Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στ. Παπασταύρου: Η Ελλάδα αποκτά για πρώτη φορά χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
05/11/2025 · 14:44

Στ. Παπασταύρου: Η Ελλάδα αποκτά για πρώτη φορά χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό

Με τον τρόπο αυτό οι μηχανικοί, οι νομικοί και όλοι οι πολίτες αποκτούν πλέον σαφείς κανόνες σχετικά με τη δόμηση, η δημόσια διοίκηση απλοποιεί τις διαδικασίες, ενισχύεται η ασφάλεια δικαίου και περιορίζεται η αυθαίρετη δόμηση.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«H Ελλάδα αποκτά για πρώτη φορά έναν ενιαίο και ολοκληρωμένο “οδηγό κανόνων” για τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό». Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, στο συνέδριο «Green Deal Greece 2025», που διοργάνωσε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σε συνεργασία με το economic.gr, για 5η συνεχόμενη χρονιά, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα: «Πράσινος και ψηφιακός μετασχηματισμός, υποδομές και βιώσιμη ανάπτυξη σε κρίσιμη καμπή: προκλήσεις και ευκαιρίες για επενδύσεις και ανθεκτικότητα».Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπογράμμισε το ρόλο και την καλή συνεργασία που έχει το υπουργείο με το ΤΕΕ, «χωρίς να υπάρχει σε όλα τα θέματα συμφωνία», σημειώνοντας ότι καταθέτει χρήσιμες, εποικοδομητικές και πάντα τεκμηριωμένες προτάσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το ΤΕΕ είναι «ο θεματοφύλακας της τεχνικής αξιοπιστίας για την ανάπτυξη της χώρας». Και υπογράμμισε τη συμφωνία του με τις βασικές προτάσεις που ανέπτυξε νωρίτερα στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, για «απλοποίηση, ψηφιοποίηση, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς».

Στο πεδίο της ενέργειας, ο κ. Παπασταύρου αναφέρθηκε στην επερχόμενη σύνοδο της Σύμπραξης για τη Διατλαντική Συνεργασία για την Ενέργεια (P-TEC), καθώς «αύριο και μεθαύριο, στη χώρα μας θα χτυπά η καρδιά των ενεργειακών εξελίξεων και των δύο πλευρών του Ατλαντικού». Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό, στο χθεσινό έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ για τον κλιματικό νόμο και μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η χώρα μας στήριξε επί της αρχής τον νέο ευρωπαϊκό στόχο για το 2040, για μείωση των εκπομπών κατά 90%.

Ειδικότερα, όσον αφορά τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, όπως τόνισε ο ΥΠΕΝ, πρόκειται για μια ιστορική τομή, αφού όλες οι μέχρι σήμερα διάσπαρτες και συχνά παρωχημένες διατάξεις εκσυγχρονίζονται και συγκεντρώνονται σε έναν Κώδικα. Με τον τρόπο αυτό οι μηχανικοί, οι νομικοί και όλοι οι πολίτες αποκτούν πλέον σαφείς κανόνες σχετικά με τη δόμηση, τα αυθαίρετα, τις χρήσεις γης, τις αστικές αναπλάσεις κ.λπ., η δημόσια διοίκηση απλοποιεί τις διαδικασίες, ενισχύεται η ασφάλεια δικαίου και περιορίζεται η αυθαίρετη δόμηση.

«Ο Κώδικας εξασφαλίζει ξεκάθαρη διατύπωση και απλή γλώσσα, οργανώνοντας με σαφήνεια τους κανόνες που ήδη υπάρχουν. Λύνει, έτσι, το πρόβλημα των σκορπισμένων σε δεκάδες νόμους διατάξεων, συχνά ξεπερασμένων ή αντιφατικών, με ηλικία έως και ενός αιώνα. Διατάξεις που περιείχαν παρωχημένη ορολογία ή με αδυναμία εφαρμογής. Χωρίς σύγχυση, καθυστερήσεις και γραφειοκρατία, ενισχύουμε την ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας, μακριά από δικαστικές αμφισβητήσεις» συνέχισε.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι στην ίδια κατεύθυνση, «η κυβέρνηση προχωρά στην πιο εκτεταμένη πολεοδομική μεταρρύθμιση εδώ και έναν αιώνα, μέσω του Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων «Κωνσταντίνος Δοξιάδης». «Οργανώνουμε τον χώρο σε εθνικό επίπεδο, μέσα από τα Ειδικά Χωροταξικά Πλαίσια. Με τη σύνταξη του νέου ΕΧΠ για τον Τουρισμό, που αποσκοπεί στη χωρική διάρθρωση του τομέα του τουρισμού, με όρους οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας και αειφορίας. Με τη σύνταξη του νέου ΕΧΠ για τις ΑΠΕ, έναν σημαντικό «οδικό χάρτη» για την προσέγγιση αδειοδοτικών θεμάτων. Με τη σύνταξη του νέου ΕΧΠ για την Βιομηχανία, με στόχο τον εξορθολογισμό και εκσυγχρονισμό του ευρύτερου αδειοδοτικού πλαισίου αλλά και της βιομηχανικής πολιτικής της χώρας. Και σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, μέσα από 227 Τοπικά και 18 Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια που εκπονούνται. Η χώρα μας έτσι αποκτά για πρώτη φορά έναν ενιαίο και επιστημονικά τεκμηριωμένο πολεοδομικό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα, προωθούμε την κλιματική ουδετερότητα των αστικών περιοχών και τα Σχέδια Αστικής Ανθεκτικότητας των Δήμων».

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό, μετά από τη θετική γνωμοδότηση του ΣτΕ, υπεγράφη με τον Υφυπουργό, κ. Νίκο Ταγαρά, το Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τη διαδικασία έγκρισης Ειδικού Σχεδίου Περιβαλλοντικού Ισοδυνάμου Αναβάθμισης Πόλεων (ΕΣΠΙΑΠ), για την αντιστάθμιση της χρήσης κινήτρων του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού και άλλων λεπτομερειών για την υλοποίηση οικοδομικών αδειών.

Στο πεδίο της ενέργειας, το σημαντικό νέο, σύμφωνα με τον κ. Παπασταύρου, είναι η επερχόμενη σύνοδος της Σύμπραξης για τη Διατλαντική Συνεργασία για την Ενέργεια (P-TEC). Όπως ανέφερε: «αύριο και μεθαύριο, στη χώρα μας θα χτυπά η καρδιά των ενεργειακών εξελίξεων και των δύο πλευρών του Ατλαντικού. Αναμένουμε 4 Υπουργούς της Κυβέρνησης Τραμπ, Υπουργούς Ενέργειας από 25 χώρες και πάνω από 400 υψηλόβαθμους επικεφαλής μεγάλων εταιρειών από Ευρώπη-Αμερική-Αυστραλία. Με τη Σύνοδο αυτή, καθώς και με τις ενεργειακές συμφωνίες που ευελπιστούμε να κλείσουν,

ενισχύεται ακόμη περισσότερο η θέση της χώρας μας στο διεθνές ενεργειακό και γεωστρατηγικό πεδίο. Σε συνέχεια και της συμμετοχής της Chevron στις έρευνες για υδρογονάνθρακες σε 4 θαλάσσιες περιοχές της χώρας μας, η ενέργεια γίνεται μοχλός αναβάθμισης του ρόλου μας και η Ελλάδα κύριος συνδιαμορφωτής του ενεργειακού χάρτη της περιοχής». Ενώ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι αναμένεται το νέο νομοσχέδιο για τη δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα».

Σύμφωνα με τον ΥΠΕΝ, τα ζητήματα περιβάλλοντος, επίσης, αποτελούν προτεραιότητα για την πολιτική μας.

Στο χθεσινό έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος για τον κλιματικό νόμο και μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η χώρα μας στηρίζει επί της αρχής τον νέο ευρωπαϊκό στόχο για το 2040, για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 90% (85% μείωση + 5% δυνατότητα αγορά credits), από τα επίπεδα του 1990, στόχος που έχει υιοθετηθεί από τις 27 χώρες και πρόσθεσε ότι στο τελικό κείμενο αναμένεται να υπάρχει ρήτρα επανεξέτασης. «Η Ευρώπη βγαίνει ενωμένη μέσα από αυτή την διαπραγμάτευση. Γνωρίζοντας ότι έχει άμεσο αντίκτυπο στα αγαθά και τις υπηρεσίες, στην καθημερινότητα, αλλά και στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών μας, επιμένουμε στην ανάγκη για ενισχυμένες ευελιξίες και συγκεκριμένη ρήτρα αναθεώρησης» τόνισε.

Συνεχίζοντας επισήμανε ότι, «οι πρωτοβουλίες και η δράση μας περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε πολλά άλλα, την Εθνική Χωρική Στρατηγική και τις χρήσεις για τον Θαλάσσιο Χώρο, τα Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα στο Νότιο Αιγαίο 1 - Νότιες Κυκλάδες και στο Ιόνιο, τα έργα Antinero για τα δάση μας. Τις Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες των περιοχών Natura 2000, περισσότερες μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων εξασφάλιση σημαντικών ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, ενώ προχωρούμε σε σημαντικά έργα, αρχικά σε Αττική-Θεσσαλονίκη, νησιά και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας».

«Γιατί το Green Deal αφορά τις προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν ο πράσινος και ψηφιακός μετασχηματισμός, οι υποδομές και η βιώσιμη ανάπτυξη. Αφορά τις επενδύσεις και την ανθεκτικότητα που οφείλουμε να οικοδομήσουμε στην οικονομία και την κοινωνία μας, σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία» πρόσθεσε ο Υπουργός.

Και υπογράμμισε: «αφορά, με λίγα λόγια, το όραμά μας για οργάνωση, απλοποίηση, διαφάνεια, ψηφιοποίηση, αποτελεσματικότητα:

  • είτε στον χώρο, όσον αφορά τη χωροταξία και πολεοδομία, με το ειδικό χωροταξικό, τον Κώδικα Χωροταξίας και Πολεοδομίας, τον νέο ΝΟΚ,
  • είτε στο τοπίο της ενέργειας, για παράδειγμα με το ειδικό χωροταξικό των ΑΠΕ,
  • είτε στην προστασία του περιβάλλοντος, με τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό και τα Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα».

Ο κ. Παπασταύρου ευχαρίστησε τον κ. Στασινό για τη στήριξή του ΤΕΕ στην επικείμενη μεταρρύθμιση που προωθείται για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας των πολεοδομιών και των υπηρεσιών δόμησης σε όλη τη χώρα, με τη μεταφορά των πολεοδομιών σε ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με ευελιξία, υπό το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

  • ΤΕΕ
  • ·
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
  • ·
  • GREEN DEAL GREECE 2025
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ανακοινώθηκε από την Ντουμπάι ο Σενγκέλια (pics)

All Content

Πήρε τον Αλέρικ Φρίμαν ο Βίκος Ιωαννίνων

All Content - BusinessNews.gr

Β.Σ. Καρούλιας: Τζίρος 98,7 εκατ. ευρώ και αύξηση κερδών 57% - Τα νέα στοιχήματα σε low & non alcohol

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Ρεκόρ EBITDA στο α' εξάμηνο, στα 550 εκατ. ευρώ – Καθαρά κέρδη 313 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματοδότηση 8 εκατ. ευρώ σε 843 μέσα ενημέρωσης- Ξεκίνησε το πενταετές πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

All Content

Θανάσης Σπανούλης: "Θα είμαι χαρούμενος με ένα μετάλλιο"

All Content

Στους Ντένβερ Νάγκετς ο Λόνι Γουόκερ

All Content - BusinessNews.gr

HELLENiQ ENERGY: Κέρδη 393 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο – Στα 734 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Viohalco: Αυξημένος κατά 14% ο τζίρος στο α' εξάμηνο, στα 4,3 δισ. ευρώ – Στα 446 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΘΟΟ: Νέες επενδύσεις 1 δισ. ευρώ ως το 2028 για την Ενέργεια

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

CSRΝews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έκθεση ΟΣΔΕΛ: Πρωτοφανή στοιχεία για τον δημόσιο δανεισμό βιβλίων στην Ελλάδα
Έκθεση ΟΣΔΕΛ: Πρωτοφανή στοιχεία για τον δημόσιο δανεισμό βιβλίων στην Ελλάδα 05/11/2025 - 13:51
Κανονικά αύριο τα ταξί στην Αττική – Λήγει η απεργία στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 05/11/2025 - 16:06
Κανονικά αύριο τα ταξί στην Αττική – Λήγει η απεργία στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι ελληνικές scale-ups επιχειρήσεις στρέφονται στην ανάπτυξη - Μεγαλύτερη πρόκληση η προσέλκυση πελατών
    06/08/2026 - 15:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.627,95 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,15%
    06/08/2026 - 15:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΑΑΤ: Αποζημιώσεις 38,1 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για ευλογιά, πανώλη και αφθώδη πυρετό
    06/08/2026 - 15:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στ. Παπασταύρου: Άμεσα αντιδιαβρωτικά έργα στη Δυτική Αττική
    06/08/2026 - 15:17 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί κατά 0,11%, στα 1,1541 δολάρια
    06/08/2026 - 14:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • 18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good
    06/08/2026 - 14:40 ESG
  • Κ. Χατζηδάκης: Στον κάλαθο των αχρήστων οι αμφισβητήσεις για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
    06/08/2026 - 14:23 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Aegean: Νέο ιστορικό ρεκόρ με πάνω από 2 εκατ. επιβάτες τον Ιούλιο
    06/08/2026 - 14:00 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: “Στηρίζουμε την βιομηχανία για μια οικονομία πιο ανταγωνιστική με καλύτερους μισθούς”
    06/08/2026 - 13:46 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.628,25 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,17%
    06/08/2026 - 13:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Όμιλος AKTOR: Εξαγοράζει το 75% των ΗΛΕΚΤΩΡ και THALIS – Στρατηγική συνεργασία με τη Motor Oil
    05/08/2026 - 17:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Είσοδος της γαλλικής Meridiam στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
    05/08/2026 - 18:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ν. Χαρδαλιάς: Μηδενική ανοχή και σε νομικό επίπεδο για τους υπαίτιους της πυρκαγιάς στη Δυτική Αττική
    05/08/2026 - 16:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Επιβράδυνση των προσλήψεων στον ιδιωτικό τομέα τον Ιούλιο - Δημιουργήθηκαν μόνο 44.000 θέσεις εργασίας
    05/08/2026 - 17:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΕ: Διοχετεύει 1,4 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από παγωμένα ρωσικά κεφάλαια
    05/08/2026 - 16:03 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Για μια ακόμα πορεία έως το βάθρο η Κίνα

06/08/2026 - 12:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Heaven of Brands × Fussion: Η εμπειρία του retail συναντά το performance της νέας εποχής

06/08/2026 - 11:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΚΑΟΧ: Απέκτησε τον Αμερικανό φόργουορντ Ντακότα Ρέμπερ

06/08/2026 - 11:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

05/08/2026 - 10:12
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

05/08/2026 - 05:39
FleetNews
fleetnews.gr

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

04/08/2026 - 09:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo