Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Ευθύμιος Μπουλούτας, ο οποίος ελέγχει κατά 65% την Αττική Οδό Α.Ε. και τις Αττικές Διαδρομές Α.Ε. Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Ευθύμιος Μπουλούτας, ο οποίος ελέγχει κατά 65% την Αττική Οδό Α.Ε. και τις Αττικές Διαδρομές Α.Ε.
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΛΛΑΔΑ
27/01/2022 · 20:01

Ξεκίνησε πόλεμος: Η Αττική Οδός κατηγορεί Πολιτική Προστασία και Τροχαία για το χάος που ακολούθησε

Σε τρισέλιδη ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι είχε ζητήσει περιορισμούς στην κυκλοφορία στις συσκέψεις που προηγήθηκαν αλλά τόσο ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας όσο και η Αστυνομία δεν συμφώνησαν.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αντιμέτωπη με εκτοντάδες αγωγές, αποζημιώσεις και κυρίως την οργή του κόσμου, η εταιρεία Αττικές Διαδρομές (ανήκει στην Αττική Οδό) η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου και ανήκει μαζί με την Αττική Οδό Α.Ε. κατά 65% στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, βγαίνει στην αντεπίθεση, κατηγορώντας την πολιτεία για παραλείψεις, μεταθέτοντας τις ευθύνες για το χάος που ακολούθησε. Συγκεκριμένα, εξέδωσε τρισέλιδη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι είχε προειδοποιήσει και είχε ζητήσει στις συσκέψεις που προηγήθηκαν για κλείσιμο των σχολικών μονάδων και απαγόρευση των φορτηγών από την Κυριακή το βράδυ, επικαλούμενη μάλιστα τα πρακτικά.

Υποστηρίζει επίσης ότι επί των θεμάτων αυτών και μετά από παρεμβάσεις Περιφερειαρχών κατά της προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας (Χρήστος Στυλιανίδης) τοποθετήθηκε σαφώς λέγοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί η οικονομική - εφοδιαστική αλυσίδα και σε αυτό συμφώνησε και η Αστυνομία, προσθέτοντας ότι ανάλογα με τα φαινόμενα θα προχωράει σε σχετικές απαγορεύσεις όπου χρειάζεται μέσω ανακοινώσεων.

Καταλήγει δηλώνοντας ότι αρμόδιος φορέας για τη διακοπή λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου της Αττικής Οδού είναι η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στη δικαιοδοσία της οποίας υπάγεται το τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού και η οποία απαγόρευσε την κυκλοφορία αλλά καθυστερημένα στις 14.00 το μεσημέρι.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. προς αποκατάσταση της πραγματικής διάστασης των γεγονότων αναφορικά με το θέμα της διαχείρισης και της διακοπής της κυκλοφορίας της Αττικής Οδού κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΔΑ», ενημερώνει για τα παρακάτω.
Κατά πρώτον, η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. δια των εκπροσώπων της που παρέστησαν στις συντονιστικές συσκέψεις της 21ης και 23ης Ιανουαρίου των αρμόδιων φορέων υπό τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, όπως αναγράφεται και στα πρακτικά, έθεσε εξαρχής ρητώς αιτήματα προληπτικής απαγόρευσης των φορτηγών – βαρέων οχημάτων από το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου (όπως είχε αποφασισθεί σε αντίστοιχες συγκυρίες στο παρελθόν) ενώ επισημάνθηκε με ιδιαίτερη έμφαση ότι παρά την ετοιμότητα της εταιρείας με 35 εκχιονιστικά οχήματα σε 70 χιλιόμετρα, η αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων σε συνδυασμό με τα αναμενόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους τόσο για την ασφάλεια των οδηγών όσο και για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινητόδρομου.
Ως εκ τούτου:
• Στη σύσκεψη της 21ης Ιανουαρίου, η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. και λοιποί Παραχωρησιούχοι ζήτησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων και την επίσημη σύσταση από πλευράς της Πολιτείας για την όσο το δυνατόν ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων εντός του αστικού ιστού αλλά και την αποκλειστική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις μετακινήσεις. Η λήψη αποφάσεων για τα μέτρα και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, παραπέμφθηκε για τη συντονιστική σύσκεψη της 23ης Ιανουαρίου.

• Στη συντονιστική σύσκεψη της 23ης Ιανουαρίου η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. δια των εκπροσώπων της επανέλαβε την ανάγκη για μείωση των κυκλοφορούντων οχημάτων από την προηγούμενη κιόλας μέρα, δεδομένου ότι η κακοκαιρία αναμενόταν, όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι φορείς, για τη Δευτέρα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, ανέφερε την ανάγκη για κλείσιμο των σχολικών μονάδων, απαγόρευση των φορτηγών από την Κυριακή το βράδυ - όπως είχε γίνει και στην κακοκαιρία «Μήδεια» (13-17 Φεβρουαρίου του 2021) - και την επίσημη επικοινωνία από πλευράς Πολιτείας για την ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων στην Αθήνα, όπως είχε ήδη πραγματοποιήσει η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παρόντες παραχωρησιούχοι / λειτουργοί αυτοκινητοδρόμων συμφώνησαν στην πρόταση για την προληπτική και σε κάθε περίπτωση έγκαιρη απαγόρευση των φορτηγών καθώς και στην παρουσία της Αστυνομίας στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας και στην ενισχυμένη παρουσία Τροχονόμων στις εισόδους και στα διόδια για την επιβολή ή την εφαρμογή των όποιων αναγκαίων κυκλοφοριακών περιορισμών.
Επί των παραπάνω θεμάτων και ειδικά σε ότι αφορά τα φορτηγά και μετά από παρεμβάσεις Περιφερειαρχών κατά της προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας τους, ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας τοποθετήθηκε σαφώς λέγοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί η οικονομική - εφοδιαστική αλυσίδα. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι το Κράτος δεν μπορεί να κλείνει δρόμους προληπτικά και πρότεινε να υπάρχει στενή συνεργασία Τροχαίας και Παραχωρησιούχων με σύσταση η Τροχαία να παρεμβαίνει όπου απαιτείται είτε με ακινητοποίηση των φορτηγών ή να διοχετεύονται πίσω από αλατιέρες για να μπορούν να κινηθούν.
Στην πρόταση αυτή συμφώνησε και η Αστυνομία προσθέτοντας ότι ανάλογα με τα φαινόμενα θα προχωράει σε σχετικές απαγορεύσεις όπου χρειάζεται μέσω ανακοινώσεων.
Τονίζεται ότι η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. όπως και κάθε λειτουργός ή παραχωρησιούχος [δεν νομιμοποιείται] δεν έχει την εξουσία, σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία, απόφασης ή εντολής για τον περιορισμό ή την απαγόρευση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο που λειτουργεί. Έχει το δικαίωμα να προτείνει ή να ζητήσει μέτρα περιορισμού ή απαγόρευσης της κυκλοφορίας εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για λόγους ασφάλειας , όπως και έκανε στην προκειμένη περίπτωση, επισταμένα κατά τη διάρκεια και των δύο συντονιστικών συσκέψεων αλλά καμία αρμοδιότητα να προβεί αυτοβούλως και να επιβάλει περιορισμό ή διακοπή της κυκλοφορίας χωρίς προηγούμενη σχετική απόφαση από την αρμόδια Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εν προκειμένω αρμόδιος φορέας για τη διακοπή λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου της Αττικής Οδού είναι η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στη δικαιοδοσία της οποίας υπάγεται το τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού.
Η συντονιστική ομάδα του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού επιχειρούσε δια ζώσης από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου στο κέντρο επιχειρήσεων της Αττικής Οδού έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης και των προβλημάτων που επέφερε η ακαριαία συγκέντρωση των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό.
Υπό αυτό το πρίσμα, η Τροχαία έχοντας ήδη λάβει συστάσεις από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια των συντονιστικών συσκέψεων για παρέμβαση όπου κρίνεται απαραίτητο, επιβεβαιώσει δια των εκπροσώπων της ότι θα παρέμβει με όποια απόφαση χρειαστεί ακόμα και διακοπής κυκλοφορίας και κλεισίματος των δρόμων και έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης που εξελισσόταν από νωρίς το πρωί, επέβαλε την απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αττική Οδό με σχετική απόφαση στις 14.00 το μεσημέρι.
Η απαγόρευση ήρθε πολύ αργά, με το φαινόμενο σε πλήρη εξέλιξη, και αφού είχαν ήδη προκύψει μεγάλα κυκλοφοριακά ζητήματα. Συγκεκριμένα, το κλείσιμο της Νέας Οδού αλλά και της Εθνικής Οδού το πρωί της Δευτέρας, μετακύλησε όλο τον όγκο των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα στις 09.00 π.μ. και με τη χιονοκαταιγίδα να έχει κάνει νωρίτερα την εμφάνισή της, να έχουμε μια πρωτοφανή κίνηση 38.557 οχημάτων και 3.772 φορτηγών τα οποία μέχρι τις 14.00 έφτασαν τα 68.000 οχήματα, 5.700 φορτηγά και 35 εκχιονιστικά ανάμεσά τους που προσπαθούσαν να επιχειρήσουν. Και όλα τα παραπάνω χωρίς καμία απαγόρευση κυκλοφορίας ή σύσταση μη κυκλοφορίας στους δρόμους από την Πολιτεία την προηγούμενη μέρα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι - σε αντίθεση με άλλους αυτοκινητόδρομους - η Αττική Οδός με 50 εισόδους, απαιτεί έγκαιρη απόφαση κλεισίματος, έτσι ώστε να διασφαλιστεί από πλευράς Τροχαίας ότι θα έχει έγκαιρα όλες τις επιπλέον απαραίτητες δυνάμεις σε κάθε είσοδο για να απαγορεύει την έλευση κάθε βαρέως οχήματος. Όταν έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι αδύνατη η ταυτόχρονη απαγόρευση εισόδου βαρέων οχημάτων σε όλες τις εισόδους της Αττικής Οδού και αυτό γιατί δεν είναι πρακτικά εφικτό για την Τροχαία, να εξασφαλίσει και να διαθέσει το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να εφαρμοστεί πλήρως και έγκαιρα η απαγόρευση.
Ένας αυτοκινητόδρομος όπως είναι η Αττική Οδός απαιτεί έγκαιρο προγραμματισμό για αυτό και ήταν επίμονη η προσπάθεια των εκπροσώπων της εταιρείας να απαγορευτεί η κυκλοφορία, ειδικά των βαρέων οχημάτων, από την προηγούμενη ημέρα.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας από την προηγούμενη μέρα δεν αποτελούσε μόνο θέμα διασφάλισης της ροής της Αττικής Οδού ή οποιουδήποτε άλλου οδικού άξονα, αλλά κυρίως θέμα προστασίας και ασφάλειας των χρηστών του αυτοκινητόδρομου. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να είναι το κίνητρο εξαρχής για την απαγόρευση κυκλοφορίας και όχι αν θα μπορούσαν ή όχι να ανταποκριθούν οι παραχωρησιούχοι στη διαχείριση της «ΕΛΠΙΣ».
Οι αναφορές του Tύπου σε συγκρίσεις με τη «ΜΗΔΕΙΑ» που αναπαράγονται οφείλουν να ξεκαθαριστούν ως προς τα εξής βασικά σημεία.
• Η κακοκαιρία «ΜΗΔΕΙΑ» τον Φεβρουάριο του 2021 αντιμετωπίστηκε με το ίδιο επιχειρησιακό σχέδιο αλλά εν μέσω lockdown και άρα με ελάχιστη κυκλοφορία.
• Η τότε Ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και κ. Ν Χαρδαλιάς είχαν δώσει οι ίδιοι εντολή για την απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων από την προηγούμενη ημέρα ανταποκρινόμενοι πλήρως σε αντίστοιχο αίτημα της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
Αλλά ακόμη και στο παρελθόν, στα 20 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, η Αττική Οδός ουδέποτε κατέστη απροσπέλαστη, καθώς σε όλα τα αντίστοιχα περιστατικά η Τροχαία λάμβανε τα κατάλληλα μέτρα πριν την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.
Η διαχείριση παρόμοιων καταστάσεων αποτελεί μία παραμετρική προσπάθεια και απαιτεί μία κοινή γραμμή με γνώμονα το κοινό καλό και σύμπλευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων πάνω σε μία βασική προτεραιότητα, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια των πολιτών. Η εταιρεία επέλεξε να συγκεντρώσει όλες της τις δυνάμεις, με πρωταρχικό μέλημα την ασφαλή ολοκλήρωση της επιχείρησης απεγκλωβισμού πολιτών και οχημάτων και την επαναφορά του δρόμου σε πλήρη λειτουργία.
Σε αυτό το σημείο, η εταιρεία θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Ελληνικό Στρατό, την Πυροσβεστική αλλά και την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συνδρομή τους, εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων, στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών και οχημάτων τις προηγούμενες μέρες. Σημειώνουμε δε ότι, παράλληλα με τη συνδρομή της Πολιτείας, στο σημείο επιχειρούσε ανελλιπώς όλο το δυναμικό της Αττικής Οδού.
Η Αττική Οδός, 20 και πλέον χρόνια αποτελεί υπόδειγμα αυτοκινητοδρόμου τόσο σε επίπεδο υποδομής, όσο και σε επίπεδο διαχείρισης και λειτουργίας. Στα 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας της, η Αττική Οδός κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα των οδικών μετακινήσεων στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον πήχη στους τομείς της ασφάλειας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας χιλιάδων ανθρώπων.
Σήμερα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια ευθύνη για ασφαλείς διαδρομές και ποιοτική αναβάθμιση των μετακινήσεων προς όφελος όλων των πολιτών.

Η απάντηση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Αμέσως μετά απάντησε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Η ανακοίνωση εδώ.

  • ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
  • ·
  • ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ
  • ·
  • ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
  • ·
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ομπράντοβιτς: «Το παιχνίδι δεν είναι Ομπράντοβιτς εναντίον Ιτούδης» (gallery)

All Content

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης: Αύξηση τζίρου 22% στα 55,5 εκατ. ευρώ– Οι επενδύσεις και τα πλάνα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Milestone: Ξεπέρασε τα 21 εκατ. ευρώ ο τζίρος της εταιρείας της METRO- Προβληματισμός πλέον για το HORECA

All Content - BusinessNews.gr

ElvalHalcor: Δύο επενδύσεις αναγνωρίζονται ως στρατηγικά έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

All Content

ΕΡΤ: Νέοι γενικοί διευθυντές Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

All Content

Η EON μετατρέπεται σε Nova TV

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Φαλ: «Από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον δωδέκατο όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα»

All Content

ΠΑΟΚ: Μοτιεγιούνας αντί Ομορούγι στην οκτάδα ξένων της GBL

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% το 2026 και 1,9% το 2027 - Στο 4% ο πληθωρισμός

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 7,6 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Υπέρβαση 340 εκατ. έναντι στόχου

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ανοίγει τον δρόμο για τις διεθνείς αγορές ομολόγων – Στα 500 εκατ. ευρώ εκτιμάται η πρώτη έκδοση

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

CSRΝews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Οδική Ασφάλεια: Ισχυρή θεσμική παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην ημερίδα του Newsbomb.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΥΠΟΙΚ και ΑΑΔΕ: Ρύθμιση σε 48 δόσεις για τον φόρο στα αναδρομικά συνταξιούχων
ΥΠΟΙΚ και ΑΑΔΕ: Ρύθμιση σε 48 δόσεις για τον φόρο στα αναδρομικά συνταξιούχων 27/01/2022 - 20:09
Πόλεμος ανακοινώσεων: Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ανταπαντά και διαψεύδει την Αττική Οδό 27/01/2022 - 23:44
Πόλεμος ανακοινώσεων: Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ανταπαντά και διαψεύδει την Αττική Οδό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Alpha Bank: Στις 19 Οκτωβρίου η διαπραγμάτευση 140.300 νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο
    15/10/2026 - 18:19 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ο Ιωάννης Ρούσσης αναλαμβάνει Head of Audi & Bentley στην Kosmocar
    15/10/2026 - 17:59 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΣτΕ: «Μπλόκο» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο, εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία
    15/10/2026 - 17:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil – Πληροφορίες για δύο τραυματίες
    15/10/2026 - 17:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΦΕΤ: Ανάκληση πόσιμου τζελ κρητικής αλόης βιολογικής καλλιέργειας
    15/10/2026 - 17:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Prodexpo 2026: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει το real estate, αλλά ο άνθρωπος παραμένει στο επίκεντρο
    15/10/2026 - 17:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Πτώση 0,83%, στα 343,39 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    15/10/2026 - 17:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Capital Maritime Finance: Έκλεισε το βιβλίο της IPO με προσφορές 1,1 δισ. ευρώ
    15/10/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τραμπ: Ακυρώνεται η ζωντανή μετάδοση της εκτέλεσης του δράστη της επίθεσης στο Φορτ Χουντ
    15/10/2026 - 17:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα
    15/10/2026 - 17:27 ESG
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Milestone: Ξεπέρασε τα 21 εκατ. ευρώ ο τζίρος της εταιρείας της METRO- Προβληματισμός πλέον για το HORECA
    15/10/2026 - 01:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ν. Δένδιας: Γερμανία και Ελλάδα βρίσκονται στον πυρήνα των εξελίξεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
    14/10/2026 - 20:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H Fairfax εξαγόρασε την ινδική IBDI Bank έναντι 5,56 δισ. δολαρίων
    14/10/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Άκης Σκέρτσος: Η Ελλάδα πρωτοπορεί στην απαγόρευση των social media στους ανήλικους
    14/10/2026 - 19:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Becoming DIVA: Μια site-specific performance για την ταυτότητα, τη μεταμόρφωση και την ελευθερία στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
    14/10/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σέκουλιτς: «Παίζουμε εναντίον μιας σπουδαίας ομάδας» - Τι είπε ο Μπαλτσερόφσκι

15/10/2026 - 15:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κριμίλη: «Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα»

15/10/2026 - 15:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

15/10/2026 - 14:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

15/10/2026 - 14:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

NielsenIQ: Οι τάσεις που επαναπροσδιορίζουν τον Έλληνα καταναλωτή

15/10/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Radio Sounds Festival - «ΑΙ or not AI?»: Ένα ανοιχτό πάνελ για την τεχνητή νοημοσύνη και την καλλιτεχνική δημιουργία

15/10/2026 - 13:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo