Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
29/01/2019 · 02:00

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών

Μπλόκα σε όλη σχεδόν τη χώρα έχουν στήσει από χθες Δευτέρα (28/1) οι αγρότες, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ζητώντας από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει μια σειρά από αιτήματα, που αφορούν κυρίως το κόστος παραγωγής, την τιμή του πετρελαίου, τις τιμές των προϊόντων τους, καθώς επίσης ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα.

Μπλόκα σε όλη σχεδόν τη χώρα έχουν στήσει από χθες Δευτέρα (28/1) οι αγρότες, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ζητώντας από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει μια σειρά από αιτήματα, που αφορούν κυρίως το κόστος παραγωγής, την τιμή του πετρελαίου, τις τιμές των προϊόντων τους, καθώς επίσης ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα.

Στον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας έχει στηθεί ένα από τα μεγαλύτερα μπλόκα καθώς εκεί έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους αγρότες από ολόκληρη τη Θεσσαλία, οι οποίοι έχουν κόψει στα δύο την εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δυο ρεύματα.

Τη Δευτέρα οι διοργανωτές υπολόγιζαν ότι έχουν συγκεντρωθεί γύρω στα 500 τρακτέρ από τη Λάρισα, τον Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, ενώ για σήμερα αναμένουν νέα προσέλευση παραγωγών με τα τρακτέρ τους.

Μακεδονία

Στη Βέροια, στον Κόμβο της Κουλούρας συγκεντρώθηκαν αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα μετά από κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας.

Στο στήσιμο μπλόκου στη διασταύρωση της Νάουσας προχώρησαν μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, παρατάσσοντας τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας».

Στη Φλώρινα, μπλόκο στον Κόμβο του Αντιγόνου στο Αμύνταιο έστησαν οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου Φλώρινας.

Στις Σέρρες οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στη στροφή Σιδηροκάστρου και Σερρών. Ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να προχωρήσουν στον Προμαχώνα. Οι αγρότες προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη στην ΕΟ Σερρών Θεσσαλονίκης.

Στην Πέλλα, ο αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «Η Ενότητα» έστησε μπλόκο στη διασταύρωση Γυψοχωρίου, το οποίο ενισχύεται συνεχώς με νέες δυνάμεις.

Στη Στερεά Ελλάδα, στον νομό Φθιώτιδας, στο στήσιμο μπλόκου στη διασταύρωση της Γλύφας στον κόμβο της Πελασγίας προχώρησαν μικρομεσαίοι αγρότες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού.

Πελοπόννησος

Στην Αργολίδα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα με βασικά αιτήματα τη μείωση του κόστους παραγωγής και την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος.

Στο σταθμό της Μεσσήνης, αγρότες και κτηνοτρόφοι ανταποκρινόμενοι στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης, συγκεντρώθηκαν από την Κυριακής παρατάσσοντας τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Στη Δυτική Αχαΐα αγρότες και κτηνοτρόφοι έστησαν μπλόκο στο Σταυροδρόμι, ενώ μπλόκο έχει στηθεί και στη Μαγνησία στον κόμβο Αερινού.

Στο Αίγιο, συγκέντρωση στα Βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, πραγματοποίησαν μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι με αγροτικά μηχανήματα ανταποκρινόμενοι στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας».

Κρήτη

Στο Ηράκλειο στήθηκε μπλόκο στον Κόμβο Πραιτωρίων. Στο Ρέθυμνο μπλόκο στήθηκε στις Μάντρες Αμαρίου, ενώ στο Μετόχι Ανωγείων έγινε δυναμική κινητοποίηση όπου συμμετείχαν κυρίως νέοι αγροτοκτηνοτρόφοι με αγροτικά μηχανήματα και έκλεισαν για λίγη ώρα την είσοδο των Ανωγείων.

Στα Χανιά στήθηκε μπλόκο στο ύψος του Κόμβου Μεγάλων Χωραφιών, αμέσως μετά το μαζικό, μαχητικό παγχανιώτικο συλλαλητήριο που προηγήθηκε στη Δημοτική Αγορά Χανίων.

Στην Ηλεία, δυναμικό μπλόκο έστησαν μικρομεσαίοι αγρότες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου έξω από τον Πύργο ενώ το μεσημέρι προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο του ενός ρεύματος από Πάτρα προς αρχαία Ολυμπία.

Τα αιτήματα των παραγωγών

1) Κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα για επιβίωση και συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας.

2) Το κράτος να εγγυηθεί την άμεση πληρωμή όλων των χρωστούμενων προϊόντων από εμπόρους, εξαγωγείς και βιομήχανους, καθώς και την παροχή από τις τράπεζες άτοκων καλλιεργητικών δανείων σε νέους αγρότες, μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.

3) Αφορολόγητο πετρέλαιο και άμεση μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50% στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.

4) Κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.

5) Κάλυψη του χαμένου εισοδήματος των παραγωγών από την αδικαιολόγητη μείωση των τιμών σε μια σειρά προϊόντα και την απώλεια παραγωγής που δεν έγινε με δική τους ευθύνη και δεν αποζημιώνεται. (βαμβάκι, γάλα, όσπρια, ροδάκινα, κ.α ).

6) Αναπλήρωση του πραγματικού εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών εξαιτίας της ζημιάς από τον δάκο. Να γίνεται η αντιμετώπιση του δάκου με ευθύνη των κρατικών υπηρεσιών και να καταργηθεί το χαράτσι του 2% που επιβαρύνονται οι παραγωγοί για την δακοκτονία.

7) Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Να μην ισχύσει η μείωση του αφορολόγητου κατά 3000Euro από 1/1/2020. Αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο με 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Προοδευτική φορολόγηση στο επιπλέον εισόδημα για τους μεγαλοαγρότες και τους επιχειρηματίες στο 45%. Κατάργηση των λογιστικών βιβλίων σε φτωχούς αγρότες με τζίρο έως 40.000 ευρώ.

3) ΕΛΓΑ κρατικός φορέας που θα καλύπτει και θα αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς απ’ όλες τις αιτίες καταστροφής σε φυτική, ζωική παραγωγή και πάγιο κεφάλαιο χωρίς καθυστερήσεις. Αποζημίωση για τις μεγάλες ζημιές από τις φετινές βροχοπτώσεις σε όλα τα προϊόντα. Να μην πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές οι παραγωγοί ώσπου να αποζημιωθούν, να παγώσουν τα δάνεια, τόκοι υπερημερίας κλπ.

8) Μείωση των ορίων συνταξιοδότησης στα 60 για τους αγρότες και στα 55 για τις αγρότισσες. Να σφραγιστούν όλα τα βιβλιάρια υγείας του ΟΓΑ χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

9) Κατάργηση όλων των άμεσων και έμμεσων περιορισμών της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής που επιβάλλει η ΚΑΠ της ΕΕ, να μην ισχύσουν οι περικοπές στις επιδοτήσεις – ενισχύσεις, σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή, το ζωικό κεφάλαιο.

10) Να μην έχουν καμιά επίπτωση οι αγρότες και κτηνοτρόφοι από την διαδικασία ανάρτησης των δασικών χαρτών. Να λυθούν τα ζητήματα με ευθύνη των κρατικών υπηρεσιών και χωρίς καμία επιβάρυνση στους δικαιούχους. Να δοθεί η αναγκαία χρονική παράταση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

11) Καμιά κατάσχεση και πλειστηριασμός πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού, από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο», συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Διαγραφή των τόκων και κούρεμα του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ των φτωχών αγροτοκτηνοτρόφων.

12) Κατάργηση των χαρατσιών του ΕΝΦΙΑ, γεωτρήσεων, ΟΣΔΕ (επιστροφή όλων όσων κρατήθηκαν μέχρι τώρα), πιστοποίησης ψεκαστικών κ.ά., του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια, ζωοτροφές, στα τρόφιμα, είδη λαϊκής κατανάλωσης και υπηρεσίες.

13) Να εξοφληθούν άμεσα όλα τα χρωστούμενα σε αγρότες, καθώς και οι δικαιούχοι εξισωτικών αποζημιώσεων, επιστροφής φόρου καυσίμων, νιτρορύπανσης, βιολογικών καλλιεργειών κ.α.

14) Ενίσχυση της κτηνοτροφίας και εξασφάλιση των αναγκαίων βοσκήσιμων εκτάσεων. Δωρεάν κρατική σήμανση ζώων και η νομιμοποίηση των σταβλικών εγκαταστάσεων, υποδομές για την αντιμετώπιση ζωονόσων και πρόσληψη γεωτεχνικών.

15) Να γίνουν τα απαραίτητα έργα υποδομής για εξασφάλιση επαρκούς άρδευσης, αντιπλημμυρικά έργα. Να μην ιδιωτικοποιηθεί η διαχείριση των νερών όπως προβλέπει η οδηγία 60/2000 της ΕΕ.

16) Να παραμείνει ως έχει το καθεστώς των διημέρων στα τσίπουρα.

17) Να αυξηθεί το ακατάσχετο των αγροτοκτηνοτρόφων στο ύψος των 12000 ευρώ προσαυξημένο με 3000 ευρώ για κάθε παιδί».

Πηγή: tovima.gr

  • ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΑΓΡΟΤΕΣ
  • ·
  • ΤΡΑΚΤΕΡ
  • ·
  • ΜΠΛΟΚΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Με το ίδιο φορμάτ και η σεζόν 2026-27 - Η ανακοίνωση και οι αλλαγές

All Content

Σάκοτα: «Οι παίκτες κατάλαβαν ότι πρέπει να παίζουν γι’ αυτόν τον τεράστιο κόσμο μας»

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Στο 1,8% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας - «Τσιμπάει» ο πληθωρισμός στο 3,5% το 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη υποβολή στις 16 Απριλίου για 1,5 εκατ. δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξουν οι φορολογούμενοι

All Content - BusinessNews.gr

ΕΒΕΠ: Στο 1,5 δισ. ευρώ ο πασχαλινός τζίρος - Συγκρατημένοι στις αγορές τους 8 στους 10 καταναλωτές

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Μπούτσκος: «Να εδραιώσουμε το μομέντουμ που έχουμε χτίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη»

All Content

Άρης: Με Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ένατη σερί νίκη

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Μασούτης (Διαμαντής Μασουτης Α.Ε.): Το οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση αναδιάρθρωσης

All Content - BusinessNews.gr

HSBC: Ξανά στο «ραντάρ» οι ελληνικές τράπεζες - Ευκαιρία επανατοποθέτησης

All Content - BusinessNews.gr

Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει στοχευμένα μέτρα για την ενεργειακή κρίση στις στις 22 Απριλίου

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Προσφορά περισσότερων από 2.000 «Γευμάτων Αγάπης» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Πάσχα

CSRΝews.gr

Το Πόρτο Καρράς στήριξε περισσότερες από 80 άπορες οικογένειες το Πάσχα

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κουμουτσάκος: "Η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο της πόλωσης και του διχασμού"
Κουμουτσάκος: "Η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο της πόλωσης και του διχασμού" 29/01/2019 - 02:00
Έκτακτες κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις- Τι αποφάσισε το ΣΑΓΕ 29/01/2019 - 02:00
Έκτακτες κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις- Τι αποφάσισε το ΣΑΓΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Η Disney περικόπτει 1.000 θέσεις εργασίας
    14/04/2026 - 22:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eurobank- Έκδοση ομολογιών υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας ύψους 400 εκατ.ευρώ
    14/04/2026 - 21:18 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Πιερρακάκης από Ουάσινγκτον: Δίνεται έμφαση σε στοχευμένα μέτρα στήριξης -Κρίσιμος παράγοντας η διάρκεια της κρίσης
    14/04/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Τρίτης
    14/04/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθενείας και ασφαλιστικής ικανότητας
    14/04/2026 - 19:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με το Ιράν εντός των επόμενων δύο ημερών
    14/04/2026 - 19:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πτωτική πορεία των τιμών πετρελαίου εν μέσω ελπίδων για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
    14/04/2026 - 19:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία–Ουκρανία: Νέα στρατηγική συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα - Στο επίκεντρο τα drones
    14/04/2026 - 18:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο πλανήτης αναμένεται να καταναλώσει λιγότερο πετρέλαιο το 2026 - Για πρώτη φορά από την περίοδο της Covid
    14/04/2026 - 18:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BBC: Η Ελλάδα στρατολογεί μασκοφόρους μετανάστες για επαναπροωθήσεις – Η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
    14/04/2026 - 17:57 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Αυτόματη υποβολή στις 16 Απριλίου για 1,5 εκατ. δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξουν οι φορολογούμενοι
    14/04/2026 - 08:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιάννης Μασούτης (Διαμαντής Μασουτης Α.Ε.): Το οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση αναδιάρθρωσης
    14/04/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αιτήσεις από 1η Μαΐου για τα 300.000 vouchers της ΔΥΠΑ
    14/04/2026 - 13:45 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Η οικογένεια της OK! Anytime Markets αποχαιρετά τον Ιωάννη Ξυνό
    14/04/2026 - 10:48 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΕΒΕΠ: Στο 1,5 δισ. ευρώ ο πασχαλινός τζίρος - Συγκρατημένοι στις αγορές τους 8 στους 10 καταναλωτές
    14/04/2026 - 09:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Με το ίδιο φορμάτ και η σεζόν 2026-27 - Η ανακοίνωση και οι αλλαγές

14/04/2026 - 20:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Ζαλγκίρις 101-84 τη Γιονάβα πριν από τον «τελικό» με την Παρί

14/04/2026 - 19:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Robin Hood: Σε πρώτη προβολή αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ - Πρεμιέρα Τετάρτη 15 Απριλίου

14/04/2026 - 12:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς: Προσφορά περισσότερων από 2.000 «Γευμάτων Αγάπης» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Πάσχα

14/04/2026 - 10:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Πόρτο Καρράς στήριξε περισσότερες από 80 άπορες οικογένειες το Πάσχα

14/04/2026 - 08:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δράση και αδρεναλίνη με «She Rides Shotgun» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

14/04/2026 - 07:35
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo