Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σταϊκούρας - Πλεύρης: Πώς θα αξιοποιηθούν οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
22/12/2021 · 10:29

Σταϊκούρας - Πλεύρης: Πώς θα αξιοποιηθούν οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Εργαζόμαστε, όλοι μαζί, Κράτος, επιχειρήσεις, φορείς και πολίτες, με αλληλεγγύη και συνοχή, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, τόνισε ο κ. Σταϊκούρας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την αξιοποίηση των δωρεών που συγκεντρώθηκαν από τον περασμένο Απρίλιο έως σήμερα στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής Εκτάκτων Δαπανών για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19, ανακοίνωσαν οι υπουργοί Οικονομικών και Υγείας, Χρήστος Σταϊκούρας και Θάνος Πλεύρης. Στην παρουσίαση πήραν μέρος εκπρόσωποι των φορέων που θα ενισχυθούν από τις δωρεές για την υλοποίηση δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της.

«Εργαζόμαστε, όλοι μαζί, Κράτος, επιχειρήσεις, φορείς και πολίτες, με αλληλεγγύη και συνοχή, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες. Χέρι- χέρι, δημόσιος, ιδιωτικός τομέας και κοινωνία των πολιτών, θα βγάλουμε την κοινωνία από τις δύσκολες συνθήκες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Όπως επεσήμανε ο υπουργός, «στην κρίσιμη αυτή προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Μέσα στο κλίμα παγκόσμιας αβεβαιότητας που- αναπόφευκτα- δημιούργησε η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, η πρωτοβουλία της κυβέρνησης σκόπευσε να αναδείξει τη σημασία της εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης, ως οδηγό για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει και η χώρα μας».

Ο κ. Σταϊκούρας ευχαρίστησε του περισσότερους από 450 πολίτες και επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά και απέδειξαν ότι οι Έλληνες είναι δυναμικά παρόντες στη μάχη, ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Και κατέληξε λέγοντας ότι «οι πόροι που διέθεσαν επιστρέφουν στην κοινωνία, καλύπτουν σημαντικές ανάγκες, αξιοποιούνται με κοινωνική ευαισθησία, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και σεβασμό, και στο τελευταίο ευρώ».

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από την πλευρά του, έκανε λόγο για μία πρωτοβουλία της κυβέρνησης που ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην ίδια την κοινωνία. Όπως τόνισε ο κ. Πλεύρης, όλο αυτό το διάστημα το ΕΣΥ ενισχύθηκε με 12.000 επικουρικούς εργαζομένους, 2000 μόνιμο προσωπικό και 700 κλίνες ΜΕΘ για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού.
Δίπλα σ’ αυτή την προσπάθεια υπάρχουν συνέργειες από τον ιδιωτικό τομέα αλλά και οι προσφορές των πολιτών τόνισε ο υπουργός και είπε ότι οι τέσσερις δράσεις που ανακοινώθηκαν αφορούν στους τομείς της Υγείας. Τα 17 νέα ασθενοφόρα -όπως είπε- θα συμβάλουν σημαντικά στο έργο του ΕΚΑΒ, το Χαμόγελο του Παιδιού μας βοηθά στην πρόληψη, όσο και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με στελέχωση εμβολιαστικών κέντρων και οι Γιατροί του Κόσμου καλύπτουν ένα μεγάλο κομμάτι των ευάλωτων πληθυσμών και βοηθούν το υπουργείο υγείας. «Ευελπιστούμε ότι με την συνέχιση της εμβολιαστικής κάλυψης, θα έχουμε μία καλύτερη νέα χρονιά σε σχέση με την πανδημία» κατέληξε υπουργός υγείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου έκανε λόγο για επιβάρυνση του ΕΚΑΒ με την πανδημία που ευτυχώς όμως το βρήκε προετοιμασμένο, όπως είπε, καθώς ενισχύθηκε με επικουρικό προσωπικό. Ο ίδιος μιλώντας για τα 17 νέα ασθενοφόρα, είπε ότι «είναι πολύτιμος βοηθός στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πολίτες και κατέληξε λέγοντας ότι «η πανδημία έδειξε έμπρακτα ότι η συνεργασία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα αλλά και η σύμπραξη των πολιτών είναι πολύ σημαντική για να παραμείνει το ΕΚΑΒ δίπλα στους πολίτες».

O πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Α. Αυγερινός ανέφερε ότι εν μέσω πανδημίας, η νοσηλευτική υπηρεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τέθηκε στη διάθεση του υπουργείου Υγείας και συνέβαλε σημαντικά στους εμβολιασμούς.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κ. Γιαννόπουλος, απευθυνόμενος στους δύο υπουργούς, τους ευχαρίστησε λέγοντας ότι «αισθανόμαστε ότι έχουμε αξιοπρέπεια και την δουλειά που κάνουμε» και συμπλήρωσε: «μας δίνεται η δυνατότητα να αυξήσουμε τις δράσεις στις κινητές ιατρικές προληπτικές μονάδες» που είναι σε όλη τη χώρα.
Τέλος, η Ευγενία Θάνου γενική διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου είπε ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή η βοήθεια που προσφέρεται στους Γιατρούς του Κόσμου οι οποίοι υπηρετούν 30 χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι δίπλα στο κράτος και συνεπικουρούν το έργα του τα οποία αφορούν τις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

1η Δράση: 1.230.000 ευρώ θα διατεθούν για την προμήθεια 17 ασθενοφόρων οχημάτων.

Τα οχήματα θα αγοραστούν από το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που μας έχει διαβιβάσει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), και θα παραδοθούν από τον Υπουργό Οικονομικών στον Υπουργό Υγείας, για την εξυπηρέτηση των αυξημένων, εξαιτίας της πανδημίας, αναγκών του ΕΚΑΒ σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, σε καθεμία από τις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας θα διατεθούν δύο ασθενοφόρα, ενώ οι τρεις μεγαλύτερες ΥΠΕ – Αττικής, Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και Μακεδονίας – θα λάβουν από τρία ασθενοφόρα η καθεμία.

2η Δράση: 395.926 ευρώ θα διατεθούν σε προγράμματα που θα υλοποιήσει Το «Χαμόγελο του Παιδιού», χρηματοδοτώντας:

1ον. Την αγορά και τον εξοπλισμό ρυμουλκούμενης ιατρικής μονάδας, με δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες τόσο σε δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας όσο και σε ευάλωτους πληθυσμούς, με προϋπολογισμό 352.036 ευρώ.
Η μονάδα θα πληροί τις προδιαγραφές πιστοποίησης και θα λειτουργεί ως πολυ-ιατρείο αντί-COVID, προκειμένου να συνδράμει στην αποφόρτιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
2ον. Ένα ετήσιο πρόγραμμα εμβολιασμού έναντι του κορονοϊού, το οποίο, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, θα υλοποιηθεί μέσω της κινητής ιατρικής μονάδας που διαθέτει το «Χαμόγελο του Παιδιού», με προϋπολογισμό 43.890 ευρώ.

3η Δράση: 104.250 ευρώ θα διατεθούν στους «Γιατρούς του Κόσμου», για προγράμματα διάρκειας 6 μηνών, που θα αφορούν:

1ον. Την προώθηση της αναγκαιότητας εμβολιασμού και ανοσοποίησης έναντι του κορονοϊού, με προϋπολογισμό 24.245 ευρώ.
2ον. Την παροχή φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτα ηλικιωμένα άτομα, τα οποία πλήττονται ιδιαίτερα στο πλαίσιο της πανδημίας, με προϋπολογισμό 46.505 ευρώ.
3ον. Την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της χώρας, παρέχοντας υποστήριξη τόσο στους ωφελούμενους πολίτες όσο και στο προσωπικό πρώτης γραμμής που υπηρετεί σε αυτές, με προϋπολογισμό 33.500 ευρώ.

4η Δράση: 151.000 ευρώ θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων διαμονής, μετακίνησης και υπερωριακής αποζημίωσης νοσηλευτικού προσωπικού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο συνδρομής τους στην Επιχείρηση «Ελευθερία», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ν. 4790/2021.

Ειδικότερα, 50 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες προβλέπεται να συνδράμουν στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών, μετακινούμενοι από περιφερειακές υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να υποστηρίξουν τα δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής, στο Μαρούσι και τη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών «τη χρηματοδότηση των τεσσάρων αυτών δράσεων, συνολικού προϋπολογισμού 1.881.176 ευρώ, θα ακολουθήσει η διάθεση των υπόλοιπων δωρεών, ύψους – αυτή τη στιγμή – 622.074 ευρώ, σε επιπρόσθετες, στοχευμένες δράσεις άσκησης κοινωνικής πολιτικής, οι οποίες δημόσια θα ανακοινωθούν.
Στις ιδιαίτερες προκλήσεις που βιώνει και η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας, το Κράτος έχει επιστρατεύσει, από την πρώτη στιγμή, ως όφειλε, όλα τα διαθέσιμα μέσα και πόρους για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής, την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη της οικονομίας, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής.
Ειδικότερα, η Κυβέρνηση, καθ’ όλο το διάστημα της πανδημίας, στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μέσα από ένα ευρύ πλέγμα μέτρων και παροχών, συνολικού ύψους 43,3 δισ. ευρώ.Όμως, στην κρίσιμη αυτή προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς.
Μέσα στο κλίμα παγκόσμιας αβεβαιότητας που – αναπόφευκτα – δημιούργησε η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης σκόπευσε να αναδείξει τη σημασία της εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης, ως οδηγό για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει και η χώρα μας.
Και πράγματι: η ανταπόκριση των πάνω από 450 πολιτών και επιχειρήσεων στο κάλεσμα για προσφορά απέδειξε ότι οι Έλληνες είναι δυναμικά παρόντες στη μάχη, ενωμένοι και αλληλέγγυοι.
Ως Υπουργός Οικονομικών, τους ευχαριστώ θερμά.
Οι πόροι που διέθεσαν επιστρέφουν στην κοινωνία, καλύπτουν σημαντικές ανάγκες, αξιοποιούνται με κοινωνική ευαισθησία, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και σεβασμό, και στο τελευταίο ευρώ. Είναι γνωστό ότι το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και οι «Γιατροί του Κόσμου» επιτελούν έργο ιδιαίτερων απαιτήσεων, με εξαιρετική προστιθέμενη αξία. Έργο το οποίο, χάρη στην έμπρακτη ανταπόκριση Ελλήνων, θα ενισχυθεί, για να στηρίξει όλους, κυρίως αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
Εργαζόμαστε, όλοι μαζί, Κράτος, επιχειρήσεις, φορείς και πολίτες, με αλληλεγγύη και συνοχή, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες! Χέρι-χέρι, δημόσιος, ιδιωτικός τομέας και κοινωνία των πολιτών, θα βγάλουμε την κοινωνία από τις δύσκολες συνθήκες».

  • ΔΩΡΕΕΣ
  • ·
  • ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
  • ·
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
  • ·
  • ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Νοκ-άουτ για 20 μέρες ο Φουρνιέ, αμφίβολος για Φενέρμπαχτσε ο Μοντέρο!

All Content

Με Οικονομόπουλο το Ψυχικό 64-61 τα Μέγαρα, με Νώτη οι Μαχητές 78-61 τον Κρόνο

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Ο οδικός χάρτης έως το 2029 - Στόχος πωλήσεων έως 800 εκατ. ευρώ και EBIT έως 45 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

BriQ Properties: Αύξηση 17,8% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο – Στα 21 εκατ. ευρώ ο στόχος για τα μισθώματα

All Content - BusinessNews.gr

Circana: Ακρίβεια, ιδιωτική ετικέτα και online αγορές αναδιαμορφώνουν το λιανεμπόριο

All Content

FORECOMM_s: Αυξάνονται τα marketing budgets, υποχωρεί η αισιοδοξία των agencies

All Content

Interamerican: Νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Μπαρτζώκας: «Είμαι λίγο παραδοσιακός, οπότε για μένα η πιο ωραία φανέλα είναι πάντα η ερυθρόλευκη»

All Content

Παναθηναϊκός: "Τρόλαρε" την κάμερα ο Λεσόρ (video)

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Η IREON INVESTMENTS αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο της ENACT

All Content - BusinessNews.gr

Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες – Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια

All Content - BusinessNews.gr

Η Waterdrop στην ελληνική αγορά – Το πλάνο για το πρώτο κατάστημα και το δίκτυο πωλήσεων

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

GivingTuesday και Τράπεζα Τροφίμων: Μια συλλογική απάντηση στην επισιτιστική ανασφάλεια

CSRΝews.gr

Deloitte: Μόλις το 31% των ελληνικών επιχειρήσεων έχει ενσωματώσει πλήρως τη βιωσιμότητα στη στρατηγική του

CSRΝews.gr

ΕΟΤ: Προβολή του βιώσιμου ελληνικού τουρισμού σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ακριβότερες οι τιμές έως 18,5% στο τραπέζι των Χριστουγέννων
Ακριβότερες οι τιμές έως 18,5% στο τραπέζι των Χριστουγέννων 22/12/2021 - 10:04
ΕΦΚΑ: Με αγωγή ζητά να αναγνωριστούν παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν οι εργαζόμενοι 22/12/2021 - 11:14
ΕΦΚΑ: Με αγωγή ζητά να αναγνωριστούν παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν οι εργαζόμενοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΣΕΛΠΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με το λιανεμπόριο του Αζερμπαϊτζάν
    20/10/2026 - 20:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με οριακές απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    20/10/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΓΣΕΒΕΕ: Μόλις το 3%-5% των μικρών επιχειρήσεων λαμβάνει τραπεζική χρηματοδότηση
    20/10/2026 - 20:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπαστεργίου: Δωρεάν πρόσβαση στον «Δαίδαλο» για έρευνα και καινοτομία
    20/10/2026 - 19:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΠΕΞ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Παράνομο και ανυπόστατο» – Ενημερώθηκαν σύμμαχοι και εταίροι
    20/10/2026 - 19:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • BriQ Properties: Αύξηση 17,8% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο – Στα 21 εκατ. ευρώ ο στόχος για τα μισθώματα
    20/10/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Circana: Ακρίβεια, ιδιωτική ετικέτα και online αγορές αναδιαμορφώνουν το λιανεμπόριο
    20/10/2026 - 18:40 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Fourlis: Ο οδικός χάρτης έως το 2029 - Στόχος πωλήσεων έως 800 εκατ. ευρώ και EBIT έως 45 εκατ.
    20/10/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπογειοποίηση Ποσειδώνος: Τι αλλάζει στην κυκλοφορία και την πρόσβαση στις παραλίες
    20/10/2026 - 17:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνάντηση Πιερρακάκη με την Πρέσβη του Ισραήλ: «Η Ελλάδα σήμερα είναι μια χώρα ευκαιριών»
    20/10/2026 - 17:49 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ιταλία: Φόβοι για νέα επεισόδια στο Μιλάνο, μπλόκα φορτηγών στον Νότο
    19/10/2026 - 21:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΕΦΙΜ: Στην 23η θέση η Ελλάδα στη φορολογική ανταγωνιστικότητα – Βαρίδι ο ΦΠΑ και οι φόροι στην ιδιοκτησία
    20/10/2026 - 07:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΦ: Στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης οι επενδύσεις και η αντιμετώπιση του clawback
    19/10/2026 - 21:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Waterdrop στην ελληνική αγορά – Το πλάνο για το πρώτο κατάστημα και το δίκτυο πωλήσεων
    20/10/2026 - 08:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • To Halcyon Equity Partners επενδύει στη Ροδούλα – Νέο εργοστάσιο 32.000 τ.μ. στις Αχαρνές
    20/10/2026 - 09:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σαντορίνη BC: Κραυγή απόγνωσης για την αποχώρηση ομάδων από το πρωτάθλημα Γυναικών

20/10/2026 - 17:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αναγέννηση: Στο ανανεωμένο κλειστό του Αρκαλοχωρίου την Τετάρτη με Πανιώνιο (pics)

20/10/2026 - 17:25
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η SEPHORA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2026

20/10/2026 - 16:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το πρώτο «Let’s Meet» party της σεζόν έρχεται με Halloween vibes από τον easy 97.2

20/10/2026 - 13:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GivingTuesday και Τράπεζα Τροφίμων: Μια συλλογική απάντηση στην επισιτιστική ανασφάλεια

20/10/2026 - 13:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Deloitte: Μόλις το 31% των ελληνικών επιχειρήσεων έχει ενσωματώσει πλήρως τη βιωσιμότητα στη στρατηγική του

20/10/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τη νέα συλλογή καπέλων NEW ERA

20/10/2026 - 12:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo