Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΑΕΕ και Sunlight: Διάλογος για την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης των επιχειρήσεων
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
01/11/2019 · 11:51

ΕΑΕΕ και Sunlight: Διάλογος για την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης των επιχειρήσεων

Η αναγνώριση του σημαντικού ρόλου της ασφάλισης και η ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης των επιχειρήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και η εταιρία SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Κατά τη διάρκεια της, παρουσιάστηκε το πρότυπο παράδειγμα της SUNLIGHT, η οποία κατάφερε όχι μόνον να ανακάμψει αλλά και να αναπτυχθεί περαιτέρω σε χρόνο ρεκόρ, μετά την καταστροφική φωτιά στο εργοστάσιό της το Μάϊο του 2018.

Ο ασφαλιστικός κλάδος στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια της SUNLIGHT να επανέλθει άμεσα στην επιχειρησιακή κανονικότητα. Λειτουργώντας με ταχύτητα, αποτελεσματικά και οργανωμένα, προχώρησε στην καταβολή συνολικού καθαρού ποσού 66 εκατ. ευρώ για τις υλικές και αποθετικές ζημίες που προκάλεσε η πυρκαγιά που έπληξε το εργοστάσιο της εταιρίας στην Ξάνθη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό αποζημίωσης που έχει καταβληθεί έως σήμερα στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Μεσίτης ασφαλίσεων στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η εταιρία Aon, που συνετέλεσε στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Επικεφαλής του συνασφαλιστικού σχήματος ήταν η εταιρία Ergo Ασφαλιστική με ποσοστό συμμετοχής 25%. Τα υπόλοιπα μέλη ήταν οι: Ευρώπη Ασφαλιστική (20%), Interamerican (19%), Generali (15%), Eurolife ERB (9%), Ιnterasco (4%), Oρίζων Ασφαλιστική (4%) και Ευρωπαϊκή Πίστη (4%). Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η FAIR CONSULTING, εταιρία τεχνικών συμβούλων που ενεργεί ως αρωγός από την πλευρά ζημιωθέντων εταιριών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, οι Πρόεδροι των φορέων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στελέχη επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων και εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το ρόλο του συντονιστή ανέλαβε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας.

Η ανάδειξη των στοιχείων εκείνων που καθιστούν την ασφαλιστική κάλυψη απαραίτητη για τις σύγχρονες επιχειρήσεις καθώς και η ευαισθητοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σχετικά με το θεσμό της ασφάλισης, αποτέλεσαν τους κύριους στόχους της συγκεκριμένης συνάντησης.

O κ. Α. Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του ομιλίας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με την ασφαλιστική κάλυψη, η επιχείρηση θωρακίζεται από πληθώρα παραγόντων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε ολική διακοπή της επιχειρηματικής της συνέχειας (πτώχευση, απώλεια θέσεων εργασίας, οικονομικές απώλειες μετόχων). Παράλληλα, εξασφαλίζει τα απαραίτητα κεφάλαια για να επανέλθει στην κανονικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, η ασφαλιστική προστασία και κάλυψη αποτελεί εχέγγυο διασφάλισης της λειτουργικής και οικονομικής βιωσιμότητας μίας επιχείρησης, και καθοριστικό παράγοντα για την ταχύτατη επαναφορά σε ρυθμούς ανάπτυξης».

Από την πλευρά του Olympia Group, χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γιάννης Καράγιαννης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου, τονίζοντας πως : «Με όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και διεθνές γίγνεσθαι, οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις για τις εταιρίες είναι απαραίτητοι lifetime partners. Με αφορμή τη δική μας εμπειρία συμμετέχουμε σε αυτήν την υψηλού κύρους εκδήλωση και μοιραζόμαστε τα συμπεράσματα που αποκομίσαμε από αυτή την μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίσαμε και βγήκαμε δυνατότεροι».

Στη συνέχεια, ο κ. Γ. Ξηρουχάκης, Group General Counsel του Ομίλου Olympia, αναφέρθηκε στο πρότυπο παράδειγμα της SUNLIGHT: «Η επιχειρηματική συνέχεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον Όμιλό μας και το παράδειγμα της SUNLIGHT μας επιβεβαίωσε πως επιχειρηματική συνέχεια χωρίς ασφαλιστική πίστη δεν μπορεί να υπάρξει. Με τη βοήθεια του συνασφαλιστικού μας σχήματος και των τεχνικών μας συμβούλων και φυσικά την απίστευτη προσπάθεια των ανθρώπων μας, μετατρέψαμε όλοι μαζί την κρίση σε ευκαιρία περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρίας».

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση πάνελ με θέμα: «Ασφαλιστική κάλυψη και συνείδηση: επιλογή ή αναγκαιότητα» στην οποία συμμετείχαν η κα. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, η κα. Τ. Χαδούλη, Legal Counsel & Compliance Director της SUNLIGHT, ο κ. Γ. Δαλιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΟΝ, ο κ. Θ. Κοκκάλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική, ο κ. Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ο κ. Γ. Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican και ο κ. Π. Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generalli Hellas.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, οι ομιλητές τοποθετήθηκαν για τη θέση του ασφαλιστικού κλάδου στο σύγχρονο «επιχειρείν» και για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στις επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν επίσης στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα που συνοδεύει την ασφαλιστική αγορά, εφόδια που έχουν συμβάλλει στην ισχυρή αναπτυξιακή πορεία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, η κα. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, σχολίασε πως «Η ασφαλιστική προστασία και κάλυψη αποτελεί εχέγγυο διασφάλισης της λειτουργικής και οικονομικής βιωσιμότητας μίας επιχείρησης και καθοριστικό παράγοντα για ταχύτατη επαναφορά σε ρυθμούς ανάπτυξης. Επιπλέον, λειτουργεί και ως μια επένδυση που εξασφαλίζει το μέλλον της, τη συνεχή ανάπτυξη της και την απρόσκοπτη λειτουργία της. Τελικά, ο μεγάλος κίνδυνος για μια επιχείρηση είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης των κινδύνων και η αμέλεια να ασφαλιστεί».

Ο κ. Γ. Δαλιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΟΝ, ανέφερε από την πλευρά του πως : «Η ασφαλιστική αποζημίωση στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε το αποτέλεσμα σε ένα stress test των δυνατότητων και της αξιοπιστίας της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Αποτέλεσε την βάση της απρόσκοπτης εκτέλεσης του σχεδίου διαχείρισης της ζημιάς, πρόσφερε αίσιο επίλογο στην περιπέτεια της SUNLIGHT και εμπέδωσε αίσθημα επιχειρησιακής ασφάλειας και συνέχειας. Εκτός από την έμπρακτη επαλήθευση της αρχής της καλής πίστης στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την ταχεία ανταπόκριση, η AON ανέδειξε την αξία του αποτελεσματικού σχεδιασμού του ασφαλιστικού προγράμματος. Επιπλέον, η ορθή επιτελική δράση και ενεργητική συμβουλευτική υποστήριξη της ΑΟΝ, τόσο πριν όσο και μετά την επέλευση της ασφαλιστικής περίπτωσης συνετέλεσαν ουσιαστικά στο ευτυχές αποτέλεσμα» ενώ ο κ. Θ. Κοκκάλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική, τόνισε πως : «Είμαι περήφανος για την αποτελεσματικότητα με την οποία οι συνάδελφοι μου από την ERGO διαχειρίστηκαν τη μεγαλύτερη και μία από τις πιο περίπλοκες ζημιές στην ιστορία της Ασφάλισης στην Ελλάδα. To πρότυπο παράδειγμα της SUNLIGHT αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι ο ορθά ασφαλισμένος οργανισμός μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς το άγχος οποιουδήποτε απρόβλεπτου κινδύνου».

Ο κ. Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, σχολίασε ότι «Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, με πλήρη συναίσθηση και με μεγάλη υπευθυνότητα από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως προτεραιότητα την ανάγκη της άμεσης επαναλειτουργίας του εργοστασίου της SUNLIGHT. Κάναμε πράξη αυτό που πρεσβεύει ο θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης, να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη μας τη στιγμή που μας χρειάζεται και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του μετατρέποντας ένα καταστροφικό γεγονός σε ελπίδα για το αύριο. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές η ταχύτητα, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία όλων συνέβαλλαν καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα, να μπορέσει η επιχείρηση να συνεχίσει το έργο της απρόσκοπτα διατηρώντας την ανοδική και κυρίαρχη θέση που κατέχει στη διεθνή αγορά». Από την πλευρά του ο κ. Γ. Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican δήλωσε πως : «Δυστυχώς, μόνο μέσα από δυσάρεστα γεγονότα, όπως η ζημιά που έπληξε τη SUNLIGHT, αναδεικνύεται και επιβεβαιώνεται η αξία της ασφάλισης και ο κομβικός ρόλος των ασφαλιστικών εταιριών. Το μέγεθος και η ωριμότητα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς αποτέλεσε, για μια ακόμη φορά, στυλοβάτη του επιχειρείν στην Ελλάδα, καλύπτοντας με συνασφάλιση από 8 εταιρίες έναν μεγάλο οργανισμό και εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας του. Εξίσου σημαντικό είναι το ότι, με την έγκαιρη ανταπόκριση των εταιριών στην καταβολή της αποζημίωσης, διασφαλίστηκε και η ομαλότητα της καθημερινής ζωής στην περιοχή της Ξάνθης, όπου η SUNLIGHT έχει περισσότερους από 800 εργαζόμενους και επηρεάζει το 8% των θέσεων απασχόλησης στο νομό».
Τέλος, ο κ. Π. Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generalli Hellas ανέφερε «Η ασφαλιστική αγορά, κατόπιν ενός ατυχηματικού γεγονότος, αναδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα τον ρόλο της και την αξία της, μέσω της άμεσης και ακέραιης αποζημίωσης διασφαλίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησης και την προστασία των συμφερόντων της, της ευημερίας της αλλά και του εργατικού της δυναμικού».

H κα. Τ. Χαδούλη, Legal Counsel & Compliance Director της SUNLIGHT, δήλωσε «Η επιτυχής διαχείριση του περιστατικού της φωτιάς στο εργοστάσιο της SUNLIGHT ήταν αποτέλεσμα επιχειρηματικής συνέπειας και αντίληψης της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους μας, την τοπική κοινωνία, τους πελάτες, την επιχειρηματική κοινότητα, τους ομολογιούχους μας. Η εταιρία μας κατάφερε να βγει πιο δυνατή από αυτή την ιστορία γιατί είχε έναν πολύ καλά οργανωμένο μηχανισμό και σύμμαχό της το συνασφαλιστικό σχήμα».

  • SUNLIGHT
  • ·
  • ΕΑΕΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Η photo gallery από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς (pics)

All Content

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Φρανκ Νιλικίνα

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή στο Euronext Athens

All Content - BusinessNews.gr

Κυριάκος Πιερρακάκης: Σε «Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο» μετονομάζεται το Υπερταμείο

All Content - BusinessNews.gr

Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ): Δεν μπορεί να υπάρξει AI-ready οικονομία χωρίς AI-ready τηλεπικοινωνιακές υποδομές

All Content

Bronze Lion για την Ogilvy Greece με το Toyota «Escape Vehicle»

All Content

Ogilvy & WHAT’S UP δίνουν φωνή σε μια ολόκληρη γενιά

FleetNews

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

FleetNews

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

FleetNews

Από 40.990 ευρώ το εντυπωσιακό Xpeng P7+

All Content

H φωτογραφία Ομπράντοβιτς - Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

All Content

Ομπράντοβιτς: «Δεν έχασα ποτέ επαφή με τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό»

All Content - BusinessNews.gr

OK! Anytime Market: Αύξηση κερδών 51% και σχέδια περαιτέρω επέκτασης, εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού

All Content - BusinessNews.gr

Premia: Νέα στρατηγική επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο - Deal 250 εκατ. ευρώ με τον όμιλο Akti

All Content - BusinessNews.gr

Ένταλμα σύλληψης στο Βέλγιο για τον Δ. Αβραμόπουλο για το Qatargate

FleetNews

Τα van της Stellantis αποκτούν νέα πολυχρηστική έκδοση

FleetNews

Η Aviloo παρουσιάζει την εγγύηση «Κατάστασης Υγείας» των μπαταριών BEV

CSRΝews.gr

«Σήμα Διαφορετικότητας» 2026 για τη Novo Nordisk Ελλάδος

CSRΝews.gr

Generali: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Culture Month 2026 με επίκεντρο τις εταιρικές αξίες

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Συνεργασία με την jetdrops για το λανσάρισμα του YOUniverse

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΕΒ: Στο επίκεντρο Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσδυσης σε Ξένες Αγορές
ΣΕΒ: Στο επίκεντρο Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσδυσης σε Ξένες Αγορές 01/11/2019 - 11:47
Το Δίκτυο Συνεργατών της Visa στο Πρόγραμμα Transit βελτιώνει τις αστικές μεταφορές 01/11/2019 - 12:27
Το Δίκτυο Συνεργατών της Visa στο Πρόγραμμα Transit βελτιώνει τις αστικές μεταφορές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι ΗΠΑ ανέστειλαν επίσημα έως την 21η Αυγούστου τις κυρώσεις τους σε βάρος του ιρανικού πετρελαίου
    22/06/2026 - 18:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Αγορά 639.858 ιδίων μετοχών από 12 έως 19 Ιουνίου 2026
    22/06/2026 - 18:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Interwood Ξυλεμπορία: Το χρονοδιάγραμμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου
    22/06/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυριάκος Πιερρακάκης: Σε «Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο» μετονομάζεται το Υπερταμείο
    22/06/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,02%, πάνω από τις 2.500 μονάδες σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    22/06/2026 - 17:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προειδοποίηση της ΕΛΑΣ για απατηλό e-mail με ψευδή χρήση στοιχείων της Europol και της Ελληνικής Αστυνομίας
    22/06/2026 - 17:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Growthfund Investor Summit 2026: Επενδύσεις και Διαστημική Τεχνολογία στο επίκεντρο της ελληνικής οικονομίας
    22/06/2026 - 17:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Meta: Νέος CEO της WhatsApp ο Ινδός ιδρυτής της CRED Kunal Shah
    22/06/2026 - 17:21 MEDIA
  • Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ): Δεν μπορεί να υπάρξει AI-ready οικονομία χωρίς AI-ready τηλεπικοινωνιακές υποδομές
    22/06/2026 - 17:20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ήπειρος και Savencia: Πρωτιά στη γαλλική αγορά με τη φέτα ΠΟΠ ISLOS
    22/06/2026 - 17:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στο μικροσκόπιο και οι κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί - Οι κινήσεις που «χτυπούν καμπανάκι» στην ΑΑΔΕ
    22/06/2026 - 08:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    21/06/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OK! Anytime Market: Αύξηση κερδών 51% και σχέδια περαιτέρω επέκτασης, εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού
    22/06/2026 - 09:59 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • FresHellas: Ιδρύθηκε σύνδεσμος εταιρειών συσκευασίας φρούτων και λαχανικών - Οι στόχοι
    22/06/2026 - 09:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πάνω από τις μισές εργατικές διαφορές επιλύθηκαν το 2025 μέσω της Επιθεώρησης Εργασίας
    22/06/2026 - 08:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάντζαρης: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν»

22/06/2026 - 15:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Η photo gallery από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς (pics)

22/06/2026 - 15:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DPG Digital Media Group: Ο Κωστής Χριστοδούλου Διευθυντής Επιχειρηματικού Ρεπορτάζ

22/06/2026 - 14:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Meta: Νέος CEO της WhatsApp ο Ινδός ιδρυτής της CRED Kunal Shah

22/06/2026 - 14:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Σήμα Διαφορετικότητας» 2026 για τη Novo Nordisk Ελλάδος

22/06/2026 - 14:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Generali: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Culture Month 2026 με επίκεντρο τις εταιρικές αξίες

22/06/2026 - 14:06
FleetNews
fleetnews.gr

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

22/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

22/06/2026 - 04:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo