Τρίτη, 28 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas, Ιουλία Τσέτη Η πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas, Ιουλία Τσέτη
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΛΛΑΔΑ
09/12/2022 · 16:59

UN Global Compact Network Hellas: Μνημόνιο συνεργασίας με γ.γ. Οικογενειακής Πολτικής και Ισότητας Φίλων

Η πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas, Ιουλία Τσέτη ανέφερε πως “Οι συνέργειες μεταξύ δημόσιου, ιδιωτικού τομέα και κοινωνίας των πολιτών μπορούν να οδηγήσουν σε απτά αποτελέσματα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του UN Global Compact Network Hellas και της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων υπογράφηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στην εκδήλωση “Connecting the dots for Gender Equality” με σκοπό τη συνένωση δυνάμεων για την προώθηση της ουσιαστική ισότητας των φύλων στις επιχειρήσεις.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το UN Global Compact Network Hellas διασύνδεσε εκπροσώπους της Κυβέρνησης, των Ηνωμένων Εθνών, των επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας όλων των ενδιαφερόμενων μερών για θέματα που αποτελούν προτεραιότητα στην παγκόσμια ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στο ζήτημα της εκπροσώπησης των γυναικών σε θέσεις λήψης αποφάσεων και ηγετικούς ρόλους μέσα στις επιχειρήσεις και στην αντιμετώπιση των διαφόρων μορφών της έμφυλης ανισότητας, καλώντας τις επιχειρήσεις να θέσουν φιλόδοξους στόχους και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η συμπερίληψη και η ποικιλομορφία.

Η Πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas, κ. Ιουλία Τσέτη, ανέφερε συγκεκριμένα ότι “Οι συνέργειες μεταξύ δημόσιου, ιδιωτικού τομέα και κοινωνίας των πολιτών μπορούν να οδηγήσουν σε απτά αποτελέσματα. Ως Τοπικό Δίκτυο του Global Compact των Ηνωμένων Εθνών, οφείλουμε να παρέχουμε εκείνα τα εργαλεία που θα οδηγήσουν σε στοχευμένες πολιτικές, αναφορικά με τη μείωση των ανισοτήτων στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον»

Στο θέμα της συμμετοχής των επιχειρήσεων εστίασε η κ. Σόφη Δασκαλάκη-Μυτιληναίου, Αντιπρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas και Επικεφαλής για θέματα Ισότητας Φύλων, τονίζοντας ότι «το γυναικείο φύλο έχει να προσθέσει πολλά τόσο στην αύξηση της παραγωγικότητας της οικονομίας σε μια συρρικνούμενη αγορά εργασίας, όσο και στην κοινωνική συνοχή».

Από την πλευρά της, η κ. Μαρία Συρεγγέλα ,Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων υπογραμμίζοντας ότι «Η ισότητα των φύλων βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της ελληνικής κυβέρνησης. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πολιτικές που ανατρέπουν αναχρονιστικά στερεότυπα, προκαταλήψεις και ανισότητες σε όλους τους τομείς της ζωής. Δεν μένουμε στα λόγια αλλά προωθούμε δράσεις για την οικονομική χειραφέτηση των γυναικών, τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την ένταξη της διάστασης του φύλου σε όλες τις δημόσιες πολιτικές».

Η κ. Cynthia Muffuh, Head of Human Rights and Gender του United Nations Global Compact, έθεσε σε πρώτο πλάνο τα οφέλη της συμπερίληψης με βάση την ισότητα φύλου αναφέροντας τα εξής «Η αξία της ισότητας των φύλων για τις επιχειρήσεις είναι σαφής. Όταν οι γυναίκες συμμετέχουν πλήρως και ηγούνται στον εργασιακό χώρο, τα τελικά οφέλη είναι πολλαπλά. Οι επιχειρήσεις με διοικητικά συμβούλια που διέπονται από ισορροπία φύλου έχουν καλύτερες επιδόσεις έναντι άλλων επιχειρήσεων. Η ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στον εργασιακό χώρο συμβάλλει σε μια πιο βιώσιμη επιχείρηση, που επωφελείται από υψηλότερη απόδοση επενδύσεων. Γιατί λοιπόν εξακολουθούμε να βρισκόμαστε μπροστά στην προοπτική να περιμένουμε 151 χρόνια για να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα μεταξύ των φύλων; Το United Nations Global Compact υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην προσπάθεια τους να ευθυγραμμίσουν τις πρακτικές τους με ένα βιώσιμο και συμπεριληπτικό ως προς το φύλο μέλλον».

Με τις 16 Ημέρες Ακτιβισμού των Ηνωμένων Εθνών για τον τερματισμό της έμφυλης βίας να είναι σε εξέλιξη, η κ. Καλλιόπη Μιγγείρου, Chief of Ending Violence Against Women του UN Women, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μια στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχουν υποστεί βία κάποια στιγμή στη ζωή τους» και ανέδειξε το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι επιχειρήσεις στη καταπολέμηση της έμφυλης βίας, τόσο μέσω της οικονομικής ενδυνάμωσης των γυναικών όσο και της προώθησης θετικών προτύπων και της υιοθέτησης πολιτικών και αρχών που προλαμβάνουν τη σεξουαλική παρενόχληση και τη βία στο χώρο εργασίας.

Η κ. Κωνσταντίνα Βαρδαραμάτου, Secretary General, του European Women's Lobby υπογράμμισε ότι «Έχει σημειωθεί πρόοδος, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για την οπισθοδρόμηση που παρατηρείται σε σχέση με τα δικαιώματα των γυναικών. Χρειαζόμαστε συνέργειες και συνεργασίες για την αξιοποίηση εργαλείων και καλών πρακτικών, ιδιαίτερα στην Ελλάδα», ενώ αναφέρθηκε στις Οδηγίες της Ε.Ε. και στην ανάγκη επίσπευσης της δράσης, της αξιολόγησης και της παρακολούθησης.

Κατά τη διάρκεια του πολυσυμμετοχικού διαλόγου που υλοποιήθηκε, η κ. Καλυψώ Γούλα, Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σημείωσε ότι «Στην εκπνοή του 2022 η θέση της γυναίκας στον επιχειρηματικό κλάδο και η ισότιμη συμμετοχή της στον τομέα της τεχνολογίας δεν είναι δεδομένη, αν και αποδεδειγμένα, η γυναικεία επιχειρηματικότητα συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός της διείσδυσης των γυναικών στις υψηλόβαθμες θέσεις διοίκησης εταιρειών, με στόχο βέβαια, την ισότιμη συμμετοχή στην ηγεσία των επιχειρήσεων. Αναμφίβολα η γυναικεία επιχειρηματικότητα αποτελεί έναν από τους κυριότερους μοχλούς ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας και συνιστά συγχρόνως έναν από τους πιο σημαντικούς δείκτες αποτύπωσης της ενδυνάμωσης των γυναικών».

Εκπρόσωποι επιχειρήσεων-μελών του UN Global Compact Network Hellas που συμμετείχαν στη συζήτηση μίλησαν για τις δράσεις που αναλαμβάνουν σε σχέση με την ισότητα των φύλων. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Θεόδωρος Κατσίκης, People Experience & Intelligence Director της MYTILINEOS τόνισε ότι «Ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών, όπου ο κάθε εργαζόμενος έχει τα ίδια ακριβώς δικαιώματα και αντιμετωπίζεται δίκαια, πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής στρατηγικής. Για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της «ισότητας των φύλων», χρειάζεται όχι μόνο δέσμευση των εταιρειών, αλλά και προθυμία να αμφισβητήσουμε τα μακροχρόνια στερεότυπα των φύλων, και να προσαρμοστούμε σε νέους τρόπους σκέψης» και η κ. Έλενα Στάσση, HR Director, Business Partner Operations του OTE Group επισήμανε ότι «Στον Όμιλο ΟΤΕ, οι αξίες της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης αποτελούν μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας. Η ισότητα των φύλων είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και θεωρούμε ότι αποτελεί βασικό παράγοντα για την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, αναζητούμε, στηρίζουμε και εξελίσσουμε ταλαντούχους ανθρώπους, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, προκειμένου όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους».

Στο ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας στην προαγωγή της ισότητας των φύλων αναφέρθηκε η κ. Ελένη Νίνα-Παζαρζή, Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΓΥΠ, λέγοντας ότι «Ο καταμερισμός της εργασίας στις κοινωνίες αντανακλά προκαταλήψεις ρόλων οι οποίες οδηγούν στις έμφυλες διακρίσεις. Η εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου δεν ανταποκρίνεται στις αλλαγές που έχουν γίνει στους ρόλους και στην εργασιακή ζωή των γυναικών» ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «στο ρόλο των Πανεπιστημίων εντάσσεται, εκτός από την παραγωγή γνώσης και την διδασκαλία, η διαμόρφωση στους φοιτητές και φοιτήτριες στάσεων και αντιλήψεων ισότητας».

Αναφερόμενη στο ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο η κ. Χαρά Χιόνη-Χότουμαν, Νομική σύμβουλος του Κέντρου Διοτίμα, υπογράμμισε ότι «Στον χώρο εργασίας μπορούν να εκδηλωθούν ποικίλες ανεπιθύμητες συμπεριφορές με σεξουαλικό χαρακτήρα, με τη σεξουαλική παρενόχληση να αποτελεί και μορφή διάκρισης λόγω φύλου. Οι συμπεριφορές αυτές εκτός από παραβιαστικές, ενισχύουν πρακτικές που θέτουν τις γυναίκες σε εμφανώς μειονεκτική θέση ευνοώντας τον διαχωρισμό των φύλων αναφορικά με τις θέσεις που καταλαμβάνουν. Στο πλαίσιο αυτό, ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα είναι καίριος στην προώθηση αλλαγών στην εργασιακή κουλτούρα.»

  • ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΕΤΗ
  • ·
  • UN GLOBAL COMPACT NETWORK HELLAS
  • ·
  • ΜΝΗΜΟΝΙΟ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ευρωμπάσκετ U18: Το πρόγραμμα της φάσης των «16» και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

All Content

«Ο ΛεΜπρόν θα μένει στη Νέα Υόρκη, θα πηγαίνει με ελικόπτερο στη Φιλαδέλφια και θα παίζει αρκετά λεπτά ως πλέι μέικερ»

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola Hellas: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Gjorgji Hristov για Ελλάδα και Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

Ακίνητα και Γαλάζια Οικονομία: Τα έργα που ανεβάζουν τις αξίες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

All Content - BusinessNews.gr

Συνεχίζεται η ισχυρή πιστωτική επέκταση προς τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα – Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΚΤ

All Content

The Newtons Laboratory: Σχεδιάζοντας την εμπειρία, επενδύοντας στη γνώση

All Content

Επικαιροποίηση και Αυστηροποίηση του Κανονιστικού πλαισίου της υπαίθριας διαφήμισης

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

FleetNews

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

FleetNews

Στην Ελλάδα τον Οκτώβριο το νέο XPENG L03 σε δύο εκδόσεις

All Content

«Χιτ, Νάγκετς και Καβαλίερς διεκδικούν τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν»

All Content

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το video που δημοσίευσε από την πρώτη του μέρα με τους Μαϊάμι Χιτ

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης: Νέες συμφωνίες από τη Γερμανία έως τη Σκανδιναβία

All Content - BusinessNews.gr

Hellenica: Στα 42 εκατ. ευρώ ο τζίρος, πτώση 31% στα κέρδη – Κάμψη σε Ρουμανία και Ουκρανία

All Content - BusinessNews.gr

Στην Dunapack Packaging Hellas οι μονάδες κυματοειδούς συσκευασίας της El Pack

FleetNews

Νέα Mercedes-Benz GLC με AI, Hyperscreen και 715 χλμ. αυτονομίας

FleetNews

Nέο Opel Corsa GSE: Η συνέχεια στην παράδοση των hot hatch

CSRΝews.gr

ΣΕΒ Τεχνική Ακαδημία και CSR HELLAS: Νέο μνημόνιο συνεργασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Ελληνικό Ολυμπιακό Σπίτι στο Long Beach: Συνεργασία ΕΟΕ και Qualco Foundation για το Los Angeles 2028

CSRΝews.gr

H DIMAND έχει αναπτύξει πάνω από 400.000 τ.μ. πιστοποιημένων πράσινων κτηρίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σπείρα έκλεβε χρήματα από λογαριασμούς e - banking σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Σπείρα έκλεβε χρήματα από λογαριασμούς e - banking σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 09/12/2022 - 16:12
Ποιοί πληρώνονται έως τα Χριστούγεννα - Αναλυτικά επιδόματα και συντάξεις 10/12/2022 - 10:01
Ποιοί πληρώνονται έως τα Χριστούγεννα - Αναλυτικά επιδόματα και συντάξεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • COSMOTE 5G+ Priority Pass: Αναβαθμισμένη 5G+ εμπειρία αποκλειστικά από την COSMOTE TELEKOM
    28/07/2026 - 11:53 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ανάλυση της EY-Parthenon: Στα 197 εκατ. ευρώ τα έσοδα του ελληνικού ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου
    28/07/2026 - 11:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΠΑ: Χρηματοδότηση 6,5 εκατ. ευρώ για αγορά ακινήτου και νέες στεγαστικές υποδομές
    28/07/2026 - 11:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΕΒ Τεχνική Ακαδημία και CSR HELLAS: Νέο μνημόνιο συνεργασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη
    28/07/2026 - 11:38 ESG
  • Sotheby's International Realty: Το νέο προφίλ αγοραστών πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα
    28/07/2026 - 11:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα έρευνα διαΝΕΟσις: Eννέα στους δέκα Έλληνες ζητούν όρια στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης
    28/07/2026 - 11:24 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Alpha Bank και ΕΤαΕ: Νέα στρατηγική συμφωνία μέσω του InvestEU για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας
    28/07/2026 - 11:21 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,02%, στα 1,1373 δολάρια
    28/07/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η WATT GROUP αναλαμβάνει την αναβάθμιση και 6ετή λειτουργία του ΧΥΤ Πάρου
    28/07/2026 - 11:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ManpowerGroup Έκθεση: Οι δεξιότητες αναδεικνύονται ως η μεγαλύτερη πρόκληση στην εποχή της TN
    28/07/2026 - 11:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στην Dunapack Packaging Hellas οι μονάδες κυματοειδούς συσκευασίας της El Pack
    27/07/2026 - 12:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.530,43 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,51%
    27/07/2026 - 13:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Euronext Athens: Πάνω από 8 δισ. ευρώ άντλησαν οι εισηγμένες εταιρείες το 2026
    27/07/2026 - 13:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε drones από το Ιράκ που στόχευαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις
    27/07/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΣΒΑΠ: Προτάσεις για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους και την ενίσχυση της βιομηχανίας
    27/07/2026 - 12:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΣΕΒ Τεχνική Ακαδημία και CSR HELLAS: Νέο μνημόνιο συνεργασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη

28/07/2026 - 08:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η VAT COMMS αναλαμβάνει τη εταιρική επικοινωνία της Imperial Brands Hellas στην 90ή ΔΕΘ

28/07/2026 - 08:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χλιαουτάκη: «Θα ήταν ιδανικό να βγούμε πρώτες στον όμιλο»

28/07/2026 - 08:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Havas: Ισχυρή ανάπτυξη και αύξηση κερδοφορίας

28/07/2026 - 08:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνικό Ολυμπιακό Σπίτι στο Long Beach: Συνεργασία ΕΟΕ και Qualco Foundation για το Los Angeles 2028

28/07/2026 - 08:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ευρωμπάσκετ U18: Το πρόγραμμα της φάσης των «16» και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

28/07/2026 - 08:03
FleetNews
fleetnews.gr

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

27/07/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

27/07/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo