Παρασκευή, 29 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
24/01/2022 · 07:31

ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Οδηγίες για τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οδηγίες για τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων σε συνθήκες ψύχους, έντονων χιονοπτώσεων και παγετού, εξέδωσε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, «οι σφοδρές χιονοπτώσεις και τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν μεγάλο μέρος της χώρας. Προς τούτο, υπενθυμίζονται οι γενικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων όλης της χώρας, αλλά και ιδιαίτερα των περιοχών που πλήττονται εντονότερα από τα φαινόμενα κακοκαιρίας, με έμφαση στα μέτρα προστασίας, εξαιτίας της διακοπής των μετακινήσεων ή της σημαντικής και κυρίως επικίνδυνης επιβάρυνσής τους.

Από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας, έχει εκδοθεί μόνο ανακοίνωση Τύπου σχετικά με το ότι "οι εργοδότες οφείλουν να λάβουν ιδιαίτερη μέριμνα για όσους εργαζόμενους απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους". Εφόσον τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και η Πολιτική Προστασία, εκδώσουν ειδικότερη ανακοίνωση στη βάση και του πλαισίου αντιμετώπισης της διασποράς της πανδημίας, η ΓΣΕΕ θα επανέλθει με συμπληρωματική ανακοίνωση. Επίσης, λόγω της μη λειτουργίας των σχολείων σε περιοχές που πλήττονται ή αναμένεται να πληγούν από την κακοκαιρία, το υπουργείο Εργασίας οφείλει να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων σε συνθήκες ψύχους, έντονων χιονοπτώσεων και παγετού, η ΓΣΕΕ ενημερώνει για τα ακόλουθα:

«1. Αδυναμία προσέλευσης των εργαζομένων στην εργασία τους

Οι εργαζόμενοι που δεν κατάφεραν να προσέλθουν στην εργασία τους όχι λόγω δικής τους υπαιτιότητας, αλλά εξαιτίας σπουδαίου λόγου που οφείλεται σε αδυναμία μετακίνησής τους, λόγω της χιονόπτωσης και των συνεπειών της, δικαιούνται κανονικά τις αποδοχές τους για την ημέρα ή τις ημέρες αυτές της κακοκαιρίας, αρκεί να έχει προηγηθεί τουλάχιστον δεκαήμερη πραγματική εργασία στον εργοδότη τους.

Η διακοπή των συγκοινωνιών και η επικινδυνότητα όλων των δρόμων και όχι μόνο των κεντρικών οδικών αρτηριών, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και του παγετού, που ακολουθεί, αλλά και της χαμηλής ορατότητας σε πολλές περιπτώσεις, αποτελούν τυπική περίπτωση σπουδαίου λόγου, που δικαιολογεί, σύμφωνα με την καλή πίστη, τη μη παροχή της εργασίας.

Εφόσον υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, το δικαίωμα στις αποδοχές της ημέρας κακοκαιρίας θεμελιώνεται, όταν η επιχείρηση λειτούργησε κανονικά και ο εργαζόμενος δεν κατόρθωσε, παρά την καταβληθείσα από μέρους του προσπάθεια, να μεταβεί στην εργασία του. Επίσης, το δικαίωμα αυτό διατηρείται και όταν η επιχείρηση δεν λειτούργησε κανονικά, επειδή ο εργοδότης διέκοψε τη λειτουργία της, χωρίς να λάβει τα απαιτούμενα "μέτρα άκρας επιμέλειας και σύνεσης". Ως εκ τούτου, ο εργαζόμενος που δεν κατόρθωσε να μεταβεί στην επιχείρηση, της οποίας τη λειτουργία διέκοψε ο εργοδότης την ημέρα της κακοκαιρίας, λόγω της εκτίμησής του π.χ. ότι δεν θα υπάρξει επαρκής πελατεία ή (και) προσέλευση των εργαζομένων, δικαιούται κανονικά τις αποδοχές της ημέρας αυτής.

Αντίθετα, στην επιχείρηση που, λόγω της ασυνήθους σε ένταση χιονόπτωσης, είναι κατ' αντικειμενική κρίση αδύνατον να λειτουργήσει, τα μέρη απαλλάσσονται αμοιβαία από τις υποχρεώσεις τους σε ό,τι αφορά την παροχή εργασίας κατά την ημέρα που παρέμεινε κλειστή.
Σημειώνεται ότι η ημέρα κατά την οποία ο εργαζόμενος δεν κατόρθωσε να μεταβεί στην εργασία του, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, δεν μπορεί να χρεωθεί μονομερώς από τον εργοδότη στον μισθωτό ως ημέρα κανονικής άδειας.

2. Υγεία και ασφάλεια εργαζομένων

Κρίνεται σκόπιμη η υπενθύμιση του πλαισίου οδηγιών για την περιγραφή των ομάδων εργαζομένων υψηλού κινδύνου, τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, που πρέπει προληπτικά να λαμβάνονται από τους εργοδότες, σε συνδυασμό κατά περίπτωση μέτρα ανάλογα με τις ειδικές συνθήκες και τη διενέργεια τόσο προληπτικών, όσο και κατασταλτικών ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Συγκεκριμένα:

Οι ομάδες με υψηλό κίνδυνο για την υγεία τους από την εργασία σε συνθήκες ψύχους είναι οι καρδιοπαθείς, οι πνευμονοπαθείς, οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα (π.χ. σακχαρώδης διαβήτης, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, διαταραχές αρτηριακής πίεσης, κοκ), οι λαμβάνοντες συγκεκριμένα φάρμακα (π.χ. ινσουλίνη, αντιδιαβητικά, διουρητικά, αντιχολιεργικά, κοκ), οι γυναίκες κατά την κύηση. Η ένταξη των εργαζομένων στις παραπάνω ομάδες γίνεται από τον ιατρό εργασίας της επιχείρησης ή (στις λίγες περιπτώσεις που δεν προβλέπεται η απασχόληση ιατρού εργασίας) με ιατρική βεβαίωση που προσκομίζει ο ίδιος ο εργαζόμενος.

Τεχνικά και οργανωτικά μέτρα:

Οι χώροι εργασίας σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας πρέπει να έχουν θερμοκρασία ανάλογη με τη φύση της εργασίας και τη σωματική προσπάθεια που απαιτείται για την εκτέλεσή της, λαμβανομένων πάντα υπόψη και των κλιματολογικών συνθηκών των εποχών του έτους.
Εφόσον οι εργαζόμενοι απασχολούνται σε εξωτερικές θέσεις εργασίας, αυτές πρέπει να διευθετούνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε οι εργαζόμενοι να προστατεύονται από τις ατμοσφαιρικές επιδράσεις (δυσμενείς καιρικές συνθήκες) και να μην κινδυνεύουν να γλιστρήσουν ή να πέσουν.
Να χορηγείται στους εργαζόμενους, στις περιπτώσεις που αυτό απαιτείται, εξοπλισμός ατομικής προστασίας για προστασία από το ψύχος. Ως εξοπλισμός ατομικής προστασίας νοείται κάθε εξοπλισμός τον οποίο ο εργαζόμενος πρέπει να φορά ή να φέρει κατά την εργασία, για να προστατεύεται από έναν ή περισσότερους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία του, καθώς και κάθε συμπλήρωμα ή εξάρτημα του εξοπλισμού που εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό.

Η οργάνωση και ο ρυθμός εργασίας δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.
Στην περίπτωση εγκύων και γαλουχουσών εργαζομένων, για κάθε δραστηριότητα που ενδέχεται να εγκλείει συγκεκριμένο κίνδυνο έκθεσής τους σε ακραίες συνθήκες καταπόνησης, λόγω ψύχους, πρέπει να αξιολογείται ο κίνδυνος για την ασφάλεια ή την υγεία τους, καθώς και κάθε επίπτωση στην εγκυμοσύνη ή γαλουχία και να καθορίζονται τα ληπτέα μέτρα.

Απαγορεύεται η απασχόληση ανήλικων εργαζομένων σε εργασίες κατά τις οποίες ο νέος εκτίθεται σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά την εκτέλεση υπαίθριων εργασιών.

Ειδικότερα, για τα τεχνικά και οικοδομικά έργα:

Αντιστηρίξεις, εκσκαφές, κ.λ.π., πρέπει να επανελέγχονται από τον επιβλέποντα μηχανικό, πριν από την επανάληψη εργασιών διακοπεισών, λόγω θεομηνίας ή παγετού και να αναγράφονται οι σχετικές παρατηρήσεις στο ημερολόγιο μέτρων ασφάλειας.
Όσον αφορά τα ανυψωτικά μηχανήματα, απαγορεύεται η εγκατάσταση ή χρήση τους σε καιρικές συνθήκες που είναι δυνατόν να θέσουν σε κίνδυνο την ευστάθειά τους.

Οι προσωρινές εργασίες σε ύψος εκτελούνται μόνον, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων.
Όλες οι βοηθητικές κατασκευές (ικριώματα, κλπ) πρέπει να επιθεωρούνται από το αρμόδιο πρόσωπο ως προς την αντοχή, τη σταθερότητα και τα μέτρα ασφάλειας, σε περίπτωση θεομηνίας και πριν από την επανάληψη των εργασιών. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών διακόπτονται οι εργασίες οι οποίες παρεμποδίζονται άμεσα από αυτές. Οι εργασίες αυτές επαναλαμβάνονται, μετά την αποκατάσταση των ασφαλών συνθηκών εργασίας.

Η αναλυτική εξειδίκευση των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, που πρέπει κατά περίπτωση να λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της καταπόνησης των εργαζομένων, λόγω ψύχους, έντονης χιονόπτωσης και παγετού, πρέπει να γίνεται με τη συμμετοχή του τεχνικού ασφαλείας και του γιατρού εργασίας, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και να αποτυπώνονται στην απαιτούμενη από τον νόμο γραπτή εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου. Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία ή/και οι επιτροπές υγείας και ασφάλειας έχουν το δικαίωμα διαβούλευσης και υπογραφής συλλογικών ρυθμίσεων, με αντικείμενο την εφαρμογή σχεδίου αντιμετώπισης της καταπόνησης των εργαζομένων, σε συνεργασία και με τον τεχνικό ασφαλείας και τον γιατρό εργασίας.
Σημαντικός είναι ο ρόλος των αρμόδιων Τεχνικών Επιθεωρητών Εργασίας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων εφαρμογής των μέτρων που κατατείνουν στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, σε όλους τους εργασιακούς χώρους και ιδίως στους πλέον εκτεθειμένους στις καιρικές συνθήκες, όπως π.χ. στους υπαίθριους χώρους ή όταν οι εργασίες γίνονται σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. οικοδομές, οδικά ή άλλα τεχνικά έργα, αγροτικές εργασίες, ταχυμεταφορές με δίκυκλο, κά), σε χειρωνακτικές εργασίες (πχ χειρωνακτική διακίνηση βαρέων φορτίων στις μεταφορές, οικοδομές, κλπ).

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΕΠΕ έχουν υποχρέωση εντατικοποίησης των προληπτικών ελέγχων κατά τη χειμερινή περίοδο σε όλους τους εργασιακούς χώρους, με προτεραιότητα σε εκείνους με τη μεγαλύτερη επιβάρυνση, καθώς και άμεσης ανταπόκρισης στις σχετικές καταγγελίες των εργαζομένων και των σωματείων τους και επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων σε περίπτωση διαπίστωσης σοβαρών παραβιάσεων ή μη συμμόρφωσης εργοδοτών προς τις υποδείξεις που τους γίνονται.

Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί πάγιο αίτημα της ΓΣΕΕ προς το υπουργείο Εργασίας η εισαγωγή στην ισχύουσα νομοθεσία για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων ρητών ρυθμίσεων για τις υποχρεώσεις των εργοδοτών και κυρίως απαγορεύσεων για την πρόληψη της καταπόνησης των εργαζομένων και ρύθμισης των συνθηκών εργασίας τους στις περιπτώσεις έκθεσης σε έντονα καιρικά φαινόμενα (ψύχος, καύσωνας, κλπ)».

«Τονίζουμε ότι με άτυπες εγκυκλίους και ανακοινώσεις τα προβλήματα δεν επιλύονται, αλλά χρειάζεται άμεσα ένα σαφές ρυθμιστικό πλαίσιο, αυστηρές κυρώσεις και εντατικοποίηση των έγκαιρων ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας» υπογραμμίζει η Συνομοσπονδία και προσθέτει ότι τα σωματεία, τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες δύναμης της ΓΣΕΕ, είναι σε επαγρύπνηση για τις καταγγελίες των εργαζομένων.

Παράλληλα, η ΓΣΕΕ σημειώνει ότι θα συνεχίσει να έχει στη διάθεση των συνδικάτων και των εργαζομένων σε όλη την επικράτεια για κάθε ζήτημα πληροφόρησης, στήριξης και συλλογικής δράσης και στα θέματα υγείας και ασφάλειας, το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ, ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ (www.kepea.gr) και το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (https://www.inegsee.gr/diktio-ipiresion-pliroforisis-simvouleftikis-ergazomenon-anergon/).

  • ΓΣΕΕ
  • ·
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
  • ·
  • ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
  • ·
  • ΕΛΠΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν αναμενόμενα μέτριοι» - Τι είπε ο Βεζένκοφ (vids)

All Content

Έτσι νίκησε ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ και έκανε το 1-0 (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΕ: Ο ελληνικός τουρισμός επιδεικνύει ανθεκτικότητα, ακόμη και μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή

All Content - BusinessNews.gr

Γιώτης (πρόεδρος ΣΕΒΤ): Η ακρίβεια είναι ο χειρότερος εχθρός της βιομηχανίας

All Content - BusinessNews.gr

Lavipharm: Αυξημένα EBITDA και πωλήσεις, μειωμένα τα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο

All Content

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την ενίσχυση του Τύπου- Tι ακριβώς προβλέπει

All Content

Η Tempo OMD στο shortlist των Festival of Media Global Awards 2026

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

FleetNews

Η Kosmocar σε νέα στρατηγική After Sales

All Content

Με άνεση το 1-0 ο Ολυμπιακός, 94-77 την ΑΕΚ - Ανησυχία για Ντόρσεϊ (vids)

All Content

Αταμάν: «Αν ήταν ακόμα τραυματίας ο Σλούκας, ίσως να χάναμε και σήμερα» - Τι είπε ο Μήτογλου (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Αντέχει η ελληνική οικονομία αλλά αυξάνονται οι εξωτερικοί κίνδυνοι - Βλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Η ΑΒ Βασιλόπουλος «ζυγίζει» νέα deals και επεκτείνεται στα νησιά - Το «κυνήγι» νέων καταστημάτων

All Content - BusinessNews.gr

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την ενίσχυση του Τύπου

FleetNews

Στην Ελλάδα το LINKTOUR Alumi

FleetNews

“Renault E-Tech days” από 23 Μαΐου έως και 7 Ιουλίου

CSRΝews.gr

Οι εργαζόμενοι της Allwyn συμμετείχαν μαζικά στην εθελοντική δράση του Allwyn Care

CSRΝews.gr

Προστασία της Φύσης Lab: Πρακτικές λύσεις για ένα αειφορικό και ανθεκτικό μοντέλο διατροφής

CSRΝews.gr

Αλ. Πάλλη (Πρόεδρος CSR Hellas): Η βιωσιμότητα δεν είναι εργαλείο marketing, αφορά τη στρατηγική και το μέλλον των επιχειρήσεων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κακοκαιρία Ελπίς: Σε ψυχρό κλοιό η χώρα - Έρχονται χιονοπτώσεις και στην Αττική
Κακοκαιρία Ελπίς: Σε ψυχρό κλοιό η χώρα - Έρχονται χιονοπτώσεις και στην Αττική 24/01/2022 - 06:54
Αλλαγή στον προγραμματισμό εμβολιασμών στο Παίδων Πεντέλης, λόγω της κακοκαιρίας 24/01/2022 - 07:38
Αλλαγή στον προγραμματισμό εμβολιασμών στο Παίδων Πεντέλης, λόγω της κακοκαιρίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σινεμά κάτω από τα αστέρια στην ατμοσφαιρική πισίνα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία
    28/05/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η καταβολή 185 εκατ. ευρώ σε ενισχύσεις έτους 2025
    28/05/2026 - 22:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιώτης (πρόεδρος ΣΕΒΤ): Η ακρίβεια είναι ο χειρότερος εχθρός της βιομηχανίας
    28/05/2026 - 21:50 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΕΕ: Ο ελληνικός τουρισμός επιδεικνύει ανθεκτικότητα, ακόμη και μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
    28/05/2026 - 21:22 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Στο 3,8% ο πληθωρισμός, στο υψηλότερο επίπεδο σχεδόν τριών ετών - Εκτόξευση των τιμών καυσίμων
    28/05/2026 - 20:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Σε αρνητικό έδαφος έκλεισαν οι συναλλαγές της Πέμπτης
    28/05/2026 - 20:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Ο υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ απειλεί με κυρώσεις το Ομάν
    28/05/2026 - 19:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Y/KNOT Invest: Σύμβαση τριετούς μίσθωσης γραφείων με την Paritzo στο ποσό των €7.880 μηνιαίως
    28/05/2026 - 19:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική διώξη για βαριά κακουργήματα στους συλληφθέντες από τη Βόρεια Ελλάδα
    28/05/2026 - 19:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Παγιδευμένοι» στην οθόνη: 3 στους 4 νέους κάνουν doomscrolling - Οι δράσεις του υπ. Υγείας
    28/05/2026 - 18:42 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η ΑΒ Βασιλόπουλος «ζυγίζει» νέα deals και επεκτείνεται στα νησιά - Το «κυνήγι» νέων καταστημάτων
    28/05/2026 - 08:38 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΔΝΤ: Αντέχει η ελληνική οικονομία αλλά αυξάνονται οι εξωτερικοί κίνδυνοι - Βλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026
    28/05/2026 - 09:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Premia Properties: Νέο επενδυτικό άνοιγμα στον ξενοδοχειακό κλάδο με εξαγορές έως 300 εκατ. ευρώ
    28/05/2026 - 08:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Schneider Electric: Επιταχύνει την υλοποίηση υποδομών AI άνω των 290 εκατ. δολαρίων για την TeraWulf
    28/05/2026 - 11:55 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Το ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται βασικό κανάλι αγορών στην Ελλάδα - Ρούχα, ταξίδια και delivery κυριαρχούν
    28/05/2026 - 09:01 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τουρκία: Η Γαλατάσαραϊ ισοφάρισε την Μπεσίκτας, στα ημιτελικά η Μπαχτσεσεχίρ

28/05/2026 - 20:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν αναμενόμενα μέτριοι» - Τι είπε ο Βεζένκοφ (vids)

28/05/2026 - 20:29
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στρατηγική συνεργασία της Political Media Group με τον Ανδρέα Αλκιβιάδη Δαυίδ

28/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οι εργαζόμενοι της Allwyn συμμετείχαν μαζικά στην εθελοντική δράση του Allwyn Care

28/05/2026 - 14:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ιούνιος στην COSMOTE TV με τον Μάικλ Φασμπέντερ στη 2η σεζόν του «The Agency»

28/05/2026 - 13:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Προστασία της Φύσης Lab: Πρακτικές λύσεις για ένα αειφορικό και ανθεκτικό μοντέλο διατροφής

28/05/2026 - 13:52
FleetNews
fleetnews.gr

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

28/05/2026 - 05:11
FleetNews
fleetnews.gr

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

28/05/2026 - 05:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo