Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο Women on Leadership υπό την αιγίδα του ΓΓΙΦ
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
31/05/2017 · 03:00

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο Women on Leadership υπό την αιγίδα του ΓΓΙΦ

Η εποχή για καριέρα των γυναικών στη ΕΕ δεν ήταν ποτέ καλύτερη από ό,τι σήμερα! Με αυτή την αισιόδοξη διαπίστωση έκλεισε την ομιλία της στο 7ο συνέδριο «Women on Leadership η Ελληνίδα Dr. Virginia Green, Μάνατζερ της χρονιάς για το 2014 στη Γερμανία.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η εποχή για καριέρα των γυναικών στη ΕΕ δεν ήταν ποτέ καλύτερη από ό,τι σήμερα! Με αυτή την αισιόδοξη διαπίστωση έκλεισε την ομιλία της στο 7ο συνέδριο «Women on Leadership η Ελληνίδα Dr. Virginia Green, Μάνατζερ της χρονιάς για το 2014 στη Γερμανία. Η κ. Green μίλησε για το πώς η ψηφιακή τεχνολογία μεταβάλλει και τον γυναικείο κόσμο εργασίας. Όπως ανέφερε, ωστόσο, στην ειδική κατάταξη των επιχειρηματιών-γυναικών (του περιοδικού Fortune) με τις 50 ισχυρότερες γυναίκες στην αμερικανική βιομηχανία, προκύπτει ότι προέχει στις ΗΠΑ η τόλμη, αλλά προστίθεται η φαντασία, ενώ μεγάλη σημασία έχουν, αφενός, η φιλοδοξία και ο δυναμισμός και, αφετέρου, η δεξιότητα που διαθέτουν για τη χρήση των νέων τεχνολογιών και τον έλεγχο των οικονομικών. Όλα αυτά απουσιάζουν από την ελληνική εικόνα. Χρειάζεται δρόμος ακόμη ώστε οι ελληνίδες-επιχειρηματίες να κατακτήσουν τη θέση που πρέπει να έχουν στο διεθνή στίβο. Από τη νάλλη, εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι οι γυναίκες μάνατζερ έχουν σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση της εργασίας, της οικονομίας και της κοινωνίας. Αν δεν ληφθούν υπόψη και δεν αναλάβουν οι ίδιες ευθύνες στην εξέλιξη αυτή, τότε η τωρινή διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού θα έχει επιζήμια μονόπλευρη συνέχεια για την απασχόληση τους.

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Άννα Δάντη, ανέφερε στην ομιλία της ότι μεταξύ 2003 και 2012 το ποσοστό επιχειρηματικότητας των γυναικών στο ενεργό εργατικό δυναμικό αυξήθηκε ελαφρώς από 10% σε 10,4%. Μιλώντας για τις δράσεις και την πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη, αναφέρθηκε σε σημαντικές πρωτοβουλίες, μεταξύ των οποίων τα Δίκτυα Ambassadors-Mentors. 270 πρεσβευτές σε 22 συμμετέχουσες χώρες, εμπνέουν τις γυναίκες όλων των ηλικιών να ιδρύσουν δικές τους επιχειρήσεις, ενώ 200 μέντορες παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη για την ίδρυση, τη διαχείριση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε 17 συμμετέχουσες χώρες. Αναφέρθηκε ακόμα εκτενώς στα χρηματοδοτικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Τέλος, τόνισε ότι το ποσοστό των γυναικών στις ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών) πρέπει να αυξηθεί και οι γυναίκες να επωφεληθούν από τις ψηφιακές τεχνολογίες. Σημείωσε δε ότι αν περισσότερες γυναίκες εισέλθουν στην ψηφιακή αγορά, αυτή θα αυξηθεί κατά 9 δισ. ευρώ.

Στο συνέδριο, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν ακόμα, από την Ξένια Κούρτογλου τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας της Focus Bari, που διεξήχθη τον Μάιο στις γυναίκες – μέλη του ΤΟΓΜΕ, με σκοπό να καταγραφούν οι σημερινές στάσεις και απόψεις για την εξέλιξη της γυναικείας ηγεσίας και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Μεταξύ των πολύ σημαντικών ευρημάτων, αξίζει να αναφέρουμε την άποψη που επικρατεί ότι η έννοια γυναικεία επιχειρηματικότητα ενώ χαρακτηρίζεται από το 46% (ν=250) πολύ σημαντική και απαραίτητη, το 54% τη θεωρεί άτοπη και παρωχημένη, δηλώνοντας πως η επιχειρηματικότητα δεν έχει φύλο.

Το Συνέδριο διοργάνωσε ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την ανάπτυξη γυναικών στελεχών επιχειρήσεων, και την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, με θέμα: Women on leadership: The future in business is …now.

Η πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΟΓΜΕ, Άρτεμις Λιόντα, επισήμανε στο χαιρετισμό της ότι «ζούμε στην εποχή των ανατροπών. Οι γυναίκες υπο-εκπροσωπούνται σε αγορές που προβλέπεται να εξελιχθούν στο μέλλον, ένα μεγάλο ποσοστό κατέχει ρόλους που απειλούνται από την αυτοματοποίηση και συνεχίζουν να είναι πολύ λίγες στις υψηλές θέσεις της ιεραρχίας. Αυτό που απαιτείται είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, τον τρόπο που συναλλασσόμαστε».

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη του συνεδρίου, αναφέροντας ότι η ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών εκ μέρους των γυναικών και η ενθάρρυνση συμμετοχής τους στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, συνιστά πεδίο άμεσης προτεραιότητας του έργου της ΓΓΙΦ. Επίσης, τόνισε ότι: «H ενίσχυση των προϋποθέσεων που θα ευνοήσουν τις γυναίκες να αναλάβουν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, αποτελεί σημαντική πρόκληση και αποστέλλει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της εξισορρόπησης των σχέσεων φύλου στον κόσμο του επιχειρείν».

Στη συζήτηση που ακολούθησε για την «Κοινή συνισταμένη της πολιτικής για την ισότητα των φύλων στην Ελλάδα», η Γενική Γραμματέας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί ενδεικτικά σε δράσεις της ΓΓΙΦ για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, όπως το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ισότητα των Φύλων» της περιόδου 2016-2020, με άξονες προτεραιότητας, που αποσκοπούν στην ενθάρρυνση της συμμετοχής των γυναικών στην αγορά εργασίας, στην προώθηση της αρχής της ισότητας στις επιχειρήσεις και στην ενθάρρυνση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Στη συζήτηση συμμετείχαν με σημαντικές παρεμβάσεις τους και οι πρώην ΓΓΙΦ, Ζέττα Μακρή, Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα και Έφη Μπέκου.

Την παγκόσμια πρωτοβουλία της Google «Women Techmakers», η οποία παρέχει έμπνευση και κίνητρα στις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας παρουσίασε η Ειρήνη Τσακηρίδου, επικεφαλής του προγράμματος στην Ελλάδα Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα στις leaders να εμφανίζονται σε μια πλατφόρμα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες και να παίζουν το ρόλο των προτύπων που επηρεάζουν και ενθαρρύνουν τις επόμενες γενιές. Επίσης προσφέρει στα μέλη του προγράμματος ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις νέες τεχνολογίες και υποτροφίες ς για βελτίωση γνώσεων στους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Τέλος προσφέρει δικτύωση με μεγάλη δυναμική καθώς δραστηριοποιείται σε 52 χώρες και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να επικοινωνήσουν με γυναίκες του κλάδου που δραστηριοποιούνται σε πιο ανεπτυγμένες χώρες, έχουν περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις και είναι διαθέσιμες να τις μοιραστούν. Μίλησε ακόμα για τους WTM Greece Ambassadors, που θέλουν να βοηθήσουν και να εμπνεύσουν τις γυναίκες στην Ελλάδα και να υποστηρίξουν μια νέα γενιά τεχνολογικών και καινοτόμων ταλέντων.

Οι κλάδοι που επηρεάζονται περισσότερο από την τεχνητή νοημοσύνη, την ψηφιοποίηση και τη ρομποτική θα παρουσιάσουν δυσανάλογο αντίκτυπο στις γυναίκες, ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος της ManpoewrGroup στην Ελλάδα, Φανή Κλειδά. Οι γυναίκες υπο-εκπροσωπούνται σε αναπτυσσόμενους κλάδους, όπως τον κλάδο του IT, της αρχιτεκτονικής και της μηχανικής ενώ υπερ-εκπροσωπούνται σε θέσεις διοικητικής, οικονομικής και λογιστικής υποστήριξης. Οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι η ευμάθεια των γυναικών – η επιθυμία και η ικανότητα εκμάθησης νέων δεξιοτήτων που διατηρούν μακροπρόθεσμα την επαγγελματική επάρκεια- ενθαρρύνεται ενώ παράλληλα δίνεται η ευκαιρία εξερεύνησης πρόσθετων επιλογών σταδιοδρομίας. Μόνο μία στις τέσσερις γυναίκες πραγματοποιεί «Συζητήσεις Καριέρας» με τον προϊστάμενό της με εστίαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων Ηγεσίας, κατέληξε.

Όπως προέκυψε από την ενότητα που ασχολήθηκε με την Αγορά Εργασίας, η οποία μεταβάλλεται ραγδαία, η παραδοσιακή σχέση εξαρτημένης εργασίας αντικαθίσταται από την ελεύθερη σχέση εργασίας, από σχέσεις έργου, που έχουν προκαθορισμένη διάρκεια και καλύπτουν απόλυτα συγκεκριμένες ανάγκες. Ακόμη όμως και οι σχέσεις εξαρτημένης εργασίας έχουν πολύ μικρότερη διάρκεια και αναμένεται ότι οι νέοι εργαζόμενοι θα υπηρετήσουν κατά μέσο όρο σε 22 διαφορετικές εταιρείες.

Κατά συνέπεια, οι εργαζόμενοι μετατρέπονται σε ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι για να αυξήσουν την απασχολησιμότητά τους πρέπει να διαθέτουν την ιδιότητα της συνεχούς μάθησης και προσαρμογής σε νέα δεδομένα. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να καλύπτουν ανάγκες των εταιρειών, οι οποίες σήμερα δεν καλύπτονται, παρά την μεγάλη προσφορά εργασίας. Στις διαμορφούμενες συνθήκες της αγοράς εργασίας δεν διαφαίνεται διαφοροποίηση μεταξύ των φύλων. Αντίθετα, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την αύξηση της απασχολησιμότητας των γυναικών.

Στις υπόλοιπες ενότητες που ασχολήθηκαν με τη Γυναικεία Ηγεσία και Επιχειρηματικότητα, έγιναν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και συζητήσεις που στηρίχτηκαν κυρίως σε προσωπικά βιώματα και απόψεις.

Χορηγοί του συνεδρίου ήταν η Arla και η Edenred. Υποστηρικτές οι Crédit Agricole Life, Focus Bari και ManpowerGroup. Χορηγοί Επικοινωνίας Ad Business, CSR Review, Retail Business, Manager. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας οι: Advertising.gr, BusinessNews.gr, CrisisMonitor και CSRNEWS.gr. Tηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.

  • 18TH GLOBAL WOMEN IN LEADERSHIP WIL ECONOMIC FORUM
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μοντέρο: "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό"! (vid)

All Content

Οι Ντένβερ Νάγκετς άφησαν ελεύθερο τον Γιόνας Βαλαντσιούνας

All Content - BusinessNews.gr

ElvalHalcor: Ισχυρή συμβολή σε οικονομία, εξαγωγές και απασχόληση - Μελέτη του ΙΟΒΕ

All Content - BusinessNews.gr

Concordia Healthcare Partners: Το νέο επενδυτικό fund του Βασίλη Κάτσου

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Νέα διαμερίσματα ετοιμάζει στο Ελληνικό, sold out η Little Athens

All Content

Η Choose υπογράφει το rebranding στα myPoint της ΑΑΔΕ

All Content

Growthfund: Media spec 600.000 ευρώ

FleetNews

Citroen: Νέα σειρά Collection με πλουσιότερο εξοπλισμό

FleetNews

Η Renault βρήκε στο Μαρόκο τη συνταγή του φθηνού αυτοκινήτου

FleetNews

Με υποχρεωτικό σύστημα ασφαλείας ADDW τα νέα αυτοκίνητα

All Content

Εθνική Νέων Γυναικών: Με Σλοβακία στις 13:00 για την πρωτιά (live stream)

All Content

Χορστ: Δύσκολη απόφαση η ανταλλαγή του Αντετοκούνμπο

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Εξετάζει παράταση έως τις 22 Ιουλίου το οικονομικό επιτελείο

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Οι ελληνικές εξαγωγές παγιώνουν την ανοδική πορεία τους - Άνοδος 13,5% % το πεντάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Μειώσεις τιμών: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για τη νέα συμφωνία κυβέρνησης, βιομηχανίας και σούπερ μάρκετ

FleetNews

Deepal S05 PHEV: «Ένα σύγχρονο Plug-in hybrid, σε τιμή hybrid»

FleetNews

Η Πελοπόννησος «υποδέχτηκε» το Ferrari Cavalcade

CSRΝews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

CSRΝews.gr

Athens Open 2026: Η Star Automotive Ελλάς στηρίζει τη μεγάλη επιστροφή του γυναικείου τένις

CSRΝews.gr

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον 1ο Κύκλο Green Skills Training

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΒΕ: Ανακοίνωσε τους φιναλιστ για τη χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ
ΕΒΕ: Ανακοίνωσε τους φιναλιστ για τη χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ 31/05/2017 - 03:00
Στο Ωνάσειο ο Ισιδωρος Κούβελος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο 31/05/2017 - 03:00
Στο Ωνάσειο ο Ισιδωρος Κούβελος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Schneider Electric: Στην 1η θέση του Gartner® Top 25 Supply Chain για τέταρτη συνεχή χρονιά
    09/07/2026 - 10:43 ESG
  • Η εφαρμογή «Farmclick» αλλάζει τον τρόπο προμήθειας αγροτικών εφοδίων
    09/07/2026 - 10:38 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΤΕΡ: Νέα σύμβαση έργου, 8,75 εκατ. ευρώ, με το ΔΠΘ
    09/07/2026 - 10:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Trastor: Πώληση υπόγειου σταθμού parking στο Μαρούσι, έναντι 4,05 εκατ. ευρώ
    09/07/2026 - 10:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Meta: Επενδύει 9,17 δισ. δολάρια στο πρώτο της μεγάλο κέντρο δεδομένων στον Καναδά
    09/07/2026 - 10:11 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Μειώσεις τιμών: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για τη νέα συμφωνία κυβέρνησης, βιομηχανίας και σούπερ μάρκετ
    09/07/2026 - 10:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Interpol: Παγκόσμια επιχείρηση κατά της απάτης - Περίπου 5.800 συλλήψεις και κατάσχεση 300 εκατ. δολαρίων
    09/07/2026 - 09:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Επιβράδυνση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, στον απόηχο της νέας έντασης στον Περσικό
    09/07/2026 - 09:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν- Η Τεχεράνη θέλει "πάρα πολύ" συμφωνία, δηλώνει ο Τραμπ
    09/07/2026 - 09:23 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eurogroup και ECOFIN: Τεχνητή Νοημοσύνη, digital finance και τεχνολογική κυριαρχία στο επίκεντρο
    09/07/2026 - 09:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Concordia Healthcare Partners: Το νέο επενδυτικό fund του Βασίλη Κάτσου
    08/07/2026 - 14:59 ΥΓΕΙΑ
  • Zaro΄s: Αύξηση τζίρου 1,3% και άλμα κερδών 69,4%
    08/07/2026 - 11:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πώς «σώθηκε» το κορωνέικο ελαιόλαδο από τον αποκλεισμό στις διεθνείς αγορές
    08/07/2026 - 10:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.478,36 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 2,50%
    08/07/2026 - 15:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Flora Food: Στα 185,6 εκατ. ευρώ το συνολικό αποτύπωμα στην Ελλάδα
    08/07/2026 - 11:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Χιτ, Καβαλίερς και Σίξερς οι επικρατέστερες ομάδες για τον ΛεΜπρόν»

09/07/2026 - 07:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τζέιλεν Λεκιού: Να ηγηθώ στον Ηρακλή

09/07/2026 - 07:13
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Φινάλε των επιτυχημένων 11 χρόνων της θρυλικής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»”

09/07/2026 - 07:11
FleetNews
fleetnews.gr

Citroen: Νέα σειρά Collection με πλουσιότερο εξοπλισμό

09/07/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η Renault βρήκε στο Μαρόκο τη συνταγή του φθηνού αυτοκινήτου

09/07/2026 - 04:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

08/07/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Athens Open 2026: Η Star Automotive Ελλάς στηρίζει τη μεγάλη επιστροφή του γυναικείου τένις

08/07/2026 - 12:56
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το πρώτο Pop-Up Store της La Mer στην Ελλάδα, στην Astir Marina Βουλιαγμένης

08/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι πρεμιέρες «Eddington», «Black Phone 2», «Shell» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

08/07/2026 - 11:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: 6.230.000 πολίτες έχουν παρακολουθήσει αθροιστικά έως τώρα τους αγώνες του Μουντιάλ

08/07/2026 - 10:43
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo