Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δραγασάκης: "Δυνάμεις από ΔΝΤ και Βερολίνο υπονομεύουν την πορεία της χώρας"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
26/07/2017 · 03:00

Δραγασάκης: "Δυνάμεις από ΔΝΤ και Βερολίνο υπονομεύουν την πορεία της χώρας"

Συνέντευξη για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της Ελλάδας έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Συνέντευξη για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της Ελλάδας έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, στον realfm. Ο κ. Δραγασάκης έκανε λόγο για δυνάμεις από το Βερολίνο, το ΔΝΤ, αλλά και εντός που υπονομεύουν την πορεία της χώρας εκτιμώντας ότι θα βάλουν νέες τρικλοποδιές και θα ζητήσουν το 2018 να έρθουν νωρίτερα τα μέτρα.

Συγκεκριμένα απαντώντας στο ερώτημα αν φοβάται το ενδεχόμενο το ΔΝΤ να ζητήσει να ληφθούν νωρίτερα τα μέτρα του 2020 και τα αντίμετρα το 2023 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε: «Οχι απλώς το φοβάμαι αλλά το θεωρώ βέβαιο ότι θα υπάρξουν δυνάμεις, οι οποίες ήθελαν και θέλουν η Ελλάδα να μην βγει ποτέ από την επιτήρηση. Υπάρχουν δυνάμεις, δεν μπορώ να τις χαρτογραφήσω μπορώ σε μία ανεπίσημη συζήτηση να σας πω τι υποψιάζομαι, αλλά επειδή μιλάω με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης δεν θα ήθελα να προχωρήσω.

Υπάρχουν όμως δυνάμεις οι οποίες δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν και δεν βλέπουν με καλό μάτι τη δυνατότητα της χώρας να μπορεί να αποπληρώνει το χρέος της μέσω των αγορών. Εμείς σκεφτόμενοι και ως κυβέρνηση που στηρίζεται σε αριστερές και λαϊκές δυνάμεις, αλλά και ως κυβέρνηση η οποία εκπροσωπεί τα ευρύτερα συμφέροντα της χώρας λέμε ότι ιδιαίτερα εν όψει των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής, η χώρα αυτή πρέπει να έχει βαθμούς χάραξης αυτόνομα της πολιτικής της μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σεβόμενοι τους ευρωπαϊκούς κανόνες. Αρα είναι στρατηγικής σημασίας το να πετύχουμε τη δυνατότητα λήψης αυτόνομων αποφάσεων και άρα η έξοδος στις αγορές είναι ένα απλό μέσο».

Επίσης, σημείωσε: «Θεωρώ βέβαιο ότι θα υπάρξουν δυνάμεις που θα κοιτάξουν πάλι να βάλουν τρικλοποδιές όπως έγινε και στην πρώτη και στη δεύτερη αξιολόγηση. Όπως το έχω πει και με άλλη φρασεολογία ότι με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα σήμερα όπου οι δανειστές εκπροσωπώντας συμφέροντα και αντιλήψεις, υπάρχει μία σύγκρουση μοντέλων, μία σύγκρουση υποδειγμάτων και δεν μιλάω μόνο για το ΔΝΤ και δεν ξέρω εν τέλει αν το ΔΝΤ είναι ο κύριος εκφραστής αυτών των απόψεων. Μήπως δεν υπάρχουν απόψεις στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν και κόμματα που υποστηρίζουν ακόμα και τώρα το Grexit; Δεν θα έχουμε πορεία ανέφελη, χωρίς αντιπάλους. Θα έχουμε πορεία με αντίπαλες δυνάμεις, με αντίπαλες απόψεις, άρα η διαπραγμάτευση του δίκιου μας και η διαπραγμάτευση του μέλλοντός μας θα είναι μία διαρκής διαδικασία, δεν είναι κάτι στιγμιαίο».

Στο ερώτημα που βρίσκονται αυτές οι δυνάμεις που θέλουν να υπονομεύσουν την πορεία της χώρας, αν είναι και στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα ο κ. Δραγασάκης τόνισε: «Δεν θέλω να κρύψω τίποτα» και πρόσθεσε: «Η δική μου ανάλυση λέει ότι υπάρχουν πυρήνες δυνάμεων και στην Ευρώπη και μέσα στη Γερμανία για να γίνω ακόμη πιο σαφής και έξω από την Ευρώπη, οι οποίες λένε κοιτώντας την ιστορία της χώρας, δεν έχει αυτό σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, κοιτώντας προς τα πίσω, κάνουν την εκτίμηση, για μένα και εκ του πονηρού, ότι αυτή η χώρα δεν είναι μεταρρυθμίσιμη, δεν μπορούμε να αυτοκυβερνηθούμε, πρέπει διαρκώς λοιπόν να έχουμε τον βούρδουλα από πάνω μας. Είναι μία θεωρία, λέγεται οριενταλισμός. Απόηχος αυτών των θεωριών είναι αυτό που βρισκόμαστε σήμερα. Αυτές οι θεωρίες έχουν ερείσματα και εκτός της Ελλάδας και εντός της Ελλάδας, αλλά είναι μειοψηφικές».

Όσον αφορά στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη υπογγράμμισε ότι «ήρθε και πέρασε σαν ξένο σώμα. Έχω πάρα πολλά να πω. Και στον κ. Βαρουφάκη ο οποίος ήρθε και πέρασε ως ένα ξένο σώμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόσθεσε: «Και πάρα πολλά βεβαίως να σκεφτώ, να ξανασκεφτώ και να στοχαστώ. Δεν είναι τα πράγματα όμως έτσι όπως εμφανίζονται». Στην επισήμανση αν θα ήθελε να πει κάτι περισσότερο για το θέμα Βαρουφάκη το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αρκεί αυτό για σήμερα».

Ο Γιάννης Δραγασάκης είπε ότι θα μπορούσε να γίνει εξεταστική για την περίοδο από τον Μάιο του 2014 έως τον Ιούλιο του 2015, αλλά δεν το προτείνει γιατί σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις.

«Οταν πρωτοάνοιξε η συζήτηση είχα πει ότι αν χρειαστεί δεν είναι κακή ιδέα να γίνει η εξεταστική. Το ερώτημα είναι ποιοι. Εγώ θα ήθελα πριν φτάσουμε στον Ιούλιο του 2015 να έχει εξεταστεί, όπως είπα, τι έγινε από τον Μάιο του 2014 και μετά. Αν ήταν σκόπιμο ή τυχαίο το γεγονός ότι εμείς βρήκαμε μία χώρα που δεν μπορούσαμε να εκδώσουμε ούτε ένα έντοκο γραμμάτιο του δημοσίου, εάν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι είχε αρχίσει μία εκροή καταθέσεων ή ότι υπήρχαν δυνάμεις και εντός της χώρας που τροφοδοτούσαν αυτή την εκροή, αν γενικά υπήρξαν γεγονότα τα οποία με σκοπιμότητα, ποιος ήταν και ο ρόλος ευρωπαϊκών θεσμών και άλλων, με σχέδιο δηλαδή ήθελαν η Ελλάδα, η οικονομία να καταρρεύσει προκειμένου να καταρρεύσει και η κυβέρνηση. Η λεγόμενη θεωρία της Αριστερής παρένθεσης».

Στο ερώτημα αν θα έλεγε «ναι» στη σύσταση εξεταστικής από τον Μάιο του 2014 έως τον Ιούλιο του 2015 ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε: «Εφόσον συμμετέχω σε μία συλλογική υπόθεση που λέγεται κυβέρνηση η οποία και κατά το Σύνταγμα, αλλά και επί της ουσίας είναι ενιαία, δεν θα ήθελα σε τόσο σοβαρά θέματα να διατυπώνω προσωπική άποψη. Είναι θέμα της κυβέρνησης, έχω δώσει μία δική μου εκδοχή των πραγμάτων».

«Ο στόχος ήταν να αρχίσει μια δοκιμαστική έξοδος στις αγορές αρκετά πριν από τη λήξη του Προγράμματος το 2018» και «ο στόχος επιτεύχθηκε» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπογράμμισε ότι το ιδανικό σενάριο για την κυβέρνηση είναι να αρχίσει από κάπου -από εδώ που ξεκίνησε τώρα με την έξοδο στις αγορές- και από τώρα έως το 2018 να έχει μια σειρά από πράξεις που εδραιώνουν τη θέση της χώρας στις αγορές.

Ακόμη ο κ. Δραγασάκης χαρακτήρισε επιτυχία τη χθεσινή εξέλιξη, επισημαίνοντας ότι αυτό φαίνεται από την αποτίμηση της πλειονότητας του παγκόσμιου Τύπου και των αναλυτών, αλλά και από την αγορά του ομολόγου και από νέους αγοραστές, για να σχολιάσει για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης πως αυτά είναι η ουσία και πως όλα τα άλλα που ακούγονται στο εσωτερικό «είναι θόρυβος».

Σημείωσε ότι χθες σημειώθηκε μια επιτυχία και υπογράμμισε ότι πλέον μπαίνουν οι βάσεις για μια σειρά θετικών γεγονότων για καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα το 2018.

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Στουρνάρα, που δημόσια διατύπωσε θέση κατά της εξόδου στις αγορές, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, σχολίασε: «Ο κ. Στουρνάρας ως άτομο, ως οικονομολόγος, ως πρώην υπουργός μπορεί να κάνει όποια δήλωση θέλει. Ως Τράπεζα της Ελλάδας θα είχα πολλά ερωτήματα αν αυτή η άποψη ήταν θέση της ΤτΕ. Απ' ό,τι ξέρω δεν ήταν. 'Αρα, πρόκειται για μια προσωπική άποψη. Δεν θέλω να προχωρήσω σε σχόλιο. Πάντως, αν ήθελε ο κ. Στουρνάρας να επηρεάσει τις διεθνείς αγορές, μάλλον δεν τον άκουσαν».

Πρόσθεσε ότι αυτό που είπε δεν εξέφραζε την ΤτΕ, τα στελέχη της, τα όργανά της, «αν συζητήθηκε η άποψη αυτή πριν». Στο ερώτημα αν ήταν προσωπική άποψη του κ. Στουρνάρα, απάντησε: «Υποθέτω, διαφορετικά δημιουργούνται άλλα θέματα, διότι η ΤτΕ έχει και όργανα που μπορούν να έχουν τη δική τους άποψη και το δικό τους ρόλο».

  • ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
  • ·
  • ΔΝΤ
  • ·
  • ΒΕΡΟΛΙΝΟ
  • ·
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Mε "βόμβα" Δενδρινού ο αήττητος Πανιώνιος 82-81 στον Παπάγο! (vid & pics)

All Content

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Αποσύρουν τη φανέλα του Ράσελ Γουέστμπρουκ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΖΑ: Βελτίωση βασικών οικονομικών δεικτών και ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Οι ανταγωνιστές του Καθέτου Διαδρόμου μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο φιλόδοξο εγχείρημα

All Content - BusinessNews.gr

Η CrediaBank ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings

All Content

Ogilvy - ΑΒ Βασιλόπουλος: Όταν το καλό φαγητό… σηκώνει κουβέντα

All Content

Στην UM τα media της Lidl στην Ελλάδα

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

To κάρφωμα του Ταϊρί στο Ιβανώφειο στην κορυφή του Top-10 της GBL (video)

All Content

To φινάλε θρίλερ στο Παπάγος-Πανιώνιος 81-82 (video)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: 500 καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική μεταποίηση: Συνεχίζεται η ανάπτυξη, φρενάρει ο ρυθμός – Νέες πιέσεις από το ενεργειακό κόστος

All Content - BusinessNews.gr

MIG: Στα 7,7 εκατ. ευρώ ο τζίρος από επενδυτικά ακίνητα το εννεάμηνο του 2026

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Green Deal Greece 2026-Δημήτρης Δημητρίου (ΕΛ.Α.Σ.): Η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις που θα την κάνουν πιο παραγωγική, δικαιότερη, ανθεκτικότερη

CSRΝews.gr

ΤΕΕ-«Green Deal Greece 2026»- Στ. Καλαφάτης: Πέντε άμεσες πρωτοβουλίες για συμμαχία με τον τεχνικό κόσμο

CSRΝews.gr

Σε διαβούλευση οι Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή Δόμησης και η νέα χρηματοδότηση για τον πολεοδομικό σχεδιασμό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ
Στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ 26/07/2017 - 03:00
Χίος: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουμπάρης 26/07/2017 - 03:00
Χίος: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουμπάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Ελληνοαμερικανική Ένωση εγκαινιάζει στις 23 Νοεμβρίου τη νέα ομαδική έκθεση «Αποδελτίωση: Ιστορίες Αθηναίων στα ψιλά»
    02/11/2026 - 23:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ξεκινά η αποκατάσταση του ιστορικού τείχους των Φωκέων από το Υπουργείο Πολιτισμού
    02/11/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γερμανία: Γυναίκα θα προτείνει ο καγκελάριος Μερτς ως διάδοχο του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στην Προεδρία
    02/11/2026 - 22:14 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ισραήλ: Ο Νετανιάχου τάσσεται υπέρ διευρυμένου κυβερνητικού συνασπισμού με τον ίδιο Πρωθυπουργό
    02/11/2026 - 21:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παπαστεργίου: Τα επόμενα ψηφιακά έργα έως τις εκλογές – Τι αλλάζει στο gov.gr, πότε ξεκινά ο «Δαίδαλος»
    02/11/2026 - 21:16 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Δημοσκόπηση ALCO: Σταθερό προβάδισμα 10 μονάδων για τη ΝΔ - Οριακή άνοδος για ΠΑΣΟΚ
    02/11/2026 - 20:46 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Βουτιά» άνω του 7,5% για το πετρέλαιο εν μέσω της διπλωματικής κινητικότητας για το Ιράν
    02/11/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    02/11/2026 - 20:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εξάρχου: Οι ανταγωνιστές του Καθέτου Διαδρόμου μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο φιλόδοξο εγχείρημα
    02/11/2026 - 19:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • KC-390 Millennium: Το νέο μεταγωγικό αεροσκάφος που αποκτά η ελληνική Πολεμική Αεροπορία - Δυνατότητες και χαρακτηριστικά
    02/11/2026 - 19:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Praktiker γίνεται Dedeman: Από ποια βάση ξεκινά η νέα εποχή
    02/11/2026 - 07:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βιολάντα: Βουτιά 43,7% στις πωλήσεις μετά την τραγωδία- Ζημιές 10 εκατ. ευρώ
    02/11/2026 - 07:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις - Δικαιούχοι, εξαιρέσεις, προθεσμία
    02/11/2026 - 08:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ: Αύξηση κύκλου εργασιών 9,76% το 2025 – Επενδύσεις άνω των 25 εκατ. ευρώ
    02/11/2026 - 10:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Snappi: Ποντάρει σε 500 εκατ. ευρώ καταθέσεις και 400.000 πελάτες η Πειραιώς - Οι στόχοι για το 2027
    02/11/2026 - 08:58 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Ελληνίδες στο NCAAW

02/11/2026 - 21:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Αποσύρουν τη φανέλα του Ράσελ Γουέστμπρουκ

02/11/2026 - 21:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Άνοδος στην τηλεθέαση τον Οκτώβριο με 13% στο σύνολο του κοινού

02/11/2026 - 15:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Green Deal Greece 2026-Δημήτρης Δημητρίου (ΕΛ.Α.Σ.): Η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις που θα την κάνουν πιο παραγωγική, δικαιότερη, ανθεκτικότερη

02/11/2026 - 15:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΤΕΕ-«Green Deal Greece 2026»- Στ. Καλαφάτης: Πέντε άμεσες πρωτοβουλίες για συμμαχία με τον τεχνικό κόσμο

02/11/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Εκλογές ΗΠΑ: Το ΕΡΤnews στην καρδιά των αμερικανικών εκλογών

02/11/2026 - 14:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo