Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΔΕΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Επενδύσεις 9 δις ευρώ σε ΑΠΕ και αναβάθμιση δικτύων για την πράσινη μετάβαση
newsroom newsroom
ESG
05/06/2024 · 12:03

ΔΕΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Επενδύσεις 9 δις ευρώ σε ΑΠΕ και αναβάθμιση δικτύων για την πράσινη μετάβαση

Η ΔΕΗ έχει μειώσει τις άμεσες εκπομπές CO2 κατά 58% από 23,1 εκατ. τόνους το 2019 σε 9,7 εκατ. τόνους το 2023.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, θεσπίστηκε από τον ΟΗΕ πρώτη φορά το 1973, για να υπενθυμίζει σε όλους την ανάγκη λήψης άμεσων και αποτελεσματικών δράσεων για την προστασία του πλανήτη. Η ΔΕΗ, πιστή στις δεσμεύσεις της για την προστασία του περιβάλλοντος, επενδύει συστηματικά στην πράσινη ενέργεια, αναδεικνύοντας τη σημασία της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με σύνθημα «Η γη μας. Το μέλλον μας. Είμαστε η #GenerationRestoration», θέτει στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος τις περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας.

Με όραμα να μετασχηματιστεί σε μια οικονομικά και περιβαλλοντικά βιώσιμη, σύγχρονη, ψηφιακή εταιρεία, η ΔΕΗ επιταχύνει την διαδικασία αποανθρακοποίησης, επενδύοντας σημαντικά στην ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Παράλληλα, επενδύει στη βιώσιμη κινητικότητα, προσφέρει στους καταναλωτές πράσινα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας και ενισχύει τις δράσεις ευαισθητοποίησης, και ενημέρωσης, υποστηρίζοντας την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Σημαντικά βήματα προς την «πράσινη» μετάβαση

Με στόχο να μετατραπεί σε κορυφαία εταιρεία καθαρής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΗ υλοποιεί με ταχείς ρυθμούς τις δεσμεύσεις της και μετασχηματίζεται σε έναν ένας «πράσινο» όμιλο. Συγκεκριμένα:

  • Μείωσε τις άμεσες εκπομπές CO2 από τις λιγνιτικές μονάδες παραγωγής κατά 74% από 16,9 εκατ. τόνους το 2019 σε 4,4 εκατ. τόνους το 2023. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παραγωγή από λιγνίτη μειώθηκε περαιτέρω κατά 27% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα για το 2023.
  • Αύξησε κατά 39% την παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές σε σχέση με το 2019, ενώ παράλληλα σημείωσε αύξηση της συνολικής εγκατεστημένης ισχύος ΑΠΕ κατά 1,3GW, από 3,3GW το 2019 σε 4,6GW το 2023.
  • Ολοκλήρωσε την εξαγορά των δραστηριοτήτων της Enel Ρουμανίας, βασικού παίκτη στην αγορά ενέργειας της Ρουμανίας με συνολική εγκατεστημένη ισχύ 600 MW μόνο από ΑΠΕ και με επιπλέον 5 GW ΑΠΕ σε πορεία υλοποίησης. Η PPC Romania, όπως είναι πλέον το νέο όνομα της εταιρείας, διαθέτει αιολικά πάρκα στις περιοχές με το καλύτερο αιολικό δυναμικό στη χώρα καθώς και φωτοβολταϊκά πάρκα τελευταίας τεχνολογίας.
  • Ανέλαβε τη χρηματοδότηση και υλοποίηση αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων των καμένων εκτάσεων σε περιοχές της Πάρνηθας, μία επένδυση ύψους €2,5 εκατ..
  • Συμβάλλει στην επιτάχυνση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα με το brand ΔΕΗ blue, ανταποκρινόμενη πλήρως στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος. Το δίκτυο δημόσιων φορτιστών ΔΕΗ blue μεγαλώνει συνεχώς και πλέον έχει ξεπεράσει τα 2200 σημεία φόρτισης πανελλαδικά στα οποία η ενέργεια προέρχεται από ΑΠΕ.
  • Τηρεί τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις της και συνεργάζεται με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, συμμετέχοντας σε σειρά δράσεων με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση της ρύπανσης. Το #projectposeidon αποτελεί την πιο πρόσφατη σύμπραξη του Ομίλου ΔΕΗ με την Εναλεία για τον καθαρισμό της επιβαρυμένης περιοχής γύρω από το Σούνιο και το Λαύριο από πλαστικά και εγκαταλειμμένα αλιευτικά δίχτυα, κατά την οποία συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 25.000 κιλά απορριμμάτων, κυρίως από τον βυθό της θάλασσας.
  • Συμμετέχει σε διεθνείς πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις όπως το Science Based Targets Network (SBTN) και το Science Based Targets initiative (SBTi) παίρνοντας μέρος στην παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία της φύσης και της βιοποικιλότητας, και τον περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας της Γης με επιστημονικά τεκμηριωμένα κριτήρια. Συμμετέχει παράλληλα στη διεθνή συμμαχία Business for Nature η οποία στοχεύει στην από κοινού αντιμετώπιση κρίσεων σχετικών με τη φύση και το κλίμα, ενώ πρόσφατα εντάχθηκε μαζί με μεγάλους διεθνείς ομίλους στην πρωτοβουλία Biodiversity Alliance for Sustainable Management που σκοπό έχει να ενισχύσει την προστασία της βιοποικιλότητας, εντάσσοντας προσεγγίσεις με κέντρο τη φύση στη στρατηγική και λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Αναβαθμίζεται από πιστοποιημένους διεθνείς μη κυβερνητικούς οργανισμούς σε θέματα μετριασμού και προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, όπως η αναβάθμιση από «D-» σε «Β-» από το CDP ως αποτέλεσμα της υλοποίησης της στρατηγικής απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων και ανάπτυξης των ΑΠΕ του Ομίλου και των δεσμεύσεων για μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2040 (Net Zero).
  • Συνεχίζει να επενδύει και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες πράσινης ενέργειας στους πελάτες της, όπως η υπηρεσία GreenPass που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνουν στο σπίτι τους, τόση παράγεται και δεσμεύεται για αυτούς από Ανανεώσιμες Πηγές. Επιπλέον, προσφέρει τις λύσεις ΔΕΗ myenergy Solar για φωτοβολταϊκά στο σπίτι και ΔΕΗ myEnergy HeatPump, το πιο αποδοτικό και οικονομικό σύστημα θέρμανσης με αντλίες θερμότητας.
  • Επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των εργαζομένων της, παρέχοντας πρόσβαση σε σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα με την δημιουργία καινοτόμων πρακτικών που βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τον πράσινο μετασχηματισμό του Ομίλου ΔΕΗ. Το πρώτο Sustainability Masterclass που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των δράσεων του Ομίλου να εκπαιδεύσει το στελεχιακό προσωπικό του σε θέματα μετριασμού της κλιματικής αλλαγής και προστασίας της βιοποικιλότητας.
  • Τέλος, συμβάλλει με μία σειρά από δράσεις, στην επίτευξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, οι οποίοι επικεντρώνονται στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος. (SDG12, SDG13, SDG14, SDG15).

Υψηλοί πράσινοι στόχοι

Με στόχο τις μηδενικές εκπομπές CO2 μέχρι το 2040 (Net Zero), η διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ παρουσίασε το τριετές business plan της στο Capital Markets Day 2024 στο Λονδίνο. Στον πυρήνα της στρατηγικής του Ομίλου για την περίοδο 2024-2026 βρίσκεται η στροφή προς τις ΑΠΕ, με επενδύσεις ύψους €9 δισ., κυρίως σε πράσινες μορφές ενέργειας και την αναβάθμιση των δικτύων διανομής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Όμιλος ΔΕΗ έχει θέσει ως στόχο να διπλασιάσει την εγκατεστημένη ισχύ ΑΠΕ σε 8,9 GW έως το 2026, με τις ΑΠΕ να αντιπροσωπεύουν το 68% της συνολικής ισχύος της εταιρείας. Παράλληλα, η συνολική εγκατεστημένη ισχύς του Ομίλου ΔΕΗ θα αυξηθεί στα 13,1 GW, παρόλη την απόσυρση λιγνιτικών, φυσικού αερίου και πετρελαϊκών μονάδων ισχύος 2,8 GW. Μάλιστα, έως το 2026 θα μηδενιστεί η παραγωγή ενέργειας από λιγνίτη. Το 2030, η εγκατεστημένη ισχύς του Ομίλου ΔΕΗ αναμένεται να φτάσει τα 17 GW, εκ των οποίων το 75% θα προέρχεται από καθαρές μορφές ενέργειας.

Με αυτές τις επενδύσεις, η ΔΕΗ στοχεύει να μειώσει τις άμεσες εκπομπές CO2 κατά 75% έως το 2026, σε σχέση με το 2019, καθιστώντας την παραγωγή ενέργειας πιο πράσινη.

Με στρατηγικές επενδύσεις και συνεργασίες στις ΑΠΕ, ο Όμιλος ΔΕΗ προωθεί την ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη ΝΑ Ευρώπη με στόχο τη δημιουργία διαμοιραζόμενης αξίας (CSV) για την Εταιρεία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον σε εναρμόνιση με την στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου.

  • ΔΕΗ
  • ·
  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
  • ·
  • ΑΠΕ
  • ·
  • ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τολιόπουλος: «Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα, πλέον στον Άρη νιώθω σαν το σπίτι μου» (vid)

All Content

EuroLeague για Ναν: «Πάντα ξεσηκώνει τους οπαδούς» (video)

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ Μάρκετ: Ξεκινά τη Δευτέρα η κατάθεση δεσμευτικών προτάσεων για τις μειώσεις τιμών

All Content

Ermis Awards 2026: O Χρήστος Κουτσούκος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής -Oι φετινές αλλαγές στις κατηγορίες

All Content

Nέα Διοικούσα Επιτροπή στον ΙΑΒ Hellas

FleetNews

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

FleetNews

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

FleetNews

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

All Content

Εθνική Παίδων: Με Σλοβενία στις 19:00 στο τουρνουά του Μπασάνο (live stream)

All Content

Εθνική Νεανίδων: Ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό στην Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Αποστολή προστίμων €12 εκατ. σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα - Εξέταση των ενστάσεων μέσω AI

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,2% σημείωσε το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών το α' τρίμηνο φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Tottis-Bingo: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ο τζίρος -Βλέπει αύξηση εσόδων 7% φέτος

FleetNews

Ηλεκτρικό grand tourer ετοιμάζει η Range Rover

FleetNews

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Grand Automotive Hellas

CSRΝews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

CSRΝews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

CSRΝews.gr

Empiria Group: Παρουσιάζει το Impact Report του Ομίλου για το έτος 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Attica Group εκδίδει τον 15ο Απολογισμό Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης
Η Attica Group εκδίδει τον 15ο Απολογισμό Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 05/06/2024 - 11:44
Η συνεργασία Πλαστικά Θράκης και ΜΕΒΓΑΛ κάνει πράξη την κυκλική οικονομία 05/06/2024 - 12:39
Η συνεργασία Πλαστικά Θράκης και ΜΕΒΓΑΛ κάνει πράξη την κυκλική οικονομία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Πιο επίκαιρος από ποτέ ο συντονισμός Ελλάδας - Κύπρου
    25/07/2026 - 14:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παπαθανάσης: Τα μέτρα της ΔΕΘ θα εξαρτηθούν από την πορεία της οικονομίας
    25/07/2026 - 14:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σημαντικές μορφές της Ευρώπης στα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ
    25/07/2026 - 13:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Κρήτη γίνεται διεθνές εργαστήριο καινοτομίας: Ερευνητές από 25 κορυφαία πανεπιστήμια στα Ανώγεια
    25/07/2026 - 13:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πανελλαδικές 2026 - Δεύτερη ανάγνωση στα στατιστικά των βάσεων εισαγωγής
    25/07/2026 - 12:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Επιθέσεις κατά των ΜΜΕ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
    25/07/2026 - 12:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων για τη φοιτητική στέγη
    25/07/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έξυπνες πόλεις: Τι χρειάζεται ένας δήμος για να περάσει στη νέα ψηφιακή εποχή – Τα εννέα βήματα
    25/07/2026 - 11:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Nvidia - SK Group: Συνεργασία άνω των $500 δισ. για την κατασκευή ποδομών AI
    25/07/2026 - 11:22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κακοκαιρία: 940 κλήσεις στην Πυροσβεστική, η συντριπτική πλειονότητα στην Αττική
    25/07/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AMD: Συνεργασία με την Anthropic και επένδυση έως 5 δισ. δολάρια στην AI
    24/07/2026 - 20:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΛΤΑ: Παρουσίασε το νέο Αναπτυξιακό της Σχέδιο για το 2026 - 2030
    24/07/2026 - 16:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 27 έως 31 Ιουλίου
    24/07/2026 - 15:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο ΟΗΕ καλεί για τον απεγκλωβισμό 6.000 Ναυτικών που "παγιδεύτηκαν" στα Στενά του Ορμούζ
    24/07/2026 - 15:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιαπωνία: Στο 1,6% ο δομικός πληθωρισμός τον Ιούνιο λόγω των υψηλών τιμών ενέργειας
    24/07/2026 - 18:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague για Ναν: «Πάντα ξεσηκώνει τους οπαδούς» (video)

25/07/2026 - 11:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρτιζάν: «Ο Νίκολα Τανάσκοβιτς επιστρέφει σπίτι!» (pic)

25/07/2026 - 11:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΕ: Η Επιτροπή κατηγορεί το TikTok ότι δεν προστατεύει επαρκώς τους ανήλικους χρήστες

24/07/2026 - 14:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ACTION 24: Η σεζόν που έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

24/07/2026 - 12:53
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

24/07/2026 - 10:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

24/07/2026 - 09:00
FleetNews
fleetnews.gr

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

24/07/2026 - 04:58
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

23/07/2026 - 06:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo