Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αλ. Σδούκου: Έως 3,6 δις. ευρωπαϊκά κονδύλια για την απανθρακοποίηση των ελληνικών νησιών
newsroom newsroom
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
07/07/2024 · 11:00

Αλ. Σδούκου: Έως 3,6 δις. ευρωπαϊκά κονδύλια για την απανθρακοποίηση των ελληνικών νησιών

Η Ελλάδα έχει μειώσει κατά 29% τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου της σε σχέση με το 1990.

Η διαχείριση της Κλιματικής Κρίσης, η ενεργειακή πολιτική, τα GR-eco Islands, αλλά και η βιωσιμότητα των νησιών και της παράκτιας Ελλάδος, τέθηκαν στο επίκεντρο της δεύτερης ημέρας των "Διαλόγων της Νισύρου", που διεξάγονται για τρίτη χρονιά στο νησί, από το "Ίδρυμα Γεώργιος Μ Μίχαλος" και τελούν υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Σε συνέχεια της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για ένταξη της Νισύρου στα Gr-eco islands, η κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας δήλωσε σχετικά: «Καταφέραμε ως χώρα να διαπραγματευτούμε με την ΕΕ και να εξασφαλίσουμε έναν προϋπολογισμό που θα κυμαίνονται από 1,8 έως 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Απανθρακοποίησης, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από το 2025, με στόχο να επενδυθούν με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις και να αξιοποιηθεί στο κάθε νησί». Όπως εξήγησε, βασικές προτεραιότητες αποτελεί η περαιτέρω διείσδυση των ΑΠΕ, η άρση της ενεργειακής απομόνωσης των νησιών με υποθαλάσσιες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με την ηπειρωτική Ελλάδα ενώ με φράγματα μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τους υδάτινους πόρους. Πρόσθεσε δε, ότι οι δράσεις απαιτούν τη συμμετοχή και τη συναίνεση των τοπικών αρχών και των τοπικών κοινωνιών.

Όπως ανέφερε η κα Σδούκου, από το 2019, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέσαμε ορόσημα για το πού θέλουμε να πάμε σε αυτή την ενεργειακή μετάβαση με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές, προκειμένου να επιτύχουμε χειροπιαστές πολιτικές. Όπως τόνισε, εκ του αποτελέσματος, η Ελλάδα έχει κάνει μία αξιοσημείωτη πρόοδο στα ζητήματα της πράσινης μετάβασης, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μειώσει την εξάρτησή της από τη χρήση ορυκτών καυσίμων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το 80% στο 5%, με σημαντική διείσδυση των ΑΠΕ.

Ανέλυσε τα "πράσινα" project που εξελίσσονται στα ελληνικά νησιά, όπως αυτά στον Πόρο, στην Τήλο, την Χάλκη. Μέσα από τη συνεργασία τέτοιου είδους έργα μπορούν να είναι απόλυτα υλοποιήσιμα, καθώς οι πόροι είναι εξασφαλισμένοι, ενώ η πολιτεία μπορεί να παίξει τον ρόλο του επιταχυντή τέτοιου είδους έργων.

«Η Νίσυρος θα μπορούσε να είναι ο φάρος και για τα ενεργειακά αλλά και για άλλα θέματα γεφύρωσης περιοχών της ανατολικής Μεσογείου», δήλωσε ο Καθηγητής Χρήστος Ζερεφός, Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών, Εθνικός Εκπρόσωπος για την Κλιματική Αλλαγή. Όπως είπε: η ενέργεια που διατίθεται στα νησιά από τον ήλιο, είναι ίση με τα μελτέμια, και πρόσθεσε ότι υπάρχει η αστείρευτη πηγή της γεωθερμικής ενέργειας τόσο στη Νίσυρο όσο και στο Γυαλί. Σύμφωνα με τον καθηγητή Ζερεφό, «η Νίσυρος θα μπορούσε να είναι η καρδιά της καθαρής ενέργειας για όλη την Ελλάδα, προκειμένου να τη δούμε να ευημερεί και να μεταφέρει μέρος του πλούτου και στους ίδιους τους κατοίκους της αλλά και σε άλλες περιοχές του Αιγαίου».

Σύμφωνα με την Καθηγήτρια Διεθνών Θεσμών, ΕΚΠΑ, και κατόχου της έδρας UNESCO για την Κλιματική Διπλωματία, Εμμανουέλλα Δούση, η βιωσιμότητα συνδέεται με την αίσθηση του μέτρου όπως αυτό ορίζεται στην αρχαιότητα. Είναι ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό και κοινωνικό. Εντόπισε τα προβλήματα και τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και επεσήμανε την ανάγκη για έναν ολιστικό σχεδιασμό. Όσον αφορά τα κλιματικά ζητήματα, όπως είπε η κα Δούση: Η Ελλάδα έχει μειώσει κατά 29% τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου της σε σχέση με το 1990. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πράσινη μετάβαση σημαίνει ότι φεύγουμε από ένα σύστημα που αξιοποιούμε ενεργειακές πηγές, που δεν έχουμε, αντικαθιστώντας τες με ενεργειακές πηγές που έχουμε. Η κα Δούση δήλωσε ότι οι πρόσφατες καταστροφές απέδειξαν ότι δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους προκλήσεις, κάνοντας λόγο για την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών, της νομοθεσίας, αλλά και την ενίσχυση ευάλωτων περιοχών. Σύμφωνα με την καθηγήτρια, οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα σε σχέση με την πράσινη μετάβαση, έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό, τη συνοχή και τη συμμετοχή.

Όπως τόνισε από την πλευρά του ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Οικονομολόγος, Επικεφαλής Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, απαιτούνται οι απαραίτητες δικλείδες προκειμένου να εξασφαλιστεί μία δίκαιη κλιματική μετάβαση με ορθή αξιοποίηση των πόρων. Μάλιστα, επεσήμανε ότι, το ζήτημα είναι το πώς θα πειστούν οι πολίτες ότι έχουν ανταποδοτικά οφέλη που θα δικαιολογούν και το κόστος που αναλαμβάνουν. Τόνισε δε, την ανάγκη προτεραιοποίησης των ενεργειακών κοινοτήτων, προσθέτοντας ότι απαιτείται ένα θεσμικό πλαίσιο για αυτοπαραγωγή, έτσι ώστε οι πολίτες να βλέπουν τα οφέλη από την ενέργεια που παράγουν οι ίδιοι. Αναφέρθηκε επίσης σε ζητήματα υπερτουρισμού, αλλά και πολεοδομικών μεταβολών, καθώς επίσης και με ζητήματα διαχείρισης υδάτινων πόρων, καθώς το χαρακτήρισε ως μία από τις πλέον σημαντικές προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Απ ΄ την πλευρά του ο κ. Διονύσιος Τεμπονέρας, Δικηγόρος - Εργατολόγος, πρ. Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι το ζήτημα της νησιωτικότητας μπορεί να λειτουργήσει ως ένας μηχανισμός εξάλειψης μεγάλων κοινωνικοοικονομικών ανισοτήτων, αλλά και ως σημαντικός μοχλός περιφερειακής ανάπτυξης. Επεσήμανε μάλιστα ότι: Δε νοείται να έχουμε νησιά χωρίς δασκάλους και γιατρούς, ενώ αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, όπως η ξηρασία και η λειψυδρία. Σύμφωνα με τον κ. Τεμπονέρα, η πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει όρους ισότητας μεταξύ των πολιτών, και πρόσθεσε ότι η ακρίβεια στα νησιά φθάνει με έναν πολύ πιο οξύ τρόπο από αυτό που φθάνει στην ηπειρωτική Ελλάδα, γεγονός που θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί από την πολιτεία. Οι κάτοικοι των νησιών αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Έχουμε κληρονομήσει μία κατάσταση την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε ανέφερε ο κ. Μάριος Δαφνομήλης, της Gen Ζ, Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα, Επικεφαλής Ανάπτυξης WeFor. «Ορόσημο για τη γενιά μας είναι η πανδημία. Με κύριο χαρακτηριστικό την αυτάρκεια, είμαστε η αιχμή του δόρατος στην βιωσιμότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι η πλειοψηφία των νέων θα μπορούσε να επιλέξει ένα προϊόν ακόμα και πιο ακριβό αρκεί να είναι βιώσιμο. Και βιώσιμό δεν είναι μόνο το πράσινο, είναι ένα ολόκληρο στάτους ζωής. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι η βιωσιμότητα και η συμμετοχικότητα. Απ΄ την πλευρά της η κα Ειρήνη Φρυγανά, μέλος του WeFor, επεσήμανε ότι: «Είμαστε μία ανατρεπτική γενιά - των μεγάλων προσδοκιών και των μεγάλων απαιτήσεων. Έχουμε και τη θέληση και τη στοχοπροσήλωση, να συμμετέχουμε και να συνδιαμορφώνει σταθερά τον δημόσιο διάλογο», επεσήμανε.

Ο κ. Χρήστος Μπασδέκης, Επικεφαλής Διεύθυνσης Δραστηριοτήτων Πελατών του Ομίλου ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ Α.Ε. ανέφερε ότι οι εταιρείες καλούνται να μετασχηματιστούν απέναντι στις νέες προκλήσεις και επεσήμανε ότι στα επόμενα χρόνια η ΔΕΠΑ αναπτύσσει ένα χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ που θα ξεπεράσει τα 1000 μεγαβάτ, ενώ παράλληλα επενδύει σε έργα βιοαερίου και υδρογόνου που θα χρησιμοποιηθούν στις μεταφορές. Σύμφωνα με τον κ. Μπασδέκη τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει επενδύσει επίσης σε έργα small scale LNG, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη ναυτιλία.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου.

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΔΟΥΚΟΥ
  • ·
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
  • ·
  • ΑΠΑΝΘΡΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Έτσι νίκησε ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 4,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 11μηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Αταμάν: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για το χαρακτήρα τους»

All Content

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 82-81: Το νικητήριο καλάθι του Τζέριαν Γκραντ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στο 58,1% η συμμετοχή των ΑΠΕ στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο α' εξάμηνο
Στο 58,1% η συμμετοχή των ΑΠΕ στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο α' εξάμηνο 06/07/2024 - 11:00
Gazprom: 42,1 εκατ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου έρχεται στην Ευρώπη σήμερα 07/07/2024 - 13:25
Gazprom: 42,1 εκατ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου έρχεται στην Ευρώπη σήμερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μοτοδυναμική: Οργανωτικές αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου
    03/02/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τζιρακιάν Profil: Στο 20,21% μειώθηκε το ποσοστό του βασικού μετόχου Αρι Τζιρακιάν
    03/02/2026 - 21:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: Ισχυρό διεθνές ενδιαφέρον για την έκδοση ομολόγου 750 εκατ. ευρώ, με ιστορικά χαμηλό περιθώριο τιμολόγησης
    03/02/2026 - 21:16 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΕΕ: Προτείνει στις ΗΠΑ κοινή γραμμή για τα κρίσιμα ορυκτά, με στόχο τον περιορισμό της κινεζικής επιρροής
    03/02/2026 - 20:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    03/02/2026 - 20:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Ενισχύονται οι υπηρεσίες του DASHBOARD – myEFKA - Στόχος η εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων
    03/02/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σύσταση της Hellenic Ammunition από Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και CSG - Στόχος η παραγωγή πυρομαχικών
    03/02/2026 - 19:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Σχεδιάζουν την έκδοση αδειών σε εταιρείες για την άντληση πετρελαίου από τη Βενεζουέλα
    03/02/2026 - 19:35 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΝΑΤΟ: Στρατιωτικός σχεδιασμός για αποστολή «Arctic Sentry» εν μέσω εντάσεων για τη Γροιλανδία
    03/02/2026 - 19:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ζελένσκι: Η Ρωσία αγνόησε τις ειρηνευτικές προσπάθειες με την επίθεσή της στις ενεργειακές μας υποδομές
    03/02/2026 - 19:02 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έξι κυβερνητικές παρεμβάσεις για το ιδιωτικό χρέος - Προστασία κατοικίας και δεύτερη ευκαιρία σε οφειλέτες
    03/02/2026 - 08:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ONEX ιδρύει τη νέα θυγατρική RSIS στην Ελευσίνα - Επένδυση άνω των 20 εκατ. ευρώ στον σιδηρόδρομο
    03/02/2026 - 08:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τι αλλάζει στη φορολογία το 2026 - Ελαφρύνσεις για οικογένειες, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων
    03/02/2026 - 08:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 1.516 ευρώ ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα - Τι δείχνουν τα στοιχεία της «Εργάνης»
    03/02/2026 - 09:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025
    03/02/2026 - 10:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι Τίμπεργουλβς ελευθερώνουν χώρο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

03/02/2026 - 22:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

03/02/2026 - 21:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Samsung: Παρουσιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης 3D, χωρίς γυαλιά

03/02/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο νέος Αδύναμος Κρίκος έρχονται στο OPEN

03/02/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo