Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στους 145.000 οι ασφαλισμένοι στο ΤΕΚΑ
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΛΛΑΔΑ
18/12/2022 · 16:52

Στους 145.000 οι ασφαλισμένοι στο ΤΕΚΑ

Εχει συγκεντρωθεί ποσό 20 εκατ. ευρώ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τη δυναμική του αυξάνει το Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Ενδεικτικά είναι τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σύμφωνα με τα οποία οι νέοι ασφαλισμένοι που εντάχθηκαν στο ΤΕΚΑ φτάνουν τους 145.000, οι εργοδότες τους 65.000, ενώ στους «ατομικούς κουμπαράδες» έχουν ήδη σωρευτεί 20 εκατ. ευρώ.

Ο αριθμός των εγγραφών ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο Εργασίας, αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Για το 2023, οι προβλέψεις διατηρούνται θετικές, καθώς, εκτός από τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, ανεξαρτήτως ηλικίας, με υποχρέωση υπαγωγής στην επικουρική ασφάλιση, θα μπορούν προαιρετικά να ενταχθούν στο ΤΕΚΑ και οι ασφαλισμένοι κάτω των 35 ετών, εφόσον το επιθυμούν.

Συγκεκριμένα, από 1/1/2023, θα υπάρχει δυνατότητα να υπαχθούν προαιρετικά στην ασφάλιση του ΤΕΚΑ:

- Ασφαλισμένοι στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ (πρώην ΕΤΕΑΕΠ) που έχουν γεννηθεί από 1/1/1987 και μετά και οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν από τον προαναφερόμενο κλάδο στο ΤΕΚΑ.

- Εργαζόμενοι που απασχολούνται σε κλάδους για τους οποίους δεν υπάρχει υποχρέωση υπαγωγής στην επικουρική ασφάλιση (π.χ. ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι υγειονομικοί) και οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα ένταξης στο ΤΕΚΑ, μέχρι να συμπληρώσουν το 35ο έτος της ηλικίας τους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η μεταρρύθμιση του συστήματος επικουρικής ασφάλισης, η οποία έθεσε στο επίκεντρο τη νέα γενιά, έχει πολλαπλά οφέλη. Ακολουθώντας τη λογική επιτυχημένων μοντέλων που εφαρμόζονται εδώ και αρκετές δεκαετίες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εκτιμάται ότι, με τη μεταρρύθμιση, περιορίζονται οι κίνδυνοι του ασφαλιστικού συστήματος που απορρέουν από τη δημογραφική γήρανση του πληθυσμού, δίνεται ώθηση στην αναπτυξιακή διαδικασία της οικονομίας, αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των νέων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και δημιουργούνται ισχυρά αντικίνητρα για ανασφάλιστη εργασία. Παράλληλα, εξασφαλίζονται υψηλότερες επικουρικές συντάξεις για τους νέους, καθώς η εμπειρία άλλων χωρών, που εφαρμόζουν κεφαλαιοποιητικά συστήματα, δείχνει ότι μακροπρόθεσμα δίνονται υψηλότερες επικουρικές συντάξεις.

Το νέο σύστημα επικουρικής ασφάλισης, που εφαρμόζεται εδώ και έναν χρόνο, είναι κεφαλαιοποιητικού χαρακτήρα. Αυτό συνεπάγεται ότι οι εισφορές των νέων εργαζομένων αποταμιεύονται στον «ατομικό κουμπαρά» τους, στον οποίο καταγράφονται οι ασφαλιστικές εισφορές που έχουν καταβληθεί από τον εργοδότη για τους μισθωτούς ή από τους ίδιους, εφόσον πρόκειται για αυτοαπασχολούμενους, καθώς και οι αποδόσεις των επενδύσεων, που αντιστοιχούν στις εισφορές τους και επενδύονται, δημιουργώντας ένα αποθεματικό, από το οποίο θα πληρωθούν οι μελλοντικές συντάξεις τους, αντί οι εισφορές τους να χρησιμοποιούνται για την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων των τωρινών συνταξιούχων.

Επομένως, όταν ο ασφαλισμένος φτάσει στη φάση της συνταξιοδότησης, θα λάβει την επικουρική σύνταξή του, η οποία θα βασίζεται στο ποσό των εισφορών του και στην απόδοση των επενδύσεών του.

Στο σημείο αυτό, διευκρινίζεται ότι δεν θίγονται οι συντάξεις των υφιστάμενων συνταξιούχων και ο τρόπος υπολογισμού των επικουρικών συντάξεων των σημερινών εργαζομένων που παραμένουν στο υφιστάμενο σύστημα επικουρικής ασφάλισης, θα διατηρηθεί ως έχει.

Επίσης, ο νέος ασφαλισμένος θα μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα στοιχεία του «ατομικού κουμπαρά» του μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του ή του κινητού του τηλεφώνου και, με την πλήρη ανάπτυξη του συστήματος, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τις εισφορές, τις αποδόσεις και το σωρευμένο κεφάλαιό του, όπως σήμερα, μπορεί να ελέγξει την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού του.

Σημειώνεται ότι το myteka.gov.gr, μία καινοτόμο εφαρμογή που παρέχει εξατομικευμένη πληροφόρηση στον ασφαλισμένο για το σύνολο των εισφορών που έχει καταβάλει ο ίδιος ή/και ο εργοδότης του, το κέρδος από τις αποδόσεις των επενδύσεών του, το ιστορικό εισφορών και την κίνηση λογαριασμού, διατίθεται προς το παρόν για μη μισθωτούς και εκτιμάται ότι, έως το τέλος του 2022, θα διατεθεί για το σύνολο των ασφαλισμένων που έχουν ενταχθεί στο ΤΕΚΑ. Με βάση το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την άνοιξη του 2023, θα είναι διαθέσιμο και το mobile app myTEKA, ενώ το 2023 θα αναπτυχθεί και το βασικό (default) επενδυτικό προϊόν.

Εν τω μεταξύ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να αντλήσουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το νέο δημόσιο σύστημα κεφαλαιοποιητικής ασφάλισης, μέσω της ιστοσελίδας του ΤΕΚΑ teka.gov.gr, αλλά και από τη γραμμή εξυπηρέτησης 1555, που είναι ο ενιαίος αριθμός επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πολιτών για ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά θέματα.

Οι στόχοι

Οι στόχοι που καλούνται να εκπληρωθούν, μέσω της μετάβασης στο νέο σύστημα κεφαλαιοποιητικής επικουρικής ασφάλισης, είναι πολυεπίπεδοι.

Άλλωστε, με τη συγκρότηση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΚΑ, μετά και τις αναγκαίες ενέργειες οι οποίες έγιναν από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, που είχε οριστεί ως μεταβατικό όργανο διοίκησης, προκειμένου να προετοιμάσει αποτελεσματικά την ομαλή και κατά το δυνατόν πληρέστερη σε επιχειρησιακούς όρους έναρξη λειτουργίας του νέου Ταμείου, το ΤΕΚΑ είναι πλέον έτοιμο να ανταποκριθεί στον ρόλο του, θέτοντας τέσσερις βασικούς στόχους, οι οποίοι είναι οι εξής:

«- Η ενίσχυση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος, η άμβλυνση των επιπτώσεων του δημογραφικού προβλήματος και η διασπορά του ασφαλιστικού κινδύνου.

- Η διασφάλιση υψηλότερων επικουρικών συντάξεων για τους νέους ασφαλισμένους.

- Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των νέων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και η δημιουργία ισχυρών αντικινήτρων για συμμετοχή στη "μαύρη", αδήλωτη αγορά εργασίας.

- Η συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω της επένδυσης τμήματος των εισφορών του Ταμείου στην εγχώρια αγορά».

Βασικές ρυθμίσεις

Σημαντική καινοτομία του νόμου 4826/2021 αποτελεί το γεγονός ότι, στις περιπτώσεις που δεν θεμελιώνεται δικαίωμα μηνιαίας επικουρικής σύνταξης, (δηλαδή εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν απονεμηθεί κύρια σύνταξη ή δεν συμπληρώνονται 15 έτη επικουρικής ασφάλισης), οι καταβληθείσες εισφορές επιστρέφονται σε πραγματική αξία στον ασφαλισμένο του ΤΕΚΑ κατά τη συμπλήρωση του γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, κάτι που δεν ίσχυε, μέχρι πρότινος.

Παράλληλα, το κράτος εγγυάται μη αρνητικές αποδόσεις. Το κράτος, δηλαδή, εγγυάται την καταβολή ελάχιστης ανταποδοτικής μηνιαίας επικουρικής σύνταξης και την απονομή στους ασφαλισμένους επικουρικής σύνταξης τουλάχιστον ίσης με αυτή που αντιστοιχεί στις εισφορές τις οποίες κατέβαλαν, λαμβανομένου υπόψη και του πληθωρισμού.

Επίσης, στο ΤΕΚΑ προβλέπεται κατώτατη επικουρική σύνταξη σε περίπτωση αναπηρίας ή θανάτου ενεργού ασφαλισμένου.

Τέλος, ο εργοδότης δεν μπορεί να προβεί σε καταγγελία σύμβασης εργαζομένου, αν δεν έχει εξοφλήσει τις οφειλόμενες εισφορές επικουρικής ασφάλισης προς το ΤΕΚΑ και η απόλυση είναι άκυρη, όταν δεν έχουν καταβληθεί εγκαίρως οι εισφορές επικουρικής ασφάλισης στο νέο Ταμείο.

Η επενδυτική λειτουργία

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «η επενδυτική λειτουργία του Ταμείου αναπτύσσεται σταδιακά σε τρεις φάσεις. Το επίπεδο, η δομή και η διαβάθμιση του ρίσκου των τοποθετήσεων των αποταμιεύσεων των ασφαλισμένων, είναι στην απόλυτη ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΚΑ.

Κατά την πρώτη, μεταβατική, περίοδο, που διανύεται, οι επενδύσεις των εισφορών των ασφαλισμένων επενδύονται σε χρηματοοικονομικά προϊόντα πολύ χαμηλού κινδύνου (υψηλότοκες καταθέσεις του Κοινού Κεφαλαίου των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Ασφαλιστικών Φορέων που διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος).

Κατά τη δεύτερη περίοδο, θα προσφέρεται στους ασφαλισμένους μόνο το default χαρτοφυλάκιο με επενδύσεις σε ένα διευρυμένο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο αξιογράφων, το οποίο θα έχει δομή κύκλου ζωής. Σε αυτήν τη φάση, όλοι οι ασφαλισμένοι θα έχουν τον ίδιο τύπο χαρτοφυλακίου, λόγω του ομοιόμορφου/παραπλήσιου της ηλικίας τους. Η επενδυτική επιτροπή της ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ θα υποστηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο στη διαμόρφωση της επενδυτικής στρατηγικής του Ταμείου, ενώ η ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ θα λειτουργεί ως εξωτερικός διαχειριστής και θα υποστηρίζει την υλοποίηση της επενδυτικής στρατηγικής του Ταμείου. Η δεύτερη φάση αναμένεται να διαρκέσει έως το τέλος του 2024. Κατά το διάστημα αυτό, η Διεύθυνση Επενδύσεων του Ταμείου θα στελεχωθεί και θα αποκτήσει επιχειρησιακή επάρκεια.

Κατά την τρίτη περίοδο (από τις αρχές 2025 και πέρα), μετά και την προσθήκη των προαιρετικά ασφαλισμένων στο ΤΕΚΑ (γεννηθέντων, μετά την 1η/1/1987), η δομή κύκλου ζωής στο default χαρτοφυλάκιο θα αποκτήσει και λειτουργική διάσταση. Τα χαρτοφυλάκια των ασφαλισμένων θα διαφοροποιούνται στο επίπεδο ρίσκου ανάλογα με την ηλικία τους. Ταυτόχρονα, θα προσφερθούν στους ασφαλισμένους και άλλα κατάλληλα διαμορφωμένα συνταξιοδοτικά/επενδυτικά προϊόντα διαβαθμισμένου ρίσκου για εκείνους τους ασφαλισμένους που επιθυμούν να επιλέγουν και να ρυθμίζουν μόνοι τους το επίπεδο κινδύνου των συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεών τους. Το Ταμείο θα συστήσει τη δική του Επενδυτική Επιτροπή, η Διεύθυνση Επενδύσεων θα αναλάβει πιο ενεργητικό ρόλο, ενώ η ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ θα συνεχίσει να υποστηρίζει την επενδυτική λειτουργία του ΤΕΚΑ ως εξωτερικός διαχειριστής. Εντός διετίας από την έναρξη της τρίτης περιόδου, το ΤΕΚΑ θα δημιουργήσει μητρώο πιστοποιημένων εξωτερικών διαχειριστών, διευρύνοντας τη γκάμα των επενδυτικών επιλογών του».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

  • ΤΕΚΑ
  • ·
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ·
  • ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Clutch Βεζένκοφ-Μοντέρο στη νίκη του Ολυμπιακού 89-87 επί του Ερυθρού Αστέρα (vids)

All Content

Λαρεντζάκης: Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ! (video)

All Content - BusinessNews.gr

KAE- Hellenic Duty Free Shops: «Απογειώθηκε» πάνω από τα 525 εκατ. ο τζίρος – Μέρισμα 65 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Στα 107 δολάρια έφτασε το Brent - Σε υψηλά τριετίας οι τιμές του φυσικού αερίου - Πιέσεις στα ομόλογα

All Content - BusinessNews.gr

FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

FleetNews

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

All Content

Με super 4ο δεκάλεπτο ο Ηρακλής 87-82 τη Βαλτσέα στη Ρουμανία

All Content

Tα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (video)

All Content - BusinessNews.gr

25 χρόνια μετά την 11/9: Οικονομικό κραχ, αεροδρόμια και τοξικό νέφος στη σκιά των Διδύμων Πύργων

All Content - BusinessNews.gr

Λουξ: "Δροσιστική" άνοδος 23,7% στα καθαρά κέρδη το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΗΠΑ: Ο επικεφαλής της NASA συνεχάρη την Ελλάδα για την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Την Τρίτη η ρύθμιση για την επιδότηση αγορών βασικών αγαθών
Την Τρίτη η ρύθμιση για την επιδότηση αγορών βασικών αγαθών 18/12/2022 - 16:47
Πληρωμές υπ. Εργασίας: Μοιράζει €2,9 δισ. σε 5 εκατ. δικαιούχους 18/12/2022 - 17:15
Πληρωμές υπ. Εργασίας: Μοιράζει €2,9 δισ. σε 5 εκατ. δικαιούχους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • UBS: Επαναγοράζει ομόλογα αξίας 7,9 δισ. δολαρίων της Credit Suisse για να μειώσει το παλιό χρέος
    11/09/2026 - 20:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΣΕΤΠΕ: Παρουσίαση θεσμικών προτάσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παραγωγής λογισμικού στην 90η ΔΕΘ
    11/09/2026 - 20:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πνινάτ Γιανάι (Πρέσβης Ισραήλ): Μεγάλες οι προοπτικές συνεργασίας με την Ελλάδα
    11/09/2026 - 19:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε εκταμίευση 6,1 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία
    11/09/2026 - 19:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι αποτοξίνωση ούτε θεραπεία μακροζωίας
    11/09/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χάρης Δούκας: «Στον Δήμο Αθηναίων στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο στην πράξη»
    11/09/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΔΥΠΑ ιδρύει 4 νέα ΕΠΑΣ Μαθητείας – Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
    11/09/2026 - 18:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • 25ο HealthWorld: Η επένδυση στην Υγεία είναι επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας
    11/09/2026 - 17:49 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,07, στις 2.726,49 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών
    11/09/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Telekom & ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone 18 Pro και iPhone 18 Pro Max
    11/09/2026 - 17:39 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΗΠΑ: Ο επικεφαλής της NASA συνεχάρη την Ελλάδα για την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη
    11/09/2026 - 08:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • 25 χρόνια μετά την 11/9: Οικονομικό κραχ, αεροδρόμια και τοξικό νέφος στη σκιά των Διδύμων Πύργων
    11/09/2026 - 08:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • KAE- Hellenic Duty Free Shops: «Απογειώθηκε» πάνω από τα 525 εκατ. ο τζίρος – Μέρισμα 65 εκατ. ευρώ
    11/09/2026 - 12:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης
    11/09/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάντηση των Πρεσβευτών Καλής Θελήσεως της UNESCO στην Αθήνα
    11/09/2026 - 09:07 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Clutch Βεζένκοφ-Μοντέρο στη νίκη του Ολυμπιακού 89-87 επί του Ερυθρού Αστέρα (vids)

11/09/2026 - 20:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Ο ιπτάμενος Ντόντα Χολ (vids)

11/09/2026 - 19:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με την ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», το τελευταίο αντίο της ΕΡΤ στον Γιώργο Μαζωνάκη

11/09/2026 - 15:02
FleetNews
fleetnews.gr

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

11/09/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το μεγάλο στοίχημα Αλαφούζου στα media και τις τηλεπικοινωνίες

11/09/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
FleetNews
fleetnews.gr

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

11/09/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo