Κυριακή, 14 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αμερικανοί και Βρετανοί στήριξαν τον τουρισμό το α' 4μηνο
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
21/06/2019 · 03:00

Αμερικανοί και Βρετανοί στήριξαν τον τουρισμό το α' 4μηνο

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί τουρίστες είναι οι εθνικότητες που συνέβαλαν καθοριστικά στην αύξηση των τουριστικών εισπράξεων κατά 22,8% το πρώτο τετράμηνο του έτους. σύμφωνα με τα στοιχεία του Ταξιδιωτικού Ισοζυγίου της Τράπεζας της Ελλάδος.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί τουρίστες είναι οι εθνικότητες που συνέβαλαν καθοριστικά στην αύξηση των τουριστικών εισπράξεων κατά 22,8% το πρώτο τετράμηνο του έτους. σύμφωνα με τα στοιχεία του Ταξιδιωτικού Ισοζυγίου της Τράπεζας της Ελλάδος. Οι ίδιες εθνικότητες κατέγραψαν σημαντική αύξηση και στις αφίξεις, περιορίζοντας τις απώλειες των συνολικών αφίξεων στο 0,5% στο 4μηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2019.

Αντίθετα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 15,6%,ενώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 13,3%. Αύξηση παρουσιάζεται και από τη Ρωσία, ωστόσο, οι αριθμοί είναι χαμηλοί.

Αναλυτικά το Ταξιδιωτικό ισοζύγιο του 4μήνου και του Απριλίου 2019

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Απρίλιο του 2019 εμφάνισε πλεόνασμα 200 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 209 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Ειδικότερα, αύξηση κατά 6,9% κατέγραψαν τον Απρίλιο του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 537 εκατ. ευρώ, έναντι 503 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018, ενώ αύξηση κατά 14,6% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Απρίλιος 2019: 337 εκατ. ευρώ, Απρίλιος 2018: 294 εκατ. ευρώ). Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 20,2%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 11,3%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 11,6% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 31,2% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2019, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 412 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 336 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 241 εκατ. ευρώ ή 22,8%, οι οποίες μόνο εν μέρει αντισταθμίστηκαν από την αύξηση των ταξιδιωτικών πληρωμών κατά 164 εκατ. ευρώ ή 22,8%. Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται κυρίως στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 22,6%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση παρουσίασε μικρή μόνο αύξηση κατά 0,5%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 5,3% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 18,9% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Τον Απρίλιο του 2019, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 6,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 5,4% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 296 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκαν κατά 30,4% (Απρίλιος 2019: 209 εκατ. ευρώ, Απρίλιος 2018: 160 εκατ. ευρώ). Η μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 ήταν αποτέλεσμα της μείωσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 21,1% (Απρίλιος 2019: 74 εκατ. ευρώ, Απρίλιος 2018: 94 εκατ. ευρώ), καθώς οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 1,3% και διαμορφώθηκαν στα 222 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 34,5% και διαμορφώθηκαν στα 55 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 21,2% και διαμορφώθηκαν στα 41 εκατ. ευρώ. Μικρή μείωση κατά 0,8% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 40 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 3,4% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 36 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 46,7% και διαμορφώθηκαν στα 4 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2019, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 22,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018 και διαμορφώθηκαν στα 1.297 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση κατά 8,5% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 694 εκατ. ευρώ, και στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28 κατά 48,1%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 566 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 5,9% και διαμορφώθηκαν στα 462 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ παρουσίασαν άνοδο κατά 14,1% και διαμορφώθηκαν στα 232 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 13,3% και διαμορφώθηκαν στα 140 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 2,0% και διαμορφώθηκαν στα 68 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 39,9% και διαμορφώθηκαν στα 115 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, άνοδο κατά 60,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 112 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Ρωσία σημείωσαν αύξηση κατά 16,7% και διαμορφώθηκαν στα 19 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση(1)

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Απρίλιο του 2019 διαμορφώθηκε στις 982 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 11,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 1,1%, ενώ και αυτή μέσω οδικών σταθμών μειώθηκε κατά 30,4%. Η μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της μείωσης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-28 κατά 17,4%, καθώς η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκε κατά 0,6%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 389 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,4%, ενώ μείωση κατά 38,4% εμφάνισε η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ (Απρίλιος 2019: 212 χιλ., Απρίλιος 2018: 345 χιλ.).

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 24,0% και διαμορφώθηκε στις 107 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 7,3% και διαμορφώθηκε στις 66 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 22,1% και διαμορφώθηκε στις 64 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, οριακά αυξημένη κατά 0,5% ήταν η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ, η οποία διαμορφώθηκε στις 51 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 15,1% και διαμορφώθηκε στις 12 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2019, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 0,5% και διαμορφώθηκε στις 2.918 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 2.903 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 10,8%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών μειώθηκε κατά 13,4%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 1.674 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 7,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 εμφάνισε αύξηση κατά 12,7% και διαμορφώθηκε στις 1.244 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 0,4%, ενώ αυτή από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ παρουσίασε πτώση κατά 13,6%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 15,6% και διαμορφώθηκε στις 285 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 21,0% και διαμορφώθηκε στις 121 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης αυξήθηκε κατά 13,2% και διαμορφώθηκε στις 207 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 27,9% και διαμορφώθηκε στις 155 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Ρωσία αυξήθηκε κατά 40,6% και διαμορφώθηκε στις 42 χιλ. ταξιδιώτες.

(1)Επισημαίνεται ότι η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση δεν περιλαμβάνει μεγέθη από κρουαζιέρες, πέραν των όσων καταγράφονται από την Έρευνα Συνόρων.

  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: «Κιτρινόμαυρο ποτάμι. Η εποχή του Βασίλη Σπανούλη μόλις ξεκίνησε» (pics)

All Content

Σπανούλης: «Αυτή η υποδοχή είναι η αρχή του οράματος του Άρη»

All Content - BusinessNews.gr

Η γέφυρα χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας - Οι δεξιότητες που ζητά η νέα αγορά και οι ευκαιρίες

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"

All Content - BusinessNews.gr

Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του ν/σ

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, χαμός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (gallery)

All Content

Εθνική Γυναικών: Νίκησε με 79-78 τη Βουλγαρία και κατέκτησε το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης για κύκλωμα στις πολεοδομίες: Δεν υπάρχουν άβατα, η διαφθορά κερδίζεται με σχέδιο

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Προς ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων από τις εισηγμένες - Τα ελληνικά assets και οι ξένοι επενδυτές

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι έως τις 15 Ιουλίου

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έκπτωση σε εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Έκπτωση σε εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών 21/06/2019 - 03:00
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία 21/06/2019 - 03:00
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    14/06/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του ν/σ
    14/06/2026 - 18:15 MEDIA
  • Χατζηδάκης: Στη ΔΕΘ οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα - Εκλογές το 2027
    14/06/2026 - 17:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέα Δημοκρατία: Νέα Εκτελεστική Γραμματεία και αλλαγές στη δομή της - Ποιοι συμμετέχουν
    14/06/2026 - 16:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Forbes Global Properties 2026: Η Ελλάδα κερδίζει την εμπιστοσύνη του διεθνούς επενδυτικού χάρτη
    14/06/2026 - 15:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η εβδομάδα της Ανατολικής Μεσογείου στις ΗΠΑ και η νέα ενεργειακή γεωμετρία
    14/06/2026 - 14:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η γέφυρα χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας - Οι δεξιότητες που ζητά η νέα αγορά και οι ευκαιρίες
    14/06/2026 - 14:04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
    14/06/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πανελλαδικές: Συνέχεια με Ειδικά Μαθήματα - Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες
    14/06/2026 - 12:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"
    14/06/2026 - 11:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι έως τις 15 Ιουλίου
    14/06/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Προς ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων από τις εισηγμένες - Τα ελληνικά assets και οι ξένοι επενδυτές
    14/06/2026 - 10:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"
    14/06/2026 - 11:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης για κύκλωμα στις πολεοδομίες: Δεν υπάρχουν άβατα, η διαφθορά κερδίζεται με σχέδιο
    14/06/2026 - 10:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
    14/06/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: «Κιτρινόμαυρο ποτάμι. Η εποχή του Βασίλη Σπανούλη μόλις ξεκίνησε» (pics)

14/06/2026 - 19:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Καμπούρης: «Είμαι πολύ περήφανος για τα κορίτσια» - Τι είπε η Μποσγανά

14/06/2026 - 18:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo