Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παυλόπουλος: "Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
04/07/2018 · 03:00

Παυλόπουλος: "Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι όλες oι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες, ανεξάρτητα από τις επιμέρους τους διαφορές
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι όλες oι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες, ανεξάρτητα από τις επιμέρους τους διαφορές.

Ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε πως οι Έλληνες ό,τι σημαντικό πέτυχαν στον κόσμο και σε αυτήν την πορεία, το πέτυχαν ενωμένοι και πρόσθεσε ότι το κόστος του διχασμού στοίχισε ακόμη και κομμάτια του εθνικού κορμού. Τόνισε, δε, πως οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος.

Επιπλέον, κάλεσε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης να στηρίξουν την Ελλάδα στην υπεράσπιση των εθνικών της θεμάτων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου και αναφέρθηκε στις ελληνικές θέσεις αναφορικά με Μακεδονικό, το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σχετικά με την πΓΔΜ σημείωσε ότι για να μπορέσει να υπάρξει οποιαδήποτε προοπτική της σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, θα πρέπει να κάνει προηγουμένως τις απαραίτητες αλλαγές στην έννομη τάξη της, αρχής γενομένης από το ίδιο της το Σύνταγμα. Ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε ότι η Ελλάδα επιδιώκει σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την πΓΔΜ και πρόσθεσε: "Εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι ευνοούμε την προοπτική της προς το ΝΑΤΟ και προς την ΕΕ". Ωστόσο, υπογράμμισε ότι υπάρχει μια σημαντική προϋπόθεση: Η επίλυση του ζητήματος του ονόματος, σύμφωνα με την ιστορία, το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Όπως παρατήρησε, για να γίνει αυτό, πρέπει η γειτονική χώρα να φέρει τις αναγκαίες αλλαγές στην έννομη τάξη της και πρωτίστως στο Σύνταγμά της. Γιατί το Σύνταγμά της, ως έχει σήμερα, δεν ανταποκρίνεται -σε καμία περίπτωση- σ΄αυτές τις προϋποθέσεις.

Ο ΠτΔ τόνισε: "Περιμένουμε την εκπλήρωση αυτής της υποχρέωσης". Πρόσθεσε ότι μόνο μετά το πέρας όλης αυτής της διαδικασίας και αφού διαπιστωθεί ότι αυτή η αναθεώρηση εμπεριέχει όλες τις εγγυήσεις, τότε είναι δυνατόν να ανοίξει ο δρόμος της πΓΔΜ προς ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. "Τότε και μόνο τότε είναι δυνατόν να οριστικοποιηθεί και το περιεχόμενο της Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ και να έρθει προς κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων" σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος και υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ κατά τη Συμφωνία των Πρεσπών αποδέχθηκε μια ιστορική αλήθεια, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν λαό, ο οποίος είναι σλαβικός και η γλώσσα του είναι σλαβική. "Μέσα από αυτήν τη Συμφωνία προκύπτει ότι -όπως η ίδια η πΓΔΜ ομολογεί- η ιστορία και ο πολιτισμός της Μακεδονίας μας, της Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτής της Μακεδονίας, η οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της πάνω στην ιστορία και τον πολιτισμό της ανθρωπότητας, αυτή η κληρονομιά είναι ελληνική στο ακέραιο" είπε ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως το γειτονικό κράτος έχει έναν λαό ο οποίος είναι σλαβικός, μια γλώσσα που είναι σλαβική "και το ομολογούν και οι ίδιοι" και προέτρεψε (σσ. τους γείτονες) να αναζητήσουν σ ΄ αυτή τη σλαβική τους καταγωγή, τη σλαβική τους προέλευση, ό,τι σημαντικό οι Σλάβοι έχουν προσφέρει γενικότερα και ιδίως στην περιοχή, και όχι να αναζητούν ρίζες ή κληρονομιές που δεν τους ανήκουν. "Η επίλυση του ονόματος, επομένως, θα πρέπει να εμπεριέχει και όλες εκείνες τις εγγυήσεις, που δείχνουν ότι όλη αυτή η ιστορική αλήθεια αποτυπώνεται" υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.

Για το Κυπριακό, επανέλαβε ότι δεν είναι μόνον ελληνοκυπριακό, ή πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας. Είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα, είναι διεθνές πρόβλημα, είπε και επισήμανε την επιδίωξη της ελληνοκυπριακής πλευράς για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση. Κατέστησε, επίσης, σαφές ότι λύση του Κυπριακού μπορεί να υπάρξει μόνο με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, δοθέντος ότι η Κύπρος είναι πλήρες κράτος-μέλος της ΕΕ και του σκληρού πυρήνα της, της ευρωζώνης.

"Τούτο σημαίνει, με βάση μάλιστα το πρωτογενές Ευρωπαϊκό Δίκαιο, ότι δεν είναι νοητή λύση του Κυπριακού με στρατεύματα κατοχής και εγγυήσεις τρίτων. Τούτο είναι αδιανόητο με βάση το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και έχει καταστεί σαφές στην Τουρκία. Το τονίζω, όχι μόνο από την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πέραν δε τούτου, αν αποδεχόμασταν κάτι τέτοιο για την Κύπρο, φανταστείτε πόσο καταστροφικό προηγούμενο για την κυριαρχία των κρατών-μελών της ΕΕ, θα εδημιουργείτο" πρόσθεσε.

Όπως επισήμανε, αυτό είναι πλέον κοινός κανόνας στο πλαίσιο της ΕΕ και μια σημαντική επιτυχία σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση αυτού του μεγάλου θέματος. Και είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι αυτή, πλέον, είναι κοινή γραμμή όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων και στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υπογράμμισε ότι -όπως είχε την ευκαιρία να διευκρινίσει και στο συγχαρητήριο μήνυμα που έστειλε στον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, με την ευκαιρία της επανεκλογής του- "οι Έλληνες -το έχουμε αποδείξει και στην πράξη- επιδιώκουμε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την Τουρκία και του ευχήθηκα μια επιτυχημένη πορεία της δικής του Προεδρίας για το καλό και του τουρκικού λαού και της ειρήνης στην περιοχή, καθώς και πορεία της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ΠτΔ συνέχισε: "Όμως διευκρίνισα ότι η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η φιλία μας και η καλή γειτονία, εξαρτώνται από έναν θεμελιώδη παράγοντα: τον πλήρη σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και επίσης τον σεβασμό του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου. Κυρίως των συνθηκών, οι οποίες καθορίζουν τα σύνορα της Ελλάδας, που είναι και σύνορα της ΕΕ. Δηλαδή, της Συνθήκης της Λωζάννης και της Συνθήκης των Παρισίων, του 1947. Το επαναλαμβάνω: Όπως έχει αποδείξει η πράξη, οι συνθήκες αυτές είναι πλήρεις, δεν αναθεωρούνται, δεν επικαιροποιούνται, καθορίζουν τα σύνορα επακριβώς, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες".

Τέλος, επισήμανε: "Η Τουρκία οφείλει να εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο, να σεβασθεί το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, να σεβασθεί τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όταν τα σέβεται αυτά, εδώ είμαστε να υπάρχει φιλία, καλή γειτονία και ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Εμείς πιστεύουμε σε αυτή. Δεν ξέρω πόσο πιστεύει η ίδια η Τουρκία. Θέλω να μένω στη διευκρίνηση του κ. Ερντογάν, ότι πράγματι έχει αυτή τη φιλοδοξία η Τουρκία".

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι οι κανόνες που υπενθύμισε είναι κανόνες για όλους τους Ευρωπαίους, και αυτούς που αποτελούν μέλη της ΕΕ και αυτούς που φιλοδοξούν να γίνουν μέλη. Επομένως, εδώ εκπτώσεις δεν θα υπάρξουν και υπενθύμισε ότι "κάθε αμφισβήτηση των συνόρων και του εδάφους της Ελλάδας, είναι αμφισβήτηση των συνόρων και του εδάφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με όλες τις εντεύθεν συνέπειες".

  • ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • ·
  • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ·
  • ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Μπράουν! (video)

All Content

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Buzzer-beater Μπάρτλεϊ στη λήξη του ημιχρόνου! (video)

All Content - BusinessNews.gr

Black Friday και Cyber Monday 2026: Το στοίχημα για την τόνωση της κατανάλωσης

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος οι χώρες που αδειοδοτούν για τις εργασίες του καλωδίου

All Content - BusinessNews.gr

Ανεβάζουν ταχύτητα τα κεφαλαιοποιητικά ταμεία – Στα 3,2 δισ. ευρώ το ενεργητικό τους, άλμα 20% μέσα σε έναν χρόνο

All Content

DDB Athens: Ο Λάζαρος Νικηφορίδης αναλαμβάνει Chief Creative Officer

All Content

Στον ΣΠΟΡ FM TV Champions League, Europa και Conference ως το 2031

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Live στις 13:00 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός AKTOR 40-37 (Ημίχρονο)

All Content

Στην Καλαμαριά ο Σπόρτιγκ, με Οίακα ο Άρης Χολαργού στη WBL 2

All Content - BusinessNews.gr

Ρεύμα: Έως και τριπλάσιες οι χρεώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια σε σχέση με τα «μπλε»

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΟΣ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 2.000 εταιρειών, 1.300 αχυρανθρώπων, 4.200 ΑΦΜ με χρέη άνω των 203 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

PosoKanei: Όταν το «5+1 δώρο» κοστίζει 105% ακριβότερα ανά λίτρο – Τρία παραδείγματα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE για την παρακολούθηση της ρύπανσης των υδάτων

CSRΝews.gr

ΚΕΔΕ-Μ. Σχοινάς: Τις επόμενες ημέρες η πρόσκληση 80 εκατ. ευρώ για μικρά αρδευτικά έργα

CSRΝews.gr

Δύο ακόμη νεογέννητες φώκιες στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε οφειλέτες «κόκκινων» δανείων
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε οφειλέτες «κόκκινων» δανείων 04/07/2018 - 03:00
Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στα Χανιά- Απειλείται χωριό 04/07/2018 - 03:00
Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στα Χανιά- Απειλείται χωριό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευθ. Λέκκας: Δεν αντέχουν τα αντιπλημμυρικά έργα τα νέα ακραία φαινόμενα - Καμπανάκι για την Αττική
    08/11/2026 - 14:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μαστίχα Χίου: Έως 220 τόνοι η παραγωγή το 2026 – Εξαγωγές σε περισσότερες από 60 χώρες
    08/11/2026 - 13:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζες: Από τα γκισέ στην TN - Πάνω από 600 προσλήψεις το 2027, η ευκαιρία του The Monday Festival
    08/11/2026 - 13:04 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • MCNGR: Το νέο σύστημα ασφαλών επικοινωνιών που θα αντικαταστήσει το TETRA
    08/11/2026 - 12:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η «ακτινογραφία» των τραπεζικών αποτελεσμάτων - Τα ισχυρά μεγέθη δείχνουν άνοδο των μετοχών
    08/11/2026 - 12:04 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ανεβάζουν ταχύτητα τα κεφαλαιοποιητικά ταμεία – Στα 3,2 δισ. ευρώ το ενεργητικό τους, άλμα 20% μέσα σε έναν χρόνο
    08/11/2026 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρεύμα: Έως και τριπλάσιες οι χρεώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια σε σχέση με τα «μπλε»
    08/11/2026 - 11:11 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Black Friday και Cyber Monday 2026: Το στοίχημα για την τόνωση της κατανάλωσης
    08/11/2026 - 10:52 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος οι χώρες που αδειοδοτούν για τις εργασίες του καλωδίου
    08/11/2026 - 10:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    08/11/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μαραθώνιος: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς το Σαββατοκύριακο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
    07/11/2026 - 15:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο – Τα πρόστιμα για εκπρόθεσμη πληρωμή
    07/11/2026 - 14:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΟΣ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 2.000 εταιρειών, 1.300 αχυρανθρώπων, 4.200 ΑΦΜ με χρέη άνω των 203 εκατ. ευρώ
    07/11/2026 - 16:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    07/11/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Απάντηση ΥΠΕΘΟΟ στην αντιπολίτευση: Η Ελλάδα ανεβαίνει στην ευρωπαϊκή κατάταξη των καθαρών αποδοχών
    07/11/2026 - 18:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Buzzer-beater Μπάρτλεϊ στη λήξη του ημιχρόνου! (video)

08/11/2026 - 11:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός AKTOR: Η photo gallery από τη Sunel Arena

08/11/2026 - 11:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE για την παρακολούθηση της ρύπανσης των υδάτων

06/11/2026 - 15:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΚΕΔΕ-Μ. Σχοινάς: Τις επόμενες ημέρες η πρόσκληση 80 εκατ. ευρώ για μικρά αρδευτικά έργα

06/11/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Antenna Studios & ΑΝΤ1: Ισχυρή διεθνής παρουσία και νέες εμπορικές συμφωνίες στο MIPCOM 2026

06/11/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kosmos 93,6: Τη Δευτέρα 12:00-14:00 το μαγικό αφιέρωμα στον Leonard Cohen

06/11/2026 - 14:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AFW Celebrity Skin” x “Kallergis Machines”

05/11/2026 - 18:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo