Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με 26 κατηγορούμενους δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Στο εδώλιο και η μητέρα
bnuser bnuser
ΕΛΛΑΔΑ
08/01/2024 · 07:49

Με 26 κατηγορούμενους δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Στο εδώλιο και η μητέρα

Το δικαστήριο καλείται να δικάσει για σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του παιδιού 25 άντρες, με κεντρικό πρωταγωνιστή την Ηλία Μίχο καθώς και μία γυναίκα: την μητέρα του θύματος.

Η φρίκη που βίωνε επί σειρά μηνών το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό έρχεται σήμερα στο προσκήνιο στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου το οποίο καλείται να δικάσει για σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του παιδιού 25 άντρες, με κεντρικό πρωταγωνιστή την Ηλία Μίχο καθώς και μία γυναίκα: την μητέρα του θύματος.

Στην υπόθεση, πλην του Μίχου και της μητέρας του παιδιού, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αρχές, επωμίζονται την ποινική ευθύνη για το ασύλληπτο μαρτύριο της ανήλικης, σημαντικός ρόλος αποδίδεται και στον αποκαλούμενο "Μιχάλη" που ως τρίτος μαστροπός φέρεται να προωθούσε το κοριτσάκι μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Η δίκη θα ξεκινήσει σε αίθουσα του ΜΟΔ και στην συνέχεια θα μεταφερθεί σε αίθουσα στο ισόγειο του Εφετείου που παραχωρήθηκε, για τρεις ημέρες την εβδομάδα, με μέριμνα του υπουργού Δικαιοσύνης, καθώς είναι πολυπρόσωπη και απαιτείται μεγάλος χώρος για να μπορεί να εξελιχθεί ομαλά.

Η έναρξη της δημόσιας διαδικασίας για όσα βίωσε η 12χρονη, βρίσκει την συντριπτική πλειονότητα των κατηγορουμένων, όπως τον 54χρονο Μίχο και την 37χρονη μητέρα του παιδιού, με συμπληρωμένο το 12μηνο προσωρινής κράτησης και με τον χρόνο για την συμπλήρωση του 18μηνου να συμπληρώνεται τον Απρίλιο.

Οι κατηγορίες για μαστροπεία, οι "πελάτες" και η παρουσία του θύματος στο δικαστήριο

Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωποι ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της 12χρονης , που ,κατά την δικογραφία, είναι υπαίτιοι για την συγκλονιστική πορεία του κοριτσιού στην κόλαση των "ραντεβού της φρίκης" , είναι βαρύτατες. Ο Μίχος είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες για πράξεις άγριας σεξουαλικής βίας, διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος ανηλίκου και προμήθειας κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας κατά ανηλίκου έχει και η μητέρα της 12χρονης, η οποία, ωστόσο, σύμφωνα με τους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών θα δικαστεί και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή μέσω πληροφοριακών συστημάτων, όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, καθώς φέρεται να έστειλε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού της σε δύο άντρες, έναντι αμοιβής. Η δεύτερη κατηγορία αν και δεν είχε ζητηθεί από τον Εισαγγελέα Γιώργο Νούλη που υπέβαλε πρόταση παραπομπής, αποδόθηκε στην μητέρα από τους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που έκριναν την υπόθεση και εξέδωσαν βούλευμα.

Τους τρεις κατηγορούμενους, που βαρύνουν πράξεις που αφορούν την εκπόρνευση του ανήλικου παιδιού, πλαισιώνουν στο εδώλιο 23 άντρες που θα δικαστούν ως "πελάτες". Οι 18 από αυτούς πλήρωσαν και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με το κοριτσάκι, ενώ οι υπόλοιποι, είτε δεν προχώρησαν γιατί έφυγε το θύμα από το "ραντεβού", είτε είχαν στην κατοχή τους πορνογραφικό υλικό της ανήλικης. Αναφερόμενος ο κ. Νούλης σε όσους εκ των "πελατών" ισχυρίζονται πως δεν γνώριζαν πως επρόκειτο περί ανήλικης σημειώνει : "Το νεαρότερον της ηλικίας της, ουδόλως τους πτόησε ή τους αποθάρρυνε από την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας τους με ένα κορίτσι του Δημοτικού Σχολείου".

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά βασικού κατηγορούμενου ενδέχεται να ζητηθεί η εξέταση της ανήλικης στο δικαστήριο, κάτι στο οποίο δεν αναμένεται να συναινέσει η Υποστήριξη της Κατηγορίας η οποία θα ζητήσει να αναγνωστούν οι καταθέσεις που έχει δώσει το κορίτσι στις Αρχές. Το δικαστήριο είναι αυτό που θα αποφασίσει αν θα δώσει την έγκριση του, ώστε η ανήλικη να βρεθεί , ασφαλώς με κλειστές τις πόρτες, ενώπιον του ή αν θα αποφανθεί ότι η διαδικασία θα μπορούσε να είναι οδυνηρή για το παιδί και δεν θα δώσει έγκριση σε αυτοπρόσωπη παρουσία του θύματος, ώστε να μην διατρέξει τον παραμικρό κίνδυνο επαναθυματοποίησης.

Το βούλευμα για την φρίκη που έζησε η 12χρονη

Στις σχεδόν 300 σελίδες του βουλεύματος οι δικαστές του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου περιγράφουν πως εκτυλίχθηκε η φρίκη για το κορίτσι, που πήγαινε στο μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου, καθώς η μητέρα της καθάριζε την επιχείρηση. Οι δικαστές αναφέρονται στον Απρίλιο του 2022 οπότε ο Ηλίας Μίχος "οδήγησε την ανήλικη στην αποθήκη του καταστήματός του με την πρόφαση να καθαρίσει και, αφού της προκάλεσε τρόμο και ανησυχία για τη ζωή της και τη σωματική της ακεραιότητα με την επίδειξη όπλου και μαχαιριών που κατείχε, καθώς και με την απειλή ότι, αν δεν ανεχθεί τις ασελγείς του πράξεις, θα σκοτώσει την ίδια ή την οικογένειά της ή θα διαδώσει ότι εκείνη τον επιθυμεί ερωτικά, κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της.."

Αυτή , σύμφωνα με το βούλευμα ήταν η αρχή του μαρτυρίου του παιδιού. Ένα μαρτύριο που περιγράφεται λεπτομερώς με το παιδί να οδηγείται μέσα σε αυτοκίνητα σε απόμερα σημεία, κοντά σε σταθμούς Μετρό ή και σε δωμάτια οίκων ανοχής για να ικανοποιηθούν "οι πελάτες" που συνήθως πλήρωναν 50 ευρώ.

Για την μητέρα της 12χρονης οι δικαστές που εξέδωσαν το βούλευμα παραπομπής σημειώνουν πως "εξώθησε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία, υπέθαλψε και διευκόλυνε την πορνεία αυτής, προτρέποντας και εξαναγκάζοντάς την, αλλά και δημιουργώντας , με πράξεις και παραλείψεις της, τις κατάλληλες συνθήκες και περιστάσεις για τη συνέχιση της εν λόγω κατάστασης, ήτοι με το να την προτρέπει ευθέως, αλλά και να της ζητά συνεχώς και επιτακτικά να ανευρίσκει χρήματα για την καθημερινή διαβίωσή της και της οικογένειάς της, χωρίς να ελέγχει την προέλευσή τους και με το να της επιτρέπει να απουσιάζει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την οικία τους, παρά το νεαρόν της ηλικίας της" . Κατά τους δικαστές η 37χρονη "προέτρεψε και τη διευκόλυνε να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορους άνδρες" την κόρη της.

Όσον αφορά στον "Μιχάλη" στην δικογραφία αναφέρεται πως προωθούσε το κινητό της 12χρονης σε μέλη συγκεκριμένου chat για να "συναντήσουν" το παιδί : "ο εν λόγω κατηγορούμενος φρόντιζε να ενημερώνει τους υποψήφιους "πελάτες" να διευκρινίζουν στην ανήλικη, όταν πήγαιναν στα ραντεβού, πως ήταν "από τον Μιχάλη", ώστε να λαμβάνει μέρος του ποσού ως αμοιβή για την "μεσιτεία".

Οι θέσεις των πρωταγωνιστών

Ο πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης Ηλίας Μίχος φέρεται και ενώπιον του Δικαστηρίου να τηρήσει την ίδια στάση που είχε από την σύλληψη του, τον Οκτώβριο του 2022, μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου της 12χρονης. Ο Μίχος είχε απολογηθεί ισχυριζόμενος ότι η εμπλοκή του αφορά "μόνο" τις περίπου 5 "συνευρέσεις" που είχε με την 12χρονη "με την συναίνεση της". Ο γνωστός επιχειρηματίας του Κολωνού απολογούμενος φέρεται να αρνήθηκε τα περί μαστροπείας, να δήλωσε πως εν έχει την παραμικρή σχέση με τα "ραντεβού της φρίκης" σε αυτοκίνητα και οίκους ανοχής , ενώ φαίνεται να εκτίμησε πως για την εκπόρνευση της ανήλικης υπαίτια ήταν η μητέρα της. Μετά την απολογία του Μίχου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την μητέρα και η 37χρονη είχε οδηγηθεί για απολογία στην Ανακρίτρια, η οποία σε συμφωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα την είχε κρίνει προσωρινά κρατούμενη . Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την υπεράσπιση του, αναμένει πως στο δικαστήριο η υπόθεση θα τεθεί στην διάσταση που έχει και ότι ο ίδιος θα δικαστεί μόνο για ότι πραγματικά έχει κάνει.

Από την πλευρά της, η 37χρονη κατηγορούμενη αρνείται όσα τις αποδίδουν οι αρχές ισχυριζόμενη πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην τραγωδία που βίωνε το παιδί της, ισχυρισμό τον οποίο επαναλαμβάνει σε όλες τις καταθέσεις της η ανήλικη κόρη της. Την κατηγορουμένη στηρίζουν από την πρώτη στιγμή τα ενήλικα παιδιά της, τα οποία θεωρούν ανεπιφύλακτα την μητέρα τους αθώα. Η μητέρα επανειλημμένα αναφέρει πως όταν συνειδητοποίησε όσα βίωνε η κόρη της από τον Ηλία Μίχο "ήμουν η πρώτη που ξεκίνησα να μαζεύω ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του ώστε να γλυτώσω το παιδί μου". Η γυναίκα φαίνεται να υποστηρίζει πως το σφάλμα της ήταν ότι δεν αντιλήφθηκε τι βίωνε το παιδί της, ενώ τονίζει πως η ίδια έκανε καταγγελία στο Ανηλίκων όταν κατάλαβε τι συμβαίνει.

Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα για τα οποία διενεργείται δεύτερη ανάκριση. Συνολικά στην παρούσα και στην υπό διερεύνηση από Ανακριτή υπόθεση, οι κατηγορούμενοι φθάνουν τους 40, με την συντριπτική πλειονότητα να βρίσκεται υπό κράτηση. Η δικογραφία για την "φρίκη του Κολωνού" διαχωρίστηκε πριν από μήνες, ώστε να μην τεθούν ζητήματα με τα όρια προφυλάκισης των 26 που σήμερα θα βρεθούν στο εδώλιο και να μπορέσει να συνεχιστεί η έρευνα για άλλα πρόσωπα που κατονομάστηκαν από την 12χρονη ως "πελάτες" στα ραντεβού της αγριότητας.

  • ΔΙΚΕΣ
  • ·
  • ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
  • ·
  • ΚΟΛΩΝΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ομορούγι

All Content

Ολυμπιακός: Αγώνας-κλειδί για τετράδα με την Μπαρτσελόνα

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Στο κλαμπ των διεκδικητών για την Aluminium Dunkerque, το μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Έκθεση ΙΟΒΕ για ΦΠΑ: Κερδίζει τη μάχη στη συμμόρφωση αλλά χάνει στα έσοδα

All Content

Δηµήτρης Κιρµικίρογλου, ΓΓΕΕ: Σαφής προτεραιότητά µας η βελτίωση της απορρόφησης της κρατικής διαφήµισης

All Content

VML: Το trend report ''The Future 100: 2026'' θέτει ένα νέο πλαίσιο για τις μάρκες

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

"Το Πριγκιπάτο αγοράζει τη Μονακό για να τη σώσει"!

All Content

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ναν, αλλά με Μήτογλου, Όσμαν, Χολμς στη Λυών

All Content - BusinessNews.gr

Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας αξιολόγησης επιχειρηματικών σχεδίων

All Content - BusinessNews.gr

«Πράσινο φως» από την Κομισιόν για το GREGY – 9,56 εκατ. ευρώ για τη διασύνδεση Αιγύπτου–Ελλάδας

All Content - BusinessNews.gr

Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης, ο τεχνικός ασφαλείας και ο τεχνικός βάρδιας της «Βιολάντα»

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αίρεται από το απόγευμα το απαγορευτικό απόπλου στον Πειραιά- Παραμένουν δεμένα σε Ραφήνα και Λαύριο
Αίρεται από το απόγευμα το απαγορευτικό απόπλου στον Πειραιά- Παραμένουν δεμένα σε Ραφήνα και Λαύριο 07/01/2024 - 14:46
Ζεφύρι: Άνδρας περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά 08/01/2024 - 09:00
Ζεφύρι: Άνδρας περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή εφαρμογή για το Ευρωπαϊκό Σύστημα ΦΠΑ Μικρών Επιχειρήσεων
    29/01/2026 - 16:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κλονισμένοι από τον εμπορικό πόλεμο του Τραμπ, οι Δυτικοί παίρνουν τον δρόμο του Πεκίνου
    29/01/2026 - 16:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αγορά Viber: Ενιαία online παρουσία για τις τοπικές επιχειρήσεις
    29/01/2026 - 16:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κρεμλίνο: Προτρέπει ΗΠΑ-Ιράν να έχουν συνομιλίες, προειδοποιεί κατά της χρήσης βίας
    29/01/2026 - 16:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία-Φρίντριχ Μερτς: "Είμαστε εταίροι και σύμμαχοι, όχι υποτελείς!"
    29/01/2026 - 16:07 ΚΟΣΜΟΣ
  • Seanergy Maritime Holdings Corp: Υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Shipping Management
    29/01/2026 - 16:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλείνει για 15 μέρες το Μάρτιο λόγω των έργων επέκτασης προς Καλαμαριά
    29/01/2026 - 15:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δόμνα Μιχαηλίδου: 20.000 κλειστά ακίνητα βγαίνουν στην αγορά με το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
    29/01/2026 - 15:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • LAMDA Development: Νέο εσωτερικό πρόγραμμα ΤΝ για εμπορικά κέντρα, μαρίνες και το Ελληνικό
    29/01/2026 - 15:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,09%, στα 1,1965 δολάρια
    29/01/2026 - 15:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 13,7 μονάδων η ΝΔ - Μείωση ποσοστών για τα περισσότερα κόμματα
    28/01/2026 - 22:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης, ο τεχνικός ασφαλείας και ο τεχνικός βάρδιας της «Βιολάντα»
    28/01/2026 - 21:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας αξιολόγησης επιχειρηματικών σχεδίων
    28/01/2026 - 19:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fed: «Φρένο» στις μειώσεις επιτοκίων, στο εύρος 3,5% με 3,75%
    28/01/2026 - 18:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Επιστρέφει η έκθεση τροφίμων και ποτών στο MEC Παιανίας - Συμμετοχή πλέον των 300 εκθετών
    28/01/2026 - 19:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Στέλλα Καλτσίδου αποχώρησε από τον πάγκο της Μεγάλης Βρετανίας

29/01/2026 - 14:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: 45 υποψηφιότητες στα EE BAFTA Film Awards 2026 για τις ταινίες της

29/01/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ενίσχυση από τη Σουηδία για την Ανόρθωση Βόλου

29/01/2026 - 13:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προσφορά 32.000 κιλών ζυμαρικών για ευπαθείς ομάδες το 2025

29/01/2026 - 13:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

The Newtons Laboratory: Νέα ταινία για το efood

29/01/2026 - 12:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

TÜV NORD Hellas: Επαλήθευσε το Ανθρακικό Αποτύπωμα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας

29/01/2026 - 11:09
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
FleetNews
fleetnews.gr

Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών και πανελλαδική ανάπτυξη το 2025

29/01/2026 - 07:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

#EDGED2 DSQUARED2 FALL/WINTER 2026

27/01/2026 - 17:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo