Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μόλις 1,8 εκατ. οι ξένοι τουρίστες του Αυγούστου
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
22/10/2020 · 14:43

Μόλις 1,8 εκατ. οι ξένοι τουρίστες του Αυγούστου

Βουτιά 73,3% στην ταξιδιωτική κίνηση τον Αύγουστο λόγω της πανδημίας αλλά και αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι. Από ποιες χώρες ήλθαν οι τουρίστες. Τα στοιχεία της ΤτΕ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Αύγουστο του 2020 εμφάνισε πλεόνασμα 1.319 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 3.873 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Ειδικότερα, μείωση κατά 66,5% κατέγραψαν τον Αύγουστο του 2020 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.373 εκατ. ευρώ, έναντι 4.104 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019, ενώ μείωση κατά 76,6% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Αύγουστος 2020: 54 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2019: 232 εκατ. ευρώ).

Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 73,3%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι αυξήθηκε κατά 27,6%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 94,2% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 81,7% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020 , το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 2.092 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 11.422 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Μείωση κατά 10.537 εκατ. ευρώ (-79,7%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.684 εκατ. ευρώ, ενώ πτώση κατά 1.206 εκατ. ευρώ (-67,1%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 592 εκατ. ευρώ. Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 5,7%, καθώς και της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 78,0%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 16,9% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 45,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Τον Αύγουστο του 2020, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 66,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 58,4% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 979 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκαν κατά 76,5% (Αύγουστος 2020: 394 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2019: 1.675 εκατ. ευρώ).

Η πτώση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της μείωσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 54,3% (Αύγουστος 2020: 827 εκατ. ευρώ, Αύγουστος 2019: 1.812 εκατ. ευρώ), όπως επίσης και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 71,9%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 152 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 46,7% και διαμορφώθηκαν στα 308 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 37,4% και διαμορφώθηκαν στα 170 εκατ. ευρώ.

Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, μείωση κατά 48,4% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 320 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 97,0% και διαμορφώθηκαν στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 99,9% και διαμορφώθηκαν στα 0,1 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 79,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019 και διαμορφώθηκαν στα 2.684 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην πτώση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 75,5%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.749 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 83,8%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 932 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 1.410 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 75,1%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν πτώση κατά 77,2% και διαμορφώθηκαν στα 339 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 73,9% και διαμορφώθηκαν στα 530 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 71,9% και διαμορφώθηκαν στα 233 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, πτώση κατά 77,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 427 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 91,5% και διαμορφώθηκαν στα 69 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 96,4% και διαμορφώθηκαν στα 11 εκατ. ευρώ.

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Αύγουστο του 2020 διαμορφώθηκε στις 1.807 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 73,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 58,9%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 96,3%. Η μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 68,4% και της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 81,7%.

Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 1.087 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 53,0%, ενώ πτώση κατά 86,6% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ (Αύγουστος 2020: 263 χιλ., Αύγουστος 2019: 1.954 χιλ.).

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 42,4% και διαμορφώθηκε στις 414 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 45,4% και διαμορφώθηκε στις 184 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 52,8% και διαμορφώθηκε στις 349 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ παρουσίασε πτώση κατά 97,7% και διαμορφώθηκε στις 4 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 99,9% και διαμορφώθηκε στις 0,2 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 78,0% και διαμορφώθηκε στις 4.813 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 21.842 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 77,0%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 79,9%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε στις 3.142 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας πτώση κατά 75,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκε κατά 81,3% και διαμορφώθηκε στις 1.671 χιλ. ταξιδιώτες.

Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 74,1%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 78,0%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε πτώση κατά 72,7% και διαμορφώθηκε στις 726 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 76,4% και διαμορφώθηκε στις 272 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 78,8% και διαμορφώθηκε στις 528 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 88,2% και διαμορφώθηκε στις 93 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 94,3% και διαμορφώθηκε στις 22 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Ένας χρόνος από το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ (video)

All Content

Στο φινάλε η Δόξα Λευκάδας 61-58 τον Πανιώνιο

All Content - BusinessNews.gr

Aegean: Κύκλος εργασιών στα 816,6 εκατ ευρώ το πρώτο εξάμηνο, αύξηση 3% στην επιβατική κίνηση

All Content - BusinessNews.gr

Samsung Electronics Ελλάς: Αύξηση κερδών +34,8% πάρα την μικρή κάμψη τζίρου

All Content - BusinessNews.gr

Amplus: Καθαρά κέρδη 1,45 εκατ. ευρώ για το 2025 - Μείωση 11,98% στον κύκλο εργασιών

All Content

UM Greece: Ενίσχυση της διοικητικής ομάδας με δύο στρατηγικές τοποθετήσεις

All Content

Σε NEXT COM - WPP Media το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

All Content

Τρινκιέρι: «Ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν - Χτίζουμε δεσμούς»

All Content

Novasports: Η μπασκετική πανδαισία αρχίζει με το τζάμπολ στο 1ο EuroLeague Super Cup

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Πορτοκαλίδης, Πρόεδρος & CEO, Ιoniki (Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε.): Από την παράδοση, στο μέλλον της ζύμης

All Content - BusinessNews.gr

Ακρίβεια τροφίμων στην Ευρώπη: Στο +35% η Ελλάδα σε έξι χρόνια – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη μεταβολή

All Content - BusinessNews.gr

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της «Ελληνικό Μετρό» Χρήστος Καραδήμας

FleetNews

Range Rover Electric: Αυτές είναι οι τιμές του στην Ελλάδα

FleetNews

To Geely EX5 κατακτά το ελληνικό κοινό

CSRΝews.gr

Επέκταση της LPR στην Ελλάδα: Νέες λύσεις κυκλικής διαχείρισης παλετών

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε το νέο 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

CSRΝews.gr

Νερό Βίκος και ΠΑΕ Ατρόμητος ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τρίτη χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση ΕΣΠ με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ Β. Κορκίδη
Συνάντηση ΕΣΠ με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ Β. Κορκίδη 22/10/2020 - 14:41
Έρευνα διαΝΕΟσις: Βουτιά 20 μονάδων στον δείκτη εμπιστοσύνης στους επιστήμονες 22/10/2020 - 15:00
Έρευνα διαΝΕΟσις: Βουτιά 20 μονάδων στον δείκτη εμπιστοσύνης στους επιστήμονες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Aktor: Εναρξη προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών - Εύρος τιμών από 0,30 έως 15 ευρώ
    14/09/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    14/09/2026 - 20:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Θεσμική ανθεκτικότητα, τεχνολογία και εμπιστοσύνη στη σύγχρονη φορολογική διοίκηση
    14/09/2026 - 19:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαρκόπουλος: Σύντομα η εξειδίκευση των περιορισμών του καθεστώτος Natura στις οικιστικές και λιμενικές ζώνες
    14/09/2026 - 19:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραμπ μιλά για μια «αρρωστημένη συνωμοσία» κατά της Τεχνητής Νοημοσύνης και των κέντρων δεδομένων
    14/09/2026 - 18:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν οι οικογένειες Βλάχου - Πλακιά
    14/09/2026 - 18:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φωτιά σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο – Οι ανατιμήσεις «χτυπούν» ήδη τις ελληνικές αντλίες
    14/09/2026 - 18:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιέσεις στο Χρηματιστήριο – Κάτω από τις 2.700 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
    14/09/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μ. Βορίδης: Ανάγκη για εξορθολογισμό της επιδοματικής πολιτικής
    14/09/2026 - 17:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Aegean: Κύκλος εργασιών στα 816,6 εκατ ευρώ το πρώτο εξάμηνο, αύξηση 3% στην επιβατική κίνηση
    14/09/2026 - 17:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΔΜΗΕ: Επενδύσεις 9 δισ. ευρώ έως το 2036 – Στο πρόγραμμα για πρώτη φορά η διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
    14/09/2026 - 08:12 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Συνεχίζεται η άνοδος των τιμών του πετρελαίου – Πάνω από τα 107 δολάρια το Brent
    14/09/2026 - 09:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • METLEN: «Κλείδωσε» συμφωνία με την PETRONAS για προμήθεια LNG από το 2027
    14/09/2026 - 10:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Νέο φορολογικό «σαφάρι» στα Airbnb – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ τα εισοδήματα του 2025
    14/09/2026 - 07:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της «Ελληνικό Μετρό» Χρήστος Καραδήμας
    14/09/2026 - 10:45 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague για Ομπράντοβιτς: «To αφεντικό»

14/09/2026 - 17:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κλίπερς: Η συγγνώμη του Μπάλμερ και το νέο «εμπόδιο» στο trade του Λέοναρντ

14/09/2026 - 17:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Superbet Μεγάλος Χορηγός του 14ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

14/09/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Χριστίνα Κουτρομάνου στη VALUECOM

14/09/2026 - 14:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Επέκταση της LPR στην Ελλάδα: Νέες λύσεις κυκλικής διαχείρισης παλετών

14/09/2026 - 13:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε το νέο 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

14/09/2026 - 11:45
FleetNews
fleetnews.gr

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

14/09/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

14/09/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo