Τρίτη, 5 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Αύριο η εξόδιος ακολουθία
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
30/05/2017 · 03:00

Με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Αύριο η εξόδιος ακολουθία

Με δημόσια δαπάνη και με τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία πρωθυπουργό θα τελεστεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Με δημόσια δαπάνη και με τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία πρωθυπουργό θα τελεστεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αύριο Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη, την ίδια μέρα από τις 07:00 έως τις 13.30.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Από χθες, Δευτέρα 29 Μαΐου, έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο. Επιθυμία του ιδίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν, αντί στεφάνων, οι δωρεές εις μνήμην να δοθούν προκειμένου να γίνει δενδροφύτευση στα Λευκά Όρη, στις ακόλουθες περιβαλλοντικές οργανώσεις:

·ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ALPHA BANK IBAN - GR6901401770177002002000045SWIFT - CRBAGRAAXXX

·ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ALPHA BANK GR 6301401200120002002011

·WWF ΕΛΛΑΣ «Παγκόσμιο Ταμείο για την Φύση - WWF Ελλάς»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 104/480440-64 - IBAN: GR55 0110 1040 0000 10448044064 - SWIFT: ETHNGRAA

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου, αναβάλλονται.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένειά του αναφέρει: «Σήμερα στη 01:00 ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν».

«Κορυφαίο πολιτικό ηγέτη» που «άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου», χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, θα τηρηθεί τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του, ενώ από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των τραπεζών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γιος του πολιτικού Κυριάκου Μητσοτάκη (1884-1944) και της Σταυρούλας Πλουμιδάκη και μικρανηψιός του Ελευθερίου Βενιζέλου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 18/10/1918 στα Χανιά. Ο παππούς του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν επίσης πολιτικός, ιδρυτής και αρχηγός του κόμματος των ''Ξυπόλητων'' (Φιλελευθέρων).

Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δυτική Γερμανία.

Το 1941, πήρε μέρος ως έφεδρος αξιωματικός στις επιχειρήσεις του Μακεδονικού Μετώπου. Το διάστημα 1942-1944, άσκησε τη δικηγορία στην Κρήτη, ενώ κατά τη διάρκεια της κατοχής, πρωτοστάτησε στη δημιουργία αντιστασιακών οργανώσεων. Λόγω της δράσης του συνελήφθη δύο φορές από τους Γερμανούς και καταδικάστηκε σε θάνατο. Για την αντιστασιακή του δράση τιμήθηκε με τα μετάλλια Εθνικής Αντιστάσεως από την Ελλάδα και τη Βρετανία.

Το 1945, επανέκδοσε την ημερήσια εφημερίδα ''Κήρυξ Χανίων'', η οποία κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.
Το 1946, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Χανίων με τους ''Βενιζελικούς Φιλελεύθερους'' των οποίων ηγείτο ο Σοφοκλής Βενιζέλος.
Το 1951, ανέλαβε για πρώτη φορά κυβερνητικό αξίωμα ως υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σοφοκλή Βενιζέλου.
Το 1961, εξελέγη βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα της "Ένωσης Κέντρου" που είχε ιδρύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου και συμμετείχε στον ''ανένδοτο αγώνα'' κατά της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Το 1964, πρωταγωνίστησε στις ενδοκομματικές διενέξεις που συγκλόνισαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, ενώ το Νοέμβριο του ίδιου έτους ήρθε σε ρήξη με τον συνάδελφό του αναπληρωτή υπουργό Συντονισμού Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία οξύνθηκε με την αμφιλεγόμενη αποκάλυψη μυστικής οργάνωσης στο στρατό (υπόθεση ''Ασπίδα'') και είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή απομάκρυνση από την κυβέρνηση,
του Ανδρέα Παπανδρέου.

Το 1965, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα "Ιουλιανά" που οδήγησαν στην απομάκρυνση της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου από το βασιλιά Κωνσταντίνο Β' και στο σχηματισμό αλλεπάλληλων κυβερνήσεων από πρώην στελέχη της Ένωσης Κέντρου που αποχώρησαν από το κόμμα.

Την 21η Απριλίου 1967, συνελήφθη από τη δικτατορία των συνταγματαρχών και κρατήθηκε σε καθεστώς περιορισμού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την αμνηστία του Δεκεμβρίου 1967 και ύστερα διέφυγε στη Γαλλία, όπου παρέμεινε περίπου πεντέμισυ χρόνια συμμετέχοντας ενεργά στη δράση κατά του στρατιωτικού καθεστώτος. Το 1973, επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά μετά το πραξικόπημα της 25ης Νοεμβρίου συνελήφθη και πάλι για να ελευθερωθεί τελικά τον Ιούλιο του 1974, όταν ανατράπηκε η δικτατορία.

Στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974, συμμετείχε ως ανεξάρτητος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συνδυασμού Νομού Χανίων, αλλά αν και πήρε 11.322 ψήφους, δεν εξελέγη βουλευτής, παρότι κατετάγη δεύτερος σε αριθμό ψήφων στον νομό.

Το 1977, συμμετείχε στις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου και εξελέγη στην περιφέρεια Χανίων ως αρχηγός του νεοσυσταθέντος από τον ίδιο κόμματος Νεοφιλελευθέρων.
Το 1978, προσχώρησε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και το 1981 ορίστηκε κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος.
Την 1η Σεπτεμβρίου 1984, εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με 70 ψήφους έναντι 42 του δεύτερου υποψήφιου Κωστή Στεφανόπουλου.
Στις εκλογές του Ιουνίου 1985, μετείχε ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναδείχτηκε δεύτερο κόμμα με ποσοστό 40,84% και 126 έδρες.
Το Σεπτέμβριο του 1987, εξελέγη αντιπρόεδρος της Διεθνούς Έωσης Δημοκρατικών Κομμάτων (IDU), θέση στην οποία επαναεξελέγη το 1989 και το 1992.
Το 1989, μετείχε για δεύτερη φορά στις βουλευτικές εκλογές της 18ης Ιουνίου, ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναδείχτηκε πρώτο κόμμα συγκεντρώνοντας τη σχετική πλειοψηφία με ποσοστό 44,25% και 145 έδρες.
Στις 20 Ιουνίου 1989 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του ανέθεσε την πρώτη διερευνητική εντολή για να σχηματίσει κυβέρνηση, την οποία όμως παρέδωσε αφού οι προσπάθειες που κατέβαλε στο τριήμερο που ορίζει το Σύνταγμα απέβησαν άκαρπες.

Στις 11 Απριλίου 1990, ενώ είχαν προηγηθεί οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 1989 στις οποίες το κόμμα του δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία, κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση, αφού στις τρίτες κατά σειράν εκλογές της 8ης Απριλίου 1990, η ΝΔ συγκέντρωσε 150 έδρες (ποσοστό 46,88%) και έλαβε την υποστήριξη του Θ. Κατσίκη μοναδικού βουλευτή της ΔΗΑΝΑ.

Στις 12 Ιουλίου 1991, πρότεινε την σταδιακή απομάκρυνση των επιθετικών όπλων από τις περιοχές της ελληνικής Θράκης, της ευρωπαϊκής Τουρκίας και της νότιας Βουλγαρίας. Η πρόταση αυτή, η οποία ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν από το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους στην Αθήνα, έγινε αμέσως αποδεκτή από τη Βουλγαρία, αλλά δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση από την Τουρκία. Το διήμερο1-2 Μαϊου 1993, υπήρξε ο οικοδεσπότης πρωθυπουργός της Διάσκεψης των Αθηνών, η οποία εγκωμιάστηκε ως επιτυχία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στη γιουγκοσλαβική κρίση, αφού, κατά τη διάρκειά της, ο ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάραντζιτς, επείσθη να υπογράψει υπό όρους το ειρηνευτικό σχέδιο Βανς-Οουεν. Η υπογραφή του Σέρβου ηγέτη, έγινε δεκτή από τη διεθνή κοινή γνώμη, ως το πρώτο σημαντικό βήμα για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στη Βοσνία, αλλά λίγες μέρες αργότερα, το αυτοανακηρυχθέν κοινοβούλιο των Σέρβων της Βοσνίας, απέρριψε με συντριπτική πλειοψηφία το ειρηνευτικό σχέδιο και παρέπεμψε την έγκρισή του σε δημοψήφισμα.

Στις 11 Οκτωβρίου 1993, μετά την εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στις 26 Οκτωβρίου 1993, παραιτήθηκε και από πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στις 3 Νοεμβρίου, ύστερα από πρόταση του νέου προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Εβερτ και ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του κόμματος.
Στις 5 Μαϊου 1994, 42 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν στη Βουλή πρόταση κατηγορίας εναντίον του, για την υπόθεση της πώλησης της ΑΓΕΤ, ενώ στις 19 Μαΐου η Βουλή αποφάσισε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την ίδια υπόθεση. Στις 16 Ιουνίου η Βουλή τον παρέπεμψε στο Ειδικό Δικαστήριο για το
θέμα των υποκλοπών και στις 15 Σεπτεμβρίου αποφάσισε την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση της ΑΓΕΤ. Υπέρ της παραπομπής για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία ψήφισαν μόνον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τις τρεις άλλες κατηγορίες (παθητική δωροδοκία, παράβαση
καθήκοντος και παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών) ψήφισαν υπέρ της παραπομπής και οι βουλευτές της Πολιτικής Ανοιξης (ΠΟΛΑΝ).

Στις 16 Ιανουαρίου 1995 η Βουλή, μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε "ταπεινωτική υποχώρηση" ζητώντας να δικαστεί για να "λάμψει η αλήθεια", αποφάσισε την αναστολή της δίωξης για τις υποθέσεις της ΑΓΕΤ και των υποκλοπών.
Τον Ιούνιο του 1997, τιμήθηκε με το μέγα βραβείο ελληνοτουρκικής φιλίας ''Ιπεκτσί'' για τη δραστηριότητά του υπέρ της προσέγγισης της Ελλάδας με την Τουρκία.
Τον Ιανουάριο του 2004, μετά από 58 χρόνια παρουσίας στη Βουλή, ανακοίνωσε την απόφασή του να τερματίσει την κοινοβουλευτική του σταδιοδρομία και δήλωσε ότι θα παραμείνει στην ενεργό πολιτική.

Τον Οκτώβριο του 2005, ιδρύθηκε προς τιμήν του έδρα Κλασικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ του Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ.

Συνέγραψε τον πρόλογο της συλλογικής έκδοσης του βιβλίου "Μπροστά από την εποχή της η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993", της οποίας υπήρξε πρωθυπουργός, εκδ. Εστία, 2013.

Παντρεύτηκε τη Μαρίκα Γιαννούκου (1930-2012), με την οποία απέκτησε τρεις κόρες και έναν γιο.

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παρέλαση στο Πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός 105-82 τη Μονακό, έκλεισε θέση στο Final-4 της Αθήνας (pics)

All Content

Για 15η φορά σε Final-4 ο Ολυμπιακός - Οι προηγούμενες παρουσίες του (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Αλ. Εξάρχου: Ο Όμιλος AKTOR θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει νέες συμβάσεις LNG - Ο ανταγωνισμός από την Ασία ανεβάζει τις τιμές

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Στο €1,1 εκατ. τα καθαρά κέρδη το α' τρίμηνο - Οι προβλέψεις για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Optima bank: Αύξηση μερίσματος κατά 21% και επιβεβαίωση της ισχυρής αναπτυξιακής πορείας

All Content

Marie Stafford, Global Director, VML Intelligence: Βrands και agencies στην εποχή του δυσοπτιμισμού

All Content

Στην Cherry Creative Agency η Salomon Sportstyle

FleetNews

Σε άνοδο οι ταξινομήσεις νέων επαγγελματικών στην ΕΕ

FleetNews

Η Hydrovia Energy σχεδιάζει 500 σταθμούς υδρογόνου στις ΗΠΑ

FleetNews

Τι ισχύει (εν τέλει) για ΚΤΕΟ & Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων

All Content

Μονακό-Ολυμπιακός: Η photo gallery

All Content

Ελπίζει η Χάποελ Τελ Αβίβ, 76-69 τη Ρεάλ Μαδρίτης και 2-1

All Content - BusinessNews.gr

MEGA BROKERS: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές για συνεργάτες και προσωπικό

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Καθαρά κέρδη στα 4,7 δισ. ευρώ για το σύνολο των ελληνικών τραπεζικών ομίλων

All Content - BusinessNews.gr

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: «Άλμα» κερδοφορίας στα 11,3 εκατ. ευρώ το 2025

FleetNews

Volvo Trucks: Πέντε αστέρια στην αξιολόγηση ασφάλειας της Euro NCAP

FleetNews

To εμβληματικό Citroën Saxo VTS «έκλεισε» τα 30!

CSRΝews.gr

Όμιλος Φάις: Μέσω της Harley-Davidson στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας των Παξών για την οδική ασφάλεια

CSRΝews.gr

Μείωση σπατάλης τροφίμων: Η ADUS ενισχύει κοινωνικούς φορείς μέσω δράσεων προσφοράς

CSRΝews.gr

Κορυφαία διάκριση για την AbbVie: Κατέκτησε τη  δεύτερη θέση στη λίστα Best Workplaces 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τσακαλώτος στο Spiegel: Ο Σόιμπλε δεν θέλει χρεοκοπία της Ελλάδας
Τσακαλώτος στο Spiegel: Ο Σόιμπλε δεν θέλει χρεοκοπία της Ελλάδας 30/05/2017 - 03:00
Τι ισχύει για την εργασία την γιορτή του Αγίου Πνεύματος 30/05/2017 - 03:00
Τι ισχύει για την εργασία την γιορτή του Αγίου Πνεύματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η ΕΕ καλεί τις ΗΠΑ να τηρήσουν την εμπορική συμφωνία για τους δασμούς
    05/05/2026 - 21:57 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παπουτσάνης: Στο €1,1 εκατ. τα καθαρά κέρδη το α' τρίμηνο - Οι προβλέψεις για το 2026
    05/05/2026 - 20:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο έκλεισαν οι συναλλαγές της Τρίτης
    05/05/2026 - 20:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κορκίδης: Τα τρία σύνθετα σενάρια του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη
    05/05/2026 - 20:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H Κριστίν Λαγκάρντ προειδοποιεί για τη «μη βιώσιμη» εξάρτηση της Ευρώπης από τα ορυκτά καύσιμα
    05/05/2026 - 19:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γκίλφοϊλ: Ευελπιστώ να έλθει φέτος ο Ντόναλντ Τραμπ στην Ελλάδα
    05/05/2026 - 19:23 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πιερρακάκης στο Ευρωκοινοβούλιο: Η Ευρώπη πρέπει να περάσει από την «ανθεκτικότητα στην επίθεση»
    05/05/2026 - 18:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το επιχειρηματικό περιβάλλον σε έξι ελληνικούς δήμους - Τι έδειξε έρευνα του ΙΟΒΕ και της Παγκόσμιας Τράπεζας
    05/05/2026 - 18:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Είναι σε ισχύ η εκεχειρία με το Ιράν, λέει ο υπουργός Πολέμου Πιτ Χέγκσεθ
    05/05/2026 - 18:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ισπανία για χανταϊό: "Καμία απόφαση" δεν έχει ληφθεί για τον ελλιμενισμό του πλοίου
    05/05/2026 - 17:57 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σκλαβενίτης: Τέλος στο δωρεάν online delivery- Τι προβλέπει η νέα τιμολογιακή πολιτική
    05/05/2026 - 07:36 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Σενάρια για συνέχιση των μέτρων στήριξης - Προς παράταση επιδότησης και fuel pass
    05/05/2026 - 08:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στρατηγική συνεργασία ΕΛΒΟ - Ομίλου Κοπελούζου για την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
    05/05/2026 - 09:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η γενιά των boomers οδηγεί το κύμα συνταξιοδοτήσεων – Ρεκόρ αιτήσεων αναμένεται το 2026
    05/05/2026 - 08:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο σχήμα ΜΕΤΚΑ-Δομική Κρήτης ο τριπλός κόμβος Σκαραμαγκά, προϋπολογισμού 65 εκατ. ευρώ
    05/05/2026 - 09:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρέλαση στο Πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός 105-82 τη Μονακό, έκλεισε θέση στο Final-4 της Αθήνας (pics)

05/05/2026 - 19:28
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

05/05/2026 - 18:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μονακό-Ολυμπιακός: Η photo gallery

05/05/2026 - 18:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Φάις: Μέσω της Harley-Davidson στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας των Παξών για την οδική ασφάλεια

05/05/2026 - 14:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μείωση σπατάλης τροφίμων: Η ADUS ενισχύει κοινωνικούς φορείς μέσω δράσεων προσφοράς

05/05/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Trendyol: Λανσάρει την καμπάνια “Mega May Deals” στην Ελλάδα με την Έλενα Παπαρίζου

05/05/2026 - 12:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Randstad Ελλάδος: Αλλαγές στη διοικητική της ομάδα

05/05/2026 - 12:09
FleetNews
fleetnews.gr

Σε άνοδο οι ταξινομήσεις νέων επαγγελματικών στην ΕΕ

05/05/2026 - 06:53
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Αmoa Skin x Beauty in Greece”

04/05/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

Η Hydrovia Energy σχεδιάζει 500 σταθμούς υδρογόνου στις ΗΠΑ

04/05/2026 - 08:53
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo