Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΑΕΕ και Sunlight: Διάλογος για την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης των επιχειρήσεων
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
01/11/2019 · 11:51

ΕΑΕΕ και Sunlight: Διάλογος για την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης των επιχειρήσεων

Η αναγνώριση του σημαντικού ρόλου της ασφάλισης και η ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης των επιχειρήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και η εταιρία SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Κατά τη διάρκεια της, παρουσιάστηκε το πρότυπο παράδειγμα της SUNLIGHT, η οποία κατάφερε όχι μόνον να ανακάμψει αλλά και να αναπτυχθεί περαιτέρω σε χρόνο ρεκόρ, μετά την καταστροφική φωτιά στο εργοστάσιό της το Μάϊο του 2018.

Ο ασφαλιστικός κλάδος στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια της SUNLIGHT να επανέλθει άμεσα στην επιχειρησιακή κανονικότητα. Λειτουργώντας με ταχύτητα, αποτελεσματικά και οργανωμένα, προχώρησε στην καταβολή συνολικού καθαρού ποσού 66 εκατ. ευρώ για τις υλικές και αποθετικές ζημίες που προκάλεσε η πυρκαγιά που έπληξε το εργοστάσιο της εταιρίας στην Ξάνθη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό αποζημίωσης που έχει καταβληθεί έως σήμερα στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Μεσίτης ασφαλίσεων στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η εταιρία Aon, που συνετέλεσε στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Επικεφαλής του συνασφαλιστικού σχήματος ήταν η εταιρία Ergo Ασφαλιστική με ποσοστό συμμετοχής 25%. Τα υπόλοιπα μέλη ήταν οι: Ευρώπη Ασφαλιστική (20%), Interamerican (19%), Generali (15%), Eurolife ERB (9%), Ιnterasco (4%), Oρίζων Ασφαλιστική (4%) και Ευρωπαϊκή Πίστη (4%). Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η FAIR CONSULTING, εταιρία τεχνικών συμβούλων που ενεργεί ως αρωγός από την πλευρά ζημιωθέντων εταιριών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, οι Πρόεδροι των φορέων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στελέχη επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων και εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το ρόλο του συντονιστή ανέλαβε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας.

Η ανάδειξη των στοιχείων εκείνων που καθιστούν την ασφαλιστική κάλυψη απαραίτητη για τις σύγχρονες επιχειρήσεις καθώς και η ευαισθητοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σχετικά με το θεσμό της ασφάλισης, αποτέλεσαν τους κύριους στόχους της συγκεκριμένης συνάντησης.

O κ. Α. Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του ομιλίας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με την ασφαλιστική κάλυψη, η επιχείρηση θωρακίζεται από πληθώρα παραγόντων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε ολική διακοπή της επιχειρηματικής της συνέχειας (πτώχευση, απώλεια θέσεων εργασίας, οικονομικές απώλειες μετόχων). Παράλληλα, εξασφαλίζει τα απαραίτητα κεφάλαια για να επανέλθει στην κανονικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, η ασφαλιστική προστασία και κάλυψη αποτελεί εχέγγυο διασφάλισης της λειτουργικής και οικονομικής βιωσιμότητας μίας επιχείρησης, και καθοριστικό παράγοντα για την ταχύτατη επαναφορά σε ρυθμούς ανάπτυξης».

Από την πλευρά του Olympia Group, χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γιάννης Καράγιαννης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου, τονίζοντας πως : «Με όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και διεθνές γίγνεσθαι, οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις για τις εταιρίες είναι απαραίτητοι lifetime partners. Με αφορμή τη δική μας εμπειρία συμμετέχουμε σε αυτήν την υψηλού κύρους εκδήλωση και μοιραζόμαστε τα συμπεράσματα που αποκομίσαμε από αυτή την μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίσαμε και βγήκαμε δυνατότεροι».

Στη συνέχεια, ο κ. Γ. Ξηρουχάκης, Group General Counsel του Ομίλου Olympia, αναφέρθηκε στο πρότυπο παράδειγμα της SUNLIGHT: «Η επιχειρηματική συνέχεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον Όμιλό μας και το παράδειγμα της SUNLIGHT μας επιβεβαίωσε πως επιχειρηματική συνέχεια χωρίς ασφαλιστική πίστη δεν μπορεί να υπάρξει. Με τη βοήθεια του συνασφαλιστικού μας σχήματος και των τεχνικών μας συμβούλων και φυσικά την απίστευτη προσπάθεια των ανθρώπων μας, μετατρέψαμε όλοι μαζί την κρίση σε ευκαιρία περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρίας».

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση πάνελ με θέμα: «Ασφαλιστική κάλυψη και συνείδηση: επιλογή ή αναγκαιότητα» στην οποία συμμετείχαν η κα. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, η κα. Τ. Χαδούλη, Legal Counsel & Compliance Director της SUNLIGHT, ο κ. Γ. Δαλιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΟΝ, ο κ. Θ. Κοκκάλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική, ο κ. Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ο κ. Γ. Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican και ο κ. Π. Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generalli Hellas.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, οι ομιλητές τοποθετήθηκαν για τη θέση του ασφαλιστικού κλάδου στο σύγχρονο «επιχειρείν» και για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στις επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν επίσης στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα που συνοδεύει την ασφαλιστική αγορά, εφόδια που έχουν συμβάλλει στην ισχυρή αναπτυξιακή πορεία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, η κα. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, σχολίασε πως «Η ασφαλιστική προστασία και κάλυψη αποτελεί εχέγγυο διασφάλισης της λειτουργικής και οικονομικής βιωσιμότητας μίας επιχείρησης και καθοριστικό παράγοντα για ταχύτατη επαναφορά σε ρυθμούς ανάπτυξης. Επιπλέον, λειτουργεί και ως μια επένδυση που εξασφαλίζει το μέλλον της, τη συνεχή ανάπτυξη της και την απρόσκοπτη λειτουργία της. Τελικά, ο μεγάλος κίνδυνος για μια επιχείρηση είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης των κινδύνων και η αμέλεια να ασφαλιστεί».

Ο κ. Γ. Δαλιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΟΝ, ανέφερε από την πλευρά του πως : «Η ασφαλιστική αποζημίωση στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε το αποτέλεσμα σε ένα stress test των δυνατότητων και της αξιοπιστίας της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Αποτέλεσε την βάση της απρόσκοπτης εκτέλεσης του σχεδίου διαχείρισης της ζημιάς, πρόσφερε αίσιο επίλογο στην περιπέτεια της SUNLIGHT και εμπέδωσε αίσθημα επιχειρησιακής ασφάλειας και συνέχειας. Εκτός από την έμπρακτη επαλήθευση της αρχής της καλής πίστης στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την ταχεία ανταπόκριση, η AON ανέδειξε την αξία του αποτελεσματικού σχεδιασμού του ασφαλιστικού προγράμματος. Επιπλέον, η ορθή επιτελική δράση και ενεργητική συμβουλευτική υποστήριξη της ΑΟΝ, τόσο πριν όσο και μετά την επέλευση της ασφαλιστικής περίπτωσης συνετέλεσαν ουσιαστικά στο ευτυχές αποτέλεσμα» ενώ ο κ. Θ. Κοκκάλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική, τόνισε πως : «Είμαι περήφανος για την αποτελεσματικότητα με την οποία οι συνάδελφοι μου από την ERGO διαχειρίστηκαν τη μεγαλύτερη και μία από τις πιο περίπλοκες ζημιές στην ιστορία της Ασφάλισης στην Ελλάδα. To πρότυπο παράδειγμα της SUNLIGHT αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι ο ορθά ασφαλισμένος οργανισμός μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς το άγχος οποιουδήποτε απρόβλεπτου κινδύνου».

Ο κ. Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, σχολίασε ότι «Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, με πλήρη συναίσθηση και με μεγάλη υπευθυνότητα από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως προτεραιότητα την ανάγκη της άμεσης επαναλειτουργίας του εργοστασίου της SUNLIGHT. Κάναμε πράξη αυτό που πρεσβεύει ο θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης, να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη μας τη στιγμή που μας χρειάζεται και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του μετατρέποντας ένα καταστροφικό γεγονός σε ελπίδα για το αύριο. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές η ταχύτητα, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία όλων συνέβαλλαν καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα, να μπορέσει η επιχείρηση να συνεχίσει το έργο της απρόσκοπτα διατηρώντας την ανοδική και κυρίαρχη θέση που κατέχει στη διεθνή αγορά». Από την πλευρά του ο κ. Γ. Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican δήλωσε πως : «Δυστυχώς, μόνο μέσα από δυσάρεστα γεγονότα, όπως η ζημιά που έπληξε τη SUNLIGHT, αναδεικνύεται και επιβεβαιώνεται η αξία της ασφάλισης και ο κομβικός ρόλος των ασφαλιστικών εταιριών. Το μέγεθος και η ωριμότητα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς αποτέλεσε, για μια ακόμη φορά, στυλοβάτη του επιχειρείν στην Ελλάδα, καλύπτοντας με συνασφάλιση από 8 εταιρίες έναν μεγάλο οργανισμό και εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας του. Εξίσου σημαντικό είναι το ότι, με την έγκαιρη ανταπόκριση των εταιριών στην καταβολή της αποζημίωσης, διασφαλίστηκε και η ομαλότητα της καθημερινής ζωής στην περιοχή της Ξάνθης, όπου η SUNLIGHT έχει περισσότερους από 800 εργαζόμενους και επηρεάζει το 8% των θέσεων απασχόλησης στο νομό».
Τέλος, ο κ. Π. Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generalli Hellas ανέφερε «Η ασφαλιστική αγορά, κατόπιν ενός ατυχηματικού γεγονότος, αναδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα τον ρόλο της και την αξία της, μέσω της άμεσης και ακέραιης αποζημίωσης διασφαλίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησης και την προστασία των συμφερόντων της, της ευημερίας της αλλά και του εργατικού της δυναμικού».

H κα. Τ. Χαδούλη, Legal Counsel & Compliance Director της SUNLIGHT, δήλωσε «Η επιτυχής διαχείριση του περιστατικού της φωτιάς στο εργοστάσιο της SUNLIGHT ήταν αποτέλεσμα επιχειρηματικής συνέπειας και αντίληψης της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους μας, την τοπική κοινωνία, τους πελάτες, την επιχειρηματική κοινότητα, τους ομολογιούχους μας. Η εταιρία μας κατάφερε να βγει πιο δυνατή από αυτή την ιστορία γιατί είχε έναν πολύ καλά οργανωμένο μηχανισμό και σύμμαχό της το συνασφαλιστικό σχήμα».

  • SUNLIGHT
  • ·
  • ΕΑΕΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπουδαίο «διπλό» της Πορτογαλίας, 95-89 την Ισπανία στη Σαραγόσα!

All Content

Έκανε το 7/7 με σούπερ Όσμαν η Τουρκία, άνετα η Σερβία - Πήρε το «θρίλερ» η Βοσνία, 78-76 την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Νέα αύξηση τζίρου το 2025 με έμφαση στη στήριξη εργαζομένων και καταναλωτών

All Content - BusinessNews.gr

Η Energean επεκτείνεται στην Αίγυπτο – Αποκλειστικές συνομιλίες για assets της BP έναντι 1 δισ. δολαρίων

All Content

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Επαναπροκύρηξη spec 982,3 χιλ. ευρώ για τα Κ.Ε.ΠΕ.Α.

All Content

Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος CEO ο Βασίλης Ανδρικόπουλος

FleetNews

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

All Content

Σπανούλης: «Πρέπει να έχουμε μόνο την Ισπανία στο μυαλό μας» - Τι είπε ο Μπαγκάτσκις (vids)

All Content

Θ. Αντετοκούνμπο: «Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή» - Μήτογλου: «Μπορούμε να προκριθούμε» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Επαγγελματικά ακίνητα: Πού επενδύθηκαν €1,27 δισ. στο πρώτο εξάμηνο - Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές

All Content - BusinessNews.gr

Σε ισχύ το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για βιομηχανία και logistics - 13 ερωτήσεις-απαντήσεις με διευκρινίσεις

All Content - BusinessNews.gr

Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση ύψους 5,45 εκατ. ευρώ για έργα στη Μεσσηνία

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

CSRΝews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΕΒ: Στο επίκεντρο Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσδυσης σε Ξένες Αγορές
ΣΕΒ: Στο επίκεντρο Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσδυσης σε Ξένες Αγορές 01/11/2019 - 11:47
Το Δίκτυο Συνεργατών της Visa στο Πρόγραμμα Transit βελτιώνει τις αστικές μεταφορές 01/11/2019 - 12:27
Το Δίκτυο Συνεργατών της Visa στο Πρόγραμμα Transit βελτιώνει τις αστικές μεταφορές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μη κρατικά ΑΕΙ: Το υπουργείο Παιδείας επαναδειοδοτεί Keele και York μετά τις ακυρωτικές αποφάσεις του ΣτΕ
    28/08/2026 - 21:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Πάνω από 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός πριν από τις εκλογές
    28/08/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μύκονος: Λουκέτο από την Εφορία σε περίπτερο - Δεν εξέδωσε αποδείξεις άνω των 90.000 ευρώ σε τέσσερις μήνες
    28/08/2026 - 20:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη οι συναλλαγές της Παρασκευής, αλλά τρίτη διαδοχική εβδομαδιαία πτώση
    28/08/2026 - 19:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Νέα τριετής συλλογική σύμβαση – Κατώτατος μισθός έως 1.600 ευρώ και αυξημένες παροχές
    28/08/2026 - 19:35 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ηλεκτρονική απάτη 152.000 ευρώ στην Περιφέρεια Κρήτης – Πώς απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς
    28/08/2026 - 19:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της Fed χαρακτηρίζει «ανησυχητικό» τον πληθωρισμό στη χώρα
    28/08/2026 - 18:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,74%, κέρδη 26,37% από τις αρχές του έτους
    28/08/2026 - 18:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΒΙΟΤΕΡ: Ανεβάζει την τιμή της ΑΜΚ και «τρέχει» το σχέδιο εξυγίανσης – Στόχος η επιστροφή στο ταμπλό
    28/08/2026 - 18:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,48%, στα 239,43 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    28/08/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Energean επεκτείνεται στην Αίγυπτο – Αποκλειστικές συνομιλίες για assets της BP έναντι 1 δισ. δολαρίων
    28/08/2026 - 08:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Επαγγελματικά ακίνητα: Πού επενδύθηκαν €1,27 δισ. στο πρώτο εξάμηνο - Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές
    28/08/2026 - 08:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • 3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα
    28/08/2026 - 12:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε ισχύ το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για βιομηχανία και logistics - 13 ερωτήσεις-απαντήσεις με διευκρινίσεις
    28/08/2026 - 09:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • COSMOTE TV: Το νέο όνομα και η μεγάλη αλλαγή έως το τέλος του 2026
    28/08/2026 - 11:14 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπουδαίο «διπλό» της Πορτογαλίας, 95-89 την Ισπανία στη Σαραγόσα!

28/08/2026 - 21:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

28/08/2026 - 21:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

INTERSPORT και FIBA σε παγκόσμια συνεργασία έως το 2031

28/08/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΔΙΠΥ: Στη Black Olive ο λογαριασμός επικοινωνίας για την 90ή ΔΕΘ

28/08/2026 - 11:48
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

28/08/2026 - 10:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

28/08/2026 - 10:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

28/08/2026 - 09:35
FleetNews
fleetnews.gr

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

28/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo