Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μετά απο 50 χρόνια η Ελλάδα ξαναπρομηθεύεται Καναντέρ
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
15/03/2024 · 16:08

Μετά απο 50 χρόνια η Ελλάδα ξαναπρομηθεύεται Καναντέρ

Ιστορική χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, όπως είπε στη Βουλή
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στο πλαίσιο τοποθέτησής του, κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου με τίτλο «Έγκριση Σχεδίου Συμβάσεως για την Προμήθεια Αεροσκαφών τύπου DHC-515», ο κ. Κικίλιας είπε ότι από το 1974 που η χώρα μας απέκτησε εννέα πυροσβεστικά Canadair CL 215, προχωρούμε σήμερα στην απόκτηση της τελευταίας γενιάς των Canadair 515 CL, σε μία συμφωνία πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών, με την καναδική κυβέρνηση και την εταιρεία που πλέον τα κατασκευάζει.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για επτά Canadair CL-515, πέντε αμφίβια μεσαίου τύπου πυροσβεστικά αεροσκάφη με χωρητικότητα σε νερό περί τους 6 τόνους, τα οποία θα πληρωθούν μέσω ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων της επόμενης περιόδου, καθώς και άλλα δύο όμοια αεροσκάφη που η Ελλάδα θα προμηθευτεί μέσω του προγράμματος RescEU. Το πρόγραμμα αυτό προβλέπει την αγορά συνολικά 12 Canadair τα οποία θα διατεθούν (ανά 2) σε 6 κράτη-μέλη (Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κροατία).

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, μεσούσης της κλιματικής κρίσης και με πολύ σημαντικά όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία τής ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών των πολιτών, αλλά και του φυσικού κάλλους της χώρας και της οικολογίας, η συμφωνία αυτή για την προμήθεια αεροσκαφών είναι καθοριστικής σημασίας.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι για πάρα πολλά χρόνια, ειδικά τα χρόνια των περιοριστικών δημοσιονομικών πολιτικών και της οικονομικής κρίσης στη χώρα, οι εξοπλιστικές προμήθειες, είτε στις Ένοπλες Δυνάμεις, είτε στα Σώματα Ασφαλείας και άρα και στην Πολιτική Προστασία και στο Πυροσβεστικό Σώμα ήταν πολύ δύσκολες και περιορίζονταν σε αυτές των αναγκαίων μέσων τα οποία απαιτούνταν προκειμένου να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τη χώρα μας, καθώς πρόκειται για θέμα εσωτερικής ασφάλειας. Όπως γνωρίζετε τα Canadair 215 και 415 είναι τα κύρια μέσα με τα οποία δίνουμε τις μάχες μας. Μάχες που δώσαμε πέρυσι και θα δώσουμε και φέτος για την κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών» ανέφερε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και προσέθεσε: «Η προμήθεια των επτά Canadair αποτελεί ένα τεράστιο πρόγραμμα, του οποίου οι παραδόσεις είναι ήδη συμφωνημένες με την άλλη πλευρά, ενώ τις εγγυήσεις όλου του προγράμματος τις δίνει η ίδια η καναδική κυβέρνηση για την κατασκευαστική εταιρεία. Οι παραδόσεις έχουν ως εξής: Δύο αεροσκάφη θα παραδοθούν το 2027, ένα αεροσκάφος το 2028, ένα αεροσκάφος το 2029 και τρία αεροσκάφη το 2030».

Επισήμανε επίσης ότι η συγκεκριμένη προμήθεια θα αφορά επίσης το αρχικό απόθεμα ανταλλακτικών των επτά αεροσκαφών, καθώς και τον αντίστοιχο εξοπλισμό υποστήριξης. Επιπλέον, πέρα από τις παραπάνω παραγγελίες, η Ελλάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την κατασκευάστρια εταιρεία, προκειμένου να αναλάβει πρόγραμμα κόστους 43 εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση και των CL415 αεροσκαφών Canadair τα οποία έχουμε στη χώρα μας. Αυτό αφορά μία από τις δράσεις του Προγράμματος ΑΙΓΙΣ και υλοποιείται μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Σημείωσε, δε, ότι τις επόμενες μέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στον Καναδά και θα έχει την ευκαιρία -εφόσον κυρωθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο επισήμως- να υπογράψει το τελετουργικό της συμφωνίας αυτής.

Υπογράμμισε τέλος ότι «η προμήθεια των Canadair είναι μια παρακαταθήκη για το Πυροσβεστικό Σώμα, για τους συμπολίτες μας, για τη χώρα και για τις επόμενες γενιές, και έρχεται να προστεθεί σε ένα πολύ φιλόδοξο, πολύ-πολύ μεγάλο και σημαντικό πρόγραμμα, το Πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ αξίας 2,1 δισ. ευρώ». «Για το οποίο είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι με βάση τα χρονοδιαγράμματα τα οποία έχουμε βάλει και με τον τρόπο με τον οποίον προχωρούμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου- αρχές Απριλίου θα έχει δημοπρατηθεί στο σύνολό το» τόνισε ο υπουργός, εξηγώντας ότι από την αντιπυρική περίοδο του 2025, οι εξοπλιστικές προμήθειες του ΑΙΓΙΣ θα αρχίσουν να έρχονται στη χώρα. «Μιλάμε για ελικόπτερα μεσαίου τύπου, για αμφίβια αεροσκάφη, για αεροσκάφη air surveillance, για drones, για sensors, για κάμερες infrared με λέιζερ και υπέρυθρα. Για πάνω από 1.000 πυροσβεστικά οχήματα, γιατί είναι τεράστιες οι ανάγκες στο Πυροσβεστικό Σώμα και κάποια από τα πυροσβεστικά οχήματα τα οποία έχουμε είναι πλέον τεσσάρων δεκαετιών και πίσω. Για όλες τις νέες τεχνολογίες, προκειμένου η τεχνητή νοημοσύνη να μπορεί να κάνει πρόγνωση-πρόβλεψη και εκτίμηση κινδύνου. Άρα θα έχουμε περαιτέρω αναβάθμιση και υποστήριξη του engage και του 112 στο war room της Πολιτικής Προστασίας, προγράμματα εκπαίδευσης, ευαισθητοποίησης, ψηφιοποίησης. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο για πρώτη φορά επενδύεται έτσι συνολικά οργανωμένα και δομημένα στην Πολιτική Προστασία, στο Πυροσβεστικό Σώμα και στο Υπουργείο μας».

Ο εισηγητής της μειοψηφίας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συμεών Κεδίκογλου είπε ότι γενικά διάκειται θετικά, πρότεινε ωστόσο να συνεδριάσει η επιτροπή για τον συνολικό σχεδιασμό της αντιπυρικής προστασίας ενόψει της χρονιάς που έρχεται: Να γίνει σαφές, ότι δεν μιλάμε για αεροσκάφη τα οποία τα παραγγέλνουμε τώρα, τα κυρώνει η Βουλή και το καλοκαίρι θα τα έχουμε, αλλά στην καλύτερη περίπτωση να αρχίσουμε από το 2027 όπως ειπώθηκε και σε 6 με 8 χρόνια, όπως έγραφε και δημοσίευμα εφημερίδας, να έχουμε τουλάχιστον ένα μέρος από αυτό.

Ο αγορητής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς ανέφερε ότι η προμήθεια των 7 πυροσβεστικών αεροσκαφών DHC-515 είναι απαραίτητη αλλά πρέπει να γίνει με διαφάνεια. «Η παρούσα σύμβαση έχει αρκετές σκοτεινές γωνίες και μάλιστα σε κρίσιμα ζητήματα, τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζουμε ως εθνική αντιπροσωπεία για να δώσουμε την έγκρισή μας επί συμβατικών όρων που δεσμεύουν την χώρα μας και δημιουργούν οικονομικές υποχρεώσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ» είπε ο κ. Πουλάς.

Ο αγορητής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής παρατήρησε ότι στο νομοσχέδιο υπάρχει μια ολόκληρη σύμβαση προμήθειας και όμως σε αυτήν πουθενά δεν είναι ξεκαθαρισμένο το ακριβές τίμημα αυτής της προμήθειας: Προβλέπονται, περίπου, 361 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να είναι σαφές το εάν αυτοί θα είναι οι εθνικοί πόροι ή συγχρηματοδότηση. Αναφέρεται, βέβαια, το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά δεν αναφέρονται ούτε εκεί τα ακριβή ποσά».

Ο αγορητής της Ελληνικής Λύσης Βασίλειος Γραμμένος είπε ότι η χώρα μας χρειάζεται άμεση ενίσχυση των πτητικών εναέριων μέσων, ρώτησε να μάθει εάν τα συγκεκριμένα αεροσκάφη θα μπορούν να πετούν τη νύχτα και ζήτησε «το ακριβές ύψος της δαπάνης, όχι ημίμετρα και ασάφειες, για να καταλάβει και ο ελληνικός λαός τι θα πληρώσει».

Η αγορήτρια της Νέας Αριστεράς Πέτη Πέρκα ρώτησε το πότε θα μάθει η Βουλή τους τελικούς όρους της σύμβασης.

Ο αγορητής της ΚΟ Σπαρτιάτες, Διονύσης Βαλτογιάννης ζήτησε να μάθει εάν η συντήρηση και επιδιόρθωση των αεροσκαφών θα γίνονται στη χώρα μας, ενώ ο αγορητής της ΚΟ Νίκη Κομνηνός Δελβερούδης αναρωτήθηκε πως θα καλυφθεί το κενό στην πυρόσβεση μέχρι να παραδοθούν τα νέα αεροσκάφη.

Ο αγορητής της ΚΟ Πλεύση Ελευθερίας, Αλέξανδρος Καζαμίας ζήτησε μια καθαρή εξήγηση από την κυβέρνηση «για τους λόγους για τους οποίους παραλείπονται σημαντικές παράγραφοι της Συμφωνίας».

  • ΚΑΝΑΝΤΕΡ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 93-86: Τα highlights του «θρίλερ» των δύο παρατάσεων (vid)

All Content

Αταμάν: «Δεν τους αφήσαμε να πάρουν το πρωτάθλημα στο γήπεδό μας, θέλουμε να το κάνουμε εμείς στο ΣΕΦ» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media (και δικαιώματα)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Αύξηση 23% στα καθαρά κέρδη τριμήνου, που διαμορφώθηκαν σε 24,1 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Δημοσθένης Μπούμης (Attica Stores): Το στρατηγικό πλάνο έως το 2030 και η luxury πίτα των 2 δισ ευρώ

All Content

Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media (και δικαιώματα)

All Content

Cicero: Πρώτη 360 καμπάνια για την ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών

FleetNews

DigiCar: Leasing με «σωστό» περιβαλλοντικό αποτύπωμα

FleetNews

Ο Όμιλος ΔΕΗ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις

FleetNews

Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο του Media & Magazine Days

All Content

Μπαρτζώκας: «Έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε για το επίπεδό μας» (vids)

All Content

Οι πανηγυρισμοί του Μήτογλου με τον μικρό Παύλο Γιαννακόπουλο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ και Vodafone Ελλάδας: Προς κοινή εταιρεία για τις οπτικές ίνες - Υπογραφή μη δεσμευτικού πλαισίου

All Content - BusinessNews.gr

University of London: Πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα μέσω του Athens International College και του IMS College

All Content - BusinessNews.gr

AI Calling: ΟΤΕ, Deutsche Telekom και ElevenLabs φέρνουν την Τεχνητή Νοημοσύνη στις τηλεφωνικές κλήσεις

FleetNews

Η ΒΜW M2 τετρακίνητη και ακόμα ταχύτερη

FleetNews

Ford Mustang Mach-E: Ένα μοντέλο, τρεις προσωπικότητες

CSRΝews.gr

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Συμμμετοχή στο Green Attica Day για τη βιώσιμη διαχείριση του νερού

CSRΝews.gr

Safe Water Sports & CSR Hellas: Διοργάνωσαν το 1ο Ocean Lab Forum για την υδάτινη ασφάλεια

CSRΝews.gr

Ίδρυμα Μιχελή: Δυναμική παρουσία και πολιτιστικές δράσεις στη Βοστώνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δίκη Folli Follie: Ξεκίνησε η απολογία του ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσου
Δίκη Folli Follie: Ξεκίνησε η απολογία του ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσου 15/03/2024 - 15:25
Τριήμερες εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και στις γειτονιές, για τις Αποκριές 16/03/2024 - 09:00
Τριήμερες εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και στις γειτονιές, για τις Αποκριές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Trastor: Απέκτησε τρία ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας έναντι 38,6 εκατ. ευρώ
    10/06/2026 - 22:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Οι μεταρρυθμίσεις, η αντιπολίτευση και η μία Κυριακή της αυτοδυναμίας - Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Κων. Κυρανάκης
    10/06/2026 - 21:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Motor Oil: Επιτυχής τιμολόγηση ομολογιακής έκδοσης 400 εκατ. ευρώ με λήξη το 2031- Με επιτόκιο 3,75%
    10/06/2026 - 20:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικρές απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    10/06/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Αύξηση 23% στα καθαρά κέρδη τριμήνου, που διαμορφώθηκαν σε 24,1 εκατ. ευρώ
    10/06/2026 - 19:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Γκεοργκίεβα αποθεώνει την Ελλάδα - Συνάντηση με Πιερρακάκη: «Από την κρίση στις κορυφαίες οικονομίες της Ευρώπης»
    10/06/2026 - 19:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραμπ προαναγγέλλει νέο χτύπημα στο Ιράν: «Θα πληρώσουν το τίμημα»
    10/06/2026 - 18:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαράσσει νέα στρατηγική για την ενίσχυση των νησιών και των παράκτιων περιοχών
    10/06/2026 - 18:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο
    10/06/2026 - 18:06 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΤτΕ: Η Εποπτική Αρχή της Βουλγαρίας ανακάλεσε την άδεια της ασφαλιστικής Insurance JSC DallBogg
    10/06/2026 - 17:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media (και δικαιώματα)
    10/06/2026 - 11:51 MEDIA
  • Δημοσθένης Μπούμης (Attica Stores): Το στρατηγικό πλάνο έως το 2030 και η luxury πίτα των 2 δισ ευρώ
    10/06/2026 - 07:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αντιδράσεις για τις αλλαγές στη φορολογία των υβριδικών αυτοκινήτων - Τι εξετάζει το ΥΠΕΘΟΟ
    10/06/2026 - 08:34 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • AI Calling: ΟΤΕ, Deutsche Telekom και ElevenLabs φέρνουν την Τεχνητή Νοημοσύνη στις τηλεφωνικές κλήσεις
    10/06/2026 - 09:26 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Καμπανάκι από την ΕΕ για τα ναρκωτικά: Αυξάνεται η χρήση της κάνναβης στην Ελλάδα
    10/06/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τολιόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα παρά τις απουσίες και το πρόβλημα με τα φάουλ» (vid)

10/06/2026 - 21:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Δεν τους αφήσαμε να πάρουν το πρωτάθλημα στο γήπεδό μας, θέλουμε να το κάνουμε εμείς στο ΣΕΦ» (vids)

10/06/2026 - 20:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Συμμμετοχή στο Green Attica Day για τη βιώσιμη διαχείριση του νερού

10/06/2026 - 14:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Χρηματοδότηση 1.100.000 ευρώ στις πρώτες ταινίες για το 2026, στο πλαίσιο του προγράμματος 1,5%

10/06/2026 - 13:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Safe Water Sports & CSR Hellas: Διοργάνωσαν το 1ο Ocean Lab Forum για την υδάτινη ασφάλεια

10/06/2026 - 13:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΔΕ: 4ο Afternoon Session με θέμα “AI & Creativity: Redefining What’s Possible”

10/06/2026 - 13:02
FleetNews
fleetnews.gr

DigiCar: Leasing με «σωστό» περιβαλλοντικό αποτύπωμα

10/06/2026 - 06:45
FleetNews
fleetnews.gr

Ο Όμιλος ΔΕΗ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις

10/06/2026 - 05:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo