε επίπεδο μητρικής εταιρείας για το εννεάμηνο του 2019 υπήρξαν έσοδα €14,9 εκατ., έναντι μηδενικών εσόδων για το εννεάμηνο του 2018. Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης (ΕΒΙΤ) διαμορφώθηκαν σε ζημίες €1,5 εκατ. έναντι ζημιών €3,1 εκατ., ενώ τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν κέρδη €9,2 εκατ. έναντι κερδών €20,9 εκατ. για το εννεάμηνο του 2018 και τα μετά από φόρους ήταν κέρδη €7,5 εκατ. έναντι κερδών €20,9 εκατ. το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2018. Επισημαίνεται ότι στο τρίτο τρίμηνο του 2019 ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. με απορρόφηση της θυγατρικής της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε.

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ: Η συνάντηση Ομπράντοβιτς-Ιτούδη στο T-Center (vid)

All Content

Πού θα δείτε τους αγώνες Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

All Content - BusinessNews.gr

Mitsopoulos The Meat Family: Τζίρος 53,6 εκατ. ευρώ, εκτίναξη κερδών και επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Sani/Ikos: Επενδύσεις 355,8 εκατ. ευρώ το 2025 – Τα πλάνα επέκτασης στη Μεσόγειο

All Content - BusinessNews.gr

«Καμπανάκι» από την ΕΕ για το ενεργειακό κόστος – Στο τραπέζι νέα μέτρα

All Content

ΕΡΤ: Νέοι γενικοί διευθυντές Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

All Content

Η EON μετατρέπεται σε Nova TV

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Με Χάποελ για το 6/6 ο Παναθηναϊκός, στη Βαρκελώνη για την 5η νίκη ο Ολυμπιακός

All Content

Μύκονος: Τρεις αμφίβολοι για τον αγώνα με την ΑΕΚ

All Content - BusinessNews.gr

Capital Maritime Finance: Προσφορές 1,1 δισ. και άντληση 300 εκατ.- Στα 7,50 ευρώ η τιμή διάθεσης

All Content - BusinessNews.gr

Ο Γρηγόρης επεκτείνεται στην Πάφο και φτάνει τα 15 καταστήματα στην Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

Beiersdorf Hellas: Πωλήσεις 48,5 εκατ. ευρώ και αύξηση 23,5% στα καθαρά κέρδη

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Νέες προδιαγραφές για τα προϊόντα στα σχολικά κυλικεία με τη συμβολή του ΣΕΒΤ

CSRΝews.gr

WWF και Costa Navarino παρουσιάζουν οδηγό για μηδενική σπατάλη τροφίμων

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κτιριακές Υποδομές: Ο Θανάσης Γιάνναρης Διευθύνων Σύμβουλος
Κτιριακές Υποδομές: Ο Θανάσης Γιάνναρης Διευθύνων Σύμβουλος 19/11/2019 - 20:52
Σκληρή κόντρα ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη 20/11/2019 - 09:32
Σκληρή κόντρα ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Λισαβόνα: "Τέλος" τα κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια
    16/10/2026 - 13:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέος επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ στην Ελλάδα ο Τζος Χακ
    16/10/2026 - 12:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το Πεκίνο καλεί την εκπρόσωπο Τύπου του Τραμπ να επισκέπτεται "πιο συχνά" την Κίνα
    16/10/2026 - 12:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το BYD SHARK απέσπασε πέντε αστέρια στο Euro NCAP
    16/10/2026 - 12:52 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Στο Stadion Sports Center (ΟΑΚΑ) τα δύο διεθνή τουρνουά ITF World Tennis J30
    16/10/2026 - 12:51 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων, ύψους 400 εκατ. ευρώ, στις 21 Οκτωβρίου
    16/10/2026 - 12:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία και Γερμανία κοντά σε συμφωνία για τις εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων και το καθεστώς «Made in EU» της Βρετανίας
    16/10/2026 - 12:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η νέα εκπρόσωπος του Τραμπ προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις για τη ζωή της στην Κίνα
    16/10/2026 - 12:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,1% η αύξηση του ΑΕΠ το 2025
    16/10/2026 - 12:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διαβάθμιση επενδυτικής βαθμίδας για το πρόγραμμα EMTN από S&P και Moody’s
    16/10/2026 - 12:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος παρουσίασε το Στρατηγικό της Σχέδιο 2026 – 2030
    15/10/2026 - 13:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Alpha Bank: Στις 19 Οκτωβρίου η διαπραγμάτευση 140.300 νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο
    15/10/2026 - 18:19 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ο Ιωάννης Ρούσσης αναλαμβάνει Head of Audi & Bentley στην Kosmocar
    15/10/2026 - 17:59 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Capital Maritime Finance: Έκλεισε το βιβλίο της IPO με προσφορές 1,1 δισ. ευρώ
    15/10/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Motor Oil: Νέο ατύχημα με τραυματίες - Η ανακοίνωση της εταιρείας
    15/10/2026 - 19:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ανάπτυξη 2,4% το τρίτο τρίμηνο για τη Havas

16/10/2026 - 09:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

WPP: Νέος Global Chief Client Officer ο Adam Gerhart

16/10/2026 - 09:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026-27: Οι βασικές πεντάδες των 30 ομάδων

16/10/2026 - 09:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μύκονος: Τρεις αμφίβολοι για τον αγώνα με την ΑΕΚ

16/10/2026 - 09:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Νέες προδιαγραφές για τα προϊόντα στα σχολικά κυλικεία με τη συμβολή του ΣΕΒΤ

16/10/2026 - 08:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WWF και Costa Navarino παρουσιάζουν οδηγό για μηδενική σπατάλη τροφίμων

16/10/2026 - 06:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo