Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
FG Europe: Πωλήσεις 97 εκατ. ευρώ το 2017
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
30/04/2018 · 03:00

FG Europe: Πωλήσεις 97 εκατ. ευρώ το 2017

Το 2017 η FG EUROPE συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία, αυξάνοντας τις πωλήσεις των διαρκών καταναλωτικών αγαθών και επεκτείνοντας τη δραστηριοποίησή της σε νέες αγορές, υποστηρίζει η διοίκηση της εταιρείας με αφορμή τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το 2017 η FG EUROPE συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία, αυξάνοντας τις πωλήσεις των διαρκών καταναλωτικών αγαθών και επεκτείνοντας τη δραστηριοποίησή της σε νέες αγορές, υποστηρίζει η διοίκηση της εταιρείας με αφορμή τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων.

Οι πωλήσεις των Διαρκών Καταναλωτικών Αγαθών του Ομίλου σε εξωτερικούς πελάτες κινήθηκαν ανοδικά κατά 2,1% και ανήλθαν στα €86,80 εκατ. έναντι €85,03 εκατ. το 2016. Αυξημένες κατά 18% εμφανίζονται οι πωλήσεις στην εσωτερική αγορά, διαμορφούμενες στα €32,70 εκατ. από €27,70 εκατ. το 2016. Οι πωλήσεις σε πελάτες του εξωτερικού ανήλθαν σε €54,11 εκατ. από €57,33 εκατ. το 2016, μειωμένες κατά 5,6%, κυρίως λόγω μείωσης των πωλήσεων της θυγατρικής εταιρείας στην Ιταλία.

Η αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα η σχέση των πωλήσεων εσωτερικού / εξωτερικού να διαμορφωθεί σε 38% και 62% αντίστοιχα από 33% κα 67% τη χρήση 2016.

Τα έσοδα του Ομίλου από την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας κινήθηκαν ανοδικά και διαμορφώθηκαν στα €10.25 εκατ. από €9,76 εκατ. το 2016, σημειώνοντας αύξηση 5,0%.

Παρά τις αυξημένες πωλήσεις σε εταιρικό και ενοποιημένο επίπεδο και τη σχετική σταθερότητα των λειτουργικών εξόδων της χρήσης, η έντονη διαφοροποίηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του ευρώ (ανατίμηση) έναντι του Δολαρίου εντός του 2017 είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία για την Εταιρία ζημίας από συναλλαγματικές διαφορές, η οποία κάλυψε την αυξημένη λειτουργική κερδοφορία της περιόδου.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των πωλήσεών του ο Όμιλος επέκτεινε τη δραστηριότητά του σε μια ακόμα ευρωπαϊκή αγορά, ιδρύοντας την κατά 100% θυγατρική FG EUROPE UK LTD, αναλαμβάνοντας μέσω αυτής την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση κλιματιστικών συσκευών MIDEA στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αναλυτικά, σε επίπεδο Εταιρείας:

Οι συνολικές πωλήσεις της Εταιρείας ανήλθαν στα €80,86 εκατ. έναντι €75,46 εκατ. το 2016, σημειώνοντας αύξηση 7,2%. Οι πωλήσεις κλιματιστικών ανήλθαν στα €75,52 εκατ. αυξημένες κατά 6,6%, υποστηριζόμενες κυρίως από τη σημαντική ενίσχυση των πωλήσεων στην εσωτερική αγορά.

Σημαντική αύξηση κατά 21,1% εμφάνισε για μια ακόμα χρονιά η δραστηριότητα των λευκών συσκευών ESKIMO, με τις πωλήσεις να ανέρχονται για το 2017 στα €5,00 εκατ. από €4,13 εκατ. το 2016.

Η αύξηση των συνολικών πωλήσεων κατά 7,2% σε συνδυασμό με την αύξηση του συντελεστή μικτού κέρδους στο 19,2% από 17,9% το 2016, είχαν ως αποτέλεσμα την κατά 14,9% αύξηση των μικτών κερδών της περιόδου, τα οποία από €13,50 εκατ. το 2016 ανήλθαν σε €15,51 εκατ. το 2017.

Η διατήρηση των γενικών εξόδων της Μητρικής ως προς το ύψος των συνολικών εσόδων στο 16,1% (16,2% το 2016) σε συνδυασμό με τη σημειωθείσα αύξηση των συνολικών πωλήσεων το 2017, οδήγησε σε σημαντική αύξηση των κερδών εκμετάλλευσης κατά 74,1%, ήτοι στα €2,52 εκατ. από €1,45 εκατ. το 2016.

Η δραστική ωστόσο διαφοροποίηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας Ευρώ / Δολαρίου εντός της χρήσης 2017, με την ανατίμηση του Ευρώ από το 1,05 τον 01/2017 στο 1,20 τον 12/2017 είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αρνητικών συναλλαγματικών διαφορών για την εταιρεία. Έτσι παρά τη μείωση των χρεωστικών τόκων της περιόδου κατά 0,49 εκατ. το χρηματοοικονομικό αποτέλεσμα εμφανίζεται αυξημένο (έξοδο ποσού €4,70 εκατ., έναντι εξόδου €1,14 εκατ. το 2016), λόγω της σημαντικής αύξησης των χρεωστικών συναλλαγματικών διαφορών και της ζημίας που προέκυψε την 31/12/17 από την λήξη και αποτίμηση των παραγώγων συναλλάγματος.

Η σημειωθείσα ζημία από τις συναλλαγματικές διαφορές είχε ως αποτέλεσμα τον περιορισμό του EBITDA στα €1,27 εκατ. από €3,57 εκατ. το 2016 και τη μείωση του σχετικού λειτουργικού περιθωρίου στο 1,6% από 7,7% το 2016.

Τα καθαρά προ φόρων και μετά από φόρους αποτελέσματα, συνεπεία τις προαναφερθείσας ζημίας από τις συναλλαγματικές διαφορές, διαμορφώθηκαν σε ζημίες €2,18 εκατ. και €1,61 εκατ. αντίστοιχα έναντι κερδών €0,31 εκατ. και €0,52 εκατ. το 2016.

Οριακά αυξημένα κατά 5,2% εμφανίζονται τα αποθέματα της Εταιρείας το 2017 και ανέρχονται στα €36,10 εκατ. έναντι €34,33 εκατ. την 31/12/2016.

Αυξημένες κατά 26,3% εμφανίζονται οι Εμπορικές και λοιπές απατήσεις, ανερχόμενες στα €31,39 εκατ. έναντι €24,85 εκατ. την 31/12/2016. Η εν λόγω αύξηση προέρχεται αφενός από την αύξηση των πωλήσεων της Μητρικής Εταιρείας στην Ελλάδα αλλά και την αυξημένη πίστωση που δόθηκε στη θυγατρική στην Αγγλία.

Παρά τη μείωση των συνολικών δανειακών υποχρεώσεων κατά €5,02 εκατ. (στα €60,52 εκατ. από €65,44 εκατ. το 2016), οι συνολικές υποχρεώσεις της Εταιρείας αυξήθηκαν στα €88,27 εκατ. έναντι €80,66 εκατ. την 31/12/2016 λόγω της αύξησης των εμπορικών και λοιπών της υποχρεώσεων.

Σε επίπεδο Ομίλου:

Οι συνολικές πωλήσεις ανήλθαν το 2017 στα €97,06 εκατ., έναντι πωλήσεων €94,79 εκατ. το 2016, αυξημένες κατά 2,4% κυρίως λόγω της προαναφερθείσας αύξησης των πωλήσεων των διαρκών καταναλωτικών αγαθών προς τρίτους πελάτες αλλά και από τα αυξημένα έσοδα από τον τομέα της Ενέργειας.

Τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν στα €24,48 εκατ. έναντι €23,56 εκατ. το 2016, εμφανίζοντας αύξηση 3,9%. Ο Συντελεστής Μικτού Κέρδους οριακά αυξημένος κατά 0,3 μονάδες ανήλθε σε 25,2% έναντι 24,9% το 2016.

Σταθερά διατηρήθηκαν τα γενικά έξοδα του Ομίλου τα οποία διαμορφώθηκαν στα €19,35 έναντι €19,21 εκατ. τη χρήση 2016. Η οριακή αύξηση κατά 0,7%, αποδίδεται κυρίως στα έξοδα σύστασης και δραστηριοποίησης της θυγατρικής στην Αγγλία.

Η αύξηση των πωλήσεων σε συνδυασμό με το αυξημένο μικτό περιθώριο λειτουργίας οδήγησε σε αυξημένα κέρδη εκμετάλλευσης κατά 13,1%. Οι προαναφερθείσες ωστόσο ζημίες από συναλλαγματικές διαφορές της Μητρικής περιόρισαν τα λειτουργικά κέρδη του Ομίλου (ΕBITDA) στα €8,06 εκατ. σε σχέση με τα €11,06 εκατ. του 2016 καθώς και τον σχετικό δείκτη EBITDA / Πωλήσεις στο 8,3% έναντι 12,9% την προηγούμενη χρήση.

Παρά τη μείωση των χρεωστικών τόκων εντός του 2017 κατά €0,87 εκατ., τα καθαρά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου, ανήλθαν σε ζημία ποσού €5,49 εκατ. έναντι ζημίας €1,83 εκατ. το 2016. Η εν λόγω επιβάρυνση οφείλεται στις αρνητικές συναλλαγματικές διαφορές της Μητρικής εταιρείας.

Τα προ φόρων κέρδη (EBT) διατηρούνται θετικά στα €0,25 εκατ. περιορισμένα όμως σε σχέση με τα €3,25 εκατ. της χρήσης 2016.

Οι Εμπορικές και λοιπές απαιτήσεις του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 9,9% διαμορφούμενες στα €37,95 εκατ. από €34,53 εκατ. το 2016, κυρίως λόγω της αύξησης των εμπορικών απαιτήσεων της Μητρικής. Τα αποθέματα του Ομίλου εμφανίζονται αυξημένα το 2017 κατά 5,2% (ανερχόμενα στα €39,86 εκατ. από €37,65 εκατ. το 2016) λόγω της αύξησης των αποθεμάτων της Μητρικής.

Οι συνολικές δανειακές υποχρεώσεις του Ομίλου μειώθηκαν στα €70,04 εκατ. την 31/12/2017 από €76,32 εκατ. το 2016 μειώνοντας τις συνολικές υποχρεώσεις στα €112,91 εκατ. από €115,99 εκατ. το 2016.

Τον Δεκέμβριο του 2017 συμφωνήθηκε με το σύνολο των συμμετεχόντων τραπεζών, η έκδοση νέου Ομολογιακού Δανείου ύψους €41,00 εκατ. με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υπολοίπου του υφιστάμενου Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους €30,00 εκατ. και τη χρηματοδότηση των αναγκών της Εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης. Το νέο δάνειο, με βελτιωμένους όρους, εκδόθηκε τον 03/2018.

Εντός του 2017 ολοκληρώθηκε η ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και προχωράει η στελέχωση της με κατηρτισμένο προσωπικό. Η εν λόγω αγορά παρουσιάζει διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις λοιπές χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου, αλλά οι προοπτικές κρίνονται ως ιδιαίτερα θετικές.

Η διολίσθηση της τούρκικης λίρας έναντι του ευρώ δυσχεραίνει τις πωλήσεις στην Τουρκία. Η κατάσταση αυτή η οποία δημιουργεί προβλήματα και στην κερδοφορία, φαίνεται να συνεχίζεται και στις επόμενες χρήσεις.

Η ανοδική πορεία της Εταιρείας και του Ομίλου εκτιμάται ότι θα συνεχισθεί και στις επόμενες χρήσεις. Η επανάκτηση των απολεσθέντων πωλήσεων στην Ιταλία, η συνέχιση της ανοδικής πορείας των πωλήσεων στα Βαλκάνια, η σταδιακά αυξανόμενη δραστηριοποίηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και η περεταίρω αύξηση των εσόδων από την εσωτερική αγορά, τόσο από τον κλιματισμό όσο και από τη δυναμική των πωλήσεων των προϊόντων ESKIMO, αποτελούν τις βασικές επιδιώξεις της Διοίκησης του Ομίλου.

  • FG EUROPE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με clutch Κλάιμπερν η Μπαρτσελόνα λύγισε 97-89 Τενερίφη και Πάτι Μιλς (vids)

All Content

Επιβλητική στον πρώτο τελικό η Αρμάνι Μιλάνο 100-80 τη Βενέτσια

All Content - BusinessNews.gr

Wonderplant: Άλμα τζίρου 29%, αλλά πίεση στην κερδοφορία για τις υδροπονικές ντομάτες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου - Το μεγάλο στοίχημα της Πτολεμαΐδας

All Content - BusinessNews.gr

Κριστίν Λαγκάρντ: Αναγκαία η αύξηση των επιτοκίων για να μην ξεφύγει ο πληθωρισμός

All Content - BusinessNews.gr

Autohellas: Ενίσχυση κύκλου εργασιών και EBITDA στο πρώτο τρίμηνο, με πίεση στην καθαρή κερδοφορία

All Content

Grand Clio για την Ogilvy Greece με το Toyota "Escape Vehicle"

All Content

Spec 1,17 εκατ. για την προβολή της Αθήνας

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

All Content

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε Καραγιάννη και όλο το επιτελείο για τη νέα σεζόν (pics)

All Content

Κολοσσός: Ανακοίνωσε τον Πέιτον Γουίλις

All Content - BusinessNews.gr

Prodea Investments: Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ σε φιλοξενία, logistics και κατοικίες

All Content - BusinessNews.gr

Οδυσσέας Αθανασίου (Lamda): Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα εγκαίνια στο Ελληνικό - Τα ορόσημα

All Content - BusinessNews.gr

DRS Hellas: Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης νέος Γενικός Διευθυντής

FleetNews

ILCAD 2026: Στο μικροσκόπιο η ασφάλεια των ισόπεδων διαβάσεων

FleetNews

Mazda: Eξέλιξη συστήματος δέσμευσης CO₂ εντός οχήματος

CSRΝews.gr

Τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν το νέο Κέντρο Στήριξης Γονεϊκότητας & Οικογένειας «Σύνδεσις»

CSRΝews.gr

Novo Nordisk & «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» στο BeWell Festival: Σύμμαχοι «Για μια ανάλαφρη ζωή» ενάντια στη νόσο της παχυσαρκίας

CSRΝews.gr

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. νικήτρια στα βραβεία της Ευρωπαϊκής εβδομάδας μείωσης αποβλήτων 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΥΑΘ: Ποιες είναι οι προτεραιότητες του επενδυτικού πλάνου 177 εκατ. ευρώ
ΕΥΑΘ: Ποιες είναι οι προτεραιότητες του επενδυτικού πλάνου 177 εκατ. ευρώ 30/04/2018 - 03:00
Ελινόιλ: Στα 4,2 εκατ. τα κέρδη το 2017 30/04/2018 - 03:00
Ελινόιλ: Στα 4,2 εκατ. τα κέρδη το 2017

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Εκλογές την άνοιξη του 2027, όχι νωρίτερα - Οι κυβερνήσεις οφείλουν να εξαντλούν τον εκλογικό τους κύκλο
    11/06/2026 - 22:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕ: Η Κυπριακή Προεδρία κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση με περικοπή 32,8 δισ. ευρώ για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο
    11/06/2026 - 22:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καφούνης (ΕΣΕΕ): Εχει έρθει η ώρα να ενισχυθούν ουσιαστικότερα οι επιχειρήσεις
    11/06/2026 - 22:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών
    11/06/2026 - 21:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στην τελική ευθεία η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Τέλη Ιουλίου στην κυκλοφορία
    11/06/2026 - 21:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Εχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακύρωσα τα προγραμματισμένα πλήγματα - Διαψεύδει η Τεχεράνη
    11/06/2026 - 20:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καραμούζης (Εθνική Τράπεζα): Κομβικός ο ρόλος των τραπεζών, απέναντι στις διαδοχικές κρίσεις
    11/06/2026 - 20:46 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Επενδυτικός πυρετός για τη SpaceX: Προσφορές άνω των 70 δισ. πριν από την εισαγωγή - Η BlackRock μπαίνει με 5 δισ.δολάρια
    11/06/2026 - 20:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Prodea: Διανέμει υπόλοιπο καθαρό μέρισμα €1,50/μετοχή - Από Δευτέρα 22 Ιουνίου η καταβολή
    11/06/2026 - 20:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συναντήσεις Παπασταύρου με στελέχη της Chevron & ExxonMobil στο Χιούστον - Πρόσκληση της Chevron στην Αθήνα
    11/06/2026 - 19:45 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Wonderplant: Άλμα τζίρου 29%, αλλά πίεση στην κερδοφορία για τις υδροπονικές ντομάτες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου - Το μεγάλο στοίχημα της Πτολεμαΐδας
    11/06/2026 - 11:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Prodea Investments: Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ σε φιλοξενία, logistics και κατοικίες
    11/06/2026 - 08:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Νέοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι στις φορολογικές δηλώσεις – Έρχονται ειδοποιήσεις για δικαιολογητικά
    11/06/2026 - 09:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οδυσσέας Αθανασίου (Lamda): Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα εγκαίνια στο Ελληνικό - Τα ορόσημα
    11/06/2026 - 10:13 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανέλαβε καθήκοντα η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας
    11/06/2026 - 11:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επιβλητική στον πρώτο τελικό η Αρμάνι Μιλάνο 100-80 τη Βενέτσια

11/06/2026 - 20:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με clutch Κλάιμπερν η Μπαρτσελόνα λύγισε 97-89 Τενερίφη και Πάτι Μιλς (vids)

11/06/2026 - 19:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν το νέο Κέντρο Στήριξης Γονεϊκότητας & Οικογένειας «Σύνδεσις»

11/06/2026 - 14:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν το νέο Κέντρο Στήριξης Γονεϊκότητας & Οικογένειας «Σύνδεσις»

11/06/2026 - 14:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Novo Nordisk & «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» στο BeWell Festival: Σύμμαχοι «Για μια ανάλαφρη ζωή» ενάντια στη νόσο της παχυσαρκίας

11/06/2026 - 13:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην MSCOMM η επικοινωνία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΕΟΤ

11/06/2026 - 11:37
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

11/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

11/06/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo